Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tavuk Döner İşinde Lütfen Yardım.

BaşlatanerkanhizalTarih04/09/2010 18:07:04Yorum51

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Merhaba arkadaslar Bir tavuk dönerci dükkanı açmak istiyorum. kendime esnaflıkta olsun, sunum da olsun güveniyorum. Fakat biliyorum ki Tavuk döner yapmak bir sanat Kendime tek güvenmediğim şey lezzet eğer bu işin ustası varsa lütfen buraya tavugun nasıl terbiye edileceğini sosunun nasıl hazırlanacağını ve nasıl dizileceğini yazsın. Hazır dönerin lezzetsiz olduğunu duydum bu yüzden hazır almiycam. ustada çalıştırmak istemiyorum. döneri makinayla kesicem. sizlerden ricam terbiyenin nasıl yapıldığı . bilen arkadaşlarım varsa isterlerse de mail atabilirler.
erkan

Yerleşim Türkiye / KırklareliMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
51 yorum
Yeni Üye8 yazı
arkadaslar ben kar marjını cok merak ediyorum
erkan

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye8 yazı
arkadaslar sosların bazılarını denedim ama ya sos cok kuru oluyor yada cok sulu oluyor. etin uzerine yapışmıyor. anlayamadım.
erkan

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Saty? / Pazarlama
Üye292 yazı

walla yararlı bılgıler var bu ıs ustadı ogrenıp kendı yoluna koyulman lazım kolay gelsın.
www.kadinforum.net

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Yeni Üye26 yazı
arkadaşlar tavuk döner sektörü düşünen yada içinde olan arkadaşlar elektrikli döner kesme makiası üretimi ile ilgileniyoruz bana özel mesaj atarsanız bilgilendiririm

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
burda yazılan soslar döner için alakalı sos degil tamamen amatörce döneri takmak pişirmek kesmek öyle kolay değil görüpte yapılacak bir iş değil döneri pişirirken keserken ateşin karşısında durmak dışardan bakılınca nasıl gözüküyor bilmem size göre ama döner kolay bi iş değil vazgeç bence mesleğin nyse onu yap yaşın kaç bilmem ama 15 senedir bu işlerin içindeyim 10 senedir ustayım yani 5 sene tecrübe ister görmekle olmaz

Yerleşim Türkiye / TrakyaMeslek Gyda
Yeni Üye93 yazı
tavuğa daha doğrusy tüm kanatlılara en iyi yakışan köridir hindi hariç tabiki. ama tadını acıtmayacak kadar.kararında .birde et terbiyede öyle2-3 saat kalacak birşey değildir.enaz gün.acısız kırmızı biber,sıvıyağ,salça,tuz çok az kekik.eper hele birde bütün tavuktan işleyip yaparsan lezzeti yakalarsın

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emekli
Yeni Üye29 yazı
tavukdan ziyade ekmeğinide iyi seçmelisin herkesten farklı emek yap farklı ol.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Reklam
Yeni Üye26 yazı
(latek.net )arkadaşlar elektrikli döner kesme mak. bakınız

Yeni Üye7 yazı
gardas bilmedin ise girme!

Yerleşim Polonya / Poznan
Yeni Üye26 yazı
arkadaşlar söyle söyleyeyim ben genelde büfe rest gibi mekanlarla iletişim halindeyim döner ocağı ve elektrikli döner kesme mak sektöründeyim yani kullanıcı değilim ama sunu söyleywyim 3 noktayı iyi yapmak gerek 1_mekan seçimi 2_kaliteli bir görünüm 3_farklılık yani kısa vade düşünmeden ekmeğin içine eti az koymayı düşünmek yerine yani ekmek arası genelde salata yeniyor türkiyede yurtdışında adam dolduruyor eti içine yap kardeşim kaybetmezsin bak markalaşma nasıl oluyor .....

Yeni Üye12 yazı
merhabalar ben tavuk dönerle ilgili bir şey yazmıyacağım benim dikkat çekmek istediğim konu işi bilmiyorsan girme diyenler . ben bu laflara bir türlü akıl erdiremedim hangi insan hangi işi bilip giriyorki sizin önce bu işi öğren sonra yap demeniz. gerekirken aman bilmediğin işe girme git başka iş yap bence bunlar girişimci arkadaşların şevkini kırmakdan başka birşey değil. ben samimiyetle söylüyorum gir arkadaşım zarar etsen ne olur 5 bin lira 10 bin lira Allah yardımcın olursa yaparsın kısmet deyilsede rıskını başka yerde ararsın zahmetsiz rahmet olmaz. risk sizde ticaret. herkeze SAYGILAR.
FeNeRBaHCe

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Üye488 yazı
karnım acıktı ya.
dürüm faworim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
Yeni Üye22 yazı
tavuk donerini turkiyede yemeyi harbiden cok ozledim.hele bu yazilardan sonra romanyada suan tavuk doner olayi gundemde olan bir aparatif yemek sektoru pek bir bilgim olmamasina ramen arkadas 1.75 tl satsamdiyor.bu fiyata para kazana bilirmi anlamadim burda 100gr ekmek arasi tavukdoner 10ley yani 5.20tl gibi bir rakam donerde doner olsa herneyse herkeze basarilar.

Yerleşim Romanya / SibiuMeslek Esnaf
Yeni Üye22 yazı
tavuk donerini turkiyede yemeyi harbiden cok ozledim.hele bu yazilardan sonra romanyada suan tavuk doner olayi gundemde olan bir aparatif yemek sektoru pek bir bilgim olmamasina ramen arkadas 1.75 tl satsamdiyor.bu fiyata para kazana bilirmi anlamadim burda 100gr ekmek arasi tavukdoner 10ley yani 5.20tl gibi bir rakam donerde doner olsa herneyse herkeze basarilar.

Yerleşim Romanya / SibiuMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
slm arkadaslar bı oncekı sayfada LERZE ısımlı arkadasımızın yazısına dıkkat cekmek ıstıyorum malatyada bı tavuk doner tattım demıstı bende malatyada askerlık yaptım o bahcettıgı doner DONAS ısımlı bı fırma . dedıgı gıbı ozel bı lazas soslu yanı krep de olabılır bılmıyorum ıcersınde yıne patataes yesıılık mayonez vb. ve ozel bı sos dokuyorlardı en son hergun yıyoduk askerde sımdı ben bu nu arastırdım canakkalede ATES DONER abkarada ısmını tam hatırlamıyorum bursada yanı benım memleketımde KATIK ısımlı tabı bunların baska sehırlerdede subelerı war yanı aynı malzeme bı sekılde tarıfını bulup baska baska ısımlerle acmıslar bende boyle bı ıs yerı acmak ıstıyorum fakat ınternette sosun ve lavasın tarıfını nasıl yapıldıgını bulamadım . bana en yakın olarak bursa gorukledekı KATIK a gıdıp ustasına rusvet weırıp tarıfını mı alsam dıyorum:) veya arkadaslar merak edıp benım gıbı arastırak bı arkadas warmı bana yardımcı olabılırmı bıldıgım fırmaların ısımlerı soyle ATES DONER KATIK DONAS sosu we lavasının tarıfı yardımcı olursanız sewınırım

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Üye109 yazı
ufukfrs arkadasım katık ve döner hatayın en meshur ıkı fırmasıdır....bır cok yerde subesı olan lezzetı damaklarda tad bırakan özel bır sosou varıdr...googleden katık veya donas döner dedınde karsına cıakcaktır.
aykut gök

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Yeni Üye4 yazı
Dönerci dükkanı açmak tabiki de göründüğünden daha çetrefilli bir fikirdir. Bunun işçiliği var malzemesi var, vergisi var stopajı var... Bunun altından kalmanız için en az 80 000 TL sermayeniz olmalıdır. Sizinle anlaşma yapacak mekan sahini 1 senelik peşin isteyecektir. Ustalarınız prim isteyecektir. Mrkanınızın dekorasyonu, arızası, tamiri cartı curtu derken bu meblağ az bile kalıyor.

Size tavsiyem her zaman kafanızda brlirlediğiniz rakamın 1/3 ü elinizde bulunsun. Aksi halde bu tip girişimlerde batabilirsiniz. İş fikri arıyorsanız buyurun bu tip mekanları açaraken hangi hususlara dikkat etmeniz gerektiğine dair hoş bir yazı: http://parlakfikirler.org/2014/12/kafe-acarken-neye-dikkat-edilmeli.html/
http://parlakfikirler.org

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hukukçu
Üye1359 yazı
son durum nedir ?
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı
Hazır döner alarak işinizi yapmanızı öneririm. Fakat şöyle bir durum var. Piyasadaki çoğu hazır döner üreticisi hepsini katmıyoruz tabiki, deri ve bir çok aslında dönere konulmayacak yerleride katarak maliyeti düşürme çabası içine giriyor. Sos desen yok denecek kadar kötü.

Ancak 1 DÖNER faaliyet gösterdiği döner salonunda sattığı mükemmel tavuk dönerin aynısını hazır döner olarak sizlere sunuyor.
Sadece kendisinde bulunan enfes formüllü sosu ile satışlarınızı %25 arttırma garantisi de veriyor.
Tavuk döner şoklanmıyor dondurularak getiriliyor böylece tazeleğini korurken içine de hiç bir kimsayal katılmamış oluyor.

Denemenizde fayda var diye düşünüyorum. Mutlaka salonunuzda hazır döner kullanacaksanız irtabata geçin.

http://www.1doner.com web sitesindeki iletişim bölümünden hazır tavuk döner numarasından ulaşınız.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Üye1714 yazı
Sos konusunda Türkiye'de tavuk dönercilerin kullanmadığı ama yurtdışında dönerlerde sık gördüğüm bir sos var.
Mayonez, yoğurt ve sarımsak karışımı. Biraz araştırırsanız tarifi bulabilirsiniz. Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Döner işi yapmak isteyenleri cezbeden rakamlar vermek gerekirse, döner işinin pazar büyüklüğünün 10 milyar lira ve her gün 800 bin kişinin döner satın aldığı tahmin ediliyor. Türkiye’de tüketilen dönerin yüzde 20’si döner fabrikalarında üretiliyor ve bu oran sürekli artmaya devam ediyor.

kaynak: http://haber24saat.net/bayilik-veren-doner-firmalari-2016/
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik