Yazının yazıldığı tarih: 9.11.2006 Yani 2 yıl olmuş... Yazan topu topu 3 defa girip çıkmış... Yazı 63.500 defa okunmuş.. 200 civarında cevap-yorum yazılmış.. :))))) Yazan yazdığını unutmuş... Bayılıyorum yurdum insanının yaklaşımına:)))
arkadaşım 7. 8 milyar parayla bodrumda 500 600 ytl kiralık bir yerde mobilya aksesuarı yapa bilirsin çok rahat birşekilde evini geçindirip para kazana bilirsin
Merhaba: www.yuzduren.com lütfen inceleyin ve düşünürseniz bu ve çok kaliteli fikirlerim ile ilgili görüşebilir ve seçeneklerden beğendiğiniz olursa değerlendirebiliriz.. hoşcakalın
herkes fıkır verır para vermez o yuzden ben sana fıkır degıl yaptıgım birşeyi solıyım bundan 4 yıl once canakkalede ogrencıyken iş arıyodum okulumun yanında yapabılecek bi iş bi firmanın egıtımıne katıldım ve cok etkılendım cunku bahsettıklerı sey ılgımı cektı sunu dıyolarda gelcek 10 yılın yenı sektoru wellnes sektoru olcak ve bu sektore gırenler cok zengın olacak dıyolardı insanlar saglıksız beslenıyor yedıklerımız eskısı gıbı degıl ve insanların gıda takvıyesıne ihtiyacı var ve bıgun herkes gıda takvıyesı kullanacak dıyolarda bu dıkkatmı cok cekmıstı cunku dogru soluyolardı ben ziraat muh. okuyodum ve gercekten ınsanlar saglıklı beslenmıyodu bu işi 6 ay okulumun yanında yaptım sonra yurt dısına egıtıme davet ettı sırket benı bilim adamların ve ekonomıstlerden egıtım aldım ve bu sektore 10 yıl onceden gırıp mılyoner olanlarla tanıstım dondugumde okulumu bıraktım ve bu işi kurmaya basladım 1 yıldırda antalyadayım saglıklı yasam kuluplerım var burda hayatım tamamen degıstı 1 özgurum 2 kendı işin 3 dunyayı gezebılıyosun 4 kariyer fırsatı 5 ii arkadas ve iş cevresı ....aklına ne gelıyosa artık en onemlısı bayanlar bu işte daha ii k.i.b grsrz
mrb.iyi günler Biz Türkiyede ilkdefa ürüetilen hazır içeceğin toptan ege bölge bayisiyiz,ürünün müthiş pazar ı var ve müthişde talebi oluştu çok pratik oluşundan dolayı düşünürseniz detaylı bilgi için görüşebiliriz. tel.0544 3224676 msn.ibrahimtopac45@mynet.com
mrb.iyi günler Biz Türkiyede ilkdefa ürüetilen hazır içeceğin toptan ege bölge bayisiyiz,ürünün müthiş pazar ı var ve müthişde talebi oluştu çok pratik oluşundan dolayı düşünürseniz detaylı bilgi için görüşebiliriz. tel.0544 3224676 msn.ibrahimtopac45@mynet.com
merhaba bende yazlık bir bölgede edremit akçayda yaşıyorum ve hediyelik eşya imalatı yapıyorum ve sezonluk kendi atölyemizin ürünlerini satıyoruz sizde sezonluk olarak düşüne bilirsiniz ve antalyanın sezonuda çok uzun o avantajınızda çok imaletiyimiz ürünlerin bazıları buadreste www.berkom.net.tc. eyer böyle birşey düşünürseniz yardımcı olurum size . berkome@hotmail.com
Valla çok merak ediyorum bu rukiye hanım efendi ne yaptı. 4sene önce yazılan yazıya yorum yazılmasıda ayrı bir komedi:))
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"
"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."
ßeLki Sandığınız Kadar Ukala, ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem 'Keşke'Leri Sevmem !! ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem
Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı.Nasıl ki çömleği tutan dışında ki biçim değil içinde ki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir.
2006 da da göndermiş olsa bile hala sevdiği iş fikrini ya da girişimini bulamamış olabilir. Kısmet denilen şeyin ne zaman nerede geleceği asla belli olmaz. Ben hayatta şans faktörüne inanırım tabi ki işimi en son reddeye kadar şansa bırakmam ama. Eğer siz değerli dostlarımdan birisi iş fikirlerine ihtiyaç duyarsa www.parlakfikirler.org adlı siteyi ziyaret edebilir. Sonuçta kimseye tabi olmadan, kimsenin kahrını fuzuli yere çekmek zorunda kalmadan her şeyden de öte İNSANA LAYIK hayat şartlarında yaşamak hepimizin hakkıdır. Fakat maalesef özellikle ülkemizde bu hakkı kimse size vermez siz söke söke almak zorundasınız!!!.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz