İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Süt Ve Süt Ürünleri Üretimi Fabrikası Kurmak ?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorumN
Yeni Üye10 yazı
B
Üye432 yazı
12/05/2013 : 16:01:07#2
Web sitesi
Alıntı
BAŞTA TAZE KAŞAR OLMAK ÜZERE
TOPTAN
SÜZME YOĞURT
BEYAZ PEYNİR
EZİNE PEYNİRİ
ÇOBAN PEYNİRİ
TEREYAĞI
AYRAN
BULUNMAKTADIR.
ŞU ANDA KAŞAR 9 TL / 10TL / 11 TL OLMAK ÜZERE 3 KALİTE MEVCUTTUR
FATURA İSTENİRSE KDV EKLENECEKTİR
543 723 76 77
barishankayrakci@hotmail.com
H
Yeni Üye22 yazı
İyi çalışmalar.. Devlet desteğini bilmiyorum ama,
Günlük kaç litre süt işlemeyi planlıyorsunuz?
Kaç çeşit ürün üretmek istiyorsunuz?
Hangi ürünleri üretmeyi planlıyorsunuz?
Pazarlama durumu nasıl?
Süt nerelerden temin edilecek?
Bu işe girmeden önce pazarlama olayını iyi ayarlamak gerekiyor ve tabi geri dönen malları tekrardan işlemek gibi bir kaç teferruatı da mevcut...
Bu işin en zor kısımlarından bir tanesi de makine alımı..
Makine üretimi yapan yerler komple anahtar teslim fabrika kurulumu da yapıyorlar bilginize...
Süt temini konusunda yardımcı olabilirim Ben de İzmirliyim bir ara ben de düşünmüştüm bu işi ama çok külfiyetli olduğu için nasip olmadı...
Takıldığınız bir konu olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım...
05532961304 Mahmut AKGÜN
D
Üye192 yazı
Süt üretim veya süt işlemeye Kırsal kalkınma ajansı %65e kadar HİBE vermektedir.
Uzman, dar bir alanda yapılabiliecek tüm hataları yapmış olan insandır...
F
Yeni Üye78 yazı
destek, süt üretimine soğutma ve model süt işleme yani küçük çapli organik köy işletmelerine var.Çok geniş bir destek te değil. Süt işleyecekseniz henüz bakir olan keçi sütü alanina girin. Pastörize keçi sütü satin paraya para demezsinizi.
R
Yeni Üye67 yazı
aklı olan ve az parası süt işine girmez.
Bize Heryer Trabzon
F
Yeni Üye78 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - redperen aklı olan ve az parası süt işine girmez. |
çok para tespitinize katiliyorum, Hayvancilik işine çok sağlam bir yapi ile giremiyor iseniz, rezil olmaktan başka bir şey yapamazsiniz.
R
Yeni Üye10 yazı
Avrupa Birliği, süt üretimi alanında özellikle kırsal kesimi kalkındırmaya yönelik %50 HİBE vermektedir.
Örneğin; yazılan projede tutar 250.000TL, AB size 125.000TL ödüyor.
Dilerseniz iş fikrinizi paylaşın, projenizi yazalım.
Örneğin; yazılan projede tutar 250.000TL, AB size 125.000TL ödüyor.
Dilerseniz iş fikrinizi paylaşın, projenizi yazalım.
S
Yeni Üye75 yazı
Bu işe giriceksen eğer adımlarını çok sağlam atmalısın çünkü yapması kolay satması zor sattığında da zirveye çıkabileceğin bi iş.Destek kredisi alıyorsan eğer elinde yine sermaye bulundurmalısın niye mi ? Destek kredileri eline sıcak para vermiyor sadece teçhizatını almanı sağlıyor ha ben 10 ton süt işliycem diyorsan ve teçhizatlarını ve fabrikanı destek kredisiyle yaptıysan eğer elinde en az 200,300 bin tl bulundurman senin için iyi olur :) Çünkü bu işe yeni başladıysan arkanı sağlama almalısın yoksa çok ağlarsın.Nedeni ise sütü köylülerden alıcaksın 10 ton az bi rakam değil :) sütün 0,70 krş olduğunu hesap edersek 210.000 tl ediyor.Bence sen 1,2 ton da basla paran yoksa.
A
Üye216 yazı
16/08/2013 : 17:16:45#10
Web sitesi
Alıntı
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz