Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Tekstil İhracatı Yapmak İstiyorum

Başlatanyigit-aTarih15/07/2010 15:02:16Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye33 yazı
Merhaba

Ben Tekstil İhracatı yapmak istiyorum , sizce nerden nasıl başlamalıyım , nasıl bir müşteri potansiyeli oluşturmalıyım , aracı kurumları ve destekleri nasıl kullanmalıyım . Kısaca beni tekstil ihracatı ile yönlendire bilirseniz memnun olurum.

Herkese Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Yeni Üye90 yazı
bay bayan gömleği imalatı yapıyoruz istediğiniz model ve desende imalat yapabiliriz.İyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye7 yazı
Sayın yetkili,

Kocaelide yerleşik Karomet Demir Çelik Ürünleri Denizcilik Turizm Kağıt ve Gıda Tic. Ltd. Şti. firması olarak dünyanın en elverişli yatırım bölgelerinden Batı Afrika ile ithalat ve ihracat çerçevesinde ticari faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Geçtiğimiz hafta iştirak ettiğimiz Birleşmiş Milletler Kalkınma Fonunun (UNDP) düzenlediği Istanbul Ticaret odasında gerçekleşen Liberya misyonu temalı toplantı Liberya hükümeti temsilcileri, yatırım bakanı, resmi ve özel çeşitli iş dernekleri ve ticaret odalarının katılımı ile gerçekleşmiştir. İki ülke arasındaki ticari faaliyetlerin ve iş birliğinin gelişimi için gereken altyapının oluşumu hedeflenmiştir. Çeşitli yatırım alanlarından, işletmecilik, tarımcılık ve hayvancılık başta olmak üzere ülkenin kalkınması, ticaret stratejisi ve doğru partnerlerin bulunması konuları ele alınmıştır. Gıda, tekstil, tıbbi malzeme, sanayi ürünleri, inşaat, makine, dayanıklı tüketim malzemeleri ve çeşitli teknik mamüllerin Türkiye’den ithalatına; tomruk, kereste, demir cevheri, kakao, kauçuk, elmas, altın ve benzeri hammaddelerin Liberya’dan ihracatına ilişkin konular yer almıştır.

Bu çerçevede, gelen yoğun talep üzerine Ocak ayının ilk haftasında Liberya resmi ticari birimlere iletilmek üzere özellikle gıda ve tekstil ürünleri başta olmak üzere çeşitli ürünlerin yer alacağı bir konteyner (20’lik) numune gönderme kararı almış bulunmaktayız. Organizasyonumuz üretici firmalara 100% satış garantisi vermemekle beraber ürünlerini Batı Afrika pazarında tanıtma olanağı sağlamaktadır. Yaklaşık 25 üretici firma katılımda bulunarak ürünlerine ait numune ve tanıtıcı kataloglarını tarafımıza teslim etmişlerdir.

Firmamızın organize ettiği ve Kocaeli/Kirazlıyalı Evyap limanından göndereceğimiz konteynerde halen yerimiz mevcut olup numune alımı devam etmektedir. İhracat kapsamında Batı Afrika pazarında ürün ve işletmelerini tanıtmak isteyen firmalar daha geniş bilgi için bizimle iletişime geçebilir.

Saygılarımızla,

İletişim:
Erhan Ekici
Karomet Demir Çelik Ürünleri Den. Tur.
Kağ. ve Gıda Tic. Ltd. Şti.
Alemdar Cad. Erdem Ishani No:3 Kat:5
Izmit/Kocaeli/Turkey
Tel: +902623213855
Fax: +902623210289
Gsm: +905327730560
E-mail: info@caromet.com
E-mail: erhanekici@caromet.com
E-mail : karometturkey@gmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı

Merhaba arkadaslar istanbuldan Avrupa'ya istediğiniz tekstil ürünlerine adet yüksek olmak şartıyla Avrupa'ya ihracatını yapabiliyoruz bu arada kendim gumruk ısı ile ilgileniyorum Avrupa'da malı satabilecek sağdık ve dürüst maddi acıdan zayıf olmayan siparişini vermiş olduğu malın parasını eksiksiz ve banka blokeli olarak ödeyebilecek dostlarımın bana s.arasvolkan@hotmail.com adresinden veya 0532 556 87 16 numaralı telefonumdan ulaşabilirler bu arada elimde 120000 adet Almanya'dan ithal juzzy marka enerji içeceği bulunmaktadır tanesini 0.90 kuruştan satıyorum maliyeti bana 1.80 kurustur Buda bilginize sunulur iyi geceler
Volkan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
slm arkdaşlar mayıs veya haziran ayında kurmayı planladıgımız firmamızda erkek grup olmak üzere bayn kışlık mont ve kaban yazlık olarakta üst grup imalatına başlamayı planlıyoruz.yurt dışına ihracat yapmayı planlıyanyerli ve yabancı arkdaşların bilgi için erd_erdogan_@hotmail.com adresine görüş ve taleplerini e mail. olarak göndere bilirler ( tüm ürünlerimiz kendi tasarımımızdır)
erdai

Yeni Üye5 yazı
selam yiğit bey ben 8 yıl kırgızistanda kaldım orta asya piyasasını çok iyi bilirim kırgızistanda gıda toptancılığı yaptım 2010 daki iç savaşta yağmalandım bazı sıkıntılar yaşadım şuan türkiyedeyim bende burdan mal göndermeye çalışıyorum ama maddi imkanım yetersiz bir parti mal gönderdim tekstil eğer düşünürseniz beraber yapabiliriz serol_1983@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye43 yazı
BURSADA Eşarp Şal ve Yazma imalatı yapmaktayız yurt dısında pazar arıyorum
STS TEKSTİL uzun süredir sektörde deneyim kazanmış kurucuları ile 2003 yılında Yazma – Eşarp ve Şal satışına başlamış, kısa sürede bilinen bir firma haline gelerek imalat’a yönelmiştir. EŞARP ŞAL imalatında anadoluya yönelik ürünlerin yanı sıra yurtdışı taleplerine de karşılık vermektedir. KARANFİLİPEK Ve ARMANCA scarf ile bilinen firmamız birçok toptancı müşterisiyle portföyünü hergeçen gün arttırarak hizmet vermeye devam etmektedir. Toptancılarına alırken kazandırmayı hedefleyen STS TEKSTİL uygun fiyatlarda yüsek kaliteyi sizlere sunmaktadır. Firmamız ayrıca Kendi pörtföyüne kattıgı dijital baskı makinalarıyla hem yurt içi hep yurt dışı müşterilerine Şal eşarp empirime ve her türlü kumaşa fason baskı yapabilmektedir müşteri isteğine göre her türlü renk ve modeller sunmaktadır Bursa ve istanbul olmak üzere toptan satış magazalarımız hizmet vermektedir

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye5 yazı
slm ben 8 yıl kırgızıstanda gıda toptancılıgı yaptım suan trdeyım burdan kucuk caplı iç çamasır gonderıyorum ama sermayem yok ıstersenız sıze yardımcı olabılırım serol_1983@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye7 yazı
slm serol bey ne tür ürünler gönderiyosunuz biz erkek ve bayan kaban imalatı yapmayı pilanlıyoruz ilgilenrmisniz
erdai

Yeni Üye2 yazı
İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR BEN IRAK BAĞDAT BÖLGESİ İLE TAVUK VE MOBİLYA ÜZERİNE ÇOK ÇALIŞTIM FAKAT 1 YIL ARA VERDİM GERİ DÖNÜŞ YAPICAM ERBİL BÖLGESİNE GİTCEM GİYİM EV TEKSTİLİ HALI VE İNŞAAT ÇELİK KAPI KASASI ÜZERİNE SİZE TAVSİYEM BURADA YAZARAK BİRŞEY ELDE EDEMEZSİNİZ BİRBİRİMİZİN FİKİRLERİNDEN BİLGİLERİNDEN YARARLANMAK GÜZEL BİRŞEY FAKAT EN DOĞRUSU SİZ GİDİP ORADA PAZAR ARAŞTIRMASI YAPIP MÜŞTERİLERLE DİYALOĞA GEÇEREK NUMUNELERİNİZİ GÖSTERMEKTİR SİZE TAVSİYEM KENDİNİZ GİDİN EN KÖTÜSÜ GİDİP GÖRMÜŞ OLURSUNUZ ZARARINIZ OLMAZ

