arkadaşlar, sanırım konuyu dağıttık,, ticaret adam, snin son uzun yazını okudum, ve şimdi sana gerçek düşüncemi söyleyeyim dostum.. sen, benim tam da, LÜTFEN BÖYLE YAPMAYIN ARKADAŞLAR, dediğim şeyi yazmışsın.. herkesten rica ettim, dedim ki, ARKADAŞLAR LÜTFEN GÖRDÜĞÜNÜZ TEK KAREYE YORUM YAZIP, ÇEKİLMEYİN, LÜTFEN EĞER İLGİLİ İSENİZ KONUYA, BAŞLIKTAN BERİ YAZILANLARI Bİ OKUYUN BAŞTAN.. sana soruyorum, ve cevabının samimiyetine inanacağıma söz veriyorum.. sen okudun mu yazılanları? bak dosttum, ben burada kendimi ayrıntılı tanıttım,, hem de bir kere değil... ve herkesten, senin söylediğini rica ettim.. dedim ki, LÜTFEN , BENİM YAPTIĞIM GİBİ, KENDİNİ TANITIN.. KİMİZ, NEYİZ, NELER YAPTIK ŞİMDİYE KADAR, POTANSİYELİMİZ VE DONANIMIZ NEDİR? YENİ FİKİRLERİMİZ NEDİR? HERKES BİLSİN, dedim... senin sorduğun soruları, AKIN SELÇUK hocamla da konuştuk.. ve amacın gerçekten ÜZÜM YEMEK olsa idi dostum, gayet TATMİN EDİCİ cevaplar bulunuyor yazılarımda sorularına.. ama sen, kendi yazın için ayırdığın 15 dakikayı, başlıktaki 87 yorum için ayırmamışsın dostum.. beni üzen tam olarak bu,, demediğim, istemediğim, beklemediğim şeylerle beni suçlayıp,, dediğim, anlattığım, istediğim, beklediğim şeyleri anlattığım yazıları görmüyorsun... ve bunun sonu yok dostum,sana herşeyi, her soruna cevabımı ÜŞENMEDEN, SAMİMİYETLE, EN BAŞTAN ANLATSAM dahi, mesela yarın da bi başka arkadaş yine sadece 3-5 yoruma bakıp bi sürü şey yazabilir ve bunun önüne geçmek imkanı yok... o sebepten diyorum ki,, teşekkürler dostum,, yorumlar yaptın.. vaktini ayırdın.. ama benim söyleyecek sözüm yok.. ve birde lütfen, insan psikolojisi anlatırken, MESELA, TTR 911 SANA , SENİN BANA YAZDIĞINDAN ÇOK DA SERT OLMAYAN Bİ ŞEKİLDE CEVAP YAZDIĞINDA TAKINDIĞIN TAVRI, VERDİĞİN CEVABI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDUR.. ticaret yaşamında, ve bir-kaç sene içinde tüm türkiye'ye sunmayı planladığın projende başarılar dilerim.. o projeyi biliyorum,, çünkü seni ÖNEMSEDİM, CİDDİYE ALDIM VE VARLIĞINA KIYMET VERDİM, ve diğer yazılarını da okudum... iyi akşamlar
muratttt