Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Kuzey İrak

BaşlatanyusufsarigolTarih23/03/2010 14:11:21Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
2005 ten beri kuzey iraktayim.irakla ilgili sorulariniz varsa yardimci olurum. yusuf.sarigol@hotmail.com
yusuf sarigol

Yerleşim Türkiye / BatmanMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye8 yazı
yusuf bey biz istanbulda cargo gümrükleme depolama yapan bir dış ticaret firmasıyız.sizin oradaki çevreniz nasıldır bilmiyorum ama .bizim yapmak istediğimiz iş; ırakta türkiyeden ihtiyaçları olan ürünleri ister kendi bağlantıları olsun ister bizim aracılığımızla temin edeceğimiz malları depolarımızda biriktirip,faturalandırıp,nakliye ve türkiye gümrük çıkışını yaptıktan sonra ıraktaki partnerimizinde dağıtımını yapabileceğimiz bir konum arayışı içindeyiz.yani kısaca uluslararası kargo yapmak istiyoruz.bunun için türkiye tarafı olarak bilgi ve deneyime sahibiz.bu şekilde çevresi ve yaptırımı olan ortak arıyoruz. sıcak bakarmısınız
yamangumrukleme_huseyin@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
mrb ben eskişehirde yatak üretimi yapmaktayım aylık 1000 yatak kapasiteyle çalışıyoruz . ırak pazarına nasıl girebiliriz oralarda kimlerle görüsmeliyiz bana yardımcı olursanız cok sevinirim....
aytaç

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Esnaf
Üye161 yazı

merhaba arkadaşım... Rusya Kazan şehrinde yaşıyorum... Burada 0 km Kamaz marka kamyonlar pazarlıyoruz... Fiyatları piyasanın çok çok altında (örneğin fabrika satış fiyatı 101.000 $ olan 25 ton kapasiteli damperli Kamaz kamyon bizde 60.500 $)... Irak pazarına sizin aracılığınızla girebiliriz... www.kamaz.ru adresinden modelleri inceleyebilir, beğenilen model için fiyat sorabilirsiniz... Buradan adrese teslim nakliyesini de yapıyoruz... İlgilenirseniz sevinirim...

e-mail: edipaykut@hotmail.com

Yerleşim Rusya Federasyonu / KazanMeslek Serbest meslek
Üye145 yazı
Merhaba Yusuf bey bir sorum var.Benim mesleği paslamaz argon kaynakcısıyım bir firmanın paslanmaz kazan su depoları basınçlı kaplarını yapıyorum.Mesela Erbilde ufaktan başlayıp bir atölye kurmak düşüncelerim var.Bu iş yani imalat erbilde yapılsa gidermi.Eğer neler yaptığımı görmek isterseniz www.yakutkazan.com dan görebilirsiniz. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim Allaha emanet olun.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye83 yazı
özelden mesaj attım ilgilenirseniz görüşelim

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GirneMeslek Yöneticilik
Yeni Üye29 yazı

SAYIN YETKİLİ . ben yavuz yılmaz istanbul dan yazı yorum kuzey ırakta yatırım yapmak isti yorum dış cepe kaplaması ve aksasuarları üretiyorum kısaca bizde söve olarak geciyor ismi veb sitesi adresini de göndriyorum size bakıp bana yardımcı olur sanız cok memnun olurum tabi benim düşündüyüm bölge süleymaniye siz ne dersiniz bilmem siteadresi (www.atlantissove.com) burdan üretimini yaptıgım ürünleri görme şansınız olur . orda şirket kurucam bunu icin ordaki satıcı ve tüketiciler olarak bana yadım cı olursanız sevinirim şimdi den teşekkür ederim iyi calışmalar.
yavuz

Yerleşim Türkiye / YstsnbulMeslek Ymalat
Yeni Üye98 yazı
Sayın İlgili

1983 yılından bu yana İstanbul Zeytinburnunda İki İplik melaşlı yüksek kalitede şardonlu Bay-Bayan - Çocuk Eşofman Tek - Takım imalat
ve Toptan Satış üzerine , Türkiyenin her bölgesi her yöresi başta olmak üzere yurtdışında Yunanistan, Rusya, Azerbaycan, Polonya ,Gürcistan, Irak , Libya,Cezayir, Katar'a ihracatımız mevcut

