Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Güzel Yerde Büfe Devir Alacağım Ama?

Başlatanonur652Tarih23/02/2011 18:58:12Yorum2

İlk mesaj
Üye468 yazı
büfe devir alacağım tost sosis ekmek arası ızgara falan düşünüyorum ama alacagım dükkan 100 m2 büyüklügünde büfe olarak 20 m2 kullanılıyor devir hakkı yok ilerisi parlak her iş gider asıl sormak istedigim ileride yanıma ortak alıp dükkanı büyütebilirim yada kosgeb kredileriyle büyüme gerçekleştirebilirim ama şuan işletme olarak başlıyacagım sizce ŞİRKET açılışımı yapayım yoksa İŞLETMEMİ hangisi şirket yapsam hisse devri ile devir hakkı elde edebilirim veya ortak alınca sözleşme falan uğraşmam diye düşünüyorum birde kredi daha kolay alabilirim ama bunun yanında daha yeni başlıyacagımdan masraflarım çok şirket masrafları ağır gelebilir sizin fikirleriniz benim için degerli rica etsem iki secenek arasında fikir sunabilirmisiniz?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye150 yazı
Sirket acmana gerek yok.ne diye sirket acıp masraf edesinki.mükellef olsan yeterli.Ayrıca yeni kurulmus bir sirketin hic bir avantajı yada yaptırımı yoktur.Kosgeb kredisi alman sandığın gibi kolay değil

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Üye468 yazı
bu adamların yeni acılan işletmelere yardımı olmuyormu?kredi almak için yeni işyeri açman gerekmiyormu?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf