Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Süper İş Fikri

BaşlatanERK4NTarih10/10/2010 05:57:26Yorum101

İlk mesaj
Üye276 yazı
İş fikri hakkında gerekli ön bilgiler:

Öncelikle İşin yapılacağı iller: İstanbul / Ankara / İzmir / Bursa

*Bu illerin dışında nüfusu yüksek ve gelişmekte olan illerde olabilir

*Nüfusu az olan iller olmaz

*Sermaye olarak 3000 tl ile rahatlıkla başlanabilir.

*Sermaye olarak bir üst sınır yoktur. Sermaye istenildiği kadar artırılabilir ve kazançta artar.

*Giderler çok düşüktür

*Gelirler makuldür . Sermaye ile orantılıdır ama 3000 tl
sermayesi olan 5000 tl sermayesi olandan daha fazla kazanabilir.

İŞ FİKRİNİN ÖZELLİKLERİ:

* 1 kişi tek başına yapabilir. İşlerde yoğunluk artarsa kişi sayısı arttırılabilir.

* Bu iş fikri maliyeti azaltmaktadır.

*Bu iş fikri büyük şirketlerede çok uygundur.

*Şu an bu işi bu şekilde yapan yoktur.

İş fikri İstanbul için satış yapılmıştır.İstanbul dışı Ankara ,İzmir
ve Bursa için satış olacaktır.

Fiyat:
Ankara için 50.000 tl
İzmir : 40.000 tl
Bursa: 30.000 tl dir

Diğer gelişmekte olan iller için : 10.000 tl

ERK4NS4N antiemperyalist girişimci

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Üye276 yazı
Daha fazla detay veremiyorum fakat sorularınızı iş fikrim açığa çıkmadan cevaplayabilirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye26 yazı
selam bilgi verirmisiniz:!!!
ekmekcii@mynet.com

Yerleşim Türkiye / Kocaeli YzmitMeslek Gyda
Yeni Üye81 yazı
mersin bilgi verebilir misiniz fulyam82@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Serbest meslek
Üye276 yazı
Proje ile merak edilen konularda bilgi vermeye devam ediyorum .

Bu iş sürekli yapabileceğiniz saygın bir iştir. Bu işin bulunduğu konumda çok önemli saygın şirketler ve holdinglerde yeralmaktadır.

Bu iş fikrinin geleceği parlaktır. Sezonluk ya da dönemlik bir iş değildir.

Bu iş rikssiz bir iştir.

Proje iş bağımsız kendi işiniz olacaktır.

Bu iş fikri onlarca sektörü bünyesinde bulundurmaktadır.

Bu iş sayesinde kısa sürede büyümek mümkündür.

Bu iş sayesinde faaliyetlerinizde rakipsiz olacaksınız.

Bu işi 1 kişi yapabilir fakat işlerde yoğunluk çok olacağından 2 hatta daha fazla kişi gerekebilir.

Bu İş fikri çok farklı planlama proje ve yöntemlerden oluşturulmuştur.Bu iş fikri açık olarak söylenilmediği taktirde bulunması ve uygulanması
çok zordur. Tabi ki bu iş fikrini duyan bir kişi neden şimdiye kadar düşünemedim diyecektir.

Neden fikrimi sattığıma gelince sadece Anadolu yakası için fikrimi sattım. Avr. yakasınıda kendime ayırdım .
Şu an fikrim satılırmı satılmaz mı diye bir kaygım yok. Satılmazsa da ileride diğer illerde de yapmayı düşünüyorum.

Hepinizin aklına takılan birşeyler vardır. Fikri öğrenmeden para verilir mi ? diye Tabiki haklısınız. Bunun nedeni bu işin patentini almaya kalksam
patenti alınacak bir durum yok. Olsa bile patentini almak istediğim işin açıkladığım an açığa çıkar ve oradan sızıntı olur.
Fiyatı fazla bulanlar olabilir. Ben çok az yazdığımı düşünüyorum. Françis ilanlarında çiğköfteci dükkanı için yüzbin dolar ödüyorlar.
Bardakta mısır gibi iş fikirlerine devasa françis ödeniyor. Yani ortada fikir olmayan işlere bu paralar ödeniyorsa ben az yazmışım diyorum.

Sorularınızı merak ettiklerinizi proje açığa çıkmadan cevaplamaya devam edeceğim

Üye276 yazı
mailime bir soru gelmiş burada paylaşıyorum

Çalışma günleri ve saatleri nedir? Kazanç süresi ne kadardır. İşe başlanıldığında elime 1 ay sonra mı para geçer ? Kazançlar günlüktür. Günlük olarak nakit para geçmektedir. Çalışma süresi kişi sayısına ve yoğunluğun oranına bağlıdır. 4-5 kişilik bir grup haftanın 7 günü 24 saat çalışabilir.
Bir kişi yoğunluk normalse 8-10 saat çalışabilir.

Yeni Üye18 yazı
Arkadaşım kusura bakma ama;senin bu fikir satma işi biraz yaş gibi görünüyor,sen denizdeki balığı görmeden fiyat biçer misin?Bu da aynen böyle bişey...
Adam sana 50.000 tl para sayacak sonra işte benim fikrim bu diyeceksin...adam fikrini beğenmezse ne olacak.???Bence bu işi kimseye söylemeden en iyisi kendin yap,hem dediğine göre tutulacak bir iş ise zaten fikir satmana hiç gerek kalmaz para basarsın....
Birde demişsin ki;
"bu işin patentini almaya kalksam patenti alınacak bir durum yok. Olsa bile patentini almak istediğim işin açıkladığım an açığa çıkar ve oradan sızıntı olur."
Sen bu fikri bir kaç kişiye sattığında zaten ister istemez bir sızıntı olacak ve fikir başkaları tarafından bedava dan deşifre olacak...En mantıkısı bence kimseye söyleme fikrini, boşver bu işi kendin yap daha kazançlı çıkarsın....

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ticaret
Üye276 yazı
slm arkadaşım . Söyledikleriniz gerçekten doğru .Fakat projeyi alan kişi sızıntı yaparsa sadece beni değil kendisinide bitirmiş olacağından fikri sızdırmaya kalkışamaz diye düşünüyorum.Çünkü bir sızıntı olduğunda en büyük tehlike büyük şirketlerin bu fikri öğrenmesi ve kendi işletmelerinde bu projeyi uygulamalarıdır.
Öyle olduğu takdirde artık ne ben ne kendisi ne de sızdırdığı kişiler hiç bir şey yapamaz. Kazanan holdingler olur.
Ben fikri alan kişinin bu riske gireceğini düşünmüyorum.

Üye195 yazı
@baracuda

Erk4n Beyin fikirlerini incelemedim. Ama şunu belirtmeliyim ki yurtdışında bu "fikir satma, iş planı satma" apayrı bir sektördür. Yani buda bir sektördür. Eğer arkadaşımız bu alanlarda iyiyse buda ayrı bir işkoludur.

Yerleşim Türkiye / BelirtilmediMeslek Yöneticilik
Üye276 yazı
Sayın baracuda0031 söylediklerinizi yine de düşüneceğim

Üye276 yazı
Yalnız daha önce bulduğum fakat yapmayı düşünmediğim iş fikirlerini isteyen varsa parasız verebilirim.

Üye195 yazı
@erk4n,
:)antiemperyalist girişimci tanımınız sıradışı bir tanım olmuş.

Umarım fikirlerinizi değerlendirmek isteyecek arkadaşlar bularak insanlara faydalı olursunuz. Ben düşünmüyorum ama "faydalı olma" düşünceniz için teşekkür ediyorum size.

Yeni Üye84 yazı
bedava olan iş fikirlerinizi bildirirseniz belki bize bir faydası olabilir. Lütfen bilgi veriniz mer_bilen@yahoo.com
...
Her ne olursa olsun, kendin olmak için asla geç değildir !..Ya da benim durumumda asla erken değildir..! Bunun zamanı yoktur, istediğin zaman başlayabilirsin. Değişebilir ya da aynı kalabilirsin. Bu işin bir kuralı yoktur !..Hayatımızı iyi ya da kötü yaşayabiliriz..! Umarım senin ki mükemmel olur. Umarım seni şaşırtacak şeyler yaşarsın. Umarım daha önce hiç hissetmediğin duygular yaşarsın. Umarım hayata başka bir pencereden bakan insanlarla tanışırsın. Umarım gurur duyduğun bir hayat yaşarsın ve eğer yaşamadığını düşünürsen ; Umarım içinde herşeye yeniden başlayacak gücü bulursun...

Benjamin Button filminden..

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Gyda
Yeni Üye22 yazı
iş fikriniz bire kaç kazandırıyor merak ettim?

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Kamu sektörü
Üye276 yazı
sayın baklavaci size mail yolluyorum.
Sayın Es-es ne kadar kazandırıyor diye merak etmişsiniz. 10.000- 20.000 sermaye aralığında 3-4 kişi ile Günde 500-1000 tl arası net kar yapabilirim.
Tabi bu kişiden kişiye değişir.Sermayesi 5000 tl olan bir kişi günde 50- 100 TL arası rahat kazanabilir.

Yeni Üye29 yazı
Merhaba Erkan Bey,
Daha önce bulduğunuz ve yapmayı düşünmediğiniz iş fikirlerini bildirir misiniz. Bir de neden yapmayı düşünmediğinizi de söylerseniz seviniriz.
Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye276 yazı
İş fikirlerimden birisi : Elimde Jenerik domainler bulunmakta.

Profesyonel web tasarımından anlayan varsa e-ilan projeme %33 ortaklık teklif ediyorum.
Hosting hizmeti sağlayacak bir arkadaş olursa onada % 33 lük ortaklık vereceğim.

Üye195 yazı
Hosting hizmetini bende düşünüyorum. Konuşabiliriz.

Üye276 yazı
sayın speider konu ile ilgili mail yolladım size

Üye277 yazı
Akıl akıldan üstündür demişler. Sayın ERK4N banada iş fikirleriniz ile ilgili email gönderirseniz sevinirim. kayamposta@hotmail.com
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye21 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ERK4N
... en büyük tehlike büyük şirketlerin bu fikri öğrenmesi ve kendi işletmelerinde bu projeyi uygulamalarıdır.
Öyle olduğu takdirde artık ne ben ne kendisi ne de sızdırdığı kişiler hiç bir şey yapamaz. Kazanan holdingler olur.

Eninde sonunda büyük şirketler bu iştah kabartan fikrinize el atmayacaklar mı? O gün gelidiğinde sizden fikir alanların hali ne olacak?
Fikir satmak ayrı bir sektördür kabul ancak ilk sattığınız kişi faaliyete geçince zaten gizlilik kalmayacak değil mi? Öyle ise bir fikir bir kez satılır diye düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Di?er
Üye276 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - temizkazanc
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ERK4N
... en büyük tehlike büyük şirketlerin bu fikri öğrenmesi ve kendi işletmelerinde bu projeyi uygulamalarıdır.

Eninde sonunda büyük şirketler bu iştah kabartan fikrinize el atmayacaklar mı? O gün gelidiğinde sizden fikir alanların hali ne olacak?
Fikir satmak ayrı bir sektördür kabul ancak ilk sattığınız kişi faaliyete geçince zaten gizlilik kalmayacak değil mi? Öyle ise bir fikir bir kez satılır diye düşünüyorum.

Kimseye anlatmadan faaliyete geçsem yani işi yapmaya başlasam bile fikrimi bulamazlar

Üye276 yazı
Sayın beşer bedava iş fikri ile ilgili bilgi mailinize yollanmıştır.

Üye276 yazı
Sayın baklavacı ve sayın munen bedava iş fikri ile ilgili bilgiler mailinize yollanmıştır.

Üye252 yazı
siz turkler cok guncel dusune biliyorsunuz,akillisiniz, gocmenlerden ciktiginizdan cesaret ede biliyorsunuz, ben bu site sayesinde guzel bir insanla guzel bir ise basliyorum, bayiliklerini aldim,koniks ailesi guzel bir aile. sizleri tebrik ederim.

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Esnaf
Üye276 yazı
Sayın Talat bedava işfikri ile ilgili bilgi mailinize gönderdim

Yeni Üye53 yazı
erkan bey size mesaj attım lütfen cavaplarmısınız

Yerleşim TürkiyeMeslek Yöneticilik