Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Damacana Su Bayiliği Hakkında. . .

Başlatanserhan34Tarih30/06/2017 11:28:59Yorum11

İlk mesaj
Üye400 yazı
Arkadaşlar İstanbul'da ikamet ediyorum yoğun siteler yerleşim bölgesinde 19lt. damacana su bayiliği açmayı düşünüyorum fikir ve önerileriniz ne olur ?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye55 yazı
Bilindik Marka bayiliği yaparsanız para kazanırsınız ama bu işin tek sıkıntısı eleman. Tabi işin başında siz durmalısınız.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye518 yazı
Avcılar Parsellerde, artık diğer iş kollarındaki faliyetlerimize yoğunlaşma kararı aldığımız için hazır müşterili su bayiliğimizi devir edeceğiz aktif olarak işlemekte. Kurumsal müşterileri de var.
İlgilenirseniz yardımcı olabiliriz.
Bölgede 13-14 yıllık bir bayidir kemik müşterisi vardır.
İşi oturtana kadar yardımcı olabilecek ekibimiz de mevcut.
Şu sattığı markayı değiştirmek için mevcut çevremiz ile de yardımcı olabiliriz. Sıkıntı yaşamazsınız (Burada bilerek marka yazmıyorum)

Etkilemek olarak düşünmeyin ancak su bayiliği işinde sıfırdan müşteri yapmaktansa devir almak daha iyidir. Bölgemiz ters olabilir size ilgilenmeyedebilirsiniz. Ancak bu işe girecekseniz belli bir müşterisi olan yeri devir almaya yönelin sıfırdan çok zorlanırsınız ilk 2-3 yıl.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye55 yazı

Arkadaşın dediği gibi devir almak en mantıklısı ama alacağınız marka Hayat, Saka, Erikli gibi markalar olmalı yoksa diğer bilinmedik markalar ile iş yapmanız çok zor.

Üye400 yazı
İki seçenek düşünüyorum arkadaşlar ya devir almak yada yeni bayii açmak.Bilindik kaliteli pahalı markalar ile görüştüm suyun geliş fiyatı çok yüksek o biraz beni düşündürdü açıkçası.Birkac bilinmedik marka ile görüştüm onların geliş fiyatı çok daha cazip geldi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye400 yazı
Sayın tablom şartlar için görüşebiliriz 05452036072,evet dediklerinize katılıyorum peki birde şöyle düşünsek diğer markalardan çok daha uygun fiyata piyasaya giriş yapsam genede müşteri kazanmam zormu olur

Üye518 yazı
Sn. Serhan34 özellikle oturmuş semtlerde (yani yeni yeni yerleşen bir semt değilse) çok ucuz ile de iş olmuyor. İçimi güzel olmalı suyun.
Marka sularda doğru düşünüyorsunuz marka suları da gelir seviyesi yüksek semtlerde satabilirsiniz. Yoksa birşey bırakmıyor.
Bizim devir etmek isteme sebebimiz başka alanlarda da işlerimiz var tamamen o alanlara ağırlık vermek istememiz. Devir için de bu işi yapmak isteyen ve
para kazanmak isteyen birilerini tercih etmek istiyoruz neticede o kadar müşteri v.s. yılların emeği var biraz da insan duygusal yaklaşıyor :)
Dilerseniz müsait olduğunuzda gelebilirsiniz yüzüyüze de görüşebiliriz.
İsterseniz bir kaç gün arkadaşlarla birlikte bölgede satışa da çıkabilirsiniz, kendiniz de gözlemleyebilirsiniz.
Çünkü bir çok faktör var bu sektörde karlılığı ve satışları arttıran yardımcı olabiliriz.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Üye400 yazı
hangi semtte dükkanınız

Üye400 yazı
Arayın detaylari görüşelim

Yeni Üye55 yazı
Bu arada alacağınız bayiliğin araçlarının K belgesş olup olmadığını iş yeri ruhsatı olup olmadığını bakmayı unutmayın.

Üye400 yazı
Teşekkürler serk84