Editör Toplam 5590 yazı |
|
damatferit_5634 Üye Toplam 217 yazı | ![]() ![]()
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
damatferit_5634 Üye Toplam 217 yazı | 04/02/2012 : 22:25:38 ![]() MADDİ V.B GİBİ DESTEK ALABİLİR Mİ ? CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
su26 Yeni Üye Toplam 3 yazı | 12/02/2012 : 21:58:03 ![]() uretici her zaman destek alir bu tip kredilerde Yerleşim : Türkiye / Eskısehır | Meslek : Yöneticilik |
akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı |
Sevgili Damatferit, Kardeşinizin para alıp rahatlamaktan başka bir ufku yoksa destek alamaz. Kardeşinizin işiyle ilgili çeşitli geliştirme, büyütme, farklı formatlarda bu işi yapma gibi ufukları var da parası yetmiyorsa destek alma ihtimali vardır. Alacağı garanti değildir. Bu başlıkta bahsedilen hibe mekanizması küçük dükkanlardan ziyade daha büyük ihracatlık yatırımlar içindir. Sizin künefeci gibi dükkanlarada elbet bu tip desteklerden yararlanır. Ancak kalkınma ajansından önce size ticaret odasına , kosgebe ve diğer yayınlanan desteklere yönlenmelisiniz. tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer |
EUAdvisor Yeni Üye Toplam 11 yazı | Hibeler zenginlere gidiyor, dayısı tanıdığı olana gidiyor, hibe vermiyorlar diyen tüm burada yazı yazan arkadaşlara sesleniyorum. Bilmeden araştırmadan çalışmadan araştırmadan hangi hak ile insanları tövmek altında bırakıyorsunuz. Kosgebin kapısının nerde olduğunu bilmezsiniz. Lütfedip araştıma zahmetinde bulunmazsınız sonra atıp tutarsınız. Kaç kere kosgebe gittiniz kaç kere uzman ile konuştunuz. Projeniz var mı. Proje diyince hemen aklınız kasamı nasıl doldurum olmasın, borçlarımı ödeme projesi değil. Katma değer yaratan projeniz var mı? Ek istihdan yaratan projeniz var mı? İçinizde anladığım kadarı esnaf olan var yanında çalıştırdığın elemanı sgk lı yaptırdınmı diye sormayacağım. Büyük ihtimalle kaçak çalıştırıyorsundur. Sorum şu o elemanın 1 saat yemek hakkı var ALLAH(CC) için doğruyu söyle saat 1 de paydos yaptırıyor musun. 8 saat çalıştırmak zorundasın. kaç saat fazla çalıştırıyor ve mesai ücreti ödüyor musun? Önce kendin kurumsal bir firma ol. Proje ürete biliyor musun. Hayır hayır hayır. Eeee hibe vermiyorlar diye yazma o zaman. Bu arada Sn editör yayıncılık yapıyorsunuz. Kişi hak ve hürriyetlerine hakaret edilmesine izin veremezsiniz. Sn.Millet Vekillerini töhmek altında tutacak yayınlara izin veremezsiniz. Hepinize başarılı ve bol bereketli günler dileriz. Firma : LOKMAN HEKİM AR-GE DANIŞMANLIK ÖZEL EĞİTİM VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ İTHALAT İHRACAT TİCARET LTD.ŞTİ Adres : Siyavuşpaşa Mah. Namık Kemal Cad. Namık Kemal Apt. No :6 D:1 Bahçelievler - İstanbul - Türkiye Telefon : 0090 212 442 72 00 (pbx) Fax : 0090 212 442 71 99 E-Mail : destek@euhibe.com E-Mail : hibedanismani@hotmail.com E-Mail : kosgebdanismani@gmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
Contessa Yeni Üye Toplam 25 yazı | ![]() ![]()
Oyle guzel aciklanmis ki seytan durtuyor don Turkiyeye:) Emeginize / Ictenliginize saglik.. Aynı dili kullanmak ile dili aynı kullanmak arasındaki farkı görene sapka cikaririm.. Yerleşim : ABD / Ny | Meslek : Danışmanlık |
KaraCahill Yeni Üye Toplam 52 yazı | 15/10/2012 : 00:04:30 ![]() Merhaba, akınselçuk ve konuya gerçekten ilgi duyan diğer kişilerin dikkatle okumasını "İSTİRHAM" ediyorum. Benin adım Ahmet Selçuk YAŞACAN, Yeni düzenlemelerden sonra KOSGEB Yeni girişimci desteğinden YALOVA da "İLK YARARLANAN" kişiyim. Aşağıdaki yazıyı bu kendimce bu kadar derli toplu yazacak olmamın sebebi "KONİKS" e olan derin minnetimdendir. Zira ben kosgeb'i KONİKS sayesinde keşfettim, varlığından haberdar oldum. Sevgi ve Bilgi Bakteri Gibidir. Uygun ortamı bulunca hızla çoğalırlar Yerleşim : Türkiye / Yalova | Meslek : Esnaf |
KaraCahill Yeni Üye Toplam 52 yazı | 15/10/2012 : 00:14:15 ![]() Sanıyorum 2009'U 2010'a bağlayan kış dönemiydi. Kalp hastalığım nedeniyle asıl mesleğim olan sıhhi tesisatçılığı yapamıyordum ve tek gelirimiz eşimin emekli maaşından kredi borcumuz kesildikten sonra kalan 450-500 TL civarındaki paraydı. Okula giden 3 çocuk ve ayda 500 TL. Evden çıkamıyor ve bariz olarak depresyondaydım. Yok daha fazlası, resmen bunalımdaydım ve nihayetinde İntihar etmeyi düşünüyordum. Hayatla tek bağlantım ucuz ama istikrarlı turksat internet bağlantımdı. Kafamda hayata geçirebilecek düşük riskli kar marjı yüksek bir iki projem vardı fakat sıfır sermayeyle hiç bir işin yapılamayacağı gerçeğininde farkındaydım. Sevgi ve Bilgi Bakteri Gibidir. Uygun ortamı bulunca hızla çoğalırlar Yerleşim : Türkiye / Yalova | Meslek : Esnaf |
gok_hann Yeni Üye Toplam 7 yazı | 08/11/2012 : 14:36:52 ![]() Merhabalar bi internet sitesi üzerinden bi semtte ürün dağıtımı yapmayı düşünüyorum. Seçtiğim bölge,satıcağım ürün ve internet sitemin karlı ve yenilikçi olduğuna inanıyorum. Bu işletmede başlangıç olarak ben hariç 3 yada 4 kişi çalışıcak. Çok yatırım gerektirmeye bir iş. Ama hayata geçirecek imkanım yok. Şuan bi fabrikanın muhasebesinde çalışıyorum. Hangi kurum veya kuruluşlara başvurmayalım kredi için.Hergun yeni bişeyler çıkıyor.25 yaşındayım. Küçük bir iş fikri olmasına rağmen ilerde gelişebilecek ve yayılabilecek bi sistemdir.Ayrıca bu sistem daha once yapılmış, başarı sağlamış ve kuruluş aşamasında kosgeb desteği almıştır. İlk ben denemicem.Destek alabilmek için ilk olmak önemlimi? Bu işi hayata geçirebilmek için neler yapmam gerekiyor.yardımcı olursanız sevinirim. 20 ile 30 bin tl arasında bi paraya ihtiyacım var. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
damatferit_5634 Üye Toplam 217 yazı | 02/12/2012 : 22:51:07 ![]() 05445015830 ferit_teğin Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
syddmr Yeni Üye Toplam 4 yazı | 02/01/2013 : 03:03:26 ![]() Arkadaşlar,tarım ekonomisti olarak hepinizin görüşlerini haklı buluyorum.O AB den ayrılan fonun %kaçı kulllandırıldı,kaç proje onay aldı,tahmin bile edemeyeceğiniz kadar atıl durumda.Bu bu yıl daha da arttı,ancak hayvancılık veya bitksel üretim üzerine işletmecilik yapan bireylerin Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının desteklemelerini incelemelerini isterim.600bin tl ye kadar destek veriyor.Ancak,TKKDK malesef çok fazla inceliyor ve gerçekten torpilli.. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Mühendis |
cagdasinal Üye Toplam 243 yazı | ![]() ![]()
hangi iledesiniz ve soracagım bır kac soruyu doğru şekılde cevaplayın size yardımcı olayım cagdasinal@hotmail.com 0850 800 13 16 Saygılarımla Çağdaş İNAL Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : İletişim |
cagdasinal Üye Toplam 243 yazı | ![]() ![]()
TKDK Gercekten Sık dokuyur Doğrudur Fakat Torpılle alakası yok tamamen yağmayı engelmek Ve Gercekten Almınız İçin Elinizden geleni yapıyorlar saygılarımla Saygılarımla Çağdaş İNAL Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : İletişim |
ahmetYU Üye Toplam 197 yazı | 26/02/2013 : 00:57:33 ![]() devletin makine teşviği nasıl oluyor işini büyetecem dediğin zaman SRFT Yerleşim : Türkiye / Gaziantep | Meslek : Asker |
Hancı Yeni Üye Toplam 37 yazı | İşte meşhur kosgeb destekleri. Nasıl bir serüven ki eğitimini tamamlamış adama daha hangi işi yapacağını öğretememişler. Hayret yani, sen harca biz sana o kadarını ödeyelim. Sen anlamadığın bir işe gir. Paranı batır, devlet de sana batırdığın parayı ödesin. Sonra yıllardır ustalaştığı işini büyütmek için vatandaş müracaatta bulunsun, bu defa paralar batıyor diye adamı senelerce kosgeb'in kapısında pinekletsinler, adam bin pişman olsun, hatta kağıt kürek işlerine koşturmaktan işinin önceki kazancını da kaybetsin, olur mu? OLur burası Türkiye. H.H Yerleşim : Türkiye / İstanbul |
akrep2008 Yeni Üye Toplam 90 yazı | 16/03/2013 : 03:56:48 ![]() EWET AYNEN ÖYLE BURASI TÜRKİYE AMERİKA İSRAİL NE DERSE O OLUR HALK FAKİRLEŞTİRİLECEK KENDİLERİNE HİZMET EDENLER KANKINACAK EEEEEE BURASI TÜRKİYE İŞİNE GELİRSE beyhan Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Elektrik / Elektronik |
icvammet Yeni Üye Toplam 2 yazı | slm akinselçuk senden bir istirhamım olacak bilgin varsa faydalanmak isterim teşekkürler KOSGEB kredilerinden nasıl faydalanabilirim(1)?? birde BURSA'da faaliyette olan bursadazaman.com adlı sosyal ve haber sitesi sahibiyim bu bağlamda bir hibe veya sıfır faiz kredilerinden faydalanabilirmiyim ?? Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Memur |
akrep2008 Yeni Üye Toplam 90 yazı | 15/04/2013 : 16:57:49 ![]() arkadaşım kosgeb öyledeğil ilk önce sen harcamalarını yapıyorsun daha sonra kosgeb sana heyet kararıyla ödeme yapar tabiki kosgebin kapsama alanına girersen beyhan Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Elektrik / Elektronik |
CESNA Mühendisl ik Yeni Üye Toplam 3 yazı | -Yeni bir işyeri açma hazırlığında olanlar , -Varolan işyeri veya kuruluşun üzerinden destek almak isteyenler, Cesna Danışmanlık olarak işyeri üzerinden yapılan harcamalarınızın büyük bir çoğunluğunu Devlet destekli yapmanız için sizin yanınızdayız.Herkese göre bir destek çeşidi var. Ayrıntılı bilgi için http://www.cesna.com.tr/danismanlik.html tıklayınız Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mühendis |
CESNA Mühendisl ik Yeni Üye Toplam 3 yazı | -Yeni bir işyeri açma hazırlığında olanlar , -Varolan işyeri veya kuruluşun üzerinden destek almak isteyenler, Cesna Danışmanlık olarak işyeri üzerinden yapılan harcamalarınızın büyük bir çoğunluğunu Devlet destekli yapmanız için sizin yanınızdayız.Herkese göre bir destek çeşidi var. Ayrıntılı bilgi için http://www.cesna.com.tr/danismanlik.html tıklayınız Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mühendis |
vokanettin Yeni Üye Toplam 51 yazı | 27/04/2013 : 15:45:46 ![]() 10 d sinema sistemi satmaktayım.tamamen kurulu araçlara monteli ups li-10 kişilik 65 bin tl.araçlar20 bin kabin12bin-ups3bin--makina fiyatı 30bin----toplam 65 bin -----kesin olarak ilk 2 ayda da milli egitim onaylı 20 okul da biz ayarlıyoruz.günlük 3000tl kazanç saglıyacaksınız.bu kazancın%30 unu bagış yapacagız okula -net 2100tl sizindir.sözde degil kesin kazançtır.arayın görüşelim.volkan 546 8488878 123 Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Gıda |
Raya Export Yeni Üye Toplam 10 yazı | 09/05/2013 : 00:43:15 ![]() -İşini büyütmek isteyenler, -İş kurmak isteyen fakat yeterli finansal sermayesi olmayanlar, iş fikrinizden bahsedin Avrupa Birliği Proje Uzmanı'mız hibe ödeneği için projenizi yazsın. Eğer bir şirketiniz varsa ve KOSGEB'in kolaylıklarından yararlanmak istiyorsanız, KOSGEB kaydınızı da yapıyoruz. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : İthalat / İhracat |
