Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Trbznda Öğrnciym İş Kurmak İstyorm Sizce Ne Ypmlym

BaşlatanmihenkTarih15/03/2010 18:12:15Yorum8

İlk mesaj
ktu de ekonometri 2 öğretim okuyorum ve gunduz yapabılcegım bir iş arıyorum acıkcası ama ne yapcagımı bılmıyorum şuanda elımde sadece buyuk bir depo gibi kullanılabılecek bir dukkan var satış yapılmaz yani sizce bu depo ile veya başka birşeyle ne yapabılırım yardımlarınızı beklıyorum

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
İyi günler mihenk bende trabzon luyum ve ögrenciyim görüşüp buluşabiliriz. Musait bir zmanda heberleşip konuşalım istersen,yapılabilecek işler hakkında Tel: 0538 834 45 61

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ö?renci
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mihenk
ktu de ekonometri 2 öğretim okuyorum ve gunduz yapabılcegım bir iş arıyorum acıkcası ama ne yapcagımı bılmıyorum şuanda elımde sadece buyuk bir depo gibi kullanılabılecek bir dukkan var satış yapılmaz yani sizce bu depo ile veya başka birşeyle ne yapabılırım yardımlarınızı beklıyorum

Gençler size 7 renkli yazsil ışıklı tabela satışını tavsiye dereim Bu konu daha yeni piyasası çok geniş.Bu konuyu araştırın elinize numunelerle sipariş toplayıp daha sonrada malı getirirsiniz.Böylecede fazla sermaye gerektirmeden bu işi yapabilrisiniz.Bu iş için tahmini olarak 1500-2000 tl sermaye yeter.Bizde zamanında üniversitede okurken çorap satmıştık zamanında ama sizler yeni ürürnleri satarak part time gibide iş yapabilrisiniz.Yapacağınız işlerde başarılar diliyorum.

Antalyadan Selamlar
Minik Dev Üretim ve Pazarlama

Yerleşim Türkiye / Antalya Minik Dev Üretim Ve PazarlamaMeslek Saty? / Pazarlama

iyi günler, günümüzde revaçta olan İl rehberi sistemleri üzerinde çalışmaktayız. üniv. öğrencisiyken piyasada 5-6 bin dolarlık sistemi kendimiz kodlamıştık. eğer düşünürseniz gerçektende güzel bir iş. bu sayede esnaf olarak büyük çevreniz olur. siteyi size sadece 70 TL masraf ile kurabiliriz. eğer düşünürseniz örnek olarak
www.kirikkalerehberi.net adresinden bakabilirsiniz. mail adresim kirikkalerehberi@hotmail.com adresinden de ulaşabilirsiniz.
www.kirikkalerehberi.net

Yerleşim Türkiye / KyrykkaleMeslek Bilgisayar-Bili?im
mavilik size iyi günler öncelikle ilgilendiginiz için sagolun. bu konuyu biraz daha açarmısınız

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ö?renci
Birçok ilde karşılaşmış olmalısınız, il rehberi veya firma rehberi olarak.
bizim yazdığımız sistem hem il rehberi hemde firma rehberi olarak kullanılacak şekilde. mesela bunu biz okurken yönetim paneli olmayan bi sistemle firma rehberi çalışmaları yapmıştık. nasıl derseniz eğer; firmalarla gidip konuşuyorduk, yıllık mesela o zamanalr 20 YTL ye bir senelik reklamlarını alıyorduk.şimdiki sistemde firmalar şifreleriyle girip fotoğraf, ürün, duyuru,iş ilanı,personel, mesaj panosu gibi özellkikleri kendileri yönetebiliyor. yani tamamen dinamik bi sistem. eğer sitede firmalar çoğaldıktan sonra mesela baner reklamı sağ reklamlar gibi reklamlar alabilirsiniz. bi güzel yanıda firmalarlar,esnaflarla konuştuktan sonra birçoğu web sitesi yaptırmak isteyecektir. bu yoldanda güzel paralar kazanabilirsiniz. biz web siteside yapıyoruz, vetamamen yönetilebilir sistemler. ayrıca joomla tarzı hazır siteler deil. ilgilenirseniz msn den görüşebilriz.
kendinize iyi bakın. iyi günler
www.kirikkalerehberi.net

Yerleşim Türkiye / KyrykkaleMeslek Bilgisayar-Bili?im
merhaba
bende trabzonda okuyorum. msnden ekledim...

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ö?renci
Byük bir depo ile ne yapılmazki .
"Ev ekonomisinde katkıda bulunmak istemezmisiniz ?" slogoanı ile yola çıkabilirsin.
peki ne yapacaklarda ev ekonomisine katkıda bulunacaklar( byn.çocuk nine vs. vs) Herkesin kullanmadığı mutlaka bir şeyleri vardır evlerinde değilmi? işte bunları değerlendireceğiz.
Herkes evinde kullanmadığı eşyaları getirmesini veya ELİNDEN gelen el becerilerini getirmesini ve burada pazarlanmasını siteyeceğiz. İstemesine isteyeceğizde bu ürünleri peki nasıl koşa koşa getirecekler değilmi ? İşte işin püf noktası burada başlıyor. Evet getirilen ürünlerden yer kirası alınmayacak. Kısaca herkes kendi ürününü takas edebilecek satabilecek.Eee ücretsiz deyince inan sırf evde kalabalık etmesin diye bir çok ürün gelecekmidir. Peki biz bunu nasıl ticarete çevireceğiz? O işyerinde çay kahve gibi aklına gelecek bir şeyler satacağız.İlk etapda böyle daha sonraları ürün satışından komisyon gibi artık veya daha başka alternatifler üretilebilinir.
İşin en güzel yanı birisi ürün getirdimi ianın belirli zaman geçince ya komsusunu alıp gelecek yada tlf edecek, Çünkü merakından evde ölecek :) Merak duygusu inanın insalara çok şeyler yaptırır. Şuna inanın çok kısa zamanda çevrenizde en tanınmış kişi olacağınıza ianıyorum. Çünkü Milletin gözünde ticaret yapan sıfatında olmayacaksınız.
www.aksehirhaliyikama.com

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret