Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Yunanistanda Ticaret Yapmak İsteyen Arkadaslar

BaşlatanaxilleasTarih17/04/2010 22:40:30Yorum106

İlk mesaj
Yeni Üye35 yazı
merhaba arkadaslar ben yunanistanda yasiyorum.yunanistanda ticaret yapmayi dusunen arkadas varmi? varsa hangi is kolunda ticaret yapmak istediklerini yazarlarsa sevinirim.

Yerleşim Yunanistan / KandiyeMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
106 yorum
Üye116 yazı
merhaba
ben edirne'de ikamet ediyorum
bulgaristan ve yunanistana devamlı gidip geliyorum.
işlerinizde yardımcı olabiliriz.
saygılar
İnsanların yaptığı sahte paralar kadar , Paraların yaptıgı sahte insanlar vardır.
By NdM-mRcN.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı
merhaba yas meyve ve sebze ihracatı yapmak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
T.G

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ö?renci
Yeni Üye70 yazı
merhabalar uygun fiyata aluminyum külçe %99,7 saflıkta bulabilirseniz yuklu alım yapabiliriz. mail adresim veyselunal@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Üye140 yazı
Arkadas alim yapacagim dememis yanlis anlasilma var sanirim

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Serbest meslek
Yeni Üye3 yazı
Eskişehir merkezli olan fabrikamızda emaye ve soba üretimi yapmakta ve ihraç etmekteyiz.
Çeşitli ebatlar ve örneklerde ürünlerimiz mevcut olup istenildiği takdirde gerekli teknik bilgi desteği sağlanmaktadır.
web adresimiz:www.durali.com
Saygılarımla
Durali Dış Ticaret Departmanı

Yerleşim Türkiye / EskysehyrMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
ev yada ofis mobilyası düşünürseniz azecan011@hotmail.com burdan görüşebilirz

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye54 yazı
Merhaba takı sektöründeyim dogal taşlı takılar üretmekdeyiz pazarlayabilirseniz benimle iletişime geçiniz. Saygılar
muharrem

Üye127 yazı
Ali Veli bey merhaba,

Tavuk eti ve yumurta konusunda çalışmak isterim. Sanırım şugünlerde daha uygun fiyatlarda ürün elde edilebilir diye düşünüyorum.

İhtiyacımız günlük 5 Tır Yumurta, 3Tıt Poşette dondurulmuş 1,200 - 1,500gr aralığında Tavuk eti, çalışılabilecek firmalarla irtibat kurarsanız görüşelim.
BAVER GRUP
beslen-ankara@hotmail.com
0507 544 46 33

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye90 yazı
merhabayin ben bulgaristandanim tarim makineleri almak istiyorum eyer satilik varsa vea yardim edecek arkadaslar beni arasin +3590899389979

Yerleşim Bulgaristan / Dulovo
Yeni Üye43 yazı
slm ambalaj ve icecek sektörünü ve özelikle hizli giden red bull energy iceceginin piyasasini soracaktim ordan bizi cok arayan arkadaslar var
lokman kaymaz

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
Selamlar fabrikamız Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde modüler mobilya ve lake Avangarde ürünleri endüstriel olarak üretmektedir seçkin ve bilinen markalarada tedarik sağlamakla birlikte 7.000 m2 üretim alnına sahiptir ilgilenmeniz durumunda iletişim adresim muratkaradeli@kardelmobilya.com.tr
m.karadeli

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Mobilya
Yeni Üye7 yazı
Degerlı Arkadasım
Ben Azerbaıjanda yasamaktayım Ozellıkle ınsaat alanında bır cok malzemeyı Cın Iran Ve Turkıyeden Ithal Etmekteyız Son Donemlerde Yunanıstanın Bazı Mazlemelerde (Ornek Kaucuk Boru Izolasyonu Isopıpe) uygun fıyatlarının oldugunu Farkettık Istersenız sızınde o Ulkedekı brıkımlerınızden yararlanarak azerbaycan ıcın uygun ıhtac mallarını belırleyebılırız

Msn tryapı@hotmail.com

Saygilarimla

Yerleşim Azerbaycan / BakiMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye19 yazı
Sayın Ahmet K.
Mail olarak ürünlerimiz ile ilgili bilgi gönderdim...
Teşekkürler..
Ali Sevinç
Promin Gida Ltd.Şti.
ali.s@promingida.com

Yeni Üye8 yazı
Merhabalar,

Biz INSERA GIDA olarak, Mersin bölgede bulunan bir Türk kuru meyve üretim ve ihracat şirketiyiz. Aynı zamanda bir parçası olan ICS Gıda Ltd Barış Havacılık ve Bordo Grup INSERA GIDA, 30 milyon dolar yıllık cirosu olan, herhangi bir aracı olmadan, doğrudan tüketicilere mikro koşulları altında elde edilen mal teslim, bir ilke olarak benimsemiştir.Başlıca ürünlerimiz, Kayısı, Kuru Erik, Kuru Üzüm ve Kuru Dut ve Kuru Meyve Pulp Kuru Kuru Kayısı (Kurutulmuş)
INSERA GIDA KOSHER, ISO 9001, ISO 22000 sahibiz. Ayrıca ahşap sandık, ahşap palet ve karton gibi kaliteli malzeme kullanarak uzun ömürlü ambalaj sağlamaktayız.Ürünlerimizle ilgili Yunanistan ticaret yapmak istiyoruz yardımcı olursanız çok seviniriz.

