Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Yunanistanda Ticaret Yapmak İsteyen Arkadaslar

BaşlatanaxilleasTarih17/04/2010 22:40:30Yorum106

İlk mesaj
Yeni Üye35 yazı
merhaba arkadaslar ben yunanistanda yasiyorum.yunanistanda ticaret yapmayi dusunen arkadas varmi? varsa hangi is kolunda ticaret yapmak istediklerini yazarlarsa sevinirim.

Yerleşim Yunanistan / KandiyeMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
106 yorum
Yeni Üye19 yazı
arkadaşım bir konu açmışsın ama uğradığın yok.Ayıptır,yazıktır...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye8 yazı
cam ve cam ürünleri ihracatı yapmak istiyorum.

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Di?er
Yeni Üye47 yazı

merhaba zeytınyagı sabun cesıtlerı ıle ılfılı AYVALIKTA iş yerımız var dılersenız bu konu uzerınde ve TAVŞAN ETİ uretımımız bulunmaktadır gorusebılırız
saffetkorkmaz@hotmail.com
saak

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
axilleas mrb. yunanistana her türlü fındık ürünleri (Kavrulmuş iç fındık,çiğ fındık,fındık ezmesi vb.) satışı yapabiliriz ilgileniyorsanız mesej atın güşelim. tşk.
KALEM

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Yöneticilik
Yeni Üye38 yazı
mrba arkadaslar, ya adam konu acmis yazdigi tarihe bakinya 17-04-2010 cok eski yazi buya arkadaslar

Yerleşim Yunanistan / Komotini
Yeni Üye81 yazı
İlgilenen arkadaslar; konu sahibine özel mesaj atmanızı öneririm.

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Serbest meslek
Üye286 yazı
axilleas

axilleas

axilleas

konu kapandi mi?

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye14 yazı
www.ekodek.com.tr türkiyede üretici firmayız yunanıstanda bu ürünleri pazarlaya bilirmiyiz 05413230181 tel numaram eger boyle bır potansıyelı yakalarsanız gorusebılırz..

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Sanayici
Yeni Üye12 yazı
Merhaba;
Yunanistanda bulunan Cafe,restaurant,otel vb.. yerlere ıslak mendil,Tek kullanımlık ıslak havlu,baskılı peçete,baskılı kürdan gibi,Amerikan servis,baskılı sitick şeker satmak istiyorum..
wep: www.prestijreklampromosyon.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye10 yazı
değerli kardeşim mobilya sektörü tv ünitesi vs gibi modüler kutulu ürünleri düşünürsen görüşelim.
ihsanturgut1@gmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik
Yeni Üye35 yazı
Merhaba.Atıf bey burada promosyon işiyle uğraşan birçok firma var.Fiyat politikaları hakkında bir bilgi sahibi değilim.İhsan bey, istiklal ve çilek mobilya birkaç senedir yunanistan pazarında yer alıyor.Özellikle istiklal, yunanistan'daki mevcut krize rağmen şubeleşmeyi sürdüyor.Ayrıca çok sayıda yerli firma mobilya sektöründe faaliyet gösteriyor.Burada satış yapmak için gelip görmelesiniz.Uzaktan olacak işler değil.Yunanistan 11 milyon nüfuslu bir ülke ve 4-5 milyon insan sadece atina'da yaşıyor.Selanik hariç diğer şehirler çok daha küçük.Beklentilerinizi ona göre belirleyin.

Yerleşim Yunanistan / KandiyeMeslek Serbest meslek
Yeni Üye3 yazı
yunanistanda iğne oyası şal ve başörtüsü satılabilirmi

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Muhasebe
Yeni Üye3 yazı
merhaba ,iğne oyası şal ve başörtüsü satmak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz ?

Yeni Üye16 yazı
selamlar türkiyede organik bazlı tedavi edici ürünlerin doktor ve eczane satışını ve üretimini yapmaktayız, göz cildiye jinekolog ve çocuk doktorlarına yönelik ürünler var.bunları Yunanistan da satabilirmiyiz acaba?
sezgin01@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı
Merhaba ben Nurcan ,iğne oyası (el işi)başörtüsü,flar ve evtekstil ürünleri yapıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz?

Yeni Üye15 yazı
Nano teknoloji ile geliştirdiğimiz ıslak mendil formatlı oto bakım ürünleri ve mikrofiber temizlik bezleri üretiyoruz. Özellikle yağış alan ülkelerde araç camları için yağmur kaydırıcı ürünümüz ve buğu önleyici ürünlerimiz ilginizi çekebilir. www.technolog.com.tr den ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. İletişimi web adresimiz üzerinden yaparsanız sevinirim. Buradan sürekli takip edemiyoruz.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Sanayici
Yeni Üye2 yazı
Yunanistan plastik ev gereçleri konusunda en çok ithalatı turkiyeden yapmakta ve dolayisiyla bu sektörde faaliyet gosteren biri olarak o konuya dalmanizi oneririm ve benimle baglantiya geçiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye12 yazı
Merhaba;
Yunanistanda bulunan cafe ve restaurantlara ;logolu ıslak mendil,stick şeker,baskılı kürdan,baskılı peçete,amerikan servis,karton bardak ve karton çanta satmak istiyorum.Eğer ilgilenirsen haberleşelim lütfen..

Atıf Özer
0533 968 75 90
Prestij Reklam & Promosyon
www.prestijreklampromosyon.com
atif.ozer@prestijreklampromosyon.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye1 yazı
Merhaba ben Kayseri'de çok güzel ve çok kaliteli çelik kapılar üreten bir firmada çalışmaktayım. Bayi olabilecek girişimci arkadaşlar arıyoruz. Toplu şekilde 1 kez ve devamlı şekilde sipariş alabiliriz. Ücretsiz bayilik verebiliriz. Ben kendim firmada dış ticaret elemanı olarak çalışmaktayım. Orta seviyede yunanca biliyorum. İlgilenen arkadaşlar olursa seve seve Yunanistan'a özel siparişler dahil çelik kapı ihracatı yapabiliriz. www.beracelikkapi.com.tr adresinden modelleri inceleyebilirsiniz yada tavsiye edebilirsiniz. Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Muhasebe
Yeni Üye56 yazı
Merhaba, ben doğma büyüme Yunanistan'daydım. Pazarı ve dili çok iyi tanıyorum. Bu pazara giriş yapmak isteyenler olursa mesaj göndersinler hem bilgi veririm, uyarsa beraberde çalışabiliriz.

Yerleşim Yunanistan / SelanikMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye23 yazı
Ayakkabi imalatcısıyım. Bir çalışma imkanımız olurmu acaba.
Sadik_tuncer @hotmail.com
saholu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye23 yazı
Mesajı size gonderdim sayin gerz.
saholu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye54 yazı
Herkeze iyi calismlar,Yunanistanda is,tercume,tatil her konu hakkinda mesaj gonderebilirsiniz.

Yerleşim YunanistanMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye5 yazı
uluslar arası lojistik sektöründe 8 yıldır çalışıyorum ithalat ihracat ve pazarlama alanlarında çalıştım ailevi sebeplerden Yunanistan'a yerleşeceğim. iş arıyorum yardımcı olacak kimse var mıdır
varsa eğer iletişime geçer misiniz

mail adresim : hakannyild@gmail.com

saygılarımla
Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Muhasebe
Yeni Üye54 yazı
Herkeze iyi calismalar Yunanistanda olan bazi urunleri Turkiyede pazarlamak istiyorum yada pazarlaya bilecek arkadaslar varsa gorusulur....
mail adresimden veya ozelden ulasabilirsiniz...

nea871390@hotmail.com

Yerleşim YunanistanMeslek Bilgisayar-Bili?im