BIRAK AKLIN YÜRÜSÜN BEDENİN ONU TAKİP EDECEKTİR..
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - necmibilir sn hakan finans, 'başaramıyorsan kapat' demekte bir fikirdir.ayrıntılı bir şekilde yolu da göstermişsiniz.21 yıllık vergi mükellefiyim,sadece bir adaletsizlikten sözetmiştim......herkes kendi gerçeğini yaşar..tartışma konusu yaparak burayı işgal etmeyelim.konu kosgep kredileri ile ilgili olduğuna göre diğer arkadaşlarımızın da yorumlarını okuyalım. |
Yazıyı gönderen - khanofthesky Sn Hakanfinans Aciklamalariniz neticesinde sadece tek bir seyin farkina variyorum ki o da acaba sizin bulundugunuz kosgeb ile bizim bolgemizdeki arasinda isleyis farki mi var ? Yani bizim ki boyleyken sizinki gecekten de calisiyor mu ? O kadar enteresan mahfillerden bahsetmissiniz ki simdi ben kendi kendime '''''''tuh Allah kahretsin, kosgeb in kiymetini bilemedim,gozlerim kor olsaydi da yapmasaydim '''''''' diyecegim. Biraz once bir reklam seyrettim muhterem ne diyor orada biliyor musun ? DEVLET UST USTE 4 KEZ GELE ATANA, 1 DUSES 2 DUBARA VERECEK, bunu yapan bir ozel sektor bankasi, biraz dusunurseniz bankacilarin bu sacma sapan destek-kostek programlari-propaganlari ile nasil alay ettiklerini cozebilirsiniz sanirim. Ornek verme durumunda-zorunlulugunda kalmamaniz amaciyla ben yukarida da belirttim zaten munferit bir kac ornek ben de biliyorum ama simdi oyle enteresan bir ifade kullanmissiniz ki okuyan vatandas kosgeb den destek alanlarin super kahraman-super zeka-asiri akilli vs oldugunu alamayanlarin da gerizekali-angut-himbil-kotkafa oldugunu zannedecek. ustelik siz israrla kendi kurumunuzu savunmaya gecerken ben de israrla beni dogru durust dinleme nezaketini bile gostermediler diyorum ama kime ne diyorum aslinde ben de bilmiyorum. Bana isin ozu su kadarcik, gidin kardesim kosgeb e de gidin, nosgeb e de gidin, nereye istiyorsaniz oralara gidin ama mevlana nin dedigi gibi asla ama asla yaralarinizi gotermeyin cunku dusmaniniz size once oradan vurmaya hazirlaniyor. |
Yazıyı gönderen - sonerya bırakın bu hayalleri arkadaşlar yahu. varmı koltugu sağlam yerlerde tanıdıklarınız yada zaten iyi kazanan bi iş yeriniz o zaman işe yarar seçim zamanı gösterebildiginiz güce karşılık para alırsınız. aksi takdirde boşa vakit ve umut kaybedersiniz çok örnekleri var bunun bu ülkede yıllardır. bakınız norveç , tayvan, israil nasıl destekliyormuş dünyada bu kobi desteği nasıl gerçek olurmuş ondan sonra Türkiyemizin kosgeb klübleşmesinin iç yüzünü anlarsınız. boşa hayal boşa kürek... canlı örnek size 15 kobi sayarım canı yanan bu tip vaadlerden..(neden binlerce küçük ölçekte ki işletme batıyor neden halen 10 milyon işsiz var ülkede - 1 milyondan fazlası fakülte mezunu -) bi arkadaş demiş ki kosgeb mosgeb olmasın evet haklı bence olmasın kardeşim halkın parasını yada halkın borç yükünü arttıran kredileri alıp zengini zengin edip durmasın bazı eller devlet adına .. bari bıraksınlar adil olsunlar halk kendi parasını kendisi kullansın neden benim vergilerim kosgeb müdürlerini besliyor? |