Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Streç Film Üretimi

BaşlatanfrztxsTarih28/07/2011 17:48:29Yorum67

İlk mesaj
Yeni Üye62 yazı
Arkadaşlar iyi günler yazılarınıızı uzun zamandır siteye üye olmadan takip ediyordum fakat bugün üye olup sizlere sormak istedim.

Streç film imalatı yapmak istiyorum. Aşağıdaki sorularıma elinizden geldiğince cevap vereceğinizi ümit edyorum. Ürünün Türkiye'ye hatrı sayılır bir ithalatı ve ithalatın 5 misli de ihracatı bulunuyor.

Bu pazarda nasıl satış yapılabilir, çok aranan bir ürün müdür, nakit para döner mi?

Streç film gıda streci ve paletleme streci olarak iki tür. Gıda streci PVC ve çeşitli katkılardan, palet streci LLDPE maddesinden üretiliyor diye biliyordum fakat bir yazıda her ikisininde LLDPE maddesinden üretildiğini okudum doğru mudur? Tek bir üretim hattı ile her iki türde film imal edilebilir mi?

Ürün piyasada nasıl satılıyor, standart ebat ve ağırlıkları nelerdir?

Türkiye'de bu ürünü üreten kaç adet fabrika bulunmaktadır ve pazarın nekadarına hakimdirler?

Gıda tipi streç film imal etmek istesem özel bir belge ve izin almak gerekli midir? Eğer gerekli ise bu izin nasıl ve nereden alınır, zor mudur?

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
67 yorum
Yeni Üye2 yazı
Merhabalar, son mesajlar baya eski tarihli ama yine de yardım edecek birileri çıkar ümidiyle yazıyorum. Streç filmin üretimi için makine siparişi verdim ancak daha makine gelmeden insanlar kafamı karıştırmaya çalışıyor. Yok reçetesini bulamazsın yok aldığın makine işe yaramaz üretim konusunda bilgi sahibi olanlar lütfen bir el atın
müteşebbis

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ticaret
Üye204 yazı
Yola ciktiysan yolu tamamla derim hemserim
Strec buyuk fab ihtiyaci olan bi urun
Hatta yapin ben size buyuk bi firma bile baglayabikirim
Hurol sahin simav 05539634335

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye518 yazı

Palet streci 17 mikron ve balonlu naylon 90 gr 3 kat üretimi yapan arkadaşlar var ise özelden fiyat atabilir mi?
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye82 yazı
Strec film ve plastik makineleri satisi yapiyorum siparis veridiginiz makina iyiyse ve bu iste arastirmayi seviyosaniz yol bulabilirsiniz. Sonucta kullanilacak hammaddeler belli. Receteler sadece oranlaridir. Bunlari da deneyerek bulabilirsiniz. Sonucta makineniz bu isi yapiyor..

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ymalat
Yeni Üye82 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tablom
Palet streci 17 mikron ve balonlu naylon 90 gr 3 kat üretimi yapan arkadaşlar var ise özelden fiyat atabilir mi?

Strec film 17 mic uygun. Uretime basliyorum 15 gun icinde. Istediginiz ozellikler nedir kg. Metre gibi? Balonlu naylon icin su an uretimimiz yok fakat yatirim yapmaya degecek kadar anlasmamiz olursa bu urunu de uretmemiz mumkundur?...

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ymalat
Yeni Üye2 yazı
reçete konusunda bir kaç seçenek elimde mevcut ancak başka seçeneklerede ihtiyacım olacak diye düşünüyorum üretim sırrıdır ancak belki yardım eden olur makinam 10-15 güne kurulacak ona göre yardımcı olursanız sevinirim isteyen özeldende ulaşabilir. bu arada herkesin gösterdiği ilgiye teşekkür ediyorum.
müteşebbis

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ticaret