İlk mesaj
Dış Ticaret
Yunanistanda Ticaret Yapmak İsteyen Arkadaslar
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
106 yorumN
Üye116 yazı
ben edirne'de ikamet ediyorum
bulgaristan ve yunanistana devamlı gidip geliyorum.
işlerinizde yardımcı olabiliriz.
saygılar
İnsanların yaptığı sahte paralar kadar , Paraların yaptıgı sahte insanlar vardır.
By NdM-mRcN.
By NdM-mRcN.
T
Yeni Üye3 yazı
T.G
C
Üye294 yazı
merhabalar Altyapı tarımsal sulama gibi birçok farklı seçeneklerimiz var.bilgi için lütfen inceleyin.
http://www.duzgunlermak.com.tr
B
Yeni Üye70 yazı
H
Üye140 yazı
Arkadas alim yapacagim dememis yanlis anlasilma var sanirim
U
Yeni Üye26 yazı
05/03/2011 : 17:14:10#36
Web sitesi
Alıntı
yunanistada zeytinyağ makinalarını yada zeytinyağ tesislerının parçalarını satabilirmısınız ustalar@hotmail.com.tr
A
Yeni Üye35 yazı
Günceldir.
D
Yeni Üye3 yazı
06/09/2011 : 09:33:10#38
Web sitesi
Alıntı
Eskişehir merkezli olan fabrikamızda emaye ve soba üretimi yapmakta ve ihraç etmekteyiz.
Çeşitli ebatlar ve örneklerde ürünlerimiz mevcut olup istenildiği takdirde gerekli teknik bilgi desteği sağlanmaktadır.
web adresimiz:www.durali.com
Saygılarımla
Durali Dış Ticaret Departmanı
Çeşitli ebatlar ve örneklerde ürünlerimiz mevcut olup istenildiği takdirde gerekli teknik bilgi desteği sağlanmaktadır.
web adresimiz:www.durali.com
Saygılarımla
Durali Dış Ticaret Departmanı
A
Yeni Üye3 yazı
ev yada ofis mobilyası düşünürseniz azecan011@hotmail.com burdan görüşebilirz
S
Yeni Üye54 yazı
muharrem
O
Üye127 yazı
Ali Veli bey merhaba,
Tavuk eti ve yumurta konusunda çalışmak isterim. Sanırım şugünlerde daha uygun fiyatlarda ürün elde edilebilir diye düşünüyorum.
İhtiyacımız günlük 5 Tır Yumurta, 3Tıt Poşette dondurulmuş 1,200 - 1,500gr aralığında Tavuk eti, çalışılabilecek firmalarla irtibat kurarsanız görüşelim.
Tavuk eti ve yumurta konusunda çalışmak isterim. Sanırım şugünlerde daha uygun fiyatlarda ürün elde edilebilir diye düşünüyorum.
İhtiyacımız günlük 5 Tır Yumurta, 3Tıt Poşette dondurulmuş 1,200 - 1,500gr aralığında Tavuk eti, çalışılabilecek firmalarla irtibat kurarsanız görüşelim.
A
Yeni Üye90 yazı
merhabayin ben bulgaristandanim tarim makineleri almak istiyorum eyer satilik varsa vea yardim edecek arkadaslar beni arasin +3590899389979
L
Yeni Üye43 yazı
slm ambalaj ve icecek sektörünü ve özelikle hizli giden red bull energy iceceginin piyasasini soracaktim ordan bizi cok arayan arkadaslar var
lokman kaymaz
M
Yeni Üye4 yazı
Selamlar fabrikamız Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde modüler mobilya ve lake Avangarde ürünleri endüstriel olarak üretmektedir seçkin ve bilinen markalarada tedarik sağlamakla birlikte 7.000 m2 üretim alnına sahiptir ilgilenmeniz durumunda iletişim adresim muratkaradeli@kardelmobilya.com.tr
m.karadeli
O
Yeni Üye27 yazı
26/11/2011 : 16:14:40#45
Web sitesi
Alıntı
kuru meyve, kuru bakliyat, reçel, pekmez, yöresel tatlılar, organik ürünler, hediyelik gıda ürünleri gönderebiliriz. kültürlerin yakın olduğu düşünüldüğünde talep olur diye düşünüyorum. gokselozunver@gmail.com
J
Yeni Üye7 yazı
Degerlı Arkadasım
Ben Azerbaıjanda yasamaktayım Ozellıkle ınsaat alanında bır cok malzemeyı Cın Iran Ve Turkıyeden Ithal Etmekteyız Son Donemlerde Yunanıstanın Bazı Mazlemelerde (Ornek Kaucuk Boru Izolasyonu Isopıpe) uygun fıyatlarının oldugunu Farkettık Istersenız sızınde o Ulkedekı brıkımlerınızden yararlanarak azerbaycan ıcın uygun ıhtac mallarını belırleyebılırız
Msn tryapı@hotmail.com
Saygilarimla
Ben Azerbaıjanda yasamaktayım Ozellıkle ınsaat alanında bır cok malzemeyı Cın Iran Ve Turkıyeden Ithal Etmekteyız Son Donemlerde Yunanıstanın Bazı Mazlemelerde (Ornek Kaucuk Boru Izolasyonu Isopıpe) uygun fıyatlarının oldugunu Farkettık Istersenız sızınde o Ulkedekı brıkımlerınızden yararlanarak azerbaycan ıcın uygun ıhtac mallarını belırleyebılırız
Msn tryapı@hotmail.com
Saygilarimla
A
Yeni Üye19 yazı
22/12/2011 : 17:19:38#47
Web sitesi
Alıntı
Sayın Ahmet K.
Mail olarak ürünlerimiz ile ilgili bilgi gönderdim...
Teşekkürler..
Ali Sevinç
Promin Gida Ltd.Şti.
ali.s@promingida.com
Mail olarak ürünlerimiz ile ilgili bilgi gönderdim...
Teşekkürler..
Ali Sevinç
Promin Gida Ltd.Şti.
ali.s@promingida.com
T
Yeni Üye8 yazı
Merhabalar,
Biz INSERA GIDA olarak, Mersin bölgede bulunan bir Türk kuru meyve üretim ve ihracat şirketiyiz. Aynı zamanda bir parçası olan ICS Gıda Ltd Barış Havacılık ve Bordo Grup INSERA GIDA, 30 milyon dolar yıllık cirosu olan, herhangi bir aracı olmadan, doğrudan tüketicilere mikro koşulları altında elde edilen mal teslim, bir ilke olarak benimsemiştir.Başlıca ürünlerimiz, Kayısı, Kuru Erik, Kuru Üzüm ve Kuru Dut ve Kuru Meyve Pulp Kuru Kuru Kayısı (Kurutulmuş)
INSERA GIDA KOSHER, ISO 9001, ISO 22000 sahibiz. Ayrıca ahşap sandık, ahşap palet ve karton gibi kaliteli malzeme kullanarak uzun ömürlü ambalaj sağlamaktayız.Ürünlerimizle ilgili Yunanistan ticaret yapmak istiyoruz yardımcı olursanız çok seviniriz.
Tuğba Türker
Export Asistance
Tel:0324 325 0 111
Mail:inserafood@hotmail.com
Web:www.inserafood.com
Biz INSERA GIDA olarak, Mersin bölgede bulunan bir Türk kuru meyve üretim ve ihracat şirketiyiz. Aynı zamanda bir parçası olan ICS Gıda Ltd Barış Havacılık ve Bordo Grup INSERA GIDA, 30 milyon dolar yıllık cirosu olan, herhangi bir aracı olmadan, doğrudan tüketicilere mikro koşulları altında elde edilen mal teslim, bir ilke olarak benimsemiştir.Başlıca ürünlerimiz, Kayısı, Kuru Erik, Kuru Üzüm ve Kuru Dut ve Kuru Meyve Pulp Kuru Kuru Kayısı (Kurutulmuş)
INSERA GIDA KOSHER, ISO 9001, ISO 22000 sahibiz. Ayrıca ahşap sandık, ahşap palet ve karton gibi kaliteli malzeme kullanarak uzun ömürlü ambalaj sağlamaktayız.Ürünlerimizle ilgili Yunanistan ticaret yapmak istiyoruz yardımcı olursanız çok seviniriz.
Tuğba Türker
Export Asistance
Tel:0324 325 0 111
Mail:inserafood@hotmail.com
Web:www.inserafood.com
T
Yeni Üye6 yazı
Arkadaşım daha öncede mesaj attınm yanıt alamadım senden.Eğer iş yapmak istiyorsan lütfen sana gelen mesajların hepsine bakıver.Fuar oranizasyonu yapıyorum.Müşteri potansiyelim çok fazla.FUAr şirketleri ile görüşürmüsün.Hangi konular üzerine organizasyon yapıyorlarsa öğren,katılım listesini bana yollarsan sevinirim.Ortak çalışırız cevap gelirse senden.
R
Yeni Üye47 yazı
İNCİR REÇELİ KABAK TATLISI BÜYÜK KAVANOZLARDA VE FAZLA BİLİNMEYEN KENDİ İMALATIMIZ OLAN ''PATLİCAN TATLISI İSTERSENİZ DAHA DETAYLI KONUŞALIM...
G
Yeni Üye34 yazı
çamaşır tic yapmk ıstıyorum gulsengunaydin@hotmail.com ilgılenırsenız sevınırım
ghy
V
Üye550 yazı
14/01/2012 : 23:02:53#52
Web sitesi
Alıntı
ozelden mesaj attım cevabınızı beklıyorum..
V
Yeni Üye2 yazı
14/01/2012 : 23:51:33#53
Web sitesi
Alıntı
merhabalar ben ırak,ukraına,rusya,azerbaycanla ticaret yapmaktayım.bu bölgelerle ticaret yapmak isteyen ciddi arkadaşlar www.sevda-d-group.com web den baka bilirsiniz. ciddi olan arkadaşlar ihracatını yapmak istediği ürünün bilgilerini email olarak ata bilirler
vize_34@hotmail.com
vize_34@hotmail.com
V
Üye550 yazı
15/01/2012 : 22:19:47#54
Web sitesi
Alıntı
sayın axıllıas
ben sıze mesaj attım aldınızmı.cevaplarsanız sevınırım.
ben sıze mesaj attım aldınızmı.cevaplarsanız sevınırım.
A
Yeni Üye35 yazı
Varnalı77 arkadaşım merhaba.İlgilendiğiniz konu hakkında maalesef bilgi sahibi değilim.En kısa sürede bir bilgi edinip size mesaj atarım.Bu arada açtığım konuya cevap yazan arkadaşlar ilginizden dolayı hepinize çok teşekkür ederim.Bazı arkadaşlar mesajına cevap yazmadığım için sitem etmiş fakat şunu söyleyeyim oluruna inanmadığım bir işe girmek ve kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum.Bana ilgilendiğim sektörlerden mesajla beraber sitesinin linkini gönderen arkadaşlardan(tabi bir internet sitesi varsa) bir çoğunun linki çalışmıyor.Bu samimiyetleri konusunda beni şüpheye sevkediyor.Burada kimseyi kazıklamak yada kimse tarafından kazıklanmak istemiyorum.Biliyorum ki burada gerçekten dürüst arkadaşların yanında dürüst olmayanlarda var.O yüzden ince eleyip sık dokuyorum diyelim.Buradan mesaj gönderecek arkadaşlara şunu söyleyeyim;Ürettiği ürüne güvenen yurtdışında pazar arayan arkadaşlara buradaki alıcılarla temas kurup ürününün satışını yapmasında bir komisyon karşılığında yardımcı olabilirim.Şartlar uygun olursa bayiside olabilirim.İlgilenenlerden gelen gerçekçi bulduğum mesajlara katalog ve detaylar konusunda bilgi istemek için cevap vereceğim.Yakında bir süreliğine istanbul'a geliyorum.İlgilenen arkadaşlar mesaj gönderebilirler.Uygun bir zaman olursa tanışabiliriz.Hepinize iyi çalışmalar.
V
Üye550 yazı
16/01/2012 : 13:53:06#56
Web sitesi
Alıntı
tesekkurler..
V
Üye162 yazı
yunanistandaki ekonomik durum nedeniyle dikkatli davranmakta fayda var diye düşünüyorum..
Saygı Ve sevgi Sadakat ve Dürüstlük
G
Yeni Üye34 yazı
bayan çamaşır satıyorum ilgilenırsenız sevınırım
ghy
Y
Yeni Üye38 yazı
merhaba agaç ürünlerin çeşitlerine sahibimiz ilgilenirseniz görüşelim.
yasin_dikici@hotmail.com
yasin_dikici@hotmail.com
S
Yeni Üye6 yazı
01/02/2012 : 11:56:27#60
Web sitesi
Alıntı
PVC ve aluminyum profil üreticisiyiz. Seramik, karo, çini, parke gibi yer döşemeleri kenarlarında ve duvar köşeleri için kullanılan her çeşit profil üretimi yapmaktayız. sales@sayplastik.com adresinden irtibata geçebilirsiniz.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz