Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

K. Irak Ticaret 'e Başlamak

Başlatanmkemal9Tarih12/12/2011 12:43:36Yorum40

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Merhaba Bina ve Ev otomasyonları ile ilgili ürünlerimiz mevcuttur.K.ırakda İnşaat sektörünün iyi olduğu haberleri görüyoruz sürekli.Firmamız ciddi uluslararası iş yapan iyi bir firmadır.K.ırakda iş yapmaya başlamak ile ilgili neler yapılmalı düşünce ve önerilerinizi bekliyorum.

- Local bir ortak mı bulunmalı ?
- Ofis mi açılmalı ?
-Bir danışmanlık firmasından yardımmı alınmalı ?
- Piyasa araştırması için nasıl hareket edilmeli....vb

Yerleşim Türkiye / Ankara MersinMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
40 yorum
Yeni Üye89 yazı
siz kuzey ırak folderinda gemicilik işleri arayıp sacmalamıyorsunuzda banamı söylüyorsunuz bunu.ben kuzey ırak işlerini güney ırak folder inda yazıyormuyum.ha tabi kuzey ıraktata bu işi yaparsınız gemilere tekerlek baglarsanız.körfez dediğiniz yer hakkında kapanmış demedim ayrıca.biraz önceki yazıları okudum.o bölgede amerikan askeri iş yapıyor.sevkiyatlar hersey onların elinde.fakat sizi orda bekleyip iş verecek amerikalılar varsa buna diyecek sözüm yok.zira onlarıda arapca ve ingilizce forumlarda bulursunuz.

Yerleşim Irak / SüleymaniyeMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
arkadaşlar biz yusufoglumakina olarak kağıt sektöründe kullanılan peçete,kağıt havlu,dispenser peçete,tuvalet kağıdı vb makinaların imalatını yapmaktayız.o bölgede olan arkadaşlara bu yönde taleb gelirse yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

www.yusufoglumakina.com
info@yusufoglumakina.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye15 yazı

her kalite ve nitelikte pprc pvc pe100 alt ve üst yapı borularının ; izolasyon sıvalarının ihracatını sıva yapımında kullanılan köşe profillerinin (çıtalarının) üretim ve satışını yapmaktayız ihtiyac duyulan her türlü inşaat malzemesini temin edebiliriz kuzey ırak paarıdnan ilgilenenler ulaşabilirler

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
merhaba ben harun ırakta ticaret yapmak istiyorum
tekstil etiketi imalatçısıyım dokuma,matbaa,baskı ve aksesuar ürünleri üretiyoruz
mail adresim etiketetiket@gmail.com
ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
HARİKAN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye15 yazı
merhaba harun bey size ırak pazarı için yardımçı olabilirim sizlere genel bilgileri yolluyorum iletişime geçersek yardımçı olurum görüşmek üzere iyi çalışmalr.

atlas1_m.kinik@hotmail.com

gms:05543596368

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye29 yazı
arkadaşlar ben kuzey ırak süleymaniyede bir firma kurmak isti yorum haftaya cuma gidi yorum ön fizibilite yapı cam dış cepe ürünleri üretiyorum bizde söve olarak geciyor adı orda komusyon karşılıgı calışan arkadşlar la calışa bilirim ırak lı iş ortagı alabilirim yanıma varsa bildiyiniz tüccar görüşürüm veb adresim (www.atlantissove.com) gul-yapi@hotmail.com yavuz yılmaz
yavuz

Yerleşim Türkiye / YstsnbulMeslek Ymalat
Yeni Üye72 yazı
ırak ile ilgili uzun zamandır forumlarda paylaşımlarda bulunuyordum. yaklaşık 5 aydır açmış olduğum bir adres var. portalın ismi IRAK İŞ DÜNYASI . ırak hakkındaki birçok bilgi ve paylaşımı bulabilirsiniz. görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye72 yazı
ırak ile ilgili uzun zamandır forumlarda paylaşımlarda bulunuyordum. yaklaşık 5 aydır açmış olduğum bir adres var. portalın ismi IRAK İŞ DÜNYASI . ırak hakkındaki birçok bilgi ve paylaşımı bulabilirsiniz. görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye25 yazı
Merhaba ;

Yağ alım talebinizi karşılamak isteriz, Firmamızı kısaca tanıtmak isterim.

Biz CGT By Tarfan International Trade Co., LTD. olarak doğal zeytinyağı sabunu ve bitkisel yağlar, organik & inorganik kimyasallar,temperli cam, krom nikel plate üretimi yapmaktayız.Tesislerimiz Türkiye,Çin ve Hong Kong lokasyonlarındadır,Ayrıca Bangladeş ve Pakistan ‘ da temsilciliklerimiz bulunmaktadır.

Yatırımlarımıza 1999 yılında başladık, Tarfan International Trade Co, LTD. ise 2011 yılında grup şirketlerimizin pazarlama faaliyetlerini tek elden yürütmek adına kuruldu. Tarfan International Grup şirketlerimiz faaliyetlerini 5 branş üzerinde yoğunlaştırmasına rağmen, pazarlama firmamız vasıtasıyla ; Gıda,Çelik kapı,Ev Gereçleri,Mermer & Granit,Mücevher,Hijyenik ürün,Stok ürün,0 ve 2.el Makine, A4 fotokopi kağıdı şirketlerinden acentalık sıfatı kazandık.

Bizler işimizin her aşamasında , iki taraf içinde fayda sağlamayı kendimize ilke edindik, Amacımız bütün dünyadan gelen sektörel talepleri cevaplandırarak uzun soluklu ticari ilişkiler kurma ve ülkemize katma değer oluşturmaktır.
Tam 14 yıldır güvenen herkese teşekkürler .
CGT: İthalat & İhracatın Yeni Yolu . . .

Saygılarımla

Ali YILMAZ

Dış Ticaret Müdürü / TARFAN International Trade Co., LTD.

Dış Ticaret ve OSB Komisyon Üyesi / Kayseri Genç Girişimciler Derneği

a.yilmaz@chinagtrade.com
www.chinagtrade.com
Mobil: + 90 530 972 04 72
Ali YILMAZ
Foreign Marketing Manager
KGGD Dış Ticaret Komisyon Üyesi

Tarfan International Trade CO. LTD.
+90 530 972 04 72
a.yilmaz@chinagtrade.com
www.chinagtrade.com

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ymalat