Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Mandıra Hakkında

BaşlatandeimosTarih30/07/2013 14:49:58Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar,

Hayvancılık işime bir yenisi daha ekleyerek, Mandıra açmak istiyorum.. Şu anda mevcut olarak 100+ hayvan var, süt üzerine çalışıyoruz... Benim öğrenmek istediklerim Mandıra açmak için neler gerek, fiyatları nedir?

İşlemek istediklerim;
Yoğurt
Ayran
Peynir
Tereyağı
Çökelek

Yahut, önerebileceğiniz 100+ kapasiteli çiftlik ile bağlantılı neler yapabilirim?

Şimdiden yapılacak yorumlar için teşekkür ederim!

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye177 yazı
çok yakın bir akrabam sütaş ın 40 yıllık ustasıydı süt işleme hakkında her konuya hakim ne istediğinizi yazarsanız yardımcı oalbilirim süt işleme olayı tamamıyla tecrübeye dayanıyor yeni mezun bir gıda mühendisi getirin bırakın yoğurdu ayranı dahi yapamaz sürekli nette olmuyorum 546 558 85 86 nolu telden ulaşabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ticaret
Üye163 yazı
Mozzarellaaa please !!
Laser shop 4 sale !!

Yerleşim / The Planet EarthMeslek Di?er
Yeni Üye75 yazı

istediklerinin hepsi olur fiyat istiyorsan eğer kaç ton süt ile çalışıcaksın önemli olan o ?

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Gyda
Üye216 yazı
Arkadaşlar iş planı tekrar yazıyorum iş planı olmadan neyin ne olacağına karar verilemez. Sütü nereden Alacan nasıl işleyecek nerede satacaksınız. Toplam sermaye ne ne kadar üretim olacak kaç m2 alana tesisi kurulacak yatırım tutarı nedir fizibilete ve karlılık oranları gelir gider nedir bunları yazmadan hiç bir şey olmaz hayaleriniz kabusunuz olmasın
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk