Ben başka birşey önerecem... dikkate alırsınız almassınız sizin kararınız.
Ben ilk olarak Malatya'da görmüştüm ama turizm yöresinde de çok yerde varmış, daha sonra Malatya da ki Gaziantep'e de açmıştı hatta ikinci şubesini neyse..
Bu adamlar tavuk döneri odun ateşinde yapıyorlar, ekmeklerini özel olarak lavaş gibi ama lavaşdan daha kalın ve nitekim ufak, nasıl desem krep gibi birşey yani ekmeği, o ekmeğe tavuğu, patetes kızartması, turşu, domates, kıvırcık, soğan vb.. isteğe göre koyuyor, birde böyle salça gibi bir sosu vardı, ama mükemmel bir tad idi kesinlikle. O dönemde piyasada döner ekmek 75 kuruş iken, hatta en iyi yerde 1 lira iken burada 1,5 lira idi ama, nasıl desem belki günde 100 kilo tavuk satıyorlardır. Yani çok büyüktü döneri. Tabi benim ki meşakatli bir iş olabilir ama marka yolunda lezzet konusunda kesinlikle isim olacağı inancındayım.
Gene bir arkadaşımla, kendisi amerikada okuduğu için orada dönerin daha farklı olduğunu, burada da ona benzer yer açalım demişti ki o dönemde planımız 4 mekan birden kurmak ve istanbulun en iyi yerlerinde olacaktı ama 2009 krizi kırdı geçirdi ne yazıkki. Eğer bilenler varsa amerikada ki tavuk döner tarifinide bulabilirsin belki.
Benim anlatmaya çalıştığım ise, herkesin yaptığından farklı bir iş yapıp marka isim olmanız açısındandır. İyi çalışmalar.
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım, lafmı diye. Birde söyleyene bakarım adam mı diye.. Mevlana