Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

K. Irak Ticaret 'e Başlamak

Başlatanmkemal9Tarih12/12/2011 12:43:36Yorum40

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Merhaba Bina ve Ev otomasyonları ile ilgili ürünlerimiz mevcuttur.K.ırakda İnşaat sektörünün iyi olduğu haberleri görüyoruz sürekli.Firmamız ciddi uluslararası iş yapan iyi bir firmadır.K.ırakda iş yapmaya başlamak ile ilgili neler yapılmalı düşünce ve önerilerinizi bekliyorum.

- Local bir ortak mı bulunmalı ?
- Ofis mi açılmalı ?
-Bir danışmanlık firmasından yardımmı alınmalı ?
- Piyasa araştırması için nasıl hareket edilmeli....vb

Yerleşim Türkiye / Ankara MersinMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
40 yorum
Yeni Üye19 yazı
Ofis açmadan orda iş yapman çok zor.Irakta yaşayan veya oraları çok iyi bilen birini işe alman lazım yada ofis açıp oraya oturman gerekli

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye85 yazı
şu ırakta elektronik ucuz mu gerçekten. bende gidecem oraya bi gün
Yaptıklarım Yapacaklarımın İmzasıdır.

Yerleşim Türkiye / BitlisMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı

evet arkadaşlar 5 aydır ırak erbildeyim sorulara tavsiyelere tekliflere açığım buyrun buradan yakın..

Yerleşim Irak / ErbilMeslek Medya
Yeni Üye2 yazı
Kuzey ırak ta işnaat üzeri çalışan bir ıraklı şirketiz. okul yol köprü kanalizasyon işlerini yerel devletten alıp yapmaktayız. bununla ilgili güçlü türk firmaları ile bağlantı kurup büyük yollar köprüler yapmak istiyoruz... saygılar ibrahim 0542 313 6142
xcöm

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
[b]Kuzey ırak ta işnaat üzeri çalışan bir kuzey ıraklı şirketiz. okul ,hastahane yol köprü kanalizasyon işlerini yerel devletten alıp yapmaktayız. bununla ilgili güçlü türk firmaları ile bağlantı kurup büyük yollar köprüler ve iyi ticari işler yapmak istiyoruz... saygılar ibrahim ..0542 313 6142
xcöm

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Di?er
Yeni Üye11 yazı

Merhaba, ben Almanyada yasiyorum elillimde cok sayida, krem, şampuan, deodorant, sabun var. markalari ise, nivea, Fa. 8x4, dove,garnie,duschdas, bebe,Schauma. Fiatlar 1,70€ ile 2,90€ deyisiyor. bunlari kuzey-irak pazarinda satmak istiyen arkadaslar varsa benimle kontaga gecebilirler.
kessiloli@live.de
kenan

Yerleşim ALMANYA / Duisburg
Yeni Üye7 yazı
Ekmeklik un satışı k.ırakta yapabilirmiyiz bize yardımcı olabilirmisiniz

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ymalat
Yeni Üye8 yazı
Kemal bey mrb
k.ırak'da iş yapabilmeniz için öncelikle şirketi çevirmeniz gerekmektedir. lokal ortaklığa gerek yoktur. doğal oşarak iş yapabilmeniz için bir ofisin olması da gerekiyor. piyasa araştırması için de dili bilmek gerekecektir. bende şuan k.ırak'da çalışıyorum dil gerçekten sorun oluyor bilmeyenler için ama kesinlikte burda bir fizibilite çalışması yapmanızı tavsiye ederim çok canlı bir piyassası vardır

Yerleşim Türkiye / MardynMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye8 yazı
BERRAKDORUK mrb
:)) tesadüfe bak 2 gündür aklımda olan şeyibugün burda görüyorum k.ırakta kalıyorum bir arkadaş için tam da ekmeklik un işini düşünüyorduk. vala tam oldu sanırım çalışma koşullarınız hakkında bilgilendşrseniz memnun olrum iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / MardynMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı
kuzey ırak inşaat malzemesi satmak isteyen firmalar görüşülür

Yerleşim Irak / SüleymaniyeMeslek Ticaret
Yeni Üye4 yazı
kuzey ırakta boya.pvc.kablo fabrikaları varmı.onlara hammadde satmak istiyorum.yardımcı olacak varmı tel.05366925382

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye9 yazı
Merhabalar. İstanbul'da Ofis, Cafe, Okul mobilyası üretim ve pazarlamasını yapmaktayız. Ayrıca isteğe göre adetli olması kaydıyla ev mobilyası ( mutfak dolabı, yatak odası takımı, yemek odası takımı ) vs. imal etmekteyiz. Ürünlerimizin ihracatını yapmak istiyoruz. Yurtdışındaki mobilya işi yapmak isteyen arkadaşların irtibatını bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler ..

Prestij Ofis Mobilyaları ..

www.ofismobilyacim.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Üye126 yazı
ARKADAŞLAR BANYO AKSESUARLARI VE BANYO DOLAPLARI ÜRETMEKTEYİZ. CİDDİ FİRMAYIZ CİDDİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR VARSA GÖRÜŞEBİLİRİZ. www.maesta.com.tr

AYRICA TAMAMI YERLİ ÜRETİM YAPTIĞIMIZ ÇANTA TİPİNDEN SANAYİ TİPİNE KADAR KAYNAK MAKİNALARI İMALATIMIZDA VARDIR. ONUNLA ALAKALI WEB ÇALIŞMAMIZ DEVAM EDİYOR. İMALATÇIYIZ. YENİ ÜRÜNDÜR.BİLGİLERİNİZE. 0532 3349955

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye537 yazı
türkiye genelinde faaliyet gösteren bir özel güvenlik şirketiyiz k.ırak risk taşıyan bir bölge bu lokasyonda hizmet satmak ve piyasa şartları ne durumdadır acaba detylı görüşmelere şirketimiz açık olup

burak_altun_zirvegrup@hotmail.com adresinden irtibata geçebiliriz teşekkür ederim

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye8 yazı
medikal malzeme üretiyoruz ilgilenirseniz 05415794508 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye762 yazı
is yapmak icin bir planınızın olması lazım.k.ırak gibi bir bolgede bizzat gidip yerlesmeden asla basarı saglayamazsınız.forumda acılan konuların neredeyse tamamında konuyla alakasız binlerce mal teklifi var.siz bu mantıkla araba arayana gozluk,yağ arayana et teklif etmeye kalkarsanız daha cok yerinizde sayarsınız.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Üye217 yazı
bayan giyim imalatı yapmaktayız etek tunik elbise gömlek v.b gibi.ırak bölgesinde satış yapmak istiyoruz ilgilenen arkadaşlarla tanışmak isteriz. 0532 467 56 42
ferit_teğin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye24 yazı
merhabalar iran ve ıraka ihracatı devamlı olarak yapmaktayız ırağın dohuk şehrinde ambar ve ofisimiz mevcuttur görüşmek isterseniz mail atabilirsiniz.
DETA DIŞ TİCARET İTHALAT İHRACAT

Yerleşim Türkiye / A?ryMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye18 yazı
kuzey ırak ta mobilya aksesuar üzerine iş yapan veya yapmak isteyen firmalarla işbirliği yapmak istiyoruz. ilgilenenler 0 532 422 40 17 den sıtkı eroğlu ile görüşebilirler.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ymalat
Yeni Üye18 yazı
sn detatic ırak veya iran da lojistik desteğinizle işbirliği yapma imkanını konuşabiliriz. ilgilenirseniz imalat gücümüzle lojistik gücünüzü işbirliğine çevirebiliriz.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ymalat
Yeni Üye89 yazı
kuzey ırakta tercümanlık ve danışmanlık yapıyorum.piyasaya sunmak istediğiniz ürünlere alıcı bulmak,işyerinizin resmi işlemleri,pazarlama konularındada bizimle irtibata gecebilirsiniz. irak79@hotmail.com

Yerleşim Irak / SüleymaniyeMeslek Di?er
Yeni Üye61 yazı
Irak ta bi İnşaat işidir tam gaz gidiyor..Hiçmi Irak ta Denizcilik/Gemicilik işi yapılmıyor. Hiç mi Bu işden anlayan yok bu forumda.?

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Denizci
Yeni Üye61 yazı
Irak ta bi İnşaat işidir tam gaz gidiyor..Hiçmi Irak ta Denizcilik/Gemicilik işi yapılmıyor. Hiç mi Bu işden anlayan yok bu forumda.?

Yeni Üye61 yazı
Iraklı, Basra Körfezi için zamanında Irak ile İran birbirlerini yediler.Acaba siz nerelerdeydiniz.?..:)))) Um Kasr (Um Qasr) Limanı nerededir acaba.?? Deniz vardı da siz nerelerdeydiniz.?? ..:))))))))

Yeni Üye89 yazı
deniz ırakın güneyindeydi ama amerikan askerinin kapattıgı kilit bölgeydi.ayrıca ıraktan bahsedip kuzey ırak diye acılmış foldera yazıyorsunuz.kuzey ırakta deniz varda biz bilmiyoruz.

Yeni Üye61 yazı
Foruma Bi şeyler yazmak amacıyla saçmalıyorsun.Bilmediğin konularda yorum yapma istersen.Senin Kapalı dediğin yerde milyar dolar-milyar dolar iş yapılıyor

Yeni Üye89 yazı
tabiki biliyorum.ben senin bilmediğin yerde yasıyorum.sacmalamam mümkün degil.senin milyon dolar dediğin işleri yapan insanlarla calısıyorum ve sürekli irtibattayım.ama umarım bulursun.benide haberdar et.sana söz böyle bi iş varsa ben sana devletten baglayacagım bu işi.bakalım kim sacmalıyor.

Yeni Üye61 yazı
1-
30,100 - 30,0500 MTS STEEL DEBARS,REBARS ( MAX 25 YRS CN TRY 30 )
OKTYBRSKIY, UKRAINE / UMM QASR, IRAQ
LOADING / DISCHARCHING 16 TTL DAYS
L/C: 6/10 JUNE, 2012
FRT: INVITING OWNS BOFFERS FIOST BSS 1/1 OR L/SUM
2-
Novorossiyak / Umm Qasr
. L/C 25-30 may 2012
. CGO Nature: Russian Milling Wheat
. Max Drft: 10.50 M at discharge Port
. Quantity: 50000 MT -5%
. Load Rate: 8000 MT
. Discharge rate: 4000 MT
. Age: 15 years Max. TRY SLIGHTLY OLDER
. Geared with cranes 25 MTS
. Discharge by VSL Cranes

buyrun bu yuklerin kime ait olduklarını araştırın..?? eger bulabilirseniz bakalım kim saçmalıyor