Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Emlak Danışmanlık

Başlatanizmirli78Tarih05/08/2013 13:03:25Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Selam arkdaşlar
Emlak danışmanlık bürosu açmak istiyoruz.Franchising düşünüyoruz.Turyap,Realtyworld,Remax,Koçak,Century21.. gibi firmalarla görüştük.karar aşamasındayız.
Emlak Piyasasını çok iyi bilmiyoruz.
Piyasayı bilen arkadaşlar düşüncelerini paylaşırsa çok sevinirim.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye216 yazı
Arkadaşım düşüncenize ve amacına bağlı olarak degmşiklik gösterir sizlere yardımcı olmamı isterseniz bana abitgulistan@hotmail.com adresine iletişim bilgileriniz göndermenzi rica ediyorum
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye24 yazı
Bence bu sektörde bayilik almaya gerek yok. Boşuna her ay para ödemeyin. Kendi isminizi yaratin.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
Yeni Üye31 yazı

Birleşmiş emlakçılar a.ş le bir görüş bakalım
hfs

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Müzik
Üye351 yazı
Izmir ise yeriniz remax derim ic Anadolu'da turyap daha ustun ama izmir ve sahil kesimi tartismasiz remax in franchise alma fikrin cok mantikli

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye8 yazı
Herşeyden önce hedefleriniz neler, sizin kapasiteniz ne?Arkadaşlar direk soruya cevap veriyor al yada alma diye ama sizin kapasitenizi bilen yok.Ben daha önce frenchıse yaptım 3 yıl, tavsiye etmem

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Emlakçy
Üye390 yazı
Pazarlama tecrübeniz nedir.Bu işe ne kadar sermaye ile giriyorsunuz.İzmirin hangi bölgesi.Bölgenizde cazibe için herhangi bir öge varmı.Çevrenizde toprak sahibi,mütahit yada site yöneticisi gibi kişileriniz var mı size hızlı yola alabilecek ve sizi maddi olarak artıya geçirecek.

tahammül ve hoşgörü konusunda kendinizi ne seviyede görüyorsunuz.Emlak işi sabır ve hoşgörüye dayanır sabırla 40 tane daire gösterip hiç bir icraat olmadan ofise dönülebilir..
Çabuk sinirlenen ,insanları kafası ***ürmeyen biri iseniz bu işe girmeyin.Easy money mantığında 2 daire satarım alırım 20 kağıt kebap diye düşünüyorsanız bu işin kötü,kriz ve ölü sezonlarını da hesaplayın.
Akademik durumunuz nedir.Mavi ve beyaz yakalılara her seviye insan yer satar ama akademik olarak üst düzeyseniz bu insanlar la daha derin durumlarınız olur (okul-meslek-ortak tanıdıklar yada benzer şirketlerde kariyer gibi)ve uzun zaman içinde size referans sağlarlar.

Yaş olarak 30 altındaysanız,heleki 20 li yaşların başındaysanız başka işlerde meslekler de pişmeden tavsiye etmem.Konut satışında alıcının da satıcında aradığı kriterlerden biri olgun,iş bilen görüntü ve yaş olarak güven veren bir danışmanla hareket etmek.

Aklıma ilk gelenler bunlar

Bu arada c21 bayisiyim daha önce de turyaptım.Doğru çalışırsanız ve oyunu kuralına göre oynarsanız bayilik parasını kat kat çıkarır
metinmetin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy