merhabalar sayin arkadaşlar...herkes değerli fikirler pailaştiniz.kendi adıma teşekkur edrim.
bir elin nesi var iki elin sesi var.
fukara13 arkadaşima katilyorum. ve diğer arkadaşlarina. öncelikle herkes kendini tanitsin.
ben emzar nebieridze gürcistan uyruklu,1990 dan beri türkiyede ikamet edyorum.çeşitli sektörde ve şirketlerde gorev aldim ve eski sovyet ülkelerle ticaret yiaptim. 13 senedır kendi işimin kurucu,işletmeci ve profesyonel üretici firmanin sahibiyim. Türkiyede ilk ve tek im.Avrupada da ilk ve tek Türk firmaiz.doğal taş dekorasyon sektörde en yüksek kazançli özel ürünler üretmekteiz.web sitemizi herkez inceliebilir.
www.granitsanat.com ve facebook taki sayfami da inceliebilirsiniz. Granit Sanat Emzar Nebieridze olarak bulabilirsiniz.
sıra diğer katilimcilarda.
gelelim bu projeyie. proje çok olur ve gerçekten mukkemel. onemli olan bu projenin hayata geçirmek,ciddiet, icraat ve cesaret.
nerden başlyabiliriz?
öncelikle izmirde bulunan arkadaşlar toplanalım ve masayia imkanlarimi koyalım.her kişinin mevcut işini incelyelim ve en kazancli iş hangisi ise? o işe katkida bulunalar gelir kaynaği arttiralım .ilk geliriden projelerinden en kolai ve en çabuk geri dönuşlu ,hayiata geçirelim.bu ek gelir sağlar.bügün en büyuk guç paradır.izmir dişindaki katilimci arkadaşlarla dayima temaslarda bulunsun ve icraatlarin bilgi olsun. bu internet ve kamera sitemleriyile olur.bankada hesap açılr ve bu hesaba hiç kimse tek başinda karar veremez. toplantilarda karar alınır ve iki veya daha fazla imzaile tum işleri yiapilacaktır.bir marka yaratalım. ve bu marka adi altinda gittikce her sektörde hizmet ve ürün,pazarda sunalım. bir sene sonunda eminim ki gelirinden kendi araziminizi satin alırız ve o arazide bir çati altinda toplanalım. bunun örnekleri çok var... en iyi örnek de KİPA VE TANSAŞ... ikea,koçtaş,ve daha nice örnekler. ama bunu herkes bilyoruz ki bunlar hepsi bir örnekten başlangiç yaptilar.gittikçe güç birliyi yaptilar ve böyle büyudular.
bizler de diğer şehirlerde ofisler açariz ve yeni katilimcilarla bilikte işlerimizi ürütecez...hekes memnun ve hekres kazançli olacak.
size bir örnek fikir pailaşmak istyorum mevcut çalişan işimden. 40.000 tl sermaye ile her şehirde %50-%50 ortak işletmeile yillik 400.000 tl lik kazançli iş teklif edyorum.basit metematik yiapalım. 400.000 tl : 750tl(sadece bir kalem ürün 50x70 ebatinda.Atatürk portre,kişisel portre,logo,kabir baş taşi,veya her hangi bir çalişma.) = 534 adet : 12 ayi. 45 adet ürün eder. : 3 sektör tuketiciyi sadece =15 adet eder ayida sektör başina.her şehirde bu sektörler mevcut ve en sağlam müşteridir.onlar için da en ihtyaç olan üründur. bu rakkamla hiç bir ülkede bukadar kazanç elde edilemez... hiç bir sektörde ve üründe. helal para olarak kast edyorum.alın teriyile çalişarak.ve az sermayeile yatirim yiaparak.
bu 40.000 tl lik sermaye bir kişi da koyabilir,veya maksimum 5 kişilik grup. kişi başi 8.000 tl. o şehirde tek merkezi ofis olacaktır ve ilçelere batyilikler usulu da çalişir. bu demek ki işin tek sahibi dır.bunun yianinda portvei büyücek ve kazancin da artacak.
her zaman demiştim ve gene dyorum bügün dünyada en kolai ve en büyük para kazanabilen ülke Türkiye dır... ama malesef bunu bilen çok azdır.birlik eksikliyi var ve güvenin.cesaretin ve pailaşimin.
eğer bu yiaziyiden birileri rahatsiz ettiyisem kusuruma bakmain. kötü nyietim yoktur. paylaşmak istedim sizinle düşuncelerimi ve projelerimi. turkçem zayif olduğumdan yiazidaki eksiklilkere kusruma bakmain.
benim kapim her zaman açik. yardim lsun,fikir olsun veya iş birliyi olsun. herkese. her kim ciddi,dürüst,kendine güvenen ve helal para kazanmak isteyen varisa...
hekese bol şans ve hayrli kazançlar dilerim.
saygilarimla emzar nebieridze