kadir AYDEMİR Yeni Üye Toplam 47 yazı | DEĞERLİ DOSTLARIMIZ KEÇİ ÇİFTLİĞİ YAPIMI İÇİN DENEYİMLİ HER HANGİ BİR FİRMA İLE ÇALIŞMAK İSTİYORUZ KONUYLA İLGİLİ 500 BAŞ 1200,LÜK KAPASİTELİ SAĞMAL KEÇİ ÇİFTLİĞİ TESİSİ YAPIMINI YAPABİLECEK FİRMALARIN 0532 464 5843 VEYA kadiraydemir47@hotmail.com İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER KADİR AYDEMİR Yerleşim : Türkiye / Mardin | Meslek : Ticaret |
slhadm Yeni Üye Toplam 9 yazı | ![]() ![]() Deneme yazısı Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Halkla ilişkiler |
boludanhaberini zolsun Yeni Üye Toplam 2 yazı |
Yerleşim : Türkiye / Bolu | Meslek : Esnaf |
muhteremkocaöz Yeni Üye Toplam 23 yazı | ![]() ![]() arkadaşlar sanılanın aksine türkiyede hibelere ve teşviklere ulaşmak çok kolaydır .siz önce hangi sektöre yatırım veya girişim yapacagınıza karar verişrsiniz sonra ilgili kurumlarca size destek olunur biz çok sayıda cebinde parası olmayan insana hibe almışızdır.türkiye genelinde hayvancılıgın her türlüsü,çiftçilik arıcılık,kanatlıhayvan,küçükbas,buyukbas hayvancılık kültür balıkçılığı kırsal alandayapılacak butik oteller dag ve bag evleri lokantalar ve dinlenmetesisleri gibi tüm yatırımlarınıza devletten%65 geri ödemesiz 1 milyon euro hibe ile anahtar teslim hibe alım garantili iş kurma imkanı saglamaktayız ayrıcafabrika kuracaklara yatırım teşvik belgesi alınması ve kosgeble ilgilitüm projelerinizi yazılım ve tüm detaylarını sizin için biz yapmaktayız.girişimciler kendi işinizi gelin sizin için biz kuralım. irtibat için cep telefonumuzdan 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz muhterem kocaöz 0530 322 4773. muhterem Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Danışmanlık |
muhteremkocaöz Yeni Üye Toplam 23 yazı | 05/09/2013 : 16:13:55 ![]() türkiye genelinde hayvancılıgın her türlüsü,çiftçilik arıcılık,kanatlıhayvan,küçükbas,buyukbas hayvancılık kültür balıkçılığı kırsal alandayapılacak butik oteller dag ve bag evleri lokantalar ve dinlenmetesisleri gibi tüm yatırımlarınıza devletten%65 geri ödemesiz 1 milyon euro hibe ile anahtar teslim hibe alım garantili iş kurma imkanı saglamaktayız ayrıcafabrika kuracaklara yatırım teşvik belgesi alınması ve kosgeble ilgilitüm projelerinizi yazılım ve tüm detaylarını sizin için biz yapmaktayız.girişimciler kendi işinizi gelin sizin için biz kuralım. irtibat için cep telefonumuzdan 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz muhterem kocaöz 0530 322 4773. muhterem Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Danışmanlık |
mrf Üye Toplam 206 yazı | 27/10/2013 : 10:40:00 ![]() SLM LAR YALOVA YAĞLI TOHUM ÜRETICULER BIRLIGI OLARAK BU HIBE PROGRAMINDAN NASIL FAYDALANABILIR DESTEK ALABILIRIZ !!!!!!!!!!!! Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
battal4gazi Yeni Üye Toplam 3 yazı | 10/05/2015 : 18:17:39 ![]() Merhabalar balıkesirde 500.000 bin tl'lik büyük baş çiftliği yatırımı yapacagım.Bu hibe desteginden balıkesirde yararlanabilirmiyim ?Yararlanırsam kac bin tl destek alırım?Teşekkürler Yerleşim : Türkiye / Balkes | Meslek : Diğer |
Alp Eren Yeni Üye Toplam 2 yazı | Konuyla ilgili önemli bir hatırlatma yapmak istiyorum Kosgeb ve İşkur tarafından verilen hibe kredi 27 bin TL'den 30 bin TL'ye çıkarılmıştır. Hibe kredi almak isteyen arkadaşlar , en güncel bilgileri bu sitede bulabilirsiniz http://www.guncelhibekredinasilalinir.com/ Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğrenci |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |