muratttt
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - murat__turkmen bu yazım önce hocama,, genelinde de herkese.. sayın akınselçuk'un önceki yazılarını biraz bilirim.. ve sanki daha gerçekçi ve insaflı idi gibi.. ikiye ayırmış bu tip insanları.. bu durumda ben ya çok saf bir gereksiz romantiğim,, yahut da biraz niyetten kötü bir boş adam... fakat ikisi de olmadığımı düşünürken, bunu nasıl kabullenirim.. hukuki bir zemin bulunabilineceğinden umutluyum.. ayrıca tarih size YAPAMAYACAĞINIZI SÖYLEYENLERLE DOLU DA OLSA,, SİZ YAPMAYI DENEYİNİZ DOSTLAR... ben akın selçuk hocamın önderliğinde,, ve tıpkı dediğim gibi bir oluşuma 5 bin lira ve tüm benliğim ve donanımımla katılmaya söz veriyorum... şimdi artık top sizde................. |
Yazıyı gönderen - akinselcuk Konikste bir İFD başlığı olmuştu eğer takip ettiysen bilirsin. Orada çoğu insan görüştü konuştu tanıştı. Sonu garip bir hüsranla bitti ki çoğumuz bunu ne yazık ki en başından biliyorduk ! Bu başlık, yani açtığın bu başlık İFD gibi bir başlangıç olmaya aday bir başlık ve en güzel tarafı, o başlıktaki gibi en başından ''zaten bitmeyecek'' duygusunu uyandıran bir yanı yok. |
Yazıyı gönderen - bulnes Ya hocam hakikaten tüm İFD toplantılarına katılan son toplantıda ise kurulacak derneğe kurucu üye olmam için gereken evrakları teslim eden ben ondan sonra ne olduğunu anlamadan puuuffff uçtu gitti her şey. Hepsi birbirinden değerli-kıymetli şahsiyetlerle tanışdım. Muhabbetlerinden keyif aldım.İş yapıp-yapmamak önemli değilde bu tür toplantılar benim için güzel bir tecrübe oldu. Hele ki Murat bey çok iyi niyetliydi.Ama ne oldu birden bire? Hani ben anlayamadım da sizin bilginiz var mı hocam? |