Yeni Üye Toplam 3 yazı |
|
mr.toretto Yeni Üye Toplam 42 yazı | 21/08/2011 : 17:38:37 ![]() Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Diğer |
HakanFinans Üye Toplam 450 yazı | 23/08/2011 : 22:56:31 ![]() ki tcarete eldeki semayenin 3-5 kat bir risk ile girmek pekde mantklı bir iş olmaz.. ... ... ... Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Bankacılık-Finans |
nidyana Üye Toplam 122 yazı | 07/09/2011 : 10:14:25 ![]() MERHABALAR BİR ÇOK ARKADAŞ FİKRİNİ BELİRTMİŞ NACİZANE BENDE FİKRİMİ BELİRTEYİM, ÜLKEMİZE ÜRETİCİ LAZIM İHRACATÇI LAZIM, İNŞALLAH DİLEDİĞİNİZ GİBİ OLUR. ARKADAŞIM YAŞINIZ GENÇ, TAM ZAMANI ÜRETMENİN VE SATMANIN.. BENİM FİKRİM PLASTİK SEKTÖRÜNDEN YANA KULLANMANIZ, EMİN OLUN GERİ DÖNÜŞÜMÜ OLAN BİR İŞ VE TEKRARI VAR. BENDE NACİZANE KOSGEB 'E PLASTİK ÜZERİNE PROJE SUNDUM VE KABUL GÖRDÜ, İNŞALLAH YAKINDA KURAAM AMA BİRAZ SERMAYE SIKINTIM VAR.ÖZELLİKLE TEŞVİK KAPSAMINDA BULUNAN İLLERİMZDE YATIRIM YAPICAM MESELA KENDİ MEMLEKETİM ADIYAMANDA,, VEYA O BÖLGEDE... ŞİMDİ BU ARKADAŞIM O BÖLGEDE TESİS KURARSA HEM TEŞVİK ALACAKTIR HEMDE HİBE ALACAKTIR. VE YATIRIM YAPTIĞI PARSININ %30 GİBİ BİR KISMI KENDİSİNE GERİ ÖDENECEKTİR. VEL HASIL İNŞALLAH HAKKINIZDA HAYIRLISI OLUR. PLASTİK GERİ DÖNÜŞÜM ÜZERİNE BİLGİ ALMAK İSTERSENİZ VEYA HİBE VE TEŞVİKLER İLE KONUŞMAK İSTERSENİZ nidyanagod@hotmail.com adresinden görüşebiliriz A. Doğan Yerleşim : Türkiye / İzmit | Meslek : İthalat / İhracat |
omero72 Üye Toplam 234 yazı | 09/09/2011 : 05:02:47 ![]() Ayrıca şu anda Türkiye'deki en kaymaklı işler hep yabancıların elinde ve yabancılara teslim ediliyor; örneğin uluslar arası finans değerlendirmelerinde dünyanın en parlak şirketlerinden biri seçilen "Türk Telekom" 'un 2000% civarı olan kar oranı yabancınındır. Dolayısı ile borç, kredi ve ipotek ile yatırımla 10-20% kar marjlı bir iş yapacak kişinin 10 kere düşünmesi yerindedir. Yabancı yatırımcının bizim gibi 3. dünya ülkelerinde 10-20 senelik yatırım hedefleri vardır ve planları ona göre yaparlar ve yabancı yatırımcının parametreleri arasında 15.000%, hatta 25.000%'lik getiri oranları dahi vardır (Kaynak: Amerikan Motley Fool, 2011 raporları; isteyen baksın) Ayrıca yabancı yatırımcı sadece 10-20 yıllık plan da yapmaz, torunlarının torunlarının değerlendirebileceği şekilde 100yıl ve 100'lerce yıllık medeniyet denilen planlar da yapar; ve bu planları büyük başarıyla uygularlar; bu anlamda Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena sadece bir inşaat yatırımı değil, öyle 100'lerce yıllık yeni bir medeniyet yolunda adımlardır. 400-500bin TL ile yatırım tavsiyesine karşılık bu yorum "konu ile alakasız" bulunup silinmez umarım, silinirse bu yukarda bahsettiğim şu 10-20 yıllık ve 100'lerce yıllık yabancı yatırımlarının "muhteşem güzelliği" ile yaşamaya devam ederiz. Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Ticaret |
hearme Yeni Üye Toplam 82 yazı | 11/09/2011 : 02:45:59 ![]() sevgili momet arkadasim.. sana verilen tavsiyeleri okudum..birbirinden degerli fikirler var..karar elbet senin ama bende diyorumki hic guney amerikada is yapmayi dusundunmu? ben 6 yildir burdayim ve sili bir esim ve sili pasaportum var...buralari iyi bilirim..buralarda is yapmayi dusunursen cogu kimsenin burun kiviracagi bir gida is kolunda ben sili icin iddialiyim..vede 80-90 bin dolar gibi bir capital ile girisilecek bu iste 1 yil gibi bir surede parayi cikarma garantisi verebilirim.. ilgililere duyurulur.. Yerleşim : Türkiye / Turgutlu | Meslek : Tekstil |
Muratdnns Yeni Üye Toplam 1 yazı | 17/09/2011 : 18:25:45 ![]() merheba kardes benim tavsiyim turkiyede uretimi olmayan bisey yapman ,mesela telefon batarya uretimi olabilir , turkiyede yok diye biliyorum , bu isi basarabilirsen kimse cinden veya baska yerden almaz , teknik destek gerekiyor sana , onuda bi kac muhendisle halledebilirsin kolay , cozulmeycek bisey yok yeterki ustune git isin kafani yorman bence , insallah iyi bir is kurarsin saygilarr Akil , Istek , Cesaret..... Yerleşim : Çin / Shenzhen | Meslek : İthalat / İhracat |
mrmesci Yeni Üye Toplam 2 yazı | 18/11/2011 : 20:48:12 ![]() momet 420 bin tl nakit bir miktar arsa ve 3 adet tırın oldugunu söyledin. Sorularına ben olsam diye cevap vereceğim.yerinde olsam 420 bin tl ile biraz pazarlıkla 2010 model 4 adet tır satın alabilirsin.toplamda 7 adet tırın olur piyasa şartlarına göre büyük nakliye firmaları bir tır için ortalama aylık 4-5 bin tl arası kira ödüyor.HOROZ vb. büyük nakliye firmalarına bu tırlarını kiraya verip aylık 30-35 bin tl para kazanabilirsin.1 sene boyunca buradan kazanacagın para ile ufak tefek bakım masraflarını vb giderleri çıkartırsak 250-300 bin tl civarı nakitin kalır bu nakitlede ister yine 2-3 tır alır işini büyütürsün ister arsa yatırımı yaparsın gerisi sana kalmıs.3 senede bir tırları satıp model değiştirdin mi nakliye firmasi ilede bir sıkıntı yaşamazsın. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mühendis |
Sayeban Yeni Üye Toplam 6 yazı | 18/03/2013 : 19:42:55 ![]() Merhabalar. Ben yurtdisinda ithalaat ihracaat'la ugrasiyorum. Size email gonderdim,fuscakparis@gmail.com Arti professionel is email'imden gonderdim yaziyi, Yazin dusunceleriniz icin goruselim Saygilar Bayan Wienk Yerleşim : İsviçre / Geneve | Meslek : İthalat / İhracat |
white_wolf_61_8 2 Yeni Üye Toplam 16 yazı | Usta bence nakliye firmasına hiç bulaşma piyasada o kadar çok ambar ve nakliye firması varki. Her an batabilirsin bizim gibi. Mustafa BAYRAM Yazılım Uzmanı www.bayramoglusoft.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul |
ahmetYU Üye Toplam 197 yazı | 18/03/2013 : 22:26:40 ![]() SRFT Yerleşim : Türkiye / Gaziantep | Meslek : Asker |
edainal Yeni Üye Toplam 1 yazı | 19/03/2013 : 15:23:14 ![]() Merhaba Avrupa Birliği Hibe projeri var.Et-Süt üretimi soğuk hava depoları gibi %50- %60a kadar bölgeye göre hibe veriliyor.Detaylı bilgi isterseniz eda_inal@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz. Saygılarımla Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Danışmanlık |
korkmaz34 Yeni Üye Toplam 2 yazı | hocam bu sektörler özellikle un işte makarna cok büyük markalar var ve be ce bunların maliyetleri seninkinden daha düşük olacaktır onlarla rekabet etmek çok zor olabilir.. 300 400 bin tl ile her yıl %6 büyüyen ülke ekonomisinde bence iç pazarda kalmakta yarar var.. herkezin türkiye ye yatırım yaptığı bir dönemde sen hasbeten iyi sayılabilecek ama fabrikasyon işler için küçük olan parayla yanlış alan ve sahada arayış içindesin .. iç pazar büyüyor ve 400 binlik bir yatrımın tümünü kullanmadan iyi kazançlar elde edilebilecek parekende sektörü var. yani çek yok vade yok nakit kredi kartı.. risk yok.. örnek irana verdin abi makarnayı ilk seferde sıkıntı yok ikinci seferde yok 3 .de patladı sen zaten 300 bin tl sin iş patladı.. o yüzden eğer değerlendirmek istersen ekibizle ve kendi tecrübelirimizle size yardımcı oluruz .. saygılarımla.. tayfun-korkmaz54@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bankacılık-Finans |
madaykut Üye Toplam 132 yazı | ![]() ![]() 1e alıp en az 2 ye satabileceğin herşeyi al ve sat mümkünse aldıkların akacak ve kokacak şeyler olmasın ki zarar etme. Amacın paranla kariyer yapmaksa bu devirde çok zor ama paranla para kazanmak istiyorsan topraktan peşin para ev al tapu eline geçtiğinde muhtemelen iyi bir kar elde etmiş olursun ben tekstille uğraşıyorum %20 ile para kazanıyoruz yani %80 riskte:)) ve malını sezonda satmazsan çöp oluyor o yüzden ne yaparsan yap mevcut sermayenin dörttebirinden fazlasını kullanma tekSTILISTanbul Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
sefulik Yeni Üye Toplam 97 yazı | 05/04/2013 : 13:20:46 ![]() burada yazılanları okudum. bende düşündüm ,o kadar param olsa ne yapardım diye.belki çapımda küçük bilemiyorum.ama üretim işi deyince insan korkuyor.maliye ,iş bağlantıları gümrük sorunları geri dönecek olan çekler....ne biliyim.ayrıca işin aslı sermayede biraz az geldi bana.üretim işine gireceksen bence soluğun güçlü olmalı.diyelim 40 kişi çalıştıracaksın.sskları maaşları,malı 4 ay pazarlayamadın bu masraflar adamın nefesini keser. bu kadar yorum arasında benimki farklı olacak ama benim o miktarda param olsa tırları kiraya verir paramla galata kuledibinde bir ev alır ,belki oturur belki kiraya verirdim.sonra canımın istediği yerde mastır veya doktora yapar yan gelir yatar,tezle falan uğraşırdım.cevap veren herkes kendi çapınca veriyor.benimki biraz küçük kaldı ama artık riskten çok korkuyorum galiba.birde galata bölgesininin dahada değerleneceğini düşünüyorum. Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Öğretmen |
sefulik Yeni Üye Toplam 97 yazı | 05/04/2013 : 13:31:36 ![]() tekrar okudum yazdıklarınızı siz bu parayla ne yapayım demiyorsunuz,iş alanınızı belirlemişsiniz.size başarılar dilerim.ama uzun uzun düşünerek girmek yetmiyor her türlü ticaret işinde.tek başınıza sakın girmeyin.ilk etapta kan bağınız olan işi bilen kişiler şart bence.yaparım demekle yapılmıyor işler.yetenek eğitim beceri yetmiyor.insan ailesiyle bir şeyleri var kılıyor.eskiden bu bana eski tarz düşünce gelirdi ama yaşadıklarımla bunu öğrendim.Allah yardımcınız olsun. Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Öğretmen |
sanadair34 Üye Toplam 166 yazı | 05/04/2013 : 13:46:00 ![]() zaten arkadas mesaji atmis gitmis, aradan seneler gecmis heralde birseyler yapmistir, artik dogru mu yalan mı bilemem.. işin acı tarafı miktar büyük olduğu icin 5 sene sonra bile bu konu aktif ve altinda envai cesit is ortaklığı teklifleri olacak. o büyüklükte bir parayı bir kişi yonetemez batar zaten, bu işler ekip işidir, bakkal degil ki bu acayim kendim ilgileneyim olsun. calisan alayım yanıma demekle de olmaz, calisan dedigin nedir ki, gece mışıl mışıl uyur, sen zarar edip yatakta fırdonerken.. 420 parası olan kisinin 420 ser parasi olan en az 3-4 kisi daha bulmasi lazim ki bir ortaklık kurulsun. sonra ekip olsun. nerden bulacak o kadar paralı ortagi derseniz para parayı her zaman ceker bulunur. Yerleşim : Türkiye / İst | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
butevozcan Yeni Üye Toplam 1 yazı | 05/04/2013 : 15:33:47 ![]() SAYIN ARKADAŞIM ÇİKIOLATA İŞİNE GİRECEK İSEN BU KONUDA SANA YARDIMCI OLABİLİRİM.EKLİNDEKİ PARA ÇİKOLATA MAKİNELERİNİN AMBALAJ MAKİNALARINA YETMEZ ÇİKOLATAYI SATTIRAN AMBALAJIDIR.BU KONUDA SİZE KURULU BİR FABRİKA ÖNEREBİLİRİM. YADA İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNE GİRECEĞİN GERÇEK AKIL ALACAĞIN ŞU ANDA HAZIR FABRİKASI OLAN KİŞİLERLE VE İHRACAT YAPAN FİRMALARLA YANİ ÇEKİRDEKTEN BU İŞİ YAPANLAR İLE GÖRÜŞTÜRÜRÜM ŞU ANDA ÇİKOLATA İHRACATI AFRİKAYA YAPILMAKTADIR , GİDEN MODELLER BELLİDİR BUNLARIN BİR MODELİNİN DAHİ AMBALAJ MAKİNASI 100000 DOLAR CİVARINDADIR ÜÇ MODEL SENİN İLK ETAPTA İHRACAT İŞİNİ GÖRÜR ÖRNEĞİN İSTANBULDA 2 MAKİNALI AMBALAJ MAKİNASI OLAN FİRMA AMERİKAYA İHRACAT YAPMAKTA VE FEVKALEDE İŞ YAPMAKTADIR,ÇİKOLATA SERT ŞEKER YUMUŞAK ŞEKER LOKUM VE BUNLARLA İLGİLİ SANA SIFIRDAN FABRİKA KURACAK EKİP ARKADAŞLARIM VAR.BİFA CEZAYİRDE ŞEKER FABRİKASI KURARKEN AMBALAJ MAKİNALARINI BİZ TEMİN ETTİK .BU KONU ÖYLE BASİT BURADA KONUŞULACAK KONU DEĞİL.ÖRNEĞİN BONİBON ÇİKOLATA ÜRETMEK AYRI BİR TEKNOLOJİDİR.ANTEPTE TANIDIĞIM FİRMA BONİBON ÜRETİR VE BÜTÜN MALINI KUZEY IRAK A SATAR KONYADA ANTEPTE BU SEKTÖR ÇOK İLERİ GİTMİŞTİR BU İŞTE YERE GÖRE TEŞVİKLER VARDIR 10 YIL ÖNCE 4 ORTAK İSMİNİ VERMEYECEĞİM 400000 DOLARLA BU İŞE GİRMİŞLER VE BU GÜN İKİ FABRİKA SAHİBİ VE AYLIK 1000000 DOLAR İHRACAT YAPMAKTADIRLAR BU SEKTÖR İHRACATLA DÖNER. İÇ PAZAR ÜLKER ŞÖLEN BİFA ETİ ELİT VB OLSADA PAZAR BÜYÜKTÜR AMA DEDİĞİM GİBİ BU PARA İLE TESİSİ BİLE KURMAK ZOR CİCİ ÇİKOLATA BU İŞİ 10000000 DOLARLA BİLE DÖNDÜREMEMİŞTİR SANA ÖYLE FARAZA DEĞİL NET AYRINTILI NE YAPMAN GEREKTİĞİNİN BİLGİSİNİ VERİRİM zbütev Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
ithalat_ihrct Üye Toplam 109 yazı | 06/04/2013 : 01:24:51 ![]() Türkiye kesinlikle fabrika kurulacak veya üretim yapılacak bir ülke değil. Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : İthalat / İhracat |
turkdevbir@hotm ail.com Yeni Üye Toplam 84 yazı | amerikada ıs yapmak ısteyen arkadaslar cok guzel calısan ısyerlerımız var ortak edebılırız turkıyeden de gereken lerı de elcılıkden yaparız sızın oturum calısma ızınlerınızde yapılabılır ama cocuk oyuncagı degıl bu tur konular cıddı yapılması gerekir. her onune gelen arkadaslar bılmeden kendı basına konusuyor . her turlu yardımcı oluruz her sey bır bedelı vardır karslıklı gorusulerek yapılabılır kımse kımsede bır sey almadan bır sey vermez kitaltdsti@gmail.com sorun cozerız her seyınızı bıtırırız sıkıntı yok resmı yasal kafanız rahat olsun Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : Danışmanlık |
selcuk43 Yeni Üye Toplam 75 yazı | 11/03/2015 : 11:45:18 ![]() Belli ki saydığın işler bildiğin işler değil onun için paranın hepsini yatırma bu işlere.Diyelim ki boru imalatı için en az 100 bin lira yetiyorsa o kadar başla zaten bu iş beklediğin kadar iyi ise kapasiteni artırman gerektiğini sana göstericektir. Yerleşim : Türkiye / Kütahya | Meslek : Gıda |
jenerator Üye Toplam 223 yazı | Arkadaşım,imalat yapma fabrikatör kelimesi seni cezbetmesin,üretim çok zor standartların olmadığı ülkemizde üretim yapma,ithalat yap,al sat üretim yapma.Ticaretini yapabileceğin birçok üründen bahsedebilirim,ilgilenirsen.selamlar. Yerleşim : Türkiye / Trabzon | Meslek : Ticaret |
adnan38 Yeni Üye Toplam 22 yazı | 11/03/2015 : 16:32:59 ![]() Türkiye de ne yazıkki bunu yeterli teknoloji atagı olmadığı için söylüyorum önde gelen tek iş inşaat sende inşaat alanında işler düşün ki bu inşaat yapımı olmasın. dediğin sermayede ve deneyimde yapacağın en büyük hata vadeli ürün satan işler olur. yapacaksan inşaat sektöründe "demir satışı iç kapı kaplama" malzemesi gibi peşin dönen işlere gir. günümüz şartlarında en mantıklı iş büyüyen sektörlerdir. ikinci bir fikir olarak yenilebilir enerji üretimi hem devlet desteği olarak hem kar marjı olarak geleceğin sektörü. lisanslı ve lisanssız olarak bu iş yapılabiliyor. Devlet fazla üretimini alma garantisi veriyor. üçüncüsü ise; zaten tırların bi firmada çalışmakta aylık 12 bin gibi bir gelirden bahsediyorsunki bu hayli hayli sana yetecektir, bu işi iyi takip edip, elinde olan nakit parayla ulasal bir firmanın yeme içme işi gibi veya aklına yatacak bir restorant kurmayı düşünebilirsin maksat edres belli olsun günlük para dönen bir işin olsun. risk almadan rahat bir hayat yaşarsın. ve iki kardeşin ayrılmasıyla bölüştünüzde bilirim ki iki tarafında nasıl işler yaptığına çevren merakla bakacak onun için sağlam oyna, gereksiz yatırımlardan kork, paranı kimseye verme tek başına iş kur. gelişen alanlarda doğru alımlar (arazi işyeri ev vs) yap orta ve uzun vadede zaten seni karlı çıkaracaktır. Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : Serbest meslek |
Azimli Trading Yeni Üye Toplam 8 yazı | 15/03/2015 : 12:22:01 ![]() Merhaba, Hala yatirim planiniz varsa, asagidaki linki tiklayip projeyi inceleyin. Niyetininiz ciddi olursa bana e-mail (dedoorzetter@skynet.be) ile dönersiniz. Selamlar http://www.yenibiryatirim.com/projeler/gida-proje/tam-otomatik-ekmek-fabrikasi-1288.html Yerleşim : Belçika / Sınt Nıklaas | Meslek : Ticaret |
Ahmet Karaaslan Yeni Üye Toplam 1 yazı | 08/04/2015 : 21:54:46 ![]() Sayın Yetkili, Biz kosovada yerleşmiş (Yaklaşık 4 yıldır), kosova merkezli iş yapan bir firmayız. bu arada kendi mamullerrini Kosova 'da veya tüm Balkan ülkelerinde hatta Avrupa da, pazarlamak isteyen ,tanıtmak isteyen, yeni müşteriler arayan firmalara aracılık yapmaktayız.Bilgilerinize sunar ,iyi çalışmalar dileriz. Ahmet KARAASLAN Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
katip93 Yeni Üye Toplam 16 yazı | ![]() ![]() [quote]Yazıyı gönderen - sales_marketing 3 adet tır var elinde ilk olarak bunları en iyi şekilde kullanmalısın küçük bir nakliye şirketi kurabilirsin uluslararası çalısabilirsin yada ihalelere girerek şirketlere tırlarını kiralayabilirsin 3 tır için aylık 15000 tl gibi bi para geçer eline azı fazlasıda olabilir anlaşmaya bağlı 1 yıl böyle çalışsalar 180 bin tl gibi bi para eline geçer anlaşmanın süresi uzadıkça bu parada artar tabi daha sonra bu parayı farklı bir şekilde kullanabilirsin MTA nın ihaleyle sattığı jeotermal alanlar var bunları değerlendirebilirsin turizm vs. enerji sektörünede yönelebilirsin güneş ve rüzgar enerjisi sanıyorum devlet desteğide sağlanıyordu araştırmanda fayda var ama bana kalırsa nakliye işine gir başlangıç için elinde malzeme var yavaş yavaş büyürsün Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Danışmanlık |
katip93 Yeni Üye Toplam 16 yazı | 08/04/2015 : 22:45:13 ![]() SALES ...arkadaşım noktayı koydu.harfiyen 10 numara yorum. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Danışmanlık |
timurhan Yeni Üye Toplam 12 yazı | 09/04/2015 : 19:35:14 ![]() gayserili demiş oğluna; aç kalmiyim dersen imalat yap, yoh para gazanayım dersen al-sat... yarın üç beş bomba düşerse memlekete hiçbir imalat prim yapmaz gıdadan başka.geleceği görmeli Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Ticaret |
katip93 Yeni Üye Toplam 16 yazı | 17/04/2015 : 05:24:36 ![]() 5.000tl sermaye ıle bahıs yaparak gunluk 2.000tl hıc kayıpsız kazanmak ıstersenız yazın bana.gereksız msj lar atmayın lutfen.+25 yaş üzeri yazarsa daha ıyı sohbet olur. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Danışmanlık |
barishank Üye Toplam 432 yazı | http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-isyeri-satilik-firsat-5-milyon-ciro-9000-m2-mulkuyle-isiyle-faal-fabrika-228316728/detay/ 2008 YILINDAN İTİBAREN FAAL ( 2012 den itibaren kendi mülkünde) 9000 m2 ARSA, E: 0,50 , toplam 4500 m2 kapalı alan yapılabilir 1550 m2 KAPALI ALAN, 3000 m2 İLAVE BİNA YAPILABİLİR TÜM ÜRETİM EKİPMANLARI VE DEMİRBAŞLARI 250 KW TRAFO MARKA, BAYİLER, SATIŞ AĞI ( hazır iş) ŞİRKET ( kredibilitesi yüksek, çeki olan, sicili temiz, 1.500.000 ödenmiş sermaye ) YILLIK 5 MİLYON CİRO + kdv DÜŞÜK SABİT GİDERLER YÜKSEK KAR MARJI BELLİ BİR KISMI NAKİT, KALANI TAKAS VE VADE İMKANI !!!! ( ortaklık olabilir ) ÇALIŞIR HALDE SATILIK FABRİKA barış kayrakçı 543 723 76 77 Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Mühendis |
CaCaLa Üye Toplam 138 yazı | 08/12/2015 : 18:05:01 ![]() Hepsi çok basit fikirler. Yerleşim : Türkiye / Alanya | Meslek : Esnaf |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |