Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Yunanistanda Ticaret Yapmak İsteyen Arkadaslar

BaşlatanaxilleasTarih17/04/2010 22:40:30Yorum106

İlk mesaj
merhaba arkadaslar ben yunanistanda yasiyorum.yunanistanda ticaret yapmayi dusunen arkadas varmi? varsa hangi is kolunda ticaret yapmak istediklerini yazarlarsa sevinirim.

Yerleşim Yunanistan / KandiyeMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
106 yorum
Merhaba

Deri çanta ve cüzdan ihracatı yapmak istiyorum.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ythalat / Yhracat
Merhaba,

10 yıldır çorap,telefon kılıfı,plastik çorap askısı konusunda Atina,Selanik,Patras ve Güney Kıbrıs Rum kesimine mal gönderiyorum.Daha dün Girit adasındandan müştrilerimiz vardı abiye bayan giyim konusunda sipariş aşamasına geldik.
5 yıl öncesine kadar yer ve duvar fayansları ve fayans yapıştırıcısı satıyordum.
Anlayacağınız tek bir sektörle ilgilenmiyorum.İzmirde bir arkadaşla erkek çorabı yapan 15 makinamız var.
Bana yazarsanız çok iş kovalarız beraber ben burada bir plastik fabrikasınında ihracat müdürüyüm.Elbise askısı,çorap askısı,plastik ayakkabı kutusu,stadyum koltukları,saksılar,mandal,tuzluk satıyoruz(www.areksgroup.com)
Yunanda çok iş var ama kovalamak lazım.
Telefonum:0.506.7508356
msn :ert.arn@hotmail.com
e-mail:ertan@areksgroup.com

Ertan Arın
Areks tekstil ve Tarım Ür.Ltd.Şti.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
haklisin ertan.burada yapilabilecek cok is var.girit cok buyuk bir ada.ben iraklio(kandiye) sehrinde yasiyorum.yunanistanin 5.buyuk sehridir.nufusu 200-250 bin civari sanirim.diger sehirleri hanya, rethimno,agios nikolaos,sitia.burada yasayan turk gormedim.adanin en buyuk sehri benim yasadigim yerdir.birde iraklio(kandiye) limani serbest bolgeymis.genis dusundugunde butun yunanistan pazarina girmis oluyorsun.

Yerleşim Yunanistan / KandiyeMeslek Serbest meslek
Axxilleas ,

Bana ne yapabileceğpimizi siz söyleyin.Burada imkanlarımız çok.
Hatta yakında oraya geleceğiz.

Haber verin görüşelim.

msn:ert.arn@hotmail.com

Ertan Arın

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
ev tekstili, masa örtüleri, kumaş aksesuarlar üretiyorum. ilgilenirseniz görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yunanistan'da, Türkiye'de üretilen ev tekstil grupları çok satılıyor. Türkiye'den ucuza alınan bir çok ürün, orada zincir mağzalarda çok satılmakta. Ayrıca, Yunanistan'a sokulan mallar daha sonra, başka avrupa ülkelerine rahatlıkla sokulabiliyor. Bu konuda tarafımızla çalışmak, büyük miktarlarda nevresim takımı, yatak örtüsü, yorgan takımı, pike takımı gibi ürünleri ithalat edecek firma bulursanız, birlikte de çalışabiliriz. Onceden başarılar, kolay gelsin. Saygılarımla.
Berkay YILDIRIM
Pier Ic ve Dis Ticaret & E-Broker Hizmetleri - Firma Kurucusu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
kestane gönderebilirim. yeni mahsul 3 haftaya çıkacak. pazar araştırması yaparsanız ordaki fiyatları öğrenirseniz uygun olursa karlı bir ticaret olabilir ikimiz içinde. teşekürler.
naimdemirel@hotmail.com
ticaret ticaret ticaret

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emekli
slm yunanistandaki toz seker fiyatlarını ögrenebilirmisiniz bulgaristandan seker gönderebilirim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
merhaba arkadasım.
meil adresim.iadada@hotmail.com.tr tam bilgilerinizi atarsanız sizinle gorusmekisterim.limon,patates,soğan,daha bır cok urunde gorusmek ıstıyorum.
idris

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Mrb axilleas
ben İzmir 'den yazıyorum yunanistan ile agız tadımız hemen hemen aynı olduğundan buradan onlara tursu , kuru bakliyat, lokum , salça gönderebilirmiyiz.
İlginize şimdiden tşk.ederim.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Merhaba bu tamamem eşimle ilgili bir durumdu doğal olarak bende olaya va'kıf oldum...Marmaris Ticaret Odasında iken karşılıklı ticaret projesi hazırlandı...Özellikle Rodos'a...konum olarak daha kolay olduğundan,Rodos'tan yaklaşık 20 firma alım teklifi gönderdi burada ki esnaf pek profesyonel davranamadı...vs. eşim çalıştığı yerden ayrılınca dedik ki biz yapalım ama tabiki etik olmadığını düşündüğümüzden o firmalara biz geri dönmedik....şayet sizin aracı olabileceğiniz firmalar varsa ürün bulmakta yardımcı olabiliriz..detaylı görüşmek isterseniz mail adresimi kullanabilirsiniz.

Saygılarımla,

Nilüfer Seral
niluferseral@gmail.com

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Serbest meslek
merhaba bende yunanistan a ticaret yapmak istiyorum..ben bayan dış giyim gelinlik ve abiye üzerine çalışıyorum..burada bir iş yerim var küçük ama gzel...Yunanistan a ürün göndermeyi ticaret yapmayı istiyırum...bana yardımcı olabilirseniz gferçekten çok sevinirim...ei.ei_ei.ei@hotmail.com adresimdende bana ulaşabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ymalat
Nevresim takım üretmekteyiz eğer ilgilenirseniz görüşebiliriz.İletişim adresi:ahmetbicer19@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Tekstil
.

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Bilgisayar-Bili?im
merhaba erkek kemer imalat etmekteyim klasik ve kot kemerleri uretmekteyiz baskılı markalı desenli ürünlerimiz vardır. suzideri@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Ymalat
merhabalar,takı,aksesuar ve zamak döküm atölyemiz var.bünyemizde olabilecek her aksesuarı yapabiliyoruz.yardımcı olursanız seviniriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
merhabalar;
mermer&granit doğaltaş, ve mobilya imalatçısıyız.
ürünlerimizi yunanistan pazarına ihrac etmek istiyoruz.
ilgilenirseniz çok iyi olur.
bilindiği üzere mermer ihracatının getirisi yüksektir.
eğer elinizde pazarınız varsa yeterli yüzde payıyla iş yapabiliriz.
saygılar...
caglaradar@hotmail.com
00905327768189
ADAR GRUP®

Yerleşim TürkiyeMeslek Ymalat
MERMER İSTEYEN YOK MU?1. SINIF RENK RENK

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
süt sağma makineleri satabiliriz iilgilenirsen dönersin arkadasım.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
merhaba
edirne iline özgü badem ezmesi lokum çeşitleri kavalakurabiyesi akide şekerleri peynir şekeri nane şekeri ürünleri imalatçısıyız.
araştırmalarımıza göre yurtdışında bu ürünlere talep oldukça yoğun.
düşünürseniz semkar12@mynet.com
irtibata geçebilirsiniz

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Gyda
selamlar.. zeytin ve alt ürünlerini (yağ sabun vs) gönderebiliriz. edremit ve körfez bölgesinde faaliyet gösteriyoruz. zeytinlerimiz A kalitedir. adresim tginay @ hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BalikesirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Selam Ben 6 yıldır Çin'de yaşıyorum.Kendim elektronik mühendisiyim.Genel olarak elektronik ürünler ve giyim aşyası,ayakkabı gibi ürünleri Çin,Hongkong,Hindistan veya Türkiye'den gönderebiliriz.Çin ve Hongkongta resmi firmamız mevcut.Kendi ihtiyaçlarımızı karşılayacak ufak bir fabrikamız da var.

Fakat oradaki piayasa,piyasanın talep ettiği ürünler gibi bir çok şeyi bilmiyorum.

Bana shenzhen_import@hotmail.com msn adresinden ulaşabilirseniz ayrıntılı konuşabiliriz.
shenzhen_import

Yerleşim Çin / ShenzhenMeslek Elektrik / Elektronik
Merhaba biz turistik hediyelik ve aydınlatma sektörüne yönelik otantik aydınlatma ürünleri imalatı yapıyoruz bulunduğunuz bölgede ürünlerimizi pazarlayabilirsiniz, bizimle irtibata geçerseniz detaylı konuşabiliriz herkese hayırlı işler dilerim.
www.otanticlamp.com
muhittin.oz@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ymalat