Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Gelinlik Ve Abiye İhracatı Hakkında Yardım . . .

BaşlatanorcunsumerTarih29/12/2009 01:01:59Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye49 yazı
Arkadaşlar merhaba ,

Sizden bir konuda yardım almak istiyorum . Bir aile dostumuz İstanbul'da gelinlik mağazası açtı . Yaptığı gelinlikleri Türkiye dışındada satmak istiyor ama nasıl yapabileceği konusunda bir bilgisi yok . Benden konuyu biraz araştırmamı rica etti ama benimde yapabileceğim pek fazla birşey yok maalesef . Bu konuya çok uzağım . Bu yüzden sizin bilgilerinizi ve önerilerinizi almak istiyorum .

Daha önce yurtdışına gelinlik ve abiye ihracatı yapan arkadaşlar var mı aramızda ? Eğer varsa bilgilerinden yararlanabilir miyiz ve nasıl bir yol izlenebileceği konusu hakkında bilgi verebilirler mi ... Yada Dış ticaret ile ilgilenen arkadaşlar bu konu hakkında neler yapılabileceğini , nasıl bağlantılar kurulabileceğini , artılarını ve eksilerini anlatabilirler mi ...

Umuyorumki yardımcı olabilecek bir çok arkadaşımız vardır ve yardım edeceklerdir . O yüzden şimdiden herkese teşekkür ederim .

Bol kazançlar .

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye61 yazı
1. Gelinliklerin resmini çeksin ve internet sayfasına koysun veya e-maille göndersin.
2. Talep edenlerin listesini iletebilirim ama devamında ilgilenemem. Liste için herhangi bir ücret talebim olmaz sadece yardım amaçlıdır.
3. Yabancı dil konusunu halletmeli veya destek almalı. Dış ticaret işlemleri için kafasına takmamalı bir gümrük müşaviri yardımcı olur.
4. Kesinlikle parasını garanti altına almalı ve birkaç kez peşin çalışıp sonra gevşemeye çalışan varsa çok dikkatli olmalı.

Malum bizim tekstilcilerin yurtdışında çok paraları var öyle..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye49 yazı
Sevgili importhelper ,

Öncelikle ilginiz ve alakanız için gerçekten teşekkür ederim . Mesajını okuduktan sonra , aynen sizin maddeler halinde sıraladıklarınızı bende kendilerine ilettim . Kendileri öncelikle size çok teşekkür ediyor . Gelinlik katalog çalışmalarına başlamışlar , internet siteleride ocak ayı içerisinde tamamlanacakmış inşallah . Bu işlerin bitiminde sizin istediğiniz her türlü detayı yerine getirebileceklerini söylediler . Umarım çok yakın zamanda tekrar görüşeceğiz .

Hayırlı işler diliyorum .

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye14 yazı

ben gelınlık aksesuarı ımalatcısıyım yanı tac bros etek toplama dugme agraf vs bılımum krıstal taslı aksesuar ve sızın ıstedıgınız ozel sıparıslerınızı yapabılırım bılgılerınıze
murat

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
Yurtdışına gelinlik satamk için kullanabileceğimiz bağlantılar hakkında bilgi alabilir miyiz...biz de web sayfası ve sosyal medya olarak tüm bağlantılarımı oluşturduk , ancak güveinilir bağlantılara ihityacımız var , teşekkür ederiz.

Yerleşim Türkiye / antalyaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye13 yazı
ALMANYA'DAN TOPTAN GELİNLİK VE ABİYE GİYİM TALEBİ VAR arkadaşlar..
ÜRETİCİ ARKADAŞLAR fiyat-resim-ürün bilgisi - şirket bilgisi - site vs.. cebigiyim@gmail'e mesaj atsınlar lütfen..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf