İlk mesaj
Dış Ticaret
Yunanistanda Ticaret Yapmak İsteyen Arkadaslar
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
106 yorumA
Yeni Üye19 yazı
01/02/2012 : 15:43:47#61
Web sitesi
Alıntı
E
Yeni Üye8 yazı
S
Yeni Üye47 yazı
merhaba zeytınyagı sabun cesıtlerı ıle ılfılı AYVALIKTA iş yerımız var dılersenız bu konu uzerınde ve TAVŞAN ETİ uretımımız bulunmaktadır gorusebılırız
saffetkorkmaz@hotmail.com
saak
E
Yeni Üye1 yazı
KALEM
K
Yeni Üye38 yazı
mrba arkadaslar, ya adam konu acmis yazdigi tarihe bakinya 17-04-2010 cok eski yazi buya arkadaslar
A
Yeni Üye81 yazı
İlgilenen arkadaslar; konu sahibine özel mesaj atmanızı öneririm.
I
Yeni Üye26 yazı
şekerlemeüretiyorum,ilgilenirseniz
elmaşeker
sosyete şeker
burgu şeker
kalp şeker
furkangida@hotmail.com
elmaşeker
sosyete şeker
burgu şeker
kalp şeker
furkangida@hotmail.com
A
Yeni Üye67 yazı
fındık gönderebilirim sınırsız tonajda ilgilenirseniz m.enesazap@hotmail.com
/*-*/
K
Üye286 yazı
axilleas
axilleas
axilleas
konu kapandi mi?
axilleas
axilleas
konu kapandi mi?
E
Yeni Üye14 yazı
P
Yeni Üye12 yazı
02/03/2014 : 23:40:26#71
Web sitesi
Alıntı
Merhaba;
Yunanistanda bulunan Cafe,restaurant,otel vb.. yerlere ıslak mendil,Tek kullanımlık ıslak havlu,baskılı peçete,baskılı kürdan gibi,Amerikan servis,baskılı sitick şeker satmak istiyorum..
wep: www.prestijreklampromosyon.com
Yunanistanda bulunan Cafe,restaurant,otel vb.. yerlere ıslak mendil,Tek kullanımlık ıslak havlu,baskılı peçete,baskılı kürdan gibi,Amerikan servis,baskılı sitick şeker satmak istiyorum..
wep: www.prestijreklampromosyon.com
I
Yeni Üye10 yazı
değerli kardeşim mobilya sektörü tv ünitesi vs gibi modüler kutulu ürünleri düşünürsen görüşelim.
ihsanturgut1@gmail.com
ihsanturgut1@gmail.com
A
Yeni Üye35 yazı
Merhaba.Atıf bey burada promosyon işiyle uğraşan birçok firma var.Fiyat politikaları hakkında bir bilgi sahibi değilim.İhsan bey, istiklal ve çilek mobilya birkaç senedir yunanistan pazarında yer alıyor.Özellikle istiklal, yunanistan'daki mevcut krize rağmen şubeleşmeyi sürdüyor.Ayrıca çok sayıda yerli firma mobilya sektöründe faaliyet gösteriyor.Burada satış yapmak için gelip görmelesiniz.Uzaktan olacak işler değil.Yunanistan 11 milyon nüfuslu bir ülke ve 4-5 milyon insan sadece atina'da yaşıyor.Selanik hariç diğer şehirler çok daha küçük.Beklentilerinizi ona göre belirleyin.
A
Yeni Üye3 yazı
yunanistanda iğne oyası şal ve başörtüsü satılabilirmi
A
Yeni Üye3 yazı
merhaba ,iğne oyası şal ve başörtüsü satmak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz ?
M
Yeni Üye4 yazı
07/05/2014 : 19:18:08#76
Web sitesi
Alıntı
Kuveyt den sonra Komşumuz Yunanistan da yapılacak satış ve karı düşünemiyorum.
T
Yeni Üye16 yazı
selamlar türkiyede organik bazlı tedavi edici ürünlerin doktor ve eczane satışını ve üretimini yapmaktayız, göz cildiye jinekolog ve çocuk doktorlarına yönelik ürünler var.bunları Yunanistan da satabilirmiyiz acaba?
sezgin01@hotmail.com
sezgin01@hotmail.com
A
Yeni Üye3 yazı
Merhaba ben Nurcan ,iğne oyası (el işi)başörtüsü,flar ve evtekstil ürünleri yapıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz?
Y
Yeni Üye15 yazı
15/05/2014 : 14:12:14#79
Web sitesi
Alıntı
Nano teknoloji ile geliştirdiğimiz ıslak mendil formatlı oto bakım ürünleri ve mikrofiber temizlik bezleri üretiyoruz. Özellikle yağış alan ülkelerde araç camları için yağmur kaydırıcı ürünümüz ve buğu önleyici ürünlerimiz ilginizi çekebilir. www.technolog.com.tr den ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. İletişimi web adresimiz üzerinden yaparsanız sevinirim. Buradan sürekli takip edemiyoruz.