Yeni Sezon rekabetçi fiyatlarımız ilginizi çektiği takdirde aşağıdaki gibi bilgilerinize sunulmuştur

Büyük Boy Eşofman altı : 4.40 TL ( BAY-BAYAN )
Büyük Boy Eşofman Takımı : 8.80 TL ( BAY , BAYAN)

Garson Boy Eşofman Altı : 3.75 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )
Garson Boy Eşofman Takımı : 7.50 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )

Çocuk Boy Eşofman Altı : 2.80 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )
Çocuk Boy Eşofman Takımı : 5.60 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )

Baskı ve Nakış çeşitlerimiz mevcuttur.

Renklerimiz ; Gri,Füme,Antrasit,İndigo , Siyah, Lacivert

5 Telsiz Mh. Şehit Er Faruk Sevim Sk.
(105 Sk.) No:33 Zeytinburnu / İSTANBUL
GSM : 0544 692 60 40
TEL & FAKS : (0212) 416 68 34
WEB : www.bayarcollection.com
E-MAİL : bayarcollection@hotmail.com
Bayar Collection

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye72 yazı
ırak ile ilgili uzun zamandır forumlarda paylaşımlarda bulunuyordum. yaklaşık 5 aydır açmış olduğum bir adres var. portalın ismi IRAK İŞ DÜNYASI . ırak hakkındaki birçok bilgi ve paylaşımı bulabilirsiniz. görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye25 yazı
Merhaba ;

Yağ alım talebinizi karşılamak isteriz, Firmamızı kısaca tanıtmak isterim.

Biz CGT By Tarfan International Trade Co., LTD. olarak doğal zeytinyağı sabunu ve bitkisel yağlar, organik & inorganik kimyasallar,temperli cam, krom nikel plate üretimi yapmaktayız.Tesislerimiz Türkiye,Çin ve Hong Kong lokasyonlarındadır,Ayrıca Bangladeş ve Pakistan ‘ da temsilciliklerimiz bulunmaktadır.

Yatırımlarımıza 1999 yılında başladık, Tarfan International Trade Co, LTD. ise 2011 yılında grup şirketlerimizin pazarlama faaliyetlerini tek elden yürütmek adına kuruldu. Tarfan International Grup şirketlerimiz faaliyetlerini 5 branş üzerinde yoğunlaştırmasına rağmen, pazarlama firmamız vasıtasıyla ; Gıda,Çelik kapı,Ev Gereçleri,Mermer & Granit,Mücevher,Hijyenik ürün,Stok ürün,0 ve 2.el Makine, A4 fotokopi kağıdı şirketlerinden acentalık sıfatı kazandık.

Bizler işimizin her aşamasında , iki taraf içinde fayda sağlamayı kendimize ilke edindik, Amacımız bütün dünyadan gelen sektörel talepleri cevaplandırarak uzun soluklu ticari ilişkiler kurma ve ülkemize katma değer oluşturmaktır.
Tam 14 yıldır güvenen herkese teşekkürler .
CGT: İthalat & İhracatın Yeni Yolu . . .

Saygılarımla

Ali YILMAZ

Dış Ticaret Müdürü / TARFAN International Trade Co., LTD.

Dış Ticaret ve OSB Komisyon Üyesi / Kayseri Genç Girişimciler Derneği

a.yilmaz@chinagtrade.com
www.chinagtrade.com
Mobil: + 90 530 972 04 72
Ali YILMAZ
Foreign Marketing Manager
KGGD Dış Ticaret Komisyon Üyesi

Tarfan International Trade CO. LTD.
+90 530 972 04 72
a.yilmaz@chinagtrade.com
www.chinagtrade.com

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ymalat
Yeni Üye53 yazı
slm ben erkek yüzüğü imalatı yapıyorum gümüş kaplama ve krom kaplama orda gidermi
iletişim: 05379487793

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat