Üye Toplam 137 yazı |
|
CssKurumsal Yeni Üye Toplam 4 yazı | ilker Meral Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Yöneticilik |
supermen666 Yeni Üye Toplam 9 yazı | 06/06/2017 : 10:56:41 Alıntı
supermen666 Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Serbest meslek |
pirmuslumkar Yeni Üye Toplam 11 yazı | 03/08/2018 : 14:11:12 Alıntı
Bence bilgisayar programında kaydedilen muhasebe bilgilerini sen gizliden bir deftere de kaydet. Başımıza zamanında çok iş geldi bundan. Müşteri para göndermiş eski ortak bilgisayardan silmiş bizim olan bitenden haberimiz yok. Yerleşim : Türkiye / İst | Meslek : Sanayici |
ikare Üye Toplam 407 yazı | 04/08/2018 : 00:46:31 Alıntı
en sevdiğiniz arkadaşınız da olsa, kardeşiniz de olsa şartların tümünü utanmadan sıkılmadan baştan konuşun. iş başka ortaklık başka bunu herkes kabul etsin. ben sana güveniyorum sen hallet değil ben sana güvendiğim için senin yaptığın işleri kontrol etmekte sakınca görmüyorum gibi bakılmalı olaya. Finans Yönetim Denetim Kredi Derecelendirme Kurumsal Yönetim Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
wolkan2641 Yeni Üye Toplam 58 yazı | 12/09/2018 : 23:17:49 Alıntı
Ortaklikta yapılması gereken en önemli şey yapılmaması.uzak dur dostum Ana gibi yar olmaz Bağdat gibi diyar olmaz ama Bağdat bombalanır... Yerleşim : Türkiye / Eskişehir | Meslek : Sağlık hizmetleri |
kncihan Yeni Üye Toplam 17 yazı | 11/12/2018 : 09:44:51 Alıntı
Ortaklık işine ben pek sıcak bakamadım. İşin içine para girince bir çok kişinin rengi değişiyor. Yerleşim : Türkiye / Eskişehir | Meslek : Diğer |
makaleyaznet Yeni Üye Toplam 17 yazı | İş kuracağınız kişinin size olan yakınlığı ne olursa olsun, her zaman ticari faaliyetlerde karşılıklı güvenin sadece "duygusal" olmayacağının bilincinde olun en başta. Her şartı, her koşulu değerlendirerek bir sözleşme yapmanızda fayda var. Ama işin özü, yapabiliyorsanız - bir eksik olsun ama tamamen iş sizin olsun :) Özgün ve Hazır Makaleler | https://www.makaleyaz.net Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
qharisma Yeni Üye Toplam 16 yazı | 20/01/2019 : 13:35:01 Alıntı
Merhaba, kardeşim sana tavsiyem her şeyi kuralına göre yap, güven meselesini ticarette rafa kaldır,her kararın kurallara kaidelere uysun,kayıtsız iş yapma ! benim amcam 120 bin tl paramın üstüne yattı,kağıt üzerinde güvendiğimizden her şeyi onun üstüne yapmıştık ama hata etmişiz para gelince cebi para görünce akrabalığı felan unuttu, hakkı hukuku yok saydı, yaşadıkça bazı şeyleri tecrübe edeceksin aman dikkatli ol Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf |
doğan.tarikci Yeni Üye Toplam 6 yazı | Liderlik hakkında çok araştırmam var.Kendi ekibime ortaklık ediyorum.Bana dogan.tarikci@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. Bir kitap tavsiyesi vereyim ki bence tek başına bütün diğer kitapları sarsar.(yenis nesil iş uzmanı russel brunson) . Tavsiyem ortaklık etmeyin bizim sitemiz diyin ama asıl lider kendiniz olduğunu hissettirin.Korkmayın arkadaşlığınız bozulursa bozulsun zaten böyle durumda bozulacaksa bu sizin için daha iyi olur. Yerleşim : Türkiye / Gölhisar | Meslek : Öğrenci |
kuko Yeni Üye Toplam 51 yazı | 26/07/2019 : 22:10:37 Alıntı
1)biri işi biliyor, diğerinde sermayesi var 2)ikisi işi biliyor,tek kişi işe yetişemediğinden ve ikisi sermaye koyup ortak olunuyor. İki nüsha, güven verecek şekilde taahhüt yazıp, ikisininde şahsen imzalaması gerekir. Ortaklık evlilik gibidir.Güven sarsılınca iş bozulur. Şahsen hiç ortak olmadım , ama gördüğüm şey genelde ya çok para kazanınca bozuluyor, yada zarar edince bozuluyor. Allah herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın inşallah.. Bahtsız Bedevi... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mühendis |
oben78 Yeni Üye Toplam 52 yazı | 23/10/2023 : 15:48:12 Alıntı
Türkler için ortaklık bir seçenek değil bence, bizim genimizde işbirliği ortaklık kodlanmamış Garip Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Asker |
akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı | Ortaklığın yapılabileceği tek seçenek sermayelerin ve kabiliyetlerin denk olduğu bir durum olabilir. Biri sermaye diğeri bilgi koyarsa ortaya mutlaka sorun çıkar. tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |