İlk mesaj
Dış Ticaret
Yunanistanda Ticaret Yapmak İsteyen Arkadaslar
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
106 yorumZ
Yeni Üye28 yazı
Dürüstlük en büyük referansımiz oldu, bundan sonrada bu olacaktir. Tüm avrupa genelinde irili ufaklı bircok müsterimizden bir telefonla, maille siparis alır sevkiyatimizi yapariz.
Ayrıca İhracat Destek Departmanimiz ile Tüm Avrupa Parsiyel nakliye ve gümrük islemlerinizde, herhangi bir ürün araştırması için yardimci olabiliriz.
zumrutsatis@gmail.com
Zümrüt Dış Ticaret
M
Üye206 yazı
( mrf_murat38@hotmail.com)
K
Yeni Üye2 yazı
mrhb lar toptan perde ihracatı yapabiliriz... aynı zamanda havlu ve çarşaf kumları da temin ediyorum iletişime geçebilirsinz karatopcu_20@hotmail.com
E
Yeni Üye57 yazı
18/03/2019 : 14:01:21#94
Web sitesi
Alıntı
yurt dışı destekleri 10 000 dolar kira desteği bu kira desteği başlangıçta alınan ürün bedelinden direk düşülür devamında mağazanın satışına göre her ayda 10 000 dolar da alabilir 3 ayda da alabilir bu destek süresini mağazanın satış miktarına göre belirlenir
Mağaza kurulum desteği olarak mimari ekibi biz görevlendirip ödemesini de biz yapıyoruz buda ortalama 20 m2 için metre karesi 1000 dolardan 20 000 doları bulan kurulum ücretinden bayiyi kurtarıyoruz tutulan mağaza 40 m2 ise 40 bin dolar kurulum desteği sağlamış oluyoruz.
Toplamda ortalama 30 000 ila 50 000 dolar bayinin ödemesi gereken kira ve mağaza kurulumundan bayiyi muaf tutuyoruz
bir mağazanın ortalama kurulum ürün ödemesi mağaza kurulumu ve kira ödemeleri ile toplamda yapacağı masrafın % 50 lik kısmına mağazaya sahip olmuş oluyor
Mağaza kar oranında değişiklik söz konusu değildir yine % 200 gibi bir kar oranı ile satış yapıyor yukarıda yazılı destekler yazılı olarak taahhütlü imza altında yerine getirilir bu destek kapsamında bayilik yatırımında bulunmak isteyen girişimciler iletişim bilgilerini firmamıza mesaj olarak iletirlerse firma yetkilimiz kendileri ile irtibata geçer
whatsap +90 536 299 20 99
mobil +90 532 387 70 47
www.eftekin.com
info@eftekin.com
E
Yeni Üye57 yazı
18/03/2019 : 14:03:40#95
Web sitesi
Alıntı
parfüm Mağaza bayiliği yurt dışında ve yurt içinde farklı destekler söz konusu çok lüks bir mağaza konsepti kuruyoruz yurt içi kar oranı % 100 dür. yurt içinde de kira desteği 10 bin tl dir destek mağaza satış performansına göredir.
yurt dışı destekleri 10 000 dolar kira desteği bu kira desteği başlangıçta alınan ürün bedelinden direk düşülür devamında mağazanın satışına göre her ayda 10 000 dolar da alabilir 3 ayda da alabilir bu destek süresini mağazanın satış miktarına göre belirlenir
Mağaza kurulum desteği olarak mimari ekibi biz görevlendirip ödemesini de biz yapıyoruz buda ortalama 20 m2 için metre karesi 1000 dolardan 20 000 doları bulan kurulum ücretinden bayiyi kurtarıyoruz tutulan mağaza 40 m2 ise 40 bin dolar kurulum desteği sağlamış oluyoruz.
Toplamda ortalama 30 000 ila 50 000 dolar bayinin ödemesi gereken kira ve mağaza kurulumundan bayiyi muaf tutuyoruz
bir mağazanın ortalama kurulum ürün ödemesi mağaza kurulumu ve kira ödemeleri ile toplamda yapacağı masrafın % 50 lik kısmına mağazaya sahip olmuş oluyor
Mağaza kar oranında değişiklik söz konusu değildir yine % 200 gibi bir kar oranı ile satış yapıyor yukarıda yazılı destekler yazılı olarak taahhütlü imza altında yerine getirilir bu destek kapsamında bayilik yatırımında bulunmak isteyen girişimciler iletişim bilgilerini firmamıza mesaj olarak iletirlerse firma yetkilimiz kendileri ile irtibata geçer
mobil +90 532 387 70 47
www.eftekin.com
info@eftekin.com
mobil +90 532 387 70 47
www.eftekin.com
info@eftekin.com
K
Üye131 yazı
19/03/2019 : 17:40:23#96
Web sitesi
Alıntı
Türk İş Dünyasının Buluştuğu Platform. https://www.turk5.com/forum/
N
Yeni Üye3 yazı
Merhaba axilleas.Bende izmirde oturuyorum.Çeşmede de evimiz var.Çeşmeyle sakız 10 dakka ancak yunanistan şimdi bizi almıyor.Dedemde selanikten göçme.Yunanistanda iş yapmayı çok istiyorum.Mesela amatör antika koleksiyon yapıyorum.Burda osmanlıdan kalma çok sayıda haç veya hristiyanlık objesi var.Mesela bende osmanlının selanikte bir tarlanın tapusu bile var.Bunun yanında gıda sektörüde denenebilir. İnstagram adresim sen.necmettin eklerseniz orda konuşuruz,çok sevinirim,en azından tanışmış oluruz
A
Yeni Üye4 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - neco3053 Merhaba axilleas.Bende izmirde oturuyorum.Çeşmede de evimiz var.Çeşmeyle sakız 10 dakka ancak yunanistan şimdi bizi almıyor.Dedemde selanikten göçme.Yunanistanda iş yapmayı çok istiyorum.Mesela amatör antika koleksiyon yapıyorum.Burda osmanlıdan kalma çok sayıda haç veya hristiyanlık objesi var.Mesela bende osmanlının selanikte bir tarlanın tapusu bile var.Bunun yanında gıda sektörüde denenebilir. İnstagram adresim sen.necmettin eklerseniz orda konuşuruz,çok sevinirim,en azından tanışmış oluruz |
iyi akşamlar, el sanatları alanında ticaret faaliyeti düşünüyorum.
F
Yeni Üye2 yazı
merhaba ben maden ekipmanları imal ediyorum eger talep olursa agır sanayi bakımından yardımcı olabilirim
fkocak@tisamakina.com
fkocak@tisamakina.com
N
Yeni Üye3 yazı
A
Yeni Üye4 yazı
@neco3053
mrb, yazinizda koleksiyon ve objelere deginilmis, ilgimi cekti.
bilgi almak isterdim.
saygilar.
mrb, yazinizda koleksiyon ve objelere deginilmis, ilgimi cekti.
bilgi almak isterdim.
saygilar.
A
Yeni Üye4 yazı
@fkocak
mrb, sektor guzel ancak AB normlarina guzel uyarlanmis "cakma cevrecilik" burokrasisi ve akimlarinin asilabilmesine omur yetmez.
"maden ekipmanları" laboratuar yonu varmi ?
saygilar.
mrb, sektor guzel ancak AB normlarina guzel uyarlanmis "cakma cevrecilik" burokrasisi ve akimlarinin asilabilmesine omur yetmez.
"maden ekipmanları" laboratuar yonu varmi ?
saygilar.
N
Yeni Üye3 yazı
Sayın arel.Çevrem ve irtibatlarım iyidir.İstediğiniz ürünü tedarik ederim.İstiyorsanız instagram hesabım sen.necmettin ordan irtibata gecebiriz.
F
Yeni Üye2 yazı
merhaba ben ankara ostim de imalat firmam var eger istek olursa
iş makinası yedek parça
maden ekipmanları
kırıcılar - deliciler
her türlü fason imalat konusunda yardımcı olabilirim.
fkocak@tisamakina.com
iş makinası yedek parça
maden ekipmanları
kırıcılar - deliciler
her türlü fason imalat konusunda yardımcı olabilirim.
fkocak@tisamakina.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz