300-400 Milyar Arası Parayla Fabrika Kurmak - Sayfa 2 - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

300-400 Milyar Arası Parayla Fabrika Kurmak
 2 

momet
Yeni Üye

Toplam 3 yazı
13/07/2011 :  16:44:58 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

selam arkadaşlar yakın zamanda aile şirketinin hisseleri kardeşler arasında bölüşüldü bana düşen 3 adet araç (tır) 1 adet scania 1 adet volvo 1 adet daf ve3 adet termoking dorse bir miktar arsa ve 420 bin tl ben uluslararası ilişkiler mezunuyum iyi derecede ingilizce ve iyi olmazsada kendimi ifade edebilecek rusçam var 29 yaşındayım..

benim fikrim şu ben üretici olmak istiyorum sadece iç piyasa değil üretimi daha çok yurtdışına pazalamayı düşünüyorum
yatırım için gıda ve sanayi sektörüne yönelmeyi düşünüyorum ırak ve iran da hatırı sayılır bi çevrem var ...
malumunuz üzerine iyi bir proje ila dicle kalkınma ajansının desteğini de arkama alıp bir işler yapmak istiyorum hatta gerekirse bankadanda bir miktar krediyle nakit para oranını yükseltebilirim.

kendime iki tane yol belirledim birincisi sanayi üretimi
burda henüz tamamlamadığım bir projem var plastik boru üretimi bunun için fizibilite yaptım özelikle yurtdışında talebin olduğunu ve iyi bir fikir olabileceğine karar verdim yaklaşık maliyet 2,5 milyon dolar bunun bir bölümünü devlet destekli olduğunu düşünürsek 1,5 milyon dolar gibi bir para ihtiyacı söz konusu

2,yol ise gıda üzerine bundada şuan 3 iş için altertanifim var
1. un fabrikası: gene yurt dışı ağırlıklı iç piyasaya dönük bir iş
2. yol makarna fabrikası: buda dış piyasaya yönelik iç piyasada mantıklı olabilen bir iş
3,yol da kek ve çikolata fabrikası bunun üzerindede iyice bir araştırma yaptım özellikle çikolata için ham madde gereksinimleri olan kakao tozu ve kakao yağı için dünyanın en büyük üreticisi olan malezyada ki bi kaç firmayla görüştüm hatta bunun için ülkerle bile görüştüm daha kolay olur diye ama kessinlikle malezyadan çok daha iyi bir teklif geldi bununda ortalama maliyeti gene sanayi yatırımıyla nerdeyse denk.

peki ya sizin daha iyi bir fikriniz var mı
yada neler önerebilirsiniz değerli görüşş ve önerilerini bekliyorum
saygılar
the momet

Yerleşim : Türkiye / Mersin
mr.toretto
Yeni Üye

Toplam 42 yazı
21/08/2011 :  17:38:37  Alıntı
bende sana plastik hammadde ticaretini öneririm...bu konuda türkiyede lider firmalar olduğu gbi irili ufaklı şirketlerde var ve hepsi ekmek yiğor ben batanını şu ana kadar duymadım...iran ve ırakla bağlantın olması büyük bi avantaj...eğer bi temsilcilik alablirsen bu konu ile ilgili hiç risk almadan iyi bi düzen oturtursun...azerbaycan vb. petrol ve türevleri üreten ülkeler ilede bağlantın varsa buda işe yarayabilir.mesela gecen günlerde petkim de grev vardı millet deli gbi petkim muadili ürün üereten firma ve hammdadde arıyordu...yüksek stoklu çalışırsan elindeki malzemen olduğu yerden para kazanmaya devam eder...elinde 300-400 ton stok tuttuğunu bildiğim firmalar var ve bunlar o malzemeleri dolar 1300 civarı iken aldılar...kalan hesabı sen yap...sana tavsiyem hammadde olarak AYPE-YYPE-LAYPE-PP ürünler getirmen iran bu ürünlerden yapıyor...yakında plastik fuarı var bende sektörün içinde biri olarak yakınen takip ediyorum..firmalar temsilcilik arıyor...detaylı bilgi istersen burdanda konuşabilirz başlığı akip edenlerede faydamız olur.

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Diğer
HakanFinans
Üye

Toplam 450 yazı
23/08/2011 :  22:56:31  Alıntı
300-400 bin tl ile 2500 milyonluk işletme kurulmaz..Herşeden önce bu finansmanı temin edebilmek için bir altyapınız yok anladıgım kadarı ıle..

ki tcarete eldeki semayenin 3-5 kat bir risk ile girmek pekde mantklı bir iş olmaz..
... ... ...

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Bankacılık-Finans
nidyana
Üye

Toplam 122 yazı
07/09/2011 :  10:14:25  Alıntı

MERHABALAR
BİR ÇOK ARKADAŞ FİKRİNİ BELİRTMİŞ NACİZANE BENDE FİKRİMİ BELİRTEYİM, ÜLKEMİZE ÜRETİCİ LAZIM İHRACATÇI LAZIM, İNŞALLAH DİLEDİĞİNİZ GİBİ OLUR.
ARKADAŞIM YAŞINIZ GENÇ, TAM ZAMANI ÜRETMENİN VE SATMANIN.. BENİM FİKRİM PLASTİK SEKTÖRÜNDEN YANA KULLANMANIZ, EMİN OLUN GERİ DÖNÜŞÜMÜ OLAN BİR İŞ VE TEKRARI VAR. BENDE NACİZANE KOSGEB 'E PLASTİK ÜZERİNE PROJE SUNDUM VE KABUL GÖRDÜ, İNŞALLAH YAKINDA KURAAM AMA BİRAZ SERMAYE SIKINTIM VAR.ÖZELLİKLE TEŞVİK KAPSAMINDA BULUNAN İLLERİMZDE YATIRIM YAPICAM MESELA KENDİ MEMLEKETİM ADIYAMANDA,, VEYA O BÖLGEDE...
ŞİMDİ BU ARKADAŞIM O BÖLGEDE TESİS KURARSA HEM TEŞVİK ALACAKTIR HEMDE HİBE ALACAKTIR. VE YATIRIM YAPTIĞI PARSININ %30 GİBİ BİR KISMI KENDİSİNE GERİ ÖDENECEKTİR.
VEL HASIL İNŞALLAH HAKKINIZDA HAYIRLISI OLUR. PLASTİK GERİ DÖNÜŞÜM ÜZERİNE BİLGİ ALMAK İSTERSENİZ VEYA HİBE VE TEŞVİKLER İLE KONUŞMAK İSTERSENİZ

nidyanagod@hotmail.com
adresinden görüşebiliriz
A. Doğan

Yerleşim : Türkiye / İzmit  |  Meslek : İthalat / İhracat
omero72
Üye

Toplam 234 yazı
09/09/2011 :  05:02:47  Alıntı
birçok arkadaş değerli yorumlarını göndermişler (özellikle de flomilk) fakat şu an için beklenen bir 2012 krizi gerçeği var; onu hesaba katarak; hiç bir işe girmemek daha iyi gibi. 1 sene öncesi o paran olsaydı; altına yatır derdim ki şimdi o yaklaşık 2 katına çıkmış olurdu ancak şu anda onu diyemiyorum.

Ayrıca şu anda Türkiye'deki en kaymaklı işler hep yabancıların elinde ve yabancılara teslim ediliyor; örneğin uluslar arası finans değerlendirmelerinde dünyanın en parlak şirketlerinden biri seçilen "Türk Telekom" 'un 2000% civarı olan kar oranı yabancınındır. Dolayısı ile borç, kredi ve ipotek ile yatırımla 10-20% kar marjlı bir iş yapacak kişinin 10 kere düşünmesi yerindedir. Yabancı yatırımcının bizim gibi 3. dünya ülkelerinde 10-20 senelik yatırım hedefleri vardır ve planları ona göre yaparlar ve yabancı yatırımcının parametreleri arasında 15.000%, hatta 25.000%'lik getiri oranları dahi vardır (Kaynak: Amerikan Motley Fool, 2011 raporları; isteyen baksın) Ayrıca yabancı yatırımcı sadece 10-20 yıllık plan da yapmaz, torunlarının torunlarının değerlendirebileceği şekilde 100yıl ve 100'lerce yıllık medeniyet denilen planlar da yapar; ve bu planları büyük başarıyla uygularlar; bu anlamda Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena sadece bir inşaat yatırımı değil, öyle 100'lerce yıllık yeni bir medeniyet yolunda adımlardır.

400-500bin TL ile yatırım tavsiyesine karşılık bu yorum "konu ile alakasız" bulunup silinmez umarım, silinirse bu yukarda bahsettiğim şu 10-20 yıllık ve 100'lerce yıllık yabancı yatırımlarının "muhteşem güzelliği" ile yaşamaya devam ederiz.

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Ticaret
hearme
Yeni Üye

Toplam 82 yazı
11/09/2011 :  02:45:59  Alıntı
sevgili momet arkadasim..
sana verilen tavsiyeleri okudum..birbirinden degerli fikirler var..karar elbet senin ama bende diyorumki hic guney amerikada is yapmayi dusundunmu? ben 6 yildir burdayim ve sili bir esim ve sili pasaportum var...buralari iyi bilirim..buralarda is yapmayi dusunursen cogu kimsenin burun kiviracagi bir gida is kolunda ben sili icin iddialiyim..vede 80-90 bin dolar gibi bir capital ile girisilecek bu iste 1 yil gibi bir surede parayi cikarma garantisi verebilirim.. ilgililere duyurulur..

Yerleşim : Türkiye / Turgutlu  |  Meslek : Tekstil
Muratdnns
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
17/09/2011 :  18:25:45  Alıntı
merheba

kardes benim tavsiyim turkiyede uretimi olmayan bisey yapman ,mesela telefon batarya uretimi olabilir , turkiyede yok diye biliyorum , bu isi basarabilirsen kimse cinden veya baska yerden almaz , teknik destek gerekiyor sana , onuda bi kac muhendisle halledebilirsin kolay , cozulmeycek bisey yok yeterki ustune git isin kafani yorman bence , insallah iyi bir is kurarsin saygilarr
Akil , Istek , Cesaret.....

Yerleşim : Çin / Shenzhen  |  Meslek : İthalat / İhracat
mrmesci
Yeni Üye

Toplam 2 yazı
18/11/2011 :  20:48:12  Alıntı
momet 420 bin tl nakit bir miktar arsa ve 3 adet tırın oldugunu söyledin.
Sorularına ben olsam diye cevap vereceğim.yerinde olsam 420 bin tl ile biraz pazarlıkla 2010 model 4 adet tır satın alabilirsin.toplamda 7 adet tırın olur piyasa şartlarına göre büyük nakliye firmaları bir tır için ortalama aylık 4-5 bin tl arası kira ödüyor.HOROZ vb. büyük nakliye firmalarına bu tırlarını kiraya verip aylık 30-35 bin tl para kazanabilirsin.1 sene boyunca buradan kazanacagın para ile ufak tefek bakım masraflarını vb giderleri çıkartırsak 250-300 bin tl civarı nakitin kalır bu nakitlede ister yine 2-3 tır alır işini büyütürsün ister arsa yatırımı yaparsın gerisi sana kalmıs.3 senede bir tırları satıp model değiştirdin mi nakliye firmasi ilede bir sıkıntı yaşamazsın.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Mühendis
Sayeban
Yeni Üye

Toplam 6 yazı
18/03/2013 :  19:42:55  Alıntı
Merhabalar.
Ben yurtdisinda ithalaat ihracaat'la ugrasiyorum.
Size email gonderdim,fuscakparis@gmail.com
Arti professionel is email'imden gonderdim yaziyi,
Yazin dusunceleriniz icin goruselim
Saygilar
Bayan Wienk

Yerleşim : İsviçre / Geneve  |  Meslek : İthalat / İhracat
white_wolf_61_8
2

Yeni Üye

Toplam 16 yazı
18/03/2013 :  21:40:29 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Usta bence nakliye firmasına hiç bulaşma piyasada o kadar çok ambar ve nakliye firması varki. Her an batabilirsin bizim gibi.
Mustafa BAYRAM
Yazılım Uzmanı
www.bayramoglusoft.com

Yerleşim : Türkiye / İstanbul
ahmetYU
Üye

Toplam 197 yazı
18/03/2013 :  22:26:40  Alıntı
300 milyarla 10 dairelik inşaata başlanabilir bence
SRFT

Yerleşim : Türkiye / Gaziantep  |  Meslek : Asker
edainal
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
19/03/2013 :  15:23:14  Alıntı
Merhaba
Avrupa Birliği Hibe projeri var.Et-Süt üretimi soğuk hava depoları gibi %50- %60a kadar bölgeye göre hibe veriliyor.Detaylı bilgi isterseniz eda_inal@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Danışmanlık
korkmaz34
Yeni Üye

Toplam 2 yazı
23/03/2013 :  19:35:30 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
hocam bu sektörler özellikle un işte makarna cok büyük markalar var ve be ce bunların maliyetleri seninkinden daha düşük olacaktır onlarla rekabet etmek çok zor olabilir.. 300 400 bin tl ile her yıl %6 büyüyen ülke ekonomisinde bence iç pazarda kalmakta yarar var.. herkezin türkiye ye yatırım yaptığı bir dönemde sen hasbeten iyi sayılabilecek ama fabrikasyon işler için küçük olan parayla yanlış alan ve sahada arayış içindesin .. iç pazar büyüyor ve 400 binlik bir yatrımın tümünü kullanmadan iyi kazançlar elde edilebilecek parekende sektörü var. yani çek yok vade yok nakit kredi kartı.. risk yok.. örnek irana verdin abi makarnayı ilk seferde sıkıntı yok ikinci seferde yok 3 .de patladı sen zaten 300 bin tl sin iş patladı.. o yüzden eğer değerlendirmek istersen ekibizle ve kendi tecrübelirimizle size yardımcı oluruz ..
saygılarımla..
tayfun-korkmaz54@hotmail.com

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Bankacılık-Finans
madaykut
Üye

Toplam 132 yazı
04/04/2013 :  22:25:48  Alıntı
1e alıp en az 2 ye satabileceğin herşeyi al ve sat mümkünse aldıkların akacak ve kokacak şeyler olmasın ki zarar etme. Amacın paranla kariyer yapmaksa bu devirde çok zor ama paranla para kazanmak istiyorsan topraktan peşin para ev al tapu eline geçtiğinde muhtemelen iyi bir kar elde etmiş olursun ben tekstille uğraşıyorum %20 ile para kazanıyoruz yani %80 riskte:)) ve malını sezonda satmazsan çöp oluyor o yüzden ne yaparsan yap mevcut sermayenin dörttebirinden fazlasını kullanma
tekSTILISTanbul

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Tekstil
sefulik
Yeni Üye

Toplam 97 yazı
05/04/2013 :  13:20:46  Alıntı
burada yazılanları okudum. bende düşündüm ,o kadar param olsa ne yapardım diye.belki çapımda küçük bilemiyorum.ama üretim işi deyince insan korkuyor.maliye ,iş bağlantıları gümrük sorunları geri dönecek olan çekler....ne biliyim.ayrıca işin aslı sermayede biraz az geldi bana.üretim işine gireceksen bence soluğun güçlü olmalı.diyelim 40 kişi çalıştıracaksın.sskları maaşları,malı 4 ay pazarlayamadın bu masraflar adamın nefesini keser.
bu kadar yorum arasında benimki farklı olacak ama benim o miktarda param olsa tırları kiraya verir paramla galata kuledibinde bir ev alır ,belki oturur belki kiraya verirdim.sonra canımın istediği yerde mastır veya doktora yapar yan gelir yatar,tezle falan uğraşırdım.cevap veren herkes kendi çapınca veriyor.benimki biraz küçük kaldı ama artık riskten çok korkuyorum galiba.birde galata bölgesininin dahada değerleneceğini düşünüyorum.

Yerleşim : Türkiye / Muğla  |  Meslek : Öğretmen
sefulik
Yeni Üye

Toplam 97 yazı
05/04/2013 :  13:31:36  Alıntı
tekrar okudum yazdıklarınızı siz bu parayla ne yapayım demiyorsunuz,iş alanınızı belirlemişsiniz.size başarılar dilerim.ama uzun uzun düşünerek girmek yetmiyor her türlü ticaret işinde.tek başınıza sakın girmeyin.ilk etapta kan bağınız olan işi bilen kişiler şart bence.yaparım demekle yapılmıyor işler.yetenek eğitim beceri yetmiyor.insan ailesiyle bir şeyleri var kılıyor.eskiden bu bana eski tarz düşünce gelirdi ama yaşadıklarımla bunu öğrendim.Allah yardımcınız olsun.

Yerleşim : Türkiye / Muğla  |  Meslek : Öğretmen
sanadair34
Üye

Toplam 166 yazı
05/04/2013 :  13:46:00  Alıntı
zaten arkadas mesaji atmis gitmis, aradan seneler gecmis heralde birseyler yapmistir, artik dogru mu yalan mı bilemem..

işin acı tarafı miktar büyük olduğu icin 5 sene sonra bile bu konu aktif ve altinda envai cesit is ortaklığı teklifleri olacak.
o büyüklükte bir parayı bir kişi yonetemez batar zaten, bu işler ekip işidir, bakkal degil ki bu acayim kendim ilgileneyim olsun.
calisan alayım yanıma demekle de olmaz, calisan dedigin nedir ki, gece mışıl mışıl uyur, sen zarar edip yatakta fırdonerken..

420 parası olan kisinin 420 ser parasi olan en az 3-4 kisi daha bulmasi lazim ki bir ortaklık kurulsun. sonra ekip olsun.
nerden bulacak o kadar paralı ortagi derseniz para parayı her zaman ceker bulunur.

Yerleşim : Türkiye / İst  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
butevozcan
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
05/04/2013 :  15:33:47  Alıntı
SAYIN ARKADAŞIM ÇİKIOLATA İŞİNE GİRECEK İSEN BU KONUDA SANA YARDIMCI OLABİLİRİM.EKLİNDEKİ PARA ÇİKOLATA MAKİNELERİNİN AMBALAJ MAKİNALARINA YETMEZ
ÇİKOLATAYI SATTIRAN AMBALAJIDIR.BU KONUDA SİZE KURULU BİR FABRİKA ÖNEREBİLİRİM.
YADA İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNE GİRECEĞİN GERÇEK AKIL ALACAĞIN ŞU ANDA HAZIR FABRİKASI OLAN KİŞİLERLE VE İHRACAT YAPAN FİRMALARLA YANİ ÇEKİRDEKTEN BU İŞİ YAPANLAR İLE GÖRÜŞTÜRÜRÜM
ŞU ANDA ÇİKOLATA İHRACATI AFRİKAYA YAPILMAKTADIR
,
GİDEN MODELLER BELLİDİR
BUNLARIN BİR MODELİNİN DAHİ AMBALAJ MAKİNASI 100000 DOLAR CİVARINDADIR
ÜÇ MODEL SENİN İLK ETAPTA İHRACAT İŞİNİ GÖRÜR
ÖRNEĞİN İSTANBULDA 2 MAKİNALI AMBALAJ MAKİNASI OLAN FİRMA AMERİKAYA İHRACAT YAPMAKTA VE FEVKALEDE İŞ YAPMAKTADIR,ÇİKOLATA SERT ŞEKER YUMUŞAK ŞEKER LOKUM VE BUNLARLA İLGİLİ SANA SIFIRDAN FABRİKA KURACAK EKİP ARKADAŞLARIM VAR.BİFA CEZAYİRDE ŞEKER FABRİKASI KURARKEN AMBALAJ MAKİNALARINI BİZ TEMİN ETTİK .BU KONU ÖYLE BASİT BURADA KONUŞULACAK KONU DEĞİL.ÖRNEĞİN BONİBON ÇİKOLATA ÜRETMEK AYRI BİR TEKNOLOJİDİR.ANTEPTE TANIDIĞIM FİRMA BONİBON ÜRETİR VE BÜTÜN MALINI KUZEY IRAK A SATAR
KONYADA ANTEPTE BU SEKTÖR ÇOK İLERİ GİTMİŞTİR
BU İŞTE YERE GÖRE TEŞVİKLER VARDIR
10 YIL ÖNCE 4 ORTAK İSMİNİ VERMEYECEĞİM 400000 DOLARLA BU İŞE GİRMİŞLER VE BU GÜN İKİ FABRİKA SAHİBİ VE AYLIK 1000000 DOLAR İHRACAT YAPMAKTADIRLAR
BU SEKTÖR İHRACATLA DÖNER.
İÇ PAZAR ÜLKER ŞÖLEN BİFA ETİ ELİT VB OLSADA PAZAR BÜYÜKTÜR AMA DEDİĞİM GİBİ BU PARA İLE TESİSİ BİLE KURMAK ZOR
CİCİ ÇİKOLATA BU İŞİ 10000000 DOLARLA BİLE DÖNDÜREMEMİŞTİR SANA ÖYLE FARAZA DEĞİL NET AYRINTILI NE YAPMAN GEREKTİĞİNİN BİLGİSİNİ VERİRİM
zbütev

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Diğer
ithalat_ihrct
Üye

Toplam 109 yazı
06/04/2013 :  01:24:51  Alıntı
Türkiye kesinlikle fabrika kurulacak veya üretim yapılacak bir ülke değil.

Yerleşim : Türkiye / Kocaeli  |  Meslek : İthalat / İhracat
turkdevbir@hotm
ail.com

Yeni Üye

Toplam 84 yazı
09/03/2015 :  22:59:56 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
amerikada ıs yapmak ısteyen arkadaslar cok guzel calısan ısyerlerımız var ortak edebılırız turkıyeden de gereken lerı de elcılıkden yaparız sızın oturum calısma ızınlerınızde yapılabılır ama cocuk oyuncagı degıl bu tur konular cıddı yapılması gerekir. her onune gelen arkadaslar bılmeden kendı basına konusuyor . her turlu yardımcı oluruz her sey bır bedelı vardır karslıklı gorusulerek yapılabılır kımse kımsede bır sey almadan bır sey vermez
kitaltdsti@gmail.com sorun cozerız her seyınızı bıtırırız sıkıntı yok resmı yasal kafanız rahat olsun

Yerleşim : Türkiye / Kayseri  |  Meslek : Danışmanlık
selcuk43
Yeni Üye

Toplam 75 yazı
11/03/2015 :  11:45:18  Alıntı
Belli ki saydığın işler bildiğin işler değil onun için paranın hepsini yatırma bu işlere.Diyelim ki boru imalatı için en az 100 bin lira yetiyorsa o kadar başla zaten bu iş beklediğin kadar iyi ise kapasiteni artırman gerektiğini sana göstericektir.

Yerleşim : Türkiye / Kütahya  |  Meslek : Gıda
jenerator
Üye

Toplam 223 yazı
11/03/2015 :  12:11:55 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Arkadaşım,imalat yapma fabrikatör kelimesi seni cezbetmesin,üretim çok zor standartların olmadığı ülkemizde üretim yapma,ithalat yap,al sat üretim yapma.Ticaretini yapabileceğin birçok üründen bahsedebilirim,ilgilenirsen.selamlar.

Yerleşim : Türkiye / Trabzon  |  Meslek : Ticaret
adnan38
Yeni Üye

Toplam 22 yazı
11/03/2015 :  16:32:59  Alıntı
Türkiye de ne yazıkki bunu yeterli teknoloji atagı olmadığı için söylüyorum önde gelen tek iş inşaat
sende inşaat alanında işler düşün ki bu inşaat yapımı olmasın. dediğin sermayede ve deneyimde yapacağın en büyük hata vadeli ürün satan işler olur.
yapacaksan inşaat sektöründe "demir satışı iç kapı kaplama" malzemesi gibi peşin dönen işlere gir. günümüz şartlarında en mantıklı iş büyüyen sektörlerdir.

ikinci bir fikir olarak yenilebilir enerji üretimi hem devlet desteği olarak hem kar marjı olarak geleceğin sektörü. lisanslı ve lisanssız olarak bu iş yapılabiliyor. Devlet fazla üretimini alma garantisi veriyor.

üçüncüsü ise; zaten tırların bi firmada çalışmakta aylık 12 bin gibi bir gelirden bahsediyorsunki bu hayli hayli sana yetecektir, bu işi iyi takip edip, elinde olan nakit parayla ulasal bir firmanın yeme içme işi gibi veya aklına yatacak bir restorant kurmayı düşünebilirsin maksat edres belli olsun günlük para dönen bir işin olsun. risk almadan rahat bir hayat yaşarsın.

ve iki kardeşin ayrılmasıyla bölüştünüzde bilirim ki iki tarafında nasıl işler yaptığına çevren merakla bakacak onun için sağlam oyna, gereksiz yatırımlardan kork, paranı kimseye verme tek başına iş kur. gelişen alanlarda doğru alımlar (arazi işyeri ev vs) yap orta ve uzun vadede zaten seni karlı çıkaracaktır.

Yerleşim : Türkiye / Kayseri  |  Meslek : Serbest meslek
Azimli Trading
Yeni Üye

Toplam 8 yazı
15/03/2015 :  12:22:01  Alıntı
Merhaba,

Hala yatirim planiniz varsa, asagidaki linki tiklayip projeyi inceleyin. Niyetininiz ciddi olursa bana e-mail (dedoorzetter@skynet.be) ile dönersiniz. Selamlar

http://www.yenibiryatirim.com/projeler/gida-proje/tam-otomatik-ekmek-fabrikasi-1288.html

Yerleşim : Belçika / Sınt Nıklaas  |  Meslek : Ticaret
Ahmet Karaaslan

Yeni Üye

Toplam 1 yazı
08/04/2015 :  21:54:46  Alıntı
Sayın Yetkili,
Biz kosovada yerleşmiş (Yaklaşık 4 yıldır), kosova merkezli iş yapan bir firmayız. bu arada kendi
mamullerrini Kosova 'da veya tüm Balkan ülkelerinde hatta Avrupa da, pazarlamak isteyen ,tanıtmak
isteyen, yeni müşteriler arayan firmalara aracılık yapmaktayız.Bilgilerinize sunar ,iyi çalışmalar dileriz.
Ahmet KARAASLAN

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : İthalat / İhracat
katip93
Yeni Üye

Toplam 16 yazı
08/04/2015 :  22:43:02  Alıntı
[quote]Yazıyı gönderen - sales_marketing
3 adet tır var elinde ilk olarak bunları en iyi şekilde kullanmalısın küçük bir nakliye şirketi kurabilirsin uluslararası çalısabilirsin yada ihalelere girerek şirketlere tırlarını kiralayabilirsin 3 tır için aylık 15000 tl gibi bi para geçer eline azı fazlasıda olabilir anlaşmaya bağlı 1 yıl böyle çalışsalar 180 bin tl gibi bi para eline geçer anlaşmanın süresi uzadıkça bu parada artar tabi daha sonra bu parayı farklı bir şekilde kullanabilirsin MTA nın ihaleyle sattığı jeotermal alanlar var bunları değerlendirebilirsin turizm vs. enerji sektörünede yönelebilirsin güneş ve rüzgar enerjisi sanıyorum devlet desteğide sağlanıyordu araştırmanda fayda var ama bana kalırsa nakliye işine gir başlangıç için elinde malzeme var yavaş yavaş büyürsün

katip93
Yeni Üye

Toplam 16 yazı
08/04/2015 :  22:45:13  Alıntı
SALES ...arkadaşım noktayı koydu.harfiyen 10 numara yorum.

timurhan
Yeni Üye

Toplam 12 yazı
09/04/2015 :  19:35:14  Alıntı
gayserili demiş oğluna; aç kalmiyim dersen imalat yap, yoh para gazanayım dersen al-sat... yarın üç beş bomba düşerse memlekete hiçbir imalat prim yapmaz gıdadan başka.geleceği görmeli

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Ticaret
katip93
Yeni Üye

Toplam 16 yazı
17/04/2015 :  05:24:36  Alıntı
5.000tl sermaye ıle bahıs yaparak gunluk 2.000tl hıc kayıpsız kazanmak ıstersenız yazın bana.gereksız msj lar atmayın lutfen.+25 yaş üzeri yazarsa daha ıyı sohbet olur.

barishank
Üye

Toplam 432 yazı
02/12/2015 :  19:55:56 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-isyeri-satilik-firsat-5-milyon-ciro-9000-m2-mulkuyle-isiyle-faal-fabrika-228316728/detay/

2008 YILINDAN İTİBAREN FAAL ( 2012 den itibaren kendi mülkünde)
9000 m2 ARSA, E: 0,50 , toplam 4500 m2 kapalı alan yapılabilir
1550 m2 KAPALI ALAN, 3000 m2 İLAVE BİNA YAPILABİLİR
TÜM ÜRETİM EKİPMANLARI VE DEMİRBAŞLARI
250 KW TRAFO
MARKA, BAYİLER, SATIŞ AĞI ( hazır iş)
ŞİRKET ( kredibilitesi yüksek, çeki olan, sicili temiz, 1.500.000 ödenmiş sermaye )
YILLIK 5 MİLYON CİRO + kdv
DÜŞÜK SABİT GİDERLER
YÜKSEK KAR MARJI
BELLİ BİR KISMI NAKİT, KALANI TAKAS VE VADE İMKANI !!!! ( ortaklık olabilir )
ÇALIŞIR HALDE SATILIK FABRİKA
barış kayrakçı
543 723 76 77

Yerleşim : Türkiye / Denizli  |  Meslek : Mühendis
CaCaLa
Üye

Toplam 138 yazı
08/12/2015 :  18:05:01  Alıntı
Hepsi çok basit fikirler.

Yerleşim : Türkiye / Alanya  |  Meslek : Esnaf

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

12.74 saniye.
06:12:07, 25 Nisan 2025, Cuma

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2025 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım