Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Kuzey Irak'a Gıda Pazarlaması. . .

BaşlatanErdi AyyıldızTarih19/06/2012 01:35:23Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Merhaba ,
Kurulum aşamasında olan dış ticaret firmam ile ilk etapta Irak'ın Süleymaniye bölgesine daha sonra ise Kuzey Irak'ın birçok bölgesine başta Pişmaniye ve Fındık olmak üzere pazarlamayı düşündüğümüz birkaç gıda ürünü var.Ağustos ayında Süleymaniye'de gerçekleşecek bir fuarada gitmeyi düşünüyorum.Genç bir girişimci olarak konuyla ilgili bilgi sahibi olan kişilerin fikrini almak isterim.Teşekkürler.
Erdi Ayyıldız

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye29 yazı
Erdi bey merhaba, başka hangi ürünleri pazarlamayı düşünüyorsunuz?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye73 yazı
merhaba erdi bey ben ermenekin pekmezli helvasını satıyorum
toptan ve uygun fiyata..
ilgilenirseniz numaram 0 505 214 09 06

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Y?siz
Yeni Üye2 yazı

Ana ürünler dediğim gibi pişmaniye ve fındık.Fakat bunların dışında görüştüğüm birkaç yurt dışına açılmamış üretici firma daha var.
Erdi Ayyıldız

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye198 yazı
Erdi bey merhaba;

gaziantep 1 sınıf çifte kavrulmuş ve elit kalite fıstık imalatı yapıyoruz pazarladığınız ürünlerin yanında düşünmek isterseniz irtibata geçebilirsiniz

bilgilerinize

iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / YskenderunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye15 yazı
erdi bey size sülaymniedeki satışlarınızda yardımçı olbilirim bana mail olarak iletişim bilgilerini ollarsanız görüşürüz şimdiden iyi çlışmalar.
facebook tan ekleyebilirisniz mil adresimden

atls1_m.kinik@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye31 yazı
merhaba erdi bey inan bende pişmaniye işi için yeni yeni araştırma yapıyordum.. ben anladağımı kadarıyla bu işler 2-3 kişi ile olacak iş değil.. sağlam ortaklar bulmak lazım.. senın bir konuşalım istersen fikirlerimiz senle örtüşürse beraberde yapabiliriz....

kamuran33@gmail.com

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yleti?imci
Üye217 yazı
dondurulmuş künefe verebiliriz 0532 467 56 42 istanbul
ferit_teğin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye72 yazı
ırak ile ilgili uzun zamandır forumlarda paylaşımlarda bulunuyordum. yaklaşık 5 aydır açmış olduğum bir adres var. portalın ismi IRAK İŞ DÜNYASI . ırak hakkındaki birçok bilgi ve paylaşımı bulabilirsiniz. görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye25 yazı
Merhaba ;

Yağ alım talebinizi karşılamak isteriz, Firmamızı kısaca tanıtmak isterim.

Biz CGT By Tarfan International Trade Co., LTD. olarak doğal zeytinyağı sabunu ve bitkisel yağlar, organik & inorganik kimyasallar,temperli cam, krom nikel plate üretimi yapmaktayız.Tesislerimiz Türkiye,Çin ve Hong Kong lokasyonlarındadır,Ayrıca Bangladeş ve Pakistan ‘ da temsilciliklerimiz bulunmaktadır.

Yatırımlarımıza 1999 yılında başladık, Tarfan International Trade Co, LTD. ise 2011 yılında grup şirketlerimizin pazarlama faaliyetlerini tek elden yürütmek adına kuruldu. Tarfan International Grup şirketlerimiz faaliyetlerini 5 branş üzerinde yoğunlaştırmasına rağmen, pazarlama firmamız vasıtasıyla ; Gıda,Çelik kapı,Ev Gereçleri,Mermer & Granit,Mücevher,Hijyenik ürün,Stok ürün,0 ve 2.el Makine, A4 fotokopi kağıdı şirketlerinden acentalık sıfatı kazandık.

Bizler işimizin her aşamasında , iki taraf içinde fayda sağlamayı kendimize ilke edindik, Amacımız bütün dünyadan gelen sektörel talepleri cevaplandırarak uzun soluklu ticari ilişkiler kurma ve ülkemize katma değer oluşturmaktır.
Tam 14 yıldır güvenen herkese teşekkürler .
CGT: İthalat & İhracatın Yeni Yolu . . .

Saygılarımla

Ali YILMAZ

Dış Ticaret Müdürü / TARFAN International Trade Co., LTD.

Dış Ticaret ve OSB Komisyon Üyesi / Kayseri Genç Girişimciler Derneği

a.yilmaz@chinagtrade.com
www.chinagtrade.com
Mobil: + 90 530 972 04 72
Ali YILMAZ
Foreign Marketing Manager
KGGD Dış Ticaret Komisyon Üyesi

Tarfan International Trade CO. LTD.
+90 530 972 04 72
a.yilmaz@chinagtrade.com
www.chinagtrade.com

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ymalat