Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - cypreof
Amacım; bende dahil 1000 kişi ile birlikte 1000ytl kişi başına sermaye koyabilecek gerçek kişiler bulabilmek.1 milyon ytl sermaye ile herkesin eşit şartlarda söz hakkının olduğu çeşitli meslek, kültür,eğitim düzeyi,iş alanı vs. sahip insanlarla GÜÇBİRLİĞİ yapmak.Günümüz ekonomi koşullarında bu biraz zor gibi görünebilir ancak bunu sağlayabilecek insanlar elbette olacaktır.
Ortaklık güç getirecek.Önemli olan bir diğer nokta ise her ortağın çevresindeki ekonomik ilişki olacaktır.Fikirlerim kimine göre yanlış veya uygulaması zor görünebilir.Kimseyi buna zorlamak gibi bir kaygımda yok zaten.Amaç burada insanları ''bir elin nesi var 1000 elin ekonomik gücü var'' felsefesine inandırmak.
Ancak benim asıl amacım 1 milyon ytl sermaye olduğu zaman şirketin faaliyete geçmesidir.Bu zaman alabilir.Ama zaman içinde bunun ne kadar önemli olduğu anlaşılabilir.Yani önemli olan ekonomik bir güce ulaşmak.
Yapacağımız işe gelince kar getireceğine inandığımız her şey olabilir.alım satım benim terciğimdir.Başkasının ise üretim, ham madde,lojistik olabilir.Yada iş çevremiz olabilir.
Buna inanan; inançlı, vizyonu geniş, hayal gücü sınırsız, atılım yapmayı kendine amaç edinmiş ve yılmayan cesur insanlar arıyorum.Varsa kendi düşünceleriniz ona da açığım.Her fikir değerlendirmeye değer...
Bu bir organizasyon değil bu bir iş teklifidir.Eğer birleşirsek güçlü oluruz.Güçlü olursak kapılar kendiliğinden açılmaya başlar.
Fikirleriniz varsa, çevreniz varsa benim gibi iş yapmak için 1000ytl ayırabilirim diyorsanız gelin ortak olalım.
açılan konu amacına ulaşmıştır.ilgilenen herkese teşekkürler.
site yöneticisi konuyu kilitlerse yada silerse memnun olurum
Yukarıdaki yazı 2008 yılında bu sitede yayınlanmış bir yazı
Yazının sonunda gördüğünüz gibi konu amacına ulaşmış ve kapatılmış. Buradaki ulaşılan amaç nedir bilmiyorum. Olumlumu olumsuz mu?