Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

150 Bin Tl Sermaye İle Neler Yapılır

BaşlatanmegistTarih26/02/2012 17:39:03Yorum43

İlk mesaj
Üye178 yazı
merhaba

150 bin lira param var. bir gayrimenkül satışından .

düşüncem şu : 100-120 bin liraya bir dükkan satın alayım ( istanbul avrupa yakasındayım )
ve o dükkanda ticaret yapayım diyorum.
kafamda henüz bir şey oluşmadı. düşünüyorum neler yapabilirim diye.

gıda işi çok zor. satarmı satmazmı elde kalırmı kalmazmı, bunları düşünmek istemiyorum.
daha pratik, akışı kolay, elde kalma riski en az olan bir iş düşünüyorum.

tavsiyelerinizi önemsiyorum

saygılar

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
43 yorum
Yeni Üye28 yazı
dikkat et kardeşim herkez kendine göre yazıyor
kadir öz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye122 yazı
Merhaba,

Bir arkadaşımız e-ticaretten bahsetmiş, bende bu konuda tecrübeli olduğumdan bende biraz yorum paylaşmak isterim.
E-ticarette satacak malınızın ilgi görecek, sürekli tüketilecek ve sürekli yenilenebilir ihtiyaça dayalı mallar olması öncelikli olarak risksiz e-ticaret yapmanın unsurlarından.

Genel olarak, geleneksel ticaret ürünleri satmak için, e-ticartte yüklü bir sermaye şart - tutunmaktan öte; e-ticarette güven verecek köklü bir kurumsal kimlik öne çıkar.

Eğer sürekli ve ani kazanç istiyorsanız, size çok farklı bir yöntem tavsiyesinde bulunabilirim.

Fakat bunu ücretli yapıyorum, danışmanlık olarak size hizmet verebilirim.

İlgilenirseniz dönüş yapınız özel mesaj aracılığı ile.
Fmailing.Net - Türkiye'nin İlk Seçilebilir Email Data Satış Sitesi

E-mail : info@fmailing.net

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye26 yazı

tavsiyede bulunurum demişsinde,ya tavsiyen kafamıza yatmazsa danışmanlık ücreti nasıl olacak boşamı gitti..bari paylaşta insanlar paralarını değerlendirsin..................bu siteyi hep takip ederim ama şu fırsatçılar yokmu!!!!!!!!!

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yleti?imci
Üye122 yazı
Bulunacağım tavsiyeler uygulamalı, o yüzden bu tavsiyeleri uygulamaya karar verecek arkadaşların harcamaları olacak. Öncelikle o uygulamaları sitelerine adapte ederken tecrübeli kişilerin yardımlarına ihtiyaç duyacak, tabi bu e-ticaret sitesi için geçerli. Diğer yöntemler içinde, istenirse bir derleme yapabilirim elbette. Herşeyin para olmadığını biliyorum, yanlış anlaşılma olmasın!
Fmailing.Net - Türkiye'nin İlk Seçilebilir Email Data Satış Sitesi

E-mail : info@fmailing.net

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı
bana soracak olursan hayvancılık yapmanı tavsiye ederim özellikle romanov cinsi koyunla çok güzel şarlar elde edebilirsin romanov cinsi koyunlar yılda iki defa yavru veriyor ve her yavrulamada 3-4 adet yavrusu oluyo şu an türkiye piyasasında et ürünleri çok pahalı bunu fırsata çevire bilirsiniz
fthdmrhn

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye377 yazı
ben dükkan almanın yanlıs oldugunu dusunuyorum.yinede bu kendi finansal yapınla ilgili tabi.eğer dünya piyasalarını takip ediyorsan 7-8 yılda bir aynı ekonomik krizin olacagını görürsün ekonomik krizde evler bosaldı kiralar dustu dukkanlar bos kaldı satıs olmadı...işler durdu ..çarklar durdu.

en güzeli en az maliyetle iş yapmak.dükkan acıp içine urun koyup müşteri beklemek mantıgı artık gecersiz.sartlar değişti çünkü.son krizle bu gayet acık.

size tavsiyem paradan para kazanmanız yada hayvancılık olabilir.yada hizmet sektörü...cunku hizmet sektorunde direk kar yazarsınız.ana caddede olmanız gerekmez vb.

kendi tasarrufunuz tabi. siz karar vereceksiniz.dükkana para baglamak cok mantıklı gelmiyor.işlek bir cadde de minicik bir dukkan dahi kiralasanız bijuteri satarak giderlerini karsılarsınız.o 150 nin aylık geliri minimum 1500 tl olur bankada.%11-11.5 verenler var hatta pazarlıkla 11,75 dahi alabilirsiniz bence böylece ana parayı riske etmeden işe başlamış olursunuz.
Full Organizasyon
Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye33 yazı
kardeşim şöle güzel bi dizüstü PC al kendine bide internet bagla git deniz bank'a bi altın hesabı actır kendıne yatır içine 150 bin TL ni gel eve ac Pc ni gir denizbank ın sıtesıne al 1.5 kg altın ac bi pencere daha anlık takıp et altını, anlık takıp denızbanktan tabı sora yap kahveni : ) ac bı yandan döviz hareketlerını cocuklarınla vakıt gecır takıl kafana göre ; ) Yanlız sunu unutma yenılen pehlıvan gurese doymazmıs sende bi doyum noktası bul kendıne gunluk 80 90 100 30 250 vs. TL sonucta altın agaa herzaman gecerlı hee ben para degılde altın ıstıyorum kardesım denızbank dan dıosan kuyumcu kent subesınde onuda yapıyorlar hıc merak etme kal saglıcakla pıyasalar kotu arkadasların dedıgı gıbı işler kesat cok sukur gecınıyoruz ama potansıyelıne ulasmıyor cırolar
Ne Kaaa Ekmek O Kaaa Köfte..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur
Yeni Üye24 yazı
Bu konuda size son derece ciddi anlamda yardımcı olabilrim. Ama dediğiniz rakamların reel olması gerekiyor. Bu konuda daha önceleri bu sitede birkaç arkadaşla konuları paylaşma fırsatım oldu ve param var diyen arkadaşalrın daha sonra parası olmadığı ve sadece zaman öldürmek için bu konuları paylaşmak istedikelri ortaya çıktı.

eğer ciddi ciddi işe ihtyacınız varsa altın tepsi burda ve mail adresime mail atınız. ERDAL
ERDAL AKG

Yerleşim Brezilya / Rio De JaneiroMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye6 yazı
HAZIR KURULU TESİSTE SANAYİDE KULLANILAN KAYNAK MAKİNALARI İMALATI İÇİN ORTAK ARAMAKTAYIM. MUAZZAM PİYASASI VAR. VE KARLI BİR. YATIRIM.. İHRACAT ÇALIŞMASIDA YAPILABİLİR. DAHA DETAYLI KONUŞULABİLİR.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ERDALL
Bu konuda daha önceleri bu sitede birkaç arkadaşla konuları paylaşma fırsatım oldu ve param var diyen arkadaşalrın daha sonra parası olmadığı ve sadece zaman öldürmek için bu konuları paylaşmak istedikelri ortaya çıktı.

Kusura bakmasın ama bu arkadaş da bahsini ettiğinize benziyor. 10'larca farklı fikir geldi ama halen dükkan diye diretiyor. Sahibinden.com, emlak siteleri boşta bekliyor, buradan ne dükkanı bekliyor doğrusu çözemedim.

Yerleşim ABD / DallasMeslek Mühendis
Yeni Üye1 yazı
Merhaba aklımda çok güzel bir projem var ama bunu hayata geçirebileceğim bir sermaye eksikliğim var bu projenin maliyeti 40,000 tl dir bir internet sitesi üzerine olacak bir projedir içeriğini ciddi olduğuna inandığım kişilere mailleşirken veya birebir görüşürken açıklamak istiyorum lütfen bu konuda kimse alınmasın veya aklına şüphe düşmesin bu projede bilgi ve tecrübeye sahip olduğumu bilmenizi isterim ortaklık içinde 2 alternatif sunabilirim 1-İşlerin bir kısmını omuzlar aylık kar/zarar tablosu oluşturulur çıkan sonuca göre karı veya zararı %50 paylaşırız, 2-belli bir ödeme planı oluştururuz karşılıklı mutabakatlara varılarak zaman içinde sermaye iade edilir edilirken ara ödemelerle kişiye de para kazandırılır bu rakam kesinlikle banka vs gelirinden fazla olacaktır emin olabilirsiniz sonuçta risk olmayacağından karar sizin elbette

NOT: 3 aşamalı bir projedir bu zaman içinde 3 farklı site olacak
Bankadan daha fazla kazandıran

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye178 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mazter
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ERDALL
Bu konuda daha önceleri bu sitede birkaç arkadaşla konuları paylaşma fırsatım oldu ve param var diyen arkadaşalrın daha sonra parası olmadığı ve sadece zaman öldürmek için bu konuları paylaşmak istedikelri ortaya çıktı.

Kusura bakmasın ama bu arkadaş da bahsini ettiğinize benziyor. 10'larca farklı fikir geldi ama halen dükkan diye diretiyor. Sahibinden.com, emlak siteleri boşta bekliyor, buradan ne dükkanı bekliyor doğrusu çözemedim.

10 larca ne fikri geldi ? herkes malını itelemeye çalışıyor. 50 bin dolar ver yok almanyada şu iş var, 100 bin koy yok brezilyada şu iş var.

ben 1 haftadır dükkan arıyorum. sabah çıkıyorum akşam dönüyorum eve.

ilk mesajımda yazdım zaten. kesinlikle ve kesinlikle bir dükkan alacağım ve o dükkanda iyi kötü, az çok kendi işim yapacağım diye.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye59 yazı

İMKANI VE ÇEVRESİ OLAN ARKADAŞLARA İŞ İMKANI LÜTFEN OKUYUN

Dünyada en fazla para harcanan sektörlenden biri sağlık sektörüdür . Bunların içinde kaplıcalar , saunalarda yer alır . Yılda milyarlarca lira harcayıp şifa arıyan insanlar var . Türkiyede yeni olan ve Türkiyede üniversitelerin desteği ile yapılan kaplıca ve sunalarda 7 kat etkili olan FAR-İNRARARED Saunalar ile evinizde , yazlık evinize , kışlık evinizede kolayca taşıyıp kurabilir , evinizde sauna keyfini yaşıyabilir ,yarım satinizi ayırıp sağlınıza kavuşabilirsiniz.
Ev tipi Far-İnfarared saunanın Bazı İl Bayiliklerini
aldım . Bu illerde ortak arıyorum. Far-İnfarared (uzak-kızıl ötesi ) sauna nedir ? size onu anlatayım :

1- Saunamız nano sistemi ile geliştirilmiş , Far-İnfarared ısıtma filmi ile üretilmiştir
2- Saunamız 220 yerine 48 volt ile çalışmaktadır , gücü 600 vatt tır
3- Sistemin yaymış olduğu eloktromanyetik sinyal , dünyanın doğal manyaetik sinyalinin 5’te biri olup kansorejen etkisi yoktur
4- Kullanılan tekstiller ve malzemeler Fitelatsız olup kansorejen değildir
5- Sistemde buhar yoktur , kuru ısı vermektedir
6- Kurulumu çok kolay olup yarım dakikada kurulup içine girilebilir
7- 30 dakika içinde kalındığında 500 ile 700 kalori yakılmaktadır
8- Yarım saatlik seansta harcamış olduğu elektrik tutarı 20 kuruştur
9- Geleneksel buharlı sistem saunaların dışında , baş dışarıda oluğundan yüksek tansiyon ve kalple ilgili rahatsızlık sorunu olmaz
10- Geleneksel buharlı saunalar yüksek ısılarda ( 100 derecelerden yukarıda ) ancak vücudun yarım cm derinliğine işlediği halde , Far-İnfarared saunamız yaydığı ısı dalgalarıyla vücudumuzun 4.5 cm derinliğine kadar işleyerek , tedavi ve diğer fonksiyonlarını yerine getirir
11- Buharlı saunalardan 7 kat daha fazla ve toksin atılmasını sağlar
12- 30 dakikalık sauna seansımız esnasında yaklaşık vücudumuzdan 400-500 gr ter ve toksin atılmasını sağlar
13- Bağışıklık sistemimizin güçlenmesini sağla**** buna bağlı hastalıkların tadavisine yardımcı olur
14- Romatizma , siyatik , ölü derilerin atılması , kireçlenme , sedef , kas ağrıları , damar tıkanıklıkları , varis ve daha başka hastalıkların tedavilerine yardımcı olur
15- 2 veya 3 akşamda bir girildiği taktirde ayda 4-5 kg verildiği gözlemlenmiştir
16- Vücutta rekreasyon etkisi gözlemlenmiştir
17- Toplam ağırlığı 15 kg dır
18- Bu ürünTürk mühedislerince 5 yıllık AR-GE çalışmaları sonucunda Nano teknolojisi ile : Far-İnfarared sistem kişisel saunanın üretimi esnasında Dokuz EylülÜniversitesi Mühendislik fakültesi Malzeme ve Metalürji bölümünden teknik destek , laboratuar desteği , Ege Üniversitesi Elektrik ve eloktranik Mühendisliği bölümünden test desteği ve Bilim Sanayi ve Bakanlığından da maddi destek sağlanmıştır. Ayrıca bu ürünün Can Damarı olan ısıtıcı ünitesinin Patenti de alınmıştır

FAR-İNFARARED SAUNAYA KİMLER GİREMEZ

Sobalı veya Far-İnfarared , hangi tip ısıtma sistemi olursa olsun ısıya çok duyarlı küçük çocuklar ve çok yaşlılar , İltihaplı eklem romatizması , hemofili hastaları , hamilelik şüphesi durumu olan bayanlar , kemoterapi tedavisi gören kanser hastalarında , kalp pili ve ritim düzenleyici kullananların sauna kullanması tavsiye edilmez

Bilim adamlarının ve Doktorların Far-İnfarared saunaların faydalarını anlatan yazılarını Facebook ta ÖZSA SAUNA dan okuyabilirsiniz

bilgen1957@hotmail.com
izmirliyim tekstil isi yapiyorum

Yerleşim Türkiye / Yzmir