Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Tekstil İhracatı Yapmak İstiyorum

Başlatanyigit-aTarih15/07/2010 15:02:16Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye33 yazı
Merhaba

Ben Tekstil İhracatı yapmak istiyorum , sizce nerden nasıl başlamalıyım , nasıl bir müşteri potansiyeli oluşturmalıyım , aracı kurumları ve destekleri nasıl kullanmalıyım . Kısaca beni tekstil ihracatı ile yönlendire bilirseniz memnun olurum.

Herkese Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Yeni Üye22 yazı
rusya devletine bağlı kırım yarımadasında iş yapmak isteyenlere yardımcı olurum gsm +38 063 595 88 28 skype erkan.duzla facebook erkan.duzla@hotmail.com mail erkan.duzla@hotmail.com
erkanduzla

Yerleşim Ukrayna / SimferopolMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye17 yazı
MRB ARKADAŞLAR BİZ İSTANDULDA TEXTİL ÜRETİCİSİYİZ AYNI ZAMANDA İMALAT YAPMAKTAYIZ BAY BAYAN PANTOLON ETEK ŞORT KAPRİ DOKUMA ÜZERİNE HERŞEY KISACA AYRICA HAZIR GİYİM İSTEYENLEREDE YARDIMCI OLABİLİRİM YURT DIŞI YUTR İÇİ FARK ETMEZ TEXTİL ÜZERİNE YAPMAK İSTEDİGİNİZ TİCARETİ BİLDİRİN SİZLERE YARDIMCI OLABILİRİM .yasincelik141@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - worldcheaptrade
İhracat yapmak isteyen firma olayını bir hastalığa benzetebiliriz.Bu hastanın tedavisi ilk olarak kurumsal kimlik oluşturmaktır,ikinci olarak satacağı ürün hakkında iyi bir tanıtım hazırlamalıdır.Sonra ki ilaç hedef pazar seçimi,hedef pazar seçiminden sonra ki aşama satacağı malı talep eden hedef pazarda ki firmaları bulma aşamasıdır.Bunları da elde ettikten sonra ihracat yapmak isteyen firma önce kendini sonrada mallarını ithalatçılara iyi tanıtabilmelidir.Bunların sonrasında erişilebilirliğiniz artmış olacak, güvenle mallarınızı yurt dışına yollayıp güzel kazançlar elde edebilirsiniz.Şunu sakın unutmayın bir uzman olarak söylüyorum,bölgesel hatta kıtasal olarak krizler olabilir ancak Dünya'da ne üretirseniz üretin malınıza olan talep hiç bir zaman bitmeyecektir.Tek konu malınızı talep eden doğru kimselere ulaşabilmenizdir.
Kontakt Kurunuz;0554 383 28 58
Referanslarım: Kobalt , Gar Deri , Bross Çorap ,Tekpas Ltd , Artista Gıda , Altıntaş Kuyumculuk

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Ymalat
Yeni Üye22 yazı
istanbulda imalatçı firmayla çalışmaktayım tekstil isteyenlere istediği ürünü istediği adette istediği yere gönderebilirim skype erkan.duzla
erkanduzla

Yerleşim Ukrayna / SimferopolMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye10 yazı
arkadaslar merhaba bende bu konuyla ilgili bilgi edinmek istiyorum cunku yaklasik 20 yildir fason uretimi yapiyoruz ve turkiyenin ve dunyanin en buyuk firmarina A grubu konfeksiyon olarak calismaktayiz fakat kapattik kapatacagiz diye diye direkt ihracata girmedik bu da bizim eksikligimiz zara h@m gibi firmalara calisiyoruz ama araci var arada simdi sizden fikir istiyorum bukadar kalifiye eleman ve tabiri caizse saglam bir fasoncu olarak direk ihracat yapmak istesek karsimiza ne cikar ve bu baglantiyi nasil bulabiliriz direk aracisiz firmaya mali nasil verebiliriz fikirleriniz nelerdir?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye10 yazı
erdem3429@hotmail.com irtibata gecmek isterseniz gorusebiliriz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye82 yazı
sayın bulutdurmaz beyin paylaştığı metne harfi harfine katılıyorum .
bizde ev tekstili üreticisi olup kendi markamızla ürünlerimizi piyasaya sürüyoruz.
hazır giyim işinde iseniz hergün piyasa araştırması yapmak zorundasınız . zaman isteyen külfetli bir iş. ekmeğini çok yedim ama işime gelmediği için kapatıp ev tekstiline döndüm . bildiğimiz iş kumaş :)

Baran İlci

Ev Tekstili imalatı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye50 yazı
merhabalar
bay bayan deri ceket, kürk ürünleri imalatçısıyım , ihracat yapmak istiyorum
görsel ve detaylar için omer.saglam@valerianoromano.com
tel 0 5324024387

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye3 yazı
Elimde devami 30-50 ton Parti mühtelif kumaslar var ilgilelenlerdle calisma isterim sborali @hotmail.de
Seref Borali

Yerleşim ALMANYA / StuttgartMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
soru soruluyor cevap lar kılıtlı bır sekılde cevaplanıyor nasıl bırbırımıze yardın-mcı olacağız

Yeni Üye20 yazı
Merhabalar,
Bay-Bayan giyim ürünleri ihracatı yapmak istiyorum. Halen 2 AB ülkesi ve bazı Afrika ülkeleriyle ihracatımız devam etmektedir. Özellikle iç giyimde fiyat ve kalite noktasında rekabet gücümüz üst seviyededir. İlgilenen ithalatçı firmalarla görüşmek isterim.

muratakdag42@gmail.com
derentekstildışticaret

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı
Fransız malı yüksek adetlerde (20.000 - 40.000) maliyet fiyatlarının altında bayan ve bay iç çamaşırlarını tasviye olan bir firmadan iç piyasa ya da azerbaycan, arap ülkeleri ya da afrika ülkelerine satmak istiyorum. İlgilenenler lütfen umuts1907@gmail.com dan bana ulaşsınlar.

Yeni Üye3 yazı
Merhabalar ilgilenen olursa benim elimde 30bin adet çocuk kazağı var serili bir şekilde ilgilenenler mail atsın

mahmuthamallar@gmail.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Tekstil
Yeni Üye3 yazı
merhaba arkadaslar ben siteye yeni uye oldum takim elbise uretimi yapiyoruz ic piyasada hakikaten ust duzey firmalarin fason uretimini yapiyoruz kaliteli ve birinci sinif uretimimz var artik ihracat yapma karari aldik bana avrupada isinin ehli olan mumessil arkadaslar lazim bu konuda yardimci olursaniz sevinirim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil
Yeni Üye31 yazı
Merhaba arkadaslar, ben turkiyeden cocuk, bebek elbiselerini hollandaya ihrac etmek istiyorum. Bu konuyla ilgili olarak, nakliyat ve urunler hakkinda bilgi edinmek istiyorum.
Beni aydinlatacak veya irtibata gecmek isteyenler icin e mail adresim: tekinecik@gmail.com
Saygilarimla
Farocan

Yerleşim Hollanda / AmsterdamMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
merhaba arkadaslar bana avrupa pazarinda urun tanitimi nasil yapabilirim yardimci olabilecek deneyim li arkadaslara ihtiyacim var ciddi olan mesaj atabilir beraber calisabiliriz uretim benden pazarlama sizden cok karli bi is bu sekilde cok kazanan mumessiller var ilgilenen olursa lutfen bana yazin (takim elbise palto pantolon yelek damatlik uretimi)

Üye113 yazı
merhabalar
irana'a ihracat ve iran'dan ithalat yapmak isteyen veya iran'la her konuda calismak isteyen arkadaslar....bizimle tum iran pazarini ellerinizde tuta bilirsiniz
guveniir ve durust is arkadasi ariyorsunuz lutfen bizimle irtibta gecin.

saygilarla behzad farsbaf
smart.behzad@yahoo.com
0098 914 769 1763
saygilarla : behzad farshbaf
tell : 0098 914 769 1763 (whatsapp,line,tango,...)
e-mail : smart.behzad@yahoo.com

Yerleşim Yran / TabrizMeslek Ticaret
Yeni Üye82 yazı
yurtdışına ev tekstili gönderebilirim . YASTIK - YORGAN - UYKU SETİ - NEVRESİM TAKIMI . ilgilenenler mail atabilir
helintekshome@gmail.com
Baran İlci

Ev Tekstili imalatı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye3 yazı
merhabalar ilker bey bana numaranizi msj olarak atarsaniz detayli bilgi verebilirim

Yeni Üye1 yazı
slm.sermayem yok ama iranda tanıdıgım cok sayıda musteri var.beraber calısmak icin bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
Merhaba Adana bilinmiş 30 yıllık bir aile şirketimiz var.Ürünlerimiz erkek giyim üzerine toptan imalat satış.Kışın kaban,kaşe,trenckot başta olmak üzere;ceket,takım elbise,pantolon gömlek ve bunların çeşitlerini yapıyoruz.Daha önceden büyük firmalarla gerek kendi markamız üzerinden gerekse fason olarak çalışmışlığımız var.Küçük çapta ihracat yapıyoruz şuan için ancak ukrayna pazarına açılmayı düşünüyorum.Ilk etapta Aralık ayının başında Kiev'de olacağım ama nerden başlayacağımı bilmiyorum.Orada olup yardım edecek,ürünlerimizi inceleyecek potansiyel müşteriler arıyoruz.İrtibat için klcmno@gmail.com
İyi günler dilerim

Yerleşim Türkiye / Adana
Yeni Üye2 yazı
slm arkadaslar elımde kendı ımalatım olan mallar var uygun fıyata satmayı dusunuyorum .tekstil bayan kıyafetlerı yerım zeytınburnundadır ılgılenen arkadaslar 0507 659 60 70 numaradan ulasabılırler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye23 yazı
Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bir abiye firması için ihracatını arttırma amaçlı, yüksek komisyon karşılığında bizimle iş birliği yapmak isteyen ekip arkadaşları aramaktayız. İlgilenen kişiler kısa bir özgeçmişle birlikte iletişim bilgilerini gönderirlerse kendilerine geri dönüş yapılır.

Saygılarımla;

Yücel Gündem
Uluslararası Portföy
ve Ticaret Danışmanı
www.evro.com.tr
evroabiye@gmail.com
+90 555 995 13 39
www.evro.com.tr
evroabiye@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye28 yazı
selam arkadaşlar
LÜTFEN OKUYORUM BURALARIDA
ciddi ve dürüst kişilerle lütfen irtibata geçiniz
kendimi övmek istemiyorum görürsünüz...
UKRAYNA PAZARI İÇİN ORTAKLIK İÇİN VS...
GÖRÜŞELİM AĞIRLIK TEXTİL BAYAN ÇANTA
odesa35@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye1 yazı
merhaba arkadaşlar...10 yıllık tasarımcılık tecrübemden sonra kendi şirketimi kurdum...bayan/erkek denim ve dokuma ürünlerinin,kolleksiyon modellerini hazırlayıp üretimini yapmaktayız...merterde ürünlerimizin satışa sunulduğu bir mağazamız mevcut...yeni pazar ve müşteri edinmek istiyoruz...ilgilenen arkadaşlara ürünlerimizi mutlaka görmelerini tavsiye ediyorum...bizim yaptığımız tarz kot ürünleri piyasa da pek fazla yok....hazır ürünlerimizden yada sipariş üzerine çalışabiliriz...ilgilenen arkadaşların mesajlarını bekliyorum...hoşçakalın...
zeynep K.D

Yeni Üye17 yazı
arkadaşlar ihracaat yapmak isteyenlere yardımcı olabilirim türkiyeden istediginiz ne tazrda textil ürünü varsa temin edebilirim yasincelik141@gmail.com şuan faal durumda olan atölyem var hem imalat hemde zahır giyim üzerine bilgiliyim

Yeni Üye6 yazı

Merhaba;

Ürettiğiniz tekstil ürünlerini ihraç yapmak istiyor ve yeni müşterilere ulaşmak istiyorsanız size Tekstil Sanayi sitesini öneririm.

Ürettiğinin giyim ürünlerini ilan girerek burada sergileyebilir size gelecek teklifleri değerlendirebilirsiniz.

Dünyanın her yerinden ithalatçı ve ihracatçı firmaların kullandığı bu site üretmiş olduğunu giyim ve tekstil ürünlerini yurt dışına pazarlamanızda avantaj sağlayacaktır.

İşte size önerdiğim sitenin adresi:
http://www.tekstilsanayi.com/

Yerleşim Türkiye / Ystanul
Yeni Üye1 yazı
merhaba, Pirce List ve Catalogue eger sizde varsa, bana gonderebilirsiniz. Ben Almanya'da tekstil ticaretini yapiyorum.

Yerleşim ALMANYA / ReutlingenMeslek Tekstil