U
Yeni Üye2 yazı
Yunanistan plastik ev gereçleri konusunda en çok ithalatı turkiyeden yapmakta ve dolayisiyla bu sektörde faaliyet gosteren biri olarak o konuya dalmanizi oneririm ve benimle baglantiya geçiniz
P
Yeni Üye12 yazı
20/05/2014 : 20:30:09#81
Web sitesi
Alıntı
Merhaba;
Yunanistanda bulunan cafe ve restaurantlara ;logolu ıslak mendil,stick şeker,baskılı kürdan,baskılı peçete,amerikan servis,karton bardak ve karton çanta satmak istiyorum.Eğer ilgilenirsen haberleşelim lütfen..
Atıf Özer
0533 968 75 90
Prestij Reklam & Promosyon
www.prestijreklampromosyon.com
atif.ozer@prestijreklampromosyon.com
Yunanistanda bulunan cafe ve restaurantlara ;logolu ıslak mendil,stick şeker,baskılı kürdan,baskılı peçete,amerikan servis,karton bardak ve karton çanta satmak istiyorum.Eğer ilgilenirsen haberleşelim lütfen..
Atıf Özer
0533 968 75 90
Prestij Reklam & Promosyon
www.prestijreklampromosyon.com
atif.ozer@prestijreklampromosyon.com
A
Yeni Üye1 yazı
Merhaba ben Kayseri'de çok güzel ve çok kaliteli çelik kapılar üreten bir firmada çalışmaktayım. Bayi olabilecek girişimci arkadaşlar arıyoruz. Toplu şekilde 1 kez ve devamlı şekilde sipariş alabiliriz. Ücretsiz bayilik verebiliriz. Ben kendim firmada dış ticaret elemanı olarak çalışmaktayım. Orta seviyede yunanca biliyorum. İlgilenen arkadaşlar olursa seve seve Yunanistan'a özel siparişler dahil çelik kapı ihracatı yapabiliriz. www.beracelikkapi.com.tr adresinden modelleri inceleyebilirsiniz yada tavsiye edebilirsiniz. Teşekkürler.
Q
Yeni Üye56 yazı
Merhaba, ben doğma büyüme Yunanistan'daydım. Pazarı ve dili çok iyi tanıyorum. Bu pazara giriş yapmak isteyenler olursa mesaj göndersinler hem bilgi veririm, uyarsa beraberde çalışabiliriz.
S
Yeni Üye23 yazı
Ayakkabi imalatcısıyım. Bir çalışma imkanımız olurmu acaba.
Sadik_tuncer @hotmail.com
Sadik_tuncer @hotmail.com
saholu
S
Yeni Üye23 yazı
Mesajı size gonderdim sayin gerz.
saholu
N
Yeni Üye54 yazı
Herkeze iyi calismlar,Yunanistanda is,tercume,tatil her konu hakkinda mesaj gonderebilirsiniz.
T
Yeni Üye61 yazı
11/05/2015 : 18:19:25#87
Web sitesi
Alıntı
merhaba,
bulundugunuz bölgede e-ticaret ve yazılım alanında sektör bilgisi hakkında fikriniz varmıdır?
bulundugunuz bölgede e-ticaret ve yazılım alanında sektör bilgisi hakkında fikriniz varmıdır?
T
Yeni Üye5 yazı
uluslar arası lojistik sektöründe 8 yıldır çalışıyorum ithalat ihracat ve pazarlama alanlarında çalıştım ailevi sebeplerden Yunanistan'a yerleşeceğim. iş arıyorum yardımcı olacak kimse var mıdır
varsa eğer iletişime geçer misiniz
mail adresim : hakannyild@gmail.com
saygılarımla
varsa eğer iletişime geçer misiniz
mail adresim : hakannyild@gmail.com
saygılarımla
Saygılarımla
J
Üye223 yazı
07/08/2015 : 12:43:49#89
Web sitesi
Alıntı
Bay bayan ayakkabı konusunu düşünürseniz üreticiyiz,irtibata geçelim.hrktrb@gmail.com
N
Yeni Üye54 yazı
Herkeze iyi calismalar Yunanistanda olan bazi urunleri Turkiyede pazarlamak istiyorum yada pazarlaya bilecek arkadaslar varsa gorusulur....
mail adresimden veya ozelden ulasabilirsiniz...
nea871390@hotmail.com
mail adresimden veya ozelden ulasabilirsiniz...
nea871390@hotmail.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz