Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İşsiz Öğretmenin İhraç Fazlası Mağazasi İcinyardım

BaşlatangoktunTarih21/10/2012 22:47:35Yorum35

İlk mesaj
Herkese Merhaba.
Yaklaşık 7 -8 yıldır umutsuzca evde oturup çocuklarımı büyütüyorum.Artık yeter! kesinlikle bir iş yapmalıyım.
Yaşadığım talihsizlikler Yüce Rabbimin benim için düşündüğü güzel şeyler vardır deyip ticarete atılmama neden oluyor.
Yapmak istediğim İhrac fazlası çocuk ve bayan tekstili satmak.Küçücük bir dükkanda, ana caddenin bir arka sokağında,az kirayla.
Sizden ricam İstanbuldaki ihrac fazlası ürün satan mağazaları,fabrikaları ve imalatçıları adres adres verebilmeniz.Bir kaç semt biliyorum ama şahıs olarak kimseyi bilmem.Mümkünse iyi kaliteli ve çok çok uygun olsun hemde güvenilir.
Şimdide çok çok teşekkürederim.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
35 yorum
nacizane tavsiyem, öncelikle konu ile ilgili şahıslara daha kolay ulaşabileniz açısından konu başlığını değiştirip örneğin "ihraç fazlası ürün satışı"
vs. şeklinde değiştirmeniz. böylelikle öncelikle konu başlığına bakarak seçim yapan üyelerin konu ile ilgili olanlarını yazıya toplayabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
MErhaba goktun;

MAdem öğretmensin neden özel ders vermiyorsun..?

BEnim eniştem senin dediğin işi 10 yıldır yapıyor, 30 yıldırda ticaretin içinde.. Dükkanı mülk, evi mülk , kira geliri var, ama yinede iki yakası bir araya gelmiyor..

Benim sana tavsiyem kesinlikle özel ders vermen..

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret

Sevgili hemperi özel ders verebilecek bir branşım yok. Ben daha çok farklı ürünlerin satıldığı
Butik tarzı bir yer düşünüyorum . Gaziantep'te bu tarz bir yer yok. Hem cocuk hemde bayanlar icin. Daha çok Beyoğlu iş merkezi,terkos pasajı veya Kadıköy çilek sokak tarzi dükkanlar tarzı.ama ürünleri nerelerden aldıklarını bilemiyorum.bunun icin bana nokta adresler lazım. Yardimci olana minnettar kalırım.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ö?retmen
goktun merhaba istanbuldan sana yardımcı olabilirim özellikle düşündüğün mallar nedir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Daha çok zara,bershka, riverireland,topshop, h&m ve kaliteli ucuz cocuk kıyafetleri istiyorum herseyden tek veya 2 tane falan olacak. Markasiz ama orjinal seylerde olabilir tabiiki. Buralarda görülmemiş olsun yeter.

Bayanlara destek az sanırım forumda 3 günde 3 yorum :(
Benim acelem var dükkanı tuttum sanırım bayramdan sonra sözleşmesini yapicam. Ama hala elimde mal yok. Bayan ve cocuk kıyafeti vede tester orjinal parfüm, makyaj malzemesi bakım kremleri tedarikçileri kimlerdir?çeşit çok olsun istiyorum. Dukkanida fusya pembe beyaz yapayım diyorum. Zaten küçük bir Dukkan hemen dolar gibime geliyor sAnirim 20 metrekare civarı.
Yardım,fikir,yorum bekliyorum.

Bayanlara destek az sanırım forumda 3 günde 3 yorum,,,
Tesekkurederim sanırım ilgi çekmedi.
Benim acelem var
dükkanı tuttum sanırım bayramdan sonra sözleşmesini yapicam.
hala elimde mal yok
çeşit çok olsun istiyorum
Buralarda görülmemiş olsun yeter.
Yardım,fikir,yorum bekliyorum.
---------------------------------------------------
ÖNCELİKLE yorumum HAYIRLI BAYRAMLAR.....

kelebek etkisi;Hayatta yaşamak zorunda olduğumuz şeyler vardır. Ve bunları önceden bilemeyiz.

Rastlantıda olsa bizim seçimimizle de çıksa yapabileceğimiz bir şey yoktur. Benjamin Button/ KADER http://www.vidivodo.com/video/benjamin-button-kader-/322349

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Saty? / Pazarlama
Teşekkür ederim fukara sanada ve herkese iyi bayramlar.

bende gaziantepde yaşıyorum bence o ürünleri istanbuldan bulursun eger işlek bir cadde de güzel üründe koyarsan kazanmaman için herhangi bir sebep yok bence çok güzel kazanırsın başarılar.............

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ö?renci
Fukara,Abdullah çok tesekkurederim. Abdullah dükkanım biraz arasokakta kalicak malesef. Yüksek kiralar odeyemem malesef.az kira , yeni is, isi öğrenmek ilk amacim.önce öğrenmek gerekiyor elemansiz ve minimum masraflı küçük Dukkan.sanırım Antep'te bu isi yapan yok. Benim bildigim.

hangi semtte açmayı düşünüyorsun

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ö?renci
Kendi arastirmalarimlada biraz bişeyler buldum ama dükkanın konsepti hakkında çok kararsızım.raf düzeni askılar görseller falan nasıl olmalı ? Renkler,ışık,cocukmu daha fazla olsun kadinmi?hangi üründen ne kadar almalıyım hiç bir fikrim yok.bu isi yapanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Çocuklara ve hanımların ürünlerine yönel. Erkekler bayramda bile gezme parasını , yol parasını ayırır, kalan ile ilk önce çocuklara , sonra evli ise eşine giyecek vb parası ayırır , geride para kalıyorsa kendisine giyecek alır , para azaldı ise kendisine elbise bile almaz diğer giysileri ile idare eder.

Öncelik çocuklar , sonra bayanlar , sonra yetişkin erkekler.

Bir babanın mutluluğu , çocuklarının ve eşinin ihtiyaçlarını karşılayıp onların mutlu olması ile düz orantılıdır.

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Esnaf
Fatboy yazın icin tesekkurler.bende zaten erkek giyim hiç düşünmüyorum.sormak istediğim cOcugami ağırlık vereyim yoksa kadinami?hangisinden kaçar kalem almam gerekiyor yas sınırı ne olmalı vs...

EĞER DÜŞÜNÜRSEN ELİMDE ÇOK UYGUN SEPETLİK KİLOTLU ÇORAPLAR VAR 1,25 DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA
ASLINDA ÇORABIN HER TÜRLÜSÜ VAR AMA SEN İHRAÇ FAZLASI TARZI UYGUN İSTEDİĞİN İÇİN
BU KİLOTLULAR SANA GÖRE EĞER DÜŞÜNÜRSEN KAÇIRMA ŞİMDİDEN AL DERİM HER YAŞ RENK VE DESEN VAR
ARARSANIZ GÖRÜŞELİM
0507461 7665
MONA ROZA çoraps
iletişim;5074617665

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yamtarhattab tesekkurler çorap konusunda istanbula geldigimde ararım insallah

Hocam cok cok cok yalnis bir yol izlemissiniz...Özür dileyerek düsüncemi iletiyorum.

Önce ürün kaynagi arastirip sonra isyerini tutsaydiniz daha saglikli olurdu ticari mantiga göre.
saygilar ve herseyin iyi olmasi dilegi ile

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Saty? / Pazarlama
hocam merter de çok ihraç fazlası satan toptancılar var ykt tekstil,eyüpoğlu tekstil. stok toptan adaha aklıma gelmeyen çok yer var uğramanı tavsiye ederim bu işin kalbi istanbulda merter....
aşeka

Yerleşim Türkiye / Ni?deMeslek Sa?lyk hizmetleri
Leo başka şansım yoktu o fiyata bir yer kiralamam mümkün degildi bence acele ettim ve tuttum yapılmaya başlandı bile.
Kartalkaya verdigin adresler icin çok tesekkurler.
Pazartesi istanbuldayim bu arada daha çok adres alırsam benim icin çok çok iyi olur.
Ayrıca orjinal marka kotta arıyorum ama tamamen bayan ve cocuk olacak

Hemsehrim, ne olur kizma ve yalnis anlama ama, bu is ben ce Gaziantepte gider mi bilmem.

Ibrahimlide felan lükx bir yer ac...belki gider...

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Saty? / Pazarlama
Gazimuhtarda acıyorum Abicim daha önce elden satış yaptım potansiyel var.uygun ve kaliteliyi kim almaz:)

Cocuk kıyafetinden vazgeçtim tamamen bayana yöneldim.alışverişim bitti,ürünlerim geldi dükkanıma dekor yaptım harika oldu.pAzartesi bismillahla acıyorum inşallah.

Allah utandırmasın,işin rast gitsin.
kelebek etkisi;Hayatta yaşamak zorunda olduğumuz şeyler vardır. Ve bunları önceden bilemeyiz.

Rastlantıda olsa bizim seçimimizle de çıksa yapabileceğimiz bir şey yoktur. Benjamin Button/ KADER http://www.vidivodo.com/video/benjamin-button-kader-/322349

Çocuk ve bayan giyim üzerine çalışan textil atölyemiz var. Talep ettiğiniz ürünleri konsinye olarak mı almayı düşünüyorsunuz?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
allah utandırmasın http://fyexport.com/ bunlarla da bir görüşün çok dürüst insanlar ama marka var mı ellerinde bilmiyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Fukara Abicim bu zamana kadar olan desteklerin icin çok çok tesekkurederim .
Çok yoruldum 4 kilo verdim 1 haftada ama değdi umarım satislardada alnımın akıyla çıkarım isin icinden.
1903 hayır konsinye üzerine anlaşmadık ama sagolsunlar bı kac bağlantım sen dertetme gitmezse alırız dediler
Benderherobot sagol kardesim hemen inceleyeceğim

ALINTI:Fukara Abicim bu zamana kadar olan desteklerin icin çok çok tesekkurederim .

Destek yeni başlıyor Göktun; ilk basamak mal almaktı bunu başardın,ikincisi dükkanı açmaktı bu da tamam...
Bundan sonrası için paylaşımlara devam edeceğim inşaallah.

İnşallah Abicim bugün actım gelen tepkilerde çok çok iyi.burda daha önce bu tarz satan biryer olmadıgını söylemiştim.herkeste çok değişik çok guzel diyor.siftahimida yaptım çok şükür.inşallah daha iyi olur.

hocam yazınızı yeni gördüm,size merter civarında kale centerin karşısında güngören karakolunun arka sokaklarını gezmenizi tavsiye ediyorum,ihraç fazlası malları en uygun buradan bulabilirsiniz,başka yere bakmayın çünkü burası özellikle bu tarz mallar satıyor.benimde burada dükkanım var ama ben imalat yapıyorum,ihraç fazlası satan arkadaşlarımız burada mevcut.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek