Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Tekstil İhracatı Yapmak İstiyorum

Başlatanyigit-aTarih15/07/2010 15:02:16Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye33 yazı
Merhaba

Ben Tekstil İhracatı yapmak istiyorum , sizce nerden nasıl başlamalıyım , nasıl bir müşteri potansiyeli oluşturmalıyım , aracı kurumları ve destekleri nasıl kullanmalıyım . Kısaca beni tekstil ihracatı ile yönlendire bilirseniz memnun olurum.

Herkese Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Yeni Üye11 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Nittex
merhaba, Pirce List ve Catalogue eger sizde varsa, bana gonderebilirsiniz. Ben Almanya'da tekstil ticaretini yapiyorum.

MERHABA
LÜTFEN BENİMLE İLETİŞİME GEÇİNİZ.
AVRUPA DA ÖZELLİKLE ALMANYA DA TEKSTİL KONUSUNDA ARACILARDAN UZAK, DİREKT ÜRETİCİYİM.

SAYGILARIMLA
0090 544 600 88 86
turkaline.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye75 yazı
Çocuk giyim ve kadın giyim imalatı yapıyoruz...
İhracat ile ilgilenen arkadaşlar mail atarsa görüşebiliriz...
varolum1969@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye75 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Nittex
merhaba, Pirce List ve Catalogue eger sizde varsa, bana gonderebilirsiniz. Ben Almanya'da tekstil ticaretini yapiyorum.

nittex mail adresiniz nedir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye31 yazı
Arkadaslar merhaba,

Amerika'ya t-shirt ve sweatshirt yollayabilecek ureticiler ariyorum.

1-Urunlerin uzerine belirlenmis tasarimlarin basilmasi gerekiyor.

2-Marka etiketinin yerlestirilmesi gerekiyor.

3-Verilen olculer dogrultusunda uretim yapilmasi gerekiyor.

Ilgilenen arkadaslar ozelden ya da kunquido@yahoo.com adresinden iletisime gecerse sevinirim.

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
www.purecottonfashion.com ürünlerimiz Türkiye pazarında henüz bulunmamaktadır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye155 yazı
bu işle ilgilenen mümessiller var onlarla irtibata gecmelisin.direk yurt dısından müsteri bulmak riskli (güvenilirlik iletişim v.b) ilk etapta mümessil aracılığı ile müşteri bul püf noktalarını öğrendikten sonra kendin müşteri bul mümnessili cıkart aradan . cok detayı var .müşteri zaten senden direk ürün almaz özellikle tekstilde kalite kontrolü vs için burdan birisini yönlendir.
dışardan görüldüğü gibi ürünü gönderdim paramı aldım olmuyo. en ufak hatada malı geri gönderir batarsın.sadece gümrükleme işlerinde bile bir sürü detay var . söz konusu tekstil oldumu daha detaylı bi rengin yüzlerce tonu var .bi sürü değişik model desen vs çalsıtıgım firma bayan dış giyim ihracatı yapıyor.ipliği almaktan yurt dışına ihracata ödemenin alınmasına kadar binlerce sorunla uğrasıyoruz her gün.hazır alayım satayım dersen daha kötü malı yapan yer herzaman seni istedğin şekilde üretim yapmıyo. sadece doğru ölcüler için 2 eleman çalsıtırıyoruz. kalıte kontrol departmanında 15-20 arası eleman çalsıyo . önemsiz gib görülen etiketler için 2 eleman çalsıyo ki onlarda yetişemiyo coğu zaman mesai yapıyolar

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Muhasebe
Yeni Üye6 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - fatih chatawo
Rusya daki alt yapiyi ben hazirlar isem magaza depo firma gibi, ortak calisma imkani dogarmi? St. Petersburg sehrinde.

Ben Tekstil Üreticisiyim. Sizinle çalışabilirim.. İlgilenirmisiniz ?
Ladida Tekstil

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye6 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - fatihoz
mrh yiğit bey nasıl nasıl bi çalışma isityorsunuz bizler birebir çalışıyoruz çalışmalrımız arap ülkelri yardımçı olacağımız inanıyoruz fatihoz_suriye@hotmail.com

Size E-Mail gönderdim. Sizinle çalışmayı düşünebiliriz.
Ladida Tekstil..
Ladida Tekstil

Yeni Üye6 yazı
Arkadaşlar Ben Tekstil Üreticisiyim. İstanbul'da Mağazam bulunmaktadır.
Ortadoğu, Balkanlar ve Rusya ülkelerine ihracat yapmayı planlıyorum.

Benimle Çalışmak isteyenler bana e-mail ve skype adresimden ulaşabilirler.

İyi Günler..
Ladida Tekstil