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı
Herkeze selamlar

ben suan cinde ikamet etmekteyim ve istanbuldan urumchi sehrine tekstil urunu getirmek istiyorum nasil yaparim ve maliyeti nakadar olur bilgisi olan yardimci olursa sevinirim ortalama 20bin dolarlik mal getirecem mtl.ahmet@gmail.com hayirli isler

Yerleşim Çin / UrumchiMeslek Serbest meslek
Yeni Üye21 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - selcuk83
merhaba arkadaslar

turkiye geneline ve yurtdisina toptan urun gonderebiliriz.
urunlerimiz ev tekstili ve bay,bayan,cocuk ic giyimdir ve corap
urunler kendi markamizdir ileriki donemlerde turkiye genelinde subelerimiz acilacaktir subelikler bolge bayilikleri verilecektir.
suanki merkez subelerimiz hollanda ve turkiyedir.urunlerimiz uretimden direk musteriye toptandir.ilgilenen arkadaslar sartlari gerekli kosullari detayli gorusmek isteyenler mail atabilirler.
slmlar saygilar
osman

Yerleşim Türkiye / KayseryMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye21 yazı
merhaba selcuk by ben azerbeycanda tıc yapıyorum ama eksık yapıyorum turkıye ayagını olusturacak arkamda duracak guvenılır ıs ortaklarına ıhdıyacım var saygılar ıyı calısmalar.osmanaltiparmak38@hotmail.com skype bayrak381 tel 05327775793

Yeni Üye21 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
osman

Yeni Üye7 yazı
Ben yurt dışına textil satacam diye çok telefon parası ödedim yurt dışından mal isteyenler burada üretim yapan fabrikalardan neden mal çekmiyor mi acaba
Kaan

Yeni Üye1 yazı
Merhaba,

Denizlide ihracat işi yapıyorum. Havlu, bornoz ve nevresim takımı ihracat etmek istiyorum. İlgilenenler uns.47@hotmail.com adresinden ulaşabilirler.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye13 yazı
slm arkadaşlar. bişkek kırgızistanda toptan çorap ve kot işi yapmaktayım. ilgilenen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler. hakan_yasar_@hotmail.com
hakan yaşar
hakan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye5 yazı
Her türlü penye kumaş üretimi yapmaktayız. Rusya'da kumaş satabilecek müşteri çevresi olan arkadaşlar bize yazabilirler.
beyza.tekstil@mail.ru

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskovaMeslek Tekstil
Yeni Üye6 yazı
merhabalar,

Doğannur markası olarak iç giyim imaltcısıyız, ihracat pazarımızı genişletmek istiyoruz.
İlgilenen arkadaşlara resimli fiyat listesi gönderebilirim, web sitemiz üzerinden üye olduğunuz taktirde fiyatlarımızı görebilirsiniz ve sipariş verebilirsiniz.

telefon : 0 212 514 5858
www.dogannur.com.tr
bilgi@dogannur.com.tr

Yeni Üye5 yazı
Merhaba,

ben Londra merkezli bir Ingiliz sirketinin yoneticisiyim.Sirketimiz ithalat ve ihracat firmasidir.Size yardimci olabilirim.Lutfen 00447540345050 nolu telefondan yada engin_gok2@hotmail.com email adresinden baglantiya geciniz.

Saygilarimla
Engin Gok
GOK WIPE IMPORT & EXPORT CO.

Yerleşim Yngiltere / LondraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye34 yazı
slm

Cine ithal etmek uzere turkiyeden kumas toptancilari ariyorum. Ozelliklerini asagida size bildiriyorum. Her ay duzenli 50-80 ton arasinda mal cekilcektiktir.

1. Fabrication:-
100% cotton or cotton/spandex Jersey or Interlock
2. The fabric must be knitted Jersey or Interlick
3. The stock fabrics must be in good quality, which can make garments.
4. Accept mixed colors, but each color must have at least 3 rolls
4. We can buy 50-80 tons each month

Ilgilenenler lutfen benimle irtibata gecsin lutfen.

e-mail;dgweihu@msn.com
Shenzhen-Cin

Yerleşim Çin / ShenzhenMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye7 yazı
Yurt dışına gönderim için bay-bayan-çocuk-bebek çorap ürünleri ve diğer giyim tekstil ürünleri ihracat yapmak istiyorum.
İletişim için: theolcay83@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye63 yazı
Tekstil İhraatı yapacaksanız en uygun ürünleri bulmanız için sizeTekstil, Tekstil Makinaları, Kumaş, İplik, gibi Tekstil ürünlerinin aracısız Alıp / Satıldığı ilan sitesi olan Tekstil Sanayi'ni öneriyorum. İsteyen aşağıdaki kategorilerde ARACISIZ Alıp/Satabiliyor!..

Tekstil İhraatı yapacaksanız en uygun ürünleri bulmanız için işte site linki:
http://www.TekstilSanayi.com

Yeni Üye1 yazı
merhaba ben alman müşterileri Türkıyede temsil yetkisi olan biriyim, ihracat konusundasize bilgi verebilirim bana ihracat yapacak elinizde ne olduğunu yazarsanız iyi olur atölye gibi veya bir firma varmı,
cem kabil

Yeni Üye25 yazı
slm arkadaşlar
türkiyede kadın pedi cocukbezi ve şampuan üretiyoruz yaklaşık 8 ülkeye ihracat yapıyoruz

ihracat agırlıklı ciddi tekliflere acığız kadın pedi ortalama fiyatı navlun dahil 035 cent web sitesinde ürünlerimizi gürebilirler

www.akgulkozmetik.com.tr
info@akgulkozmetil.com.tr
cahit akgul +90 532 226 6803

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ymalat
Yeni Üye2 yazı
MERHABA,PİJAMA TAKIMI , BEBE GİYİM (3-12 YAŞ), YAZMA,TÜLBENT,EŞARP İHRACATI YAPMAKTAYIM.ŞUAN İÇİN İHRCAT YAPTIGIM BÖLGELER FAS,MORİTANYA,İSPANYA 'DIR.YURTIŞINDAN GÖRÜŞMEK ÇALIŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR YAZABİLİRLER .KONUSABİLİRİZ..MAİL:DOGALARGANN@HOTMAİL.COM .. TEŞEKKÜRLER..
zfr

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye2 yazı
merhaba, PİJAMA TAKIMI , BEBE GİYİM (3-12 YAŞ), YAZMA,TÜLBENT,EŞARP İHRACATI YAPMAKTAYIM.ŞUAN İÇİN İHRCAT YAPTIGIM BÖLGELER FAS,MORİTANYA,İSPANYA 'DIR.YURTIŞINDAN GÖRÜŞMEK ÇALIŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR YAZABİLİRLER .KONUSABİLİRİZ..MAİL:DOGALARGANN@HOTMAİL.COM .. TEŞEKKÜRLER..
zfr

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye9 yazı
merhaba zafer 1905 ürünlerinizi aracısız satabileceğiniz bir site önermek isterim. tekstilsanayi.com a girerek ürünlerinizi aracısız bir şekilde satabilirsiniz. http://www.tekstilsanayi.com

Yeni Üye7 yazı
ırak için düşünürmüsün iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye7 yazı
ırak için düşünürmüsün
textil yigit.?=

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Saty? / Pazarlama