Tuğba Türker
Export Asistance
Tel:0324 325 0 111
Mail:inserafood@hotmail.com
Web:www.inserafood.com

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ö?renci
Yeni Üye6 yazı
Arkadaşım daha öncede mesaj attınm yanıt alamadım senden.Eğer iş yapmak istiyorsan lütfen sana gelen mesajların hepsine bakıver.Fuar oranizasyonu yapıyorum.Müşteri potansiyelim çok fazla.FUAr şirketleri ile görüşürmüsün.Hangi konular üzerine organizasyon yapıyorlarsa öğren,katılım listesini bana yollarsan sevinirim.Ortak çalışırız cevap gelirse senden.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Yeni Üye47 yazı
İNCİR REÇELİ KABAK TATLISI BÜYÜK KAVANOZLARDA VE FAZLA BİLİNMEYEN KENDİ İMALATIMIZ OLAN ''PATLİCAN TATLISI İSTERSENİZ DAHA DETAYLI KONUŞALIM...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Serbest meslek
Üye550 yazı
ozelden mesaj attım cevabınızı beklıyorum..

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gyda
Yeni Üye2 yazı
merhabalar ben ırak,ukraına,rusya,azerbaycanla ticaret yapmaktayım.bu bölgelerle ticaret yapmak isteyen ciddi arkadaşlar www.sevda-d-group.com web den baka bilirsiniz. ciddi olan arkadaşlar ihracatını yapmak istediği ürünün bilgilerini email olarak ata bilirler
vize_34@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye550 yazı
sayın axıllıas

ben sıze mesaj attım aldınızmı.cevaplarsanız sevınırım.

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gyda
Yeni Üye35 yazı
Varnalı77 arkadaşım merhaba.İlgilendiğiniz konu hakkında maalesef bilgi sahibi değilim.En kısa sürede bir bilgi edinip size mesaj atarım.Bu arada açtığım konuya cevap yazan arkadaşlar ilginizden dolayı hepinize çok teşekkür ederim.Bazı arkadaşlar mesajına cevap yazmadığım için sitem etmiş fakat şunu söyleyeyim oluruna inanmadığım bir işe girmek ve kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum.Bana ilgilendiğim sektörlerden mesajla beraber sitesinin linkini gönderen arkadaşlardan(tabi bir internet sitesi varsa) bir çoğunun linki çalışmıyor.Bu samimiyetleri konusunda beni şüpheye sevkediyor.Burada kimseyi kazıklamak yada kimse tarafından kazıklanmak istemiyorum.Biliyorum ki burada gerçekten dürüst arkadaşların yanında dürüst olmayanlarda var.O yüzden ince eleyip sık dokuyorum diyelim.Buradan mesaj gönderecek arkadaşlara şunu söyleyeyim;Ürettiği ürüne güvenen yurtdışında pazar arayan arkadaşlara buradaki alıcılarla temas kurup ürününün satışını yapmasında bir komisyon karşılığında yardımcı olabilirim.Şartlar uygun olursa bayiside olabilirim.İlgilenenlerden gelen gerçekçi bulduğum mesajlara katalog ve detaylar konusunda bilgi istemek için cevap vereceğim.Yakında bir süreliğine istanbul'a geliyorum.İlgilenen arkadaşlar mesaj gönderebilirler.Uygun bir zaman olursa tanışabiliriz.Hepinize iyi çalışmalar.

Yerleşim Yunanistan / KandiyeMeslek Serbest meslek
Üye162 yazı
yunanistandaki ekonomik durum nedeniyle dikkatli davranmakta fayda var diye düşünüyorum..
Saygı Ve sevgi Sadakat ve Dürüstlük

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye34 yazı
bayan çamaşır satıyorum ilgilenırsenız sevınırım
ghy

Yerleşim Türkiye / Yst
Yeni Üye6 yazı
PVC ve aluminyum profil üreticisiyiz. Seramik, karo, çini, parke gibi yer döşemeleri kenarlarında ve duvar köşeleri için kullanılan her çeşit profil üretimi yapmaktayız. sales@sayplastik.com adresinden irtibata geçebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat