Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Süper İş Fikri

BaşlatanERK4NTarih10/10/2010 05:57:26Yorum101

İlk mesaj
Üye276 yazı
İş fikri hakkında gerekli ön bilgiler:

Öncelikle İşin yapılacağı iller: İstanbul / Ankara / İzmir / Bursa

*Bu illerin dışında nüfusu yüksek ve gelişmekte olan illerde olabilir

*Nüfusu az olan iller olmaz

*Sermaye olarak 3000 tl ile rahatlıkla başlanabilir.

*Sermaye olarak bir üst sınır yoktur. Sermaye istenildiği kadar artırılabilir ve kazançta artar.

*Giderler çok düşüktür

*Gelirler makuldür . Sermaye ile orantılıdır ama 3000 tl
sermayesi olan 5000 tl sermayesi olandan daha fazla kazanabilir.

İŞ FİKRİNİN ÖZELLİKLERİ:

* 1 kişi tek başına yapabilir. İşlerde yoğunluk artarsa kişi sayısı arttırılabilir.

* Bu iş fikri maliyeti azaltmaktadır.

*Bu iş fikri büyük şirketlerede çok uygundur.

*Şu an bu işi bu şekilde yapan yoktur.

İş fikri İstanbul için satış yapılmıştır.İstanbul dışı Ankara ,İzmir
ve Bursa için satış olacaktır.

Fiyat:
Ankara için 50.000 tl
İzmir : 40.000 tl
Bursa: 30.000 tl dir

Diğer gelişmekte olan iller için : 10.000 tl

ERK4NS4N antiemperyalist girişimci

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Yeni Üye29 yazı
iş fikirlerinizle ilgili mail gönderirmisiniz?
icdis@live.com (iletişim için kullanılabilir)

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye161 yazı
sayın erkan 5-10 bin tl arası param var bedeva fikirlerinizde bu miktara uyan varsa lütfen gönderin.
bskajans@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
Üye310 yazı

Peki bu işi yaparken muhasebeciyle çalışacaksınız doğal olarak. Muhasebeci herşeyi tam olarak bilmelidir ki zarar ziyan görmeyin. Muhasebeci bilirse bu bilgi sızması olmayacak mı Erk4n? Bu kayıtlar beyan edilmeyecek mi sonuçta?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye25 yazı
Peki onlarca kişiye dağıtmak yerine kendiniz bu işi yapsanız sadece daha cok kazanmazmısınız?
Farklı kişilerin bu işi yapması size de kazandıracakmı? Bir saadet zinciri halkasımı olacak insanlar acaba cok kişiyi bu işe yönlendirmek sizin işinizemi geliyor bu sistemde?Biz bu işe girdik başladık yapıyoruz bizim sisteme dahil ettiklerimizdende biz kazanacakmıyız?
Son bir soru?
Biz diyelim bu işe girdik ,sermaye dediğimiz olayı bir şekilde sizin yönetiminize vereceğiz işe başlarken yoksa sermayemizin yönetimi bizim elimizdemi olacak ?
Fikir cok, icraat yok

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Üye276 yazı
sayın fikiryokicraatyok merak ettiklerinizi sırasıyla tektek cevaplıyorum
İlk olarak bu işi ben yapmayacağımı söylemedim yani yapacağım birkaç gün önce çalışmalara başladım ve bugünde önemli noktaya geldim.Ben bu işi
toplam 4 kişi ile başlamaya karar verdim ve çok yakın 3 arkadaşıma fikri anlattım ve hemen kabul ettiler. Ve arkadaşlarımın fikrimi çok güzel ve karlı buldukları için diğer bölgelerde de bizim rahatlıkla şu an yapabileceğimizi farkettiler . Bu yüzden Marmara bölgesi satışı iptal edildi
Bunun dışında Ankara ve İzmirin de satışınıda iptal ettim. Şu anda fikir satışı Türkiye diğer iller ile Dünyada ki diğer gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelere dir.

İkinci konu saadet zinciri kesinlikle değildir. Halkalı bir işte değil. Kimseyi bir sistemle biraraya getirmek te yok.

Üçüncü ve son sorunuz için Sermayenizi ne bana ne de başkasına veriyorsunuz. Sermayeniz sizde olacak , işte sizin olacak , Örneğin İstanbul da bu işi sadece siz yapabileceksiniz kimseyle bir bağınızda olmayacak ne benle nede başkası ile ve buna ihtiyaçta duymayacaksınız

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye25 yazı
Anlıyorum..
O zaman ben diyelim İstanbuldayım .İstanbul satışı iptal ise ben bu sistemden faydalanamayacakmıyım?
Sizin fikrinizden faydalanmak için tek yol fikri satın almak mıdır?
Bir soru daha; siz bir sekilde ticaret yapacaksınız ,yada fikri alan kişiler .Bu sistem nasıl bir sistemdr ki nasıl mal sattığınız yada ürettiğiniz?? başkaları tarafından bilinmeyecek_?
Atıyorum dükkan açarsınız insört yaptırırsınız herkes fikri öğrenir rakiplerde bastırır, bu nasıl bir sistemdirki kazandıkça kazandıracak ama fikri almayan yapamayacak?
Pekala sadece bir fikir için kim minumum 10 bin tl öderki? Bana 3 ay sonra totalde 100 bin tl kazanmayı garanti edin ,kazanamazsam o kadar paramı iade etmeyide garanti edin senet sepet yapalım ok alayım fikri .Ama garanti bir olgu olmadan kimse satın almaya yanaşmaz bence
Fikir cok, icraat yok

Üye276 yazı
Sayın fikiryokicraatyok benimde istediğim buradan fikir açığa çıkmadan sizin gibi herkesin sorular yöneltmesi ve akıldaki soru işaretlerini gidermek.
Bu arada Fikri satın almak isteyenler oluyor ama şu an için bulunduğu şehir veya ülke uyumlu olmuyor . Belki uyumlu olmayan olan yerlerde bile olabilir ama ben o bölgelere satış yapmıyorum. İlk sorunuza gelince , İstanbuldaysanız fikri alabilirsiniz ama İstanbulda bu işi ben yapacağım için fikrimi size satmam mantıklı olmaz. Fakat başka bir ilde yapabilirsiniz.İstanbulda yapmanın tek yolu fikri deşifre etmek ya da fikri bulmaktan geçer, sonuçta
çok uzun ve zor bir süreç hatta imkansız diyebiliriz. Bu fikirden faydalanmak için fikrin tamamını bilmek gerekir. Fikri bilmek neden zor ?
Fikrin bazı yönleri basit bazı yönleri orta derece bazı yönleri çok zor . Bunun yanında bazı kalıplarda düşünmek zorunda olmamızdan zor. Yani sınırlı
düşünmekten dolayı.Düşüncelerine sınır getirmeyen bir kişi yeterli bilgi ile belki bulabilir neden olmasın .Belki benim gibi bulan vardır diye düşündüm.Onuda araştırdım nasıl bulacağımı biliyordum ve baktım ,fakat bir kişi bile yapmıyor.

İkinci soru: bir şekilde ticaret yapmakla ilgili demişsiniz . Ticarette bir zaaf olduğunu söylemiştim. Her işin bir zaafı vardır. Her malı bu zaafla ucuza alamıyorum ama birçok malı ucuza alabiliyorum. Başkasının bilmesi için fikri bilmesi gerekiyor kimse anlayamaz .
İş yapılırken yaptığım işi kimseye anlatmama gerek yok mesela dükkan açsam inserte yazsam sadece malı ve fiyatını yazarım. O malı bu fiyata şu şekilde aldım , ben bunları biliyorum demem ki . O yüzden dükkana gelen müşteri sadece malı alıp parasını öder ve çıkar.

Garanti konusu , garanti veriliyorsa neden vermeyeyim.Fakat garanti kişiden kişiye değişir Herkes farklı bir garanti isteyebilir. Önemli olan her iki taraf içinde uygun görülen özellikleri olan bir garanti olmalıdır. 3 ay da 100 bin tl sanırım örnekti ,örnekler çoğaltılabilir . Verdiğiniz örnekte ki garantiyi belki veremeyebilirim. Ama para iadesi garantisi düşünülebilir.Ama Örneğin 10000 tl verip fikri aldınız 10000 sermaye ile işi yaptınız
ve 1 yıl içinde 30000 tl kazandınız. Burada zarar etmediğiniz halde benim fikrim size para kazandırdığı halde neden garanti sınırlarını genişleteyim. Şöyle olabilir mesela fikri 10000 tl ye aldınız ve 1 yıl içinde 20000 tl kazandınız . Benden satın almada verdiğiniz 10000 tl yi garanti sayesinde geri alabilirsiniz. 3 ayda 100.000 kazanamazsınız da demiyorum benim 2011 hedefim net kar olarak 250.000 tl.

Üye276 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - fikircokicraatyok

Pekala sadece bir fikir için kim minumum 10 bin tl öderki?

İş fikirleri ülkemizde ve yurtdışında satılabilmektedir.
Bunun dışında bir işletme işi ile ilgili herhangi bir konuda danışmanlık hizmeti aldığında ücrete tabidir.
Ayrıca bir iş fikri olmadığı halde markaya ödenen bayilik parası ile yapabileceğiniz işlere yüklü miktarlar istenilmektedir. Bu üç farklı iş dalı yani sektör olmuştur.
Bu iş dalında ki işlere baktığınızda aldıkları ücretlerin
ne kadar fazla ve gereksiz olduğunu görürsünüz.
Bir çiğköfte ya da sezonluk bardakta mısır işinde büfe
tarzı bir iş için 50 bin 100 bin dolar alıp üstüne banka teminatı , kendi belirleyecekleri kar payı , açacağınız dükkanı onların belirlemesi ve bir ton şartı ekleyip
garanti de vermemektedirler.Üstüne dükkanınızı yada
mağazanızı denetleme yaparak kapatma hakkına da sahipler.Mahkemeye de verebiliyorlar.

Benim fikrim kimsenin önüne Françis teki şartları koymuyor
Kimseden banka teminatı istemiyor
Kimseye kar payı şu kadar olacak demiyor
Kimseyi denetlemek ya da işine son vermek te yok
Kimseye bağlı olmak ta yok

Benim fikrimi almak istemeyen fiyatı çok bulan olabilir
Ama benim fikrim Milyon dolarları olan bir kişinin bile sermayesinin yetemeyeceği bir iştir.

Üye149 yazı
Das Kapital 'den mi çıkardın bu fikri sosyalist girişimci 1800 'lerde çıkan bugüne gelen kimsenin göremediği ekonomik bir zaaf :))
Şaka bir yana Erkan Bey şöyle bir durum var. İnsanlar françise para ödüyor çünkü o markanın, firmanın yaptığı işteki başarısını görüyor ve o isim altında kendi de kazanmak için bir bedel ödüyor. Sizin daha ortada hiç bir şeyiniz yok. İnsanlar avukatlara para ödüyor çünkü tuttuğu avukatın tecrübesine, başarı oranına göre ödüyor.
Mesela françis Mc.Donalds diyelim Denizli 'de yeni açıldı. Açan insan kim bilsin ne kadar para harcamıştır. Ancak adı var işte mc.donalds ve 7/24 dolu mekan, kazanmama durumu söz konusu değil çünkü dünya markası.

Şimdi size gelelim kim olduğunuza dair bi bilgimiz, fikrimiz yok. Eğitim durumunuz nedir, ne iş yaparsınız muallak. Pekala güzel iş fikirlerine sahip olabilirsiniz ancak siz bu işi yapıp kendinizi kanıtlamadığınız sürece françis olmasa da insanlar para verip sizin ne idüğü belirsiz fikrinizi satın almazlar.

Ne yapabilirsiniz?
Misal bu işi yapmaya İstanbul 'da başlarsınız. Dükkan açıp 110 TL 'lik malı 65 TL 'ye satarsınız -misal- fikrinizle ilgili insanlar ( madem bu kadar kazandırma durumu söz konusu ) İstanbul 'a mekanınıza gelirler ( nasılsa bakmakla anlaşılacak bir şeyde değilmiş ) bakarlar gerçekten herşey bahsettiğiniz gibi. Yine ne idüğü belirsiz o "zaaf" sayesinde darphane gibi para basıyorsunuz; o zaman masaya oturup 10.000 TL koyup fikrinizi satın alırlar.

Bu sitede yine 10.000 TL sermayeyle mesela çocuklar için 3D film çekme projesini satan birisi vardı. Gerekli olan techizatı temin ediyordu, nerde yapılır, kaç para bırakır detaylıca anlatıyordu. Türkiye 'de belki tek olmasa bile pek makuldu, ilgilenen öyle ilgileniyordu.

Merakla takip ediyorum. Sonu hayırlı olur umarım. :)
http://www.gencdenizli.net - Kişisel Blog Sitem

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye276 yazı
Sayın gencdenizli sorularınızı yanıtlıyorum

1- Kim olduğumu zaten biliyorsunuz yazmışsınız da. Evet öncelikle ben bir sosyalistim.

Ülkemizde verilen eğitim genel olarak malesef kalitesiz ve adaletsiz .
Ama eğitim durumumu söyleyim.İstanbul Üniversite si Edebiyat Fakültesi nden 3.sınıftan ayrıldım.Yine başka bir üniversitenin Otomotiv bölümünden mezun olmak üzereyken ayrıldım. Askerlik hizmetimi Ağrıda tamamladım. Uluslararası büyük bir firmada 6 yıl çalıştım. Bu iş fikrine başladım ve İstanbul , Marmara bölgesi , Ankara ve İzmir de yapacağım.
Gelelim fikrin satılıp satılmamasına . O sizin görüşünüz . Sermayesi olan fakat yapacak iş bulamayan , iş fikri arayan çok kişi var.
Siz bu fikri bilmeden konuştuğunuz için normaldir. Bende olsam belki sizin söylediklerinize yakın şeyler söyleyebilirdim. Satılıp satılmaması
benim için çok önemli değil yani ihtiyaç için satmıyorum .İhtiyacım olmadığı gibi hiç kimseye en ufak bir borcumda yok.Kredi kartı bile kullanmıyorum.

:) Size Françis öyle gelmiş . Acaba Françis olarak aldığınız MC DONALDS bizim mahallede ne kadar ciro yapar.Sokak arasına girmeye cesaret edebilir mi ne dersiniz? Françis in özelliği size göre sadece marka gibi gelmiş. Markası her zaman her yerde tanınabilir ama asıl olan MCDONALD'ın
işlek bir yerde açılmış olması gerektiği gerçeğidir. Yılmaz VURAL ın dediği gibi ''Quaresma ve Guti bende de olsa dedemde şampiyon olur.'' diye
McDONALDS gibi işlek yerde ben markasız köfte ekmek satsam ondan daha fazla kazanabilirim.

Bulmuşum bir zaaf evet , canınız mı sıkıldı. Ne idüğü belirsiz(size göre) ,çünkü söylemiyorum ve bilmiyorsunuz .
Siz sadece zaafa dayalı olduğunu düşünmüşsünüz , sadece zaaf değil ,düşünülmemiş fikirlerde bu işe dahil. Aslında zaaf tabaktaki fikrin, tuzu biberi oluyor.

3D film projesi(Bu konuyu söylediğiniz için çok tşk.ederim Sayın gencdenizli), iyimi kötü mü bilemiyorum. Sonuçta bir işin insan ihtiyaçlarını karşılaması gerekir. Benim fikrimle alakası olmayan bir sektör. Eğlence sektörü yani. Ben para verip eğlenemeyen bir kişiyim. Ülkemizde bir kilo et 25 tl ve çocuklarımız et yiyemiyor , düzenli beslenemiyorlar. Çocuklar üzerinden para kazanmayı tercih etmiyorum. Onlara herşey bedava olsun. İnsanları kandıramıyorlar artık çocukları buldular . Ben bu işi yapmayı kendime yediremem çünkü kendimi garip hissederim. Örneğin kız istemeye gittiğimde bana ne iş yapıyorsun denildiğinde kendimi çocukların parasını alıyorum demiş gibi hissederdim.
İnternet kafe işine o yüzden girmemiştim.

Son olarak muhasebeci olayı
Hiçbir sorun yok o da bir şey anlamaz

Üye310 yazı
Erk4n, size hayatta başarılar diliyorum fakat kusura bakmayın ama "ihtiyaçtan satılığa çıkarmadım fikri", "satmasam da olur" gibi sözlerinizi ve fikrinize bu kadar güvenmenize, "devrim" sıfatını kullanmanıza, ilk ve tek olacağınızı söylemenize rağmen, bana göre böyle bir fikir(?) için cüzi fakat nakit olarak iyi paralar karşılığında satılığa çıkarmanızı hiç ama hiç anlamıyorum. Dünyaca ünlü markaların franchise bedelleriyle karşılaştırma yapmanızı da anlamsız bulurum, koca şirketi "işlek cadde" bakış açısıyla küçümsemenizi de.. Neyse, burada fikir satabileceğinizi falan düşünmüyorum açıkcası, umarım başarılı olursunuz.

Üye276 yazı
Sayın onurkoniks sizin görüşünüzdür. Söyledikleriniz fikri bilmediğinizden dolayıdır.Bilseniz bu gibi açıklamalar yapamazdınız.
Şöyle söyleyim . İstanbul da beraber işi yapacağım arkadaşlarıma fikri söyledikten sonra bana söyledikleri ilk şey kimse bilmesin oldu.
En ufak bir soru işareti bile kafalarında yok işle ilgili.

Üye310 yazı
"Ortada fikir yok" falan demiyorum zaten. Var diyosanız vardır, anlam veremediğim noktaları bir önceki mesajımda belirttim zaten.

Üye276 yazı
Bu fikir kendi iş alanı dışında Orjinal Senaryo olarak film şirketleri tarafından da değerlendirilebilir.

Yeni Üye25 yazı
Buyur burdan yak :) Senaryo olacak birde 10 bn tlm olsa kazanmak için değilde sırf meraktan verirdim ERKAN :)
Fikir cok, icraat yok

Üye276 yazı
Kadro kalite olursa tüm Oskarları toplayabilir

Üye149 yazı
:)) Konunuzu site dışından farklı platformlara taşıdım. Ekonomiyle ilgili kişilerin görüşlerine de danışacağım. 10.000 tl 'm yok ne yazık ki ama olur da bir gün alan ve başaran olursa ne ala. Ne idüğü belirsiz derken küçümseme amaçlı söylemedim sadece belirsiz manasında dedim. Françis konusunda da ne olduğu belli olan, belli bir yere gelmiş iş için ödeniyor işe girişiliyor dedim. Çiğ köfte, bardakta mısır, waffle vs. kendiniz dediğiniz gibi para verirken neye verildiği belli : " çiğ köfte, bardakta mısır " yine sizin gibi hiç tanımadığımız arkadaşlarınızda aman kimse bilmesin demiş diye bu kimseyi ikna etmez.
Aynı siyasi görüşe sahibiz, söylediklerinizde çok anlamlı. Umarım başardığınıza şahit oluruz.
http://www.gencdenizli.net - Kişisel Blog Sitem

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye24 yazı
sayın ERK4N bey ücretsiz iş fikirlerinizi bekliyorum. kolay gelsin. Ayrıca yukarıda satmaya başladığınız fikri maliyeti azaltmaktadır demiştiniz sanırım. Bu konuyla ilgili sanıyorum zaten şirketlerde çalışan planlamacılar var değil mi? yada yanlış mı düşünüyorum?
Paran yok işinde yoksa, yüreğin de mi yok?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye276 yazı
Keşke açıkladığımda açığa çıkması tehlikeli olmayan bir fikir olsaydı da açıklasaydım.İnsanları merakta bırakmak gibi bir niyetim kesinlikle yok ve o yüzden anlatabileceklerimi paylaşmaya , sorularınızı yanıtlamaya çalışıyorum. Olumlu ya da olumsuz görüş ve soru bildiren koniks üyelerine teşekkür ederim.

sayın gencdenizli : O zaman siz öyle bir yöntem bulun ki fikir ve para alışverişinde her iki taraf garantide olsun. Size bırakıyorum ve eğer doğru bir yöntem bulursanız ben fikri transfer yapmayı kabul ediyorum. Beni eleştirmenize birşey demedim ve alınmadım bu arada.
Ülkemiz de sosyalizm , komunizmin ne olduğunu bile bilinmeden sürekli kötülenen ideolojiler olmuştur Oysa Atatürk gibi bir kurtarıcının görüşüdür
bu ideolojiler. Halkçılık , devrimcilik gibi idealleri olan bir devlet adamıydı Atatürk. Sovyet döneminde bile ne ABD ne AB bize kafa tutabiliyordu .
Terör ülkemizde hiç yoktu. Soğuk savaşla SSCB yıkıldı ve Türkiye hedef oldu.

Bu françis konusu çok büyük bir konu .

3D film işini yapan kişi veya firmayı karalamak ya da kötülemek gibi amacım yoktur fakat neden sadece hedef olarak çocuk yaş grubuna hitap ediyorlar ben bunu eleştiriyorum. Yani çocuk ailesiyle beraber ya da açıyorum dayısıyla , teyzesiyle bu filmde oynasa kötü mü olur daha iyi bir anı olmaz mı?
Ama sadece çocuk tercih ediliyor.

sayın onlyyouone2 ,tşk. ederim, mailinize yollarım. Planlamacı böyle birşey bulsa neden şirkette planlamacılık yapsın ki. Gider işi yapar.

Üye276 yazı
İŞ FİKRİNİN UYGULANABİLCEĞİ ŞEHİR VE ÜLKELER

Not : Bu iller iptaldir / İstanbul- Bursa-İzmir- Ankara- Tekirdağ-Kocaeli-Düzce-Sakarya-Zonguldak-Edirne-Kırklareli-Çanakkale-Balıkesir-Bilecik-Bolu-Eskişehir-Kütahya

Türkiye :
1- Adana, Gaziantep , Mersin , K.Maraş ,Hatay , Antalya
2- Trabzon , Rize ,Ordu, Giresun
3- Konya , Aksaray , Karaman
4- Ş.Urfa, D.Bakır, G.Antep
5- Antalya , Isparta, Muğla , Denizli, Mersin

Nevyork,Mexico City(Mex),Londra,Paris,Tokyo , Moskova , Seul(G.Kore), San Poula (Brazilya),Los Angeles, Buneos Aires(Arjantin),Chikago(ABD),
HongKong(Çin),Washington,İtalya(tamamı) , Yunanistan(tamamı) ,Osaka,Madrid

Üye276 yazı
Fikri satın alanın mağdur olmaması için hem de fikrimin açığa çıkmaması için güzel bir yol buldum.

Öncelikle fikir transferinde güveni sağlamak için bir anlaşma yapılacak.
Bu anlaşmada belirlenen ücret örneğin 40000 tl olsun
Ben bu ücreti 2 yıl eşit aralıklı taksitlerle senetlerle alacağım.
Size iş fikrini vereceğim. Fikri öğrenip satın almayı onayladığınız takdirde almış olduğum 40000 tl nin 30000 tl sini imzaladığım senetlerin hepsini vermek koşulu ile size hemen ödeyeceğim. Diğer durumda fikri öğrendikten sonra satın almayı onaylamadığınızda ise
senetlerimi 2 yıl vakitlerinde ödemek koşulu ile geri ödeme yapacağım.

İkinci bir seçenek daha sunuyorum:
İsterseniz fikri öğrenmeyin. Senet karşılığında 5000 tl ödeyin. Bu senet süresi 3 ay olsun ve 3 ay sonra ben size geri ödeyim. Bu işi Türkiye genelinde ben yapayım ve size kazançtan payınızı haftalık olarak hesabınıza ayrıca ödeyim. Kazanç tatmin ederse fikir satışını 1.seçenekteki gibi yapalım.

Yeni Üye28 yazı
Erkan bey bedava iş fikirlerinizi benimlede paylaşırmısınız.
windicator01@hotmail.com
Gerçeklerin gücüyle kainatı bile fethedebilirim..

Yerleşim Türkiye / Bursa
Üye276 yazı
Sayın windicator mailinize yolladım .

Yeni Üye89 yazı
Erkan bey banada fıkırlerınızden bahsedersenız sevınırım bursada ıkamet edıyor sermayeyle ılgılı problemım yoktur tşk edrım ıyı calışmalar basarılar dılerım..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye89 yazı
erkan bey maıl; zek4321@hotmail.com yukarıda yazmayı unutmuşum

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye20 yazı
ya arkadasım sen bu fikri il il satışa cıkarıyorsun güzelde ya senın bu fıkrı sattıgın bır kısı cıkarda, 50000 lıraya satmaya calıstıgın fıkrı 10000 lıra gıbı bı rakama satacak olursa....yada sen o ile fikiri satmaya çalısırken çoktaaaaaaan o ilde bu fikri yürütmüş olursa...
misal olarak ben senden 40000 liraya bu fikri öğrendım...ne kadar emın olabılıyorsunkı o fıkrı kullanmanın sadece benımle sınırlı kalacagını yada sadece bulundugum ılle sınırlı kalacagımı...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Üye276 yazı
sayın zek4321 mail adresinize bilgi verilecek
sayın akhilleus ben koniksi fikir platformu olarak görüyorum ve belki bu açtığım konuda edineceğim izlenimlere göre satış olacak veya olmayacak.
Yani fikri almak isteyenlere satsaydım şu an bu iş Türkiye ve farklı ülkelerde yapılıyor olurdu.Söylediklerinizi biliyorum ve çözüm aramaktayım.
Şu an için sizin söylediklerinize karşı gözüken tek kişiye satış yapılmasıdır.

Üye276 yazı
FİKİR GARANTİSİ :
İş fikrimde bazı ürünleri ucuza temin etmeyi ve satılacak tüm ürünleri piyasada en ucuza satmayı garanti ediyorum .
İş fikrimde satılabilecek farklı sektörlere ait en az 1000 çeşit ürün bulundurabileceğimi garanti ediyorum.
İş fikrimi düşük yeterli sermaye ile yapılabilirliğini garanti ediyorum.
Bu verdiğim fikir garantisindeki bilgiler doğru değilse satışı onaylamazsınız.

Satışta ise daha önce verdiğim garantiler geçerlidir.