Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Kurmak İstiyorum - 2

BaşlatanKüçük AğaTarih07/12/2008 16:14:35Yorum80

İlk mesaj
Üye683 yazı
Yazının yazıldığı tarih: 9.11.2006 Yani 2 yıl olmuş...
Yazan topu topu 3 defa girip çıkmış...
Yazı 63.500 defa okunmuş..
200 civarında cevap-yorum yazılmış..
:)))))
Yazan yazdığını unutmuş...
Bayılıyorum yurdum insanının yaklaşımına:)))
Üslubu beyan, ayniyle insandır.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Yayıncılık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
80 yorum
Yeni Üye3 yazı
GUZEL ARKADASIM BAK BENDE SEN GIBI IS YAPACAM DIYE DUSUNUYORUM AMA HERKEZIN DEDIGI ISTE KAR OLSAYDI BORCA GIRER MILLET O ISI YAPARDI INTERNET CAFEDE IS OLMAZ SIKILIR BIKAR BIRAKIRSIN SIMDIKI ZAMANDA DA HER YERDE IS OLARAK CAFECILIK YAPIYOR KARDESLERIMIZ DAMDA BODRUMDA HER YERDE INTERNET VAR 4 BI YANIMIZI SARMISLAR SEN PARANI 4 E BOL PARANIN 4/1 ni INTERNETE VER VE INTERNETINDE HEM PARANI HEM NE IS YAPACAM DERKEN KAYBETTIGIN ZAMANI KAZANIRSIN TICARETTE ESNAFLIKTA AKIL DAHA IY CALISIR SENIN AKLIN SANA KALIR

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
DF

Yeni Üye3 yazı

SLM ARKADAS ALLAH SANA YARDIMCI OLSUN

Yeni Üye3 yazı
SLM ARKADAS ALLAH SANA YARDIMCI OLSUN

Yeni Üye3 yazı
SLM AFERIM SIZE BOLE IS FIKIRLERI KONUSUN
hasanjabi

Yeni Üye3 yazı
SLM AFERIM SIZE BOLE IS FIKIRLERI KONUSUN
hasanjabi

Yeni Üye18 yazı
merhabalar..

ben yayın, kitap ve kırtasiye sektöründe işyeri sahibiyim..

sermayesi olup da benzer iş kurmak isteyenlere yardımcı olmak isterim..

ilgilenen arkadaşlar bana yazabilirler.

sermayenizin tamamını kullanmanıza bile gerek yok. bir kısmını finansman yedeği olarak saklayabilirsiniz..

ykaya

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yayyncylyk
Yeni Üye15 yazı
buradakı yazıları okudumm hıc bırı bana guven vermedı ama ben sunu yazayımm sana ben yat kaptanlıgı belgesını yenı aldım vede 1 ay marmarısdemavı yolculuk 5 ay bodrum gumbette gunluk tur yapan yerlerde calıstımm bızım patronun 150 mılyar degerınde 21 metrerede 50 kışi alan gunluk turyapan tekne 50 bin ytl sezon sonda kazandıgını soylemıstı vede yan tekne 14 metrede 23 kişilik gunluk tur yapan tekne60 bın ytl degerınde oda sezon sonunda 40 bınytl kazandıgını soyledıı şimdi sana gereklı olanlar sunlar bu ısden anlayan yat kaptanı vede 2 gemıcı bulman bunları su sayfadan bulabılırsın www.gemipersoneli.com seyehat ajantaları vde otellerle anlasacaksın fıyat alacaksın ise başlıyacaksınn tabii bu ısden ekmek yıyen ınsan cokk hadi kolay gelsınn yat sezonundan cok para kazanacaksınn vede gunluktur da yaparsın ozel turlarada cıkarsınn bunu okuyan sermayesı olan ınsanlar yapsın bıdee para tahsılı soyle oluyorr sezonun sonunda parayıı alıyorsunuz cunkıı seyehat a. turıslerden aldıgı parayı dovıze repoya vede diger yatırım işlere yatırıyorlaro yuzden para elıne gec geciyorr bankadan kredı almayınn cunkıı batarsınızz borcu harcı olmayacakk bu işi yapanlarınn saygılar
kader

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Denizci
Yeni Üye15 yazı
:=)) yazdıgım yazıları ınsanların okuması ıcın yazdımm belkıı bırısıı yapar bı bırısıı parası olan kişiiiii
kader

Üye390 yazı
Arkadaşlar hepimiz kuyuya taş atıyoruz ama çıkaran yok.Biri bana söylesin 8 milyara safari jeep yada 40 milyara antalyada lüks daire varmı.Yada ben aldım yapıyorum diyen.Sanırım teoride herkez canavar da iş icraata gelince kimsede tık yok.Yönlendirmeler ve yol göstermeler bir süre sonra sitenin konseptinin dışına çıkıyor.her fikri kabullenmek yada hemen başlamak gerekmiyor.Bugün çok iyi olan bi fikir 3 yıl sonrada iyi olacakmı.Yada devlet herhangi bir iş dalında değişiklik yaparsa seçtiğiniz iş nasıl etkilenecek.Ayrıca iş kurmak bu kadar kolaymı.Açan kadar kapanan var ve çoğunun nedeni başta yeterince hesap kitap araştırma yapmaması.
metinmetin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Editör5590 yazı
Yazan : tavsanuretimi

Rukiye Hanım merhaba, Antalyayı iyi tanırım burda büyüdüm elinizde ki sermayeyle yapabileceğiniz bir çok iş var,ama dikkat etmeniz gereken hususlar da var. Örn: ben olsam bu devir de ve özellikle Türkiye'de yatırırımımı gözle görünen somut şeylere yapardım,sebebi ise en kötü ihtimali düşünmek zorunda oldugumuz bu zor koşullar da paranızın en azından yarıdan fazlasını işler ters gitse de kurtarabilirsin. 2.si mümkün mertebe fikir alışverişin de bulunun ama ortaklığı iyi düşünün! 3.sü paranızın tümünü bir işe yatırmak yerine 80.000 ytl sermaye gerektiren bir işte yapsanız paranızın en az %40 a yakınını cebiniz de tutup o kadar gerekli sermayeyi de bir şekil de çeşitli eşyalara vs. taksit yaptırın. akdeniz_mercan@hotmail.com eklerseniz bilgi alışverişin de bulunabiliriz. Çok yok olan insan gördüm, genç ve isteklisiniz de belli ki hayal kırıklıgı yaşamanızı istemem. Elimden geldiğince bilgilendiririm sizi... Bütün okuyan arkadaşlara da selam...

Not : tavsanuretimi bu yazıyı yanlışlıkla başka yere yazmış akinselcuk ile ilgili bir yazı değildir.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye16 yazı
selam herkese. ben kendi işimi kurmak istiyorum ama sermayem yok..(sermayen yok niye bu işe kalkıyon derseniz güvenirliliğime inanarak başarılı olacağım ümidi var içimde )en fazla 2-3 milyar bulabilirim..ama bana bağlı olarak çalışacak 5-6 kişilik bi ekibim var(işe yararsa ).. şanlıurfa'nın bi ilçesindenim.eğer bu tarafta iş yapmak isteyen varsa beraber bi ekip kurabilir buraya en uygun işi düşünüp hayata geçirebiliriz.ciddi ciddi görüşmek isteyen varsa mail atabilir.yanlız şunu unutmayın benim yaşadığım ilçede terör ve terörle ilgili kesinlikle hiçbişey yoktur.o konuda şüpeniz olmasın.ayrıca halkı batı'lı ilçelerle yarışacak düzeyde kültürlüdür..

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Yeni Üye16 yazı
bide gelin şu rukiye hanımı unutalım..rukiye hanım yaşlandı torun tombalaga karıştı biz hala ona bişeyler yazıyoruz:=:):)demek ki bu yazı 100 sene kalsa yüz sene sonra da rukiye hanıma yazanlar çıkacak. o zaman rukiye hanım hayatta olmasa da türbe yaptırıp türbesine yazılarımızı bırakırız..bi elli sene sonra da iş kurmak isteyenler türbeye bez bağlamaya giderler :=:)

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı

okavci
Merhaba,
Karlı bir iş yapmak istiyorsunuz benim size teklifim şu olacak;
Ben şu anda güvenlik malzemeleri ithalatını ve yurtiçine dağıtımını yapan bir firmada bayi kanal müdürü olarak görev yapıyorum. Yurt genelinde bayilikler veriyoruz.
Detaylı bilgi : http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=3517

Valla Bayilikleri Bedava Veriyolar Hatta Kirayı Bile Bayilik Verecek Şirketler Ödüyor Siz Ne Sermayesinden Bahsediyorsunuz

Sunuda Söyleyim Benim 80000tl Param Olsa 5 Senede Memleketimin Yarsını Alırım Belki Biraz Abartılı Oldu Ama Kusura Bakmayın
Herzaman Üretim

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
Yeni Üye15 yazı
ankebut guzell yazmıssında 80 mılyar sermayesı olann sahısız bu ılanı ne zaman yazmıs tarıhıne bakarsan ıyı olurr benım dusuncemce kuyuya bir tas atmıs 40 akıllı cıkartamamıss
kader

Yeni Üye3 yazı
merhaba arkadaşlar ben sivasdan ufuk yaklaşık 15 yıldır iş makinası operatölüğü yapıyorum çeşitli nedenlerden dolayı artık kendi işimi kurmak istiyorum ancak kredi çekecek durumda değilim sermaye arkadaştan iş benden bir ortak arıyorum bulunduğum ilçede iş makinasına büyük rağbet var ve kısa sürede sermayeyi çıkartabiliriz iş makinası ile inşaat sektöründe ve köylerin altyapı ve kanal işlerinde uzun süre çalıştım tercübem ve çevrem vardır iş bulma konusunda sıkıntı olmaz yardımlarınızı bekliyorum

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
Merhaba kardeşim.
benim sana tavsiyem him tereddütüz kozmetik dükkanı, inanın bana hiç bi işte bu kadar kar yok. bi yüzük alıyosun 2 ytl ye saat 10 ytl küpe kolye şampuan parfüm falan inanın çok karlı bi iş. zaten bayanların en çok giderleri güzellikleri için harcadıkları para, doğru değilmi rakamlar küçük kozmetikte. fakat toplamda kar yüksek. buna emin ol. tek yapman gereken şey fuul çeşit fakat doğru yerden ve doğru fiatlara alman. çünkü pazarı ve piyasası olmayan mallar. ben doğu anadoluda ki tüm kozmetikçilere mal veririm bu kadar karlı bi iş yok. detaylı bi şekilde konuşmak istersen mertecza_1953@example.com

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Ythalat / Yhracat
Üye192 yazı
rukiye hanım:
projemle ilgilenen bütün arkadaşlara:
bu iş döküm mermer işidir tüm yurtta halen yapılmaktadır.benim artım
şudur:daha cazibeli bayanların ,mimarların ilgisini çekecek bir
üründür.pazar problemi yoktur neden:insanlar hep güzel olanı digerine tercih
eder ,birde aynı fiyat olursa.....ne kadar tercih edilir onuda siz
düşünün.ben gelecek talebe nasıl yetişecegimi düşünüyorum.tekrar
ediyorum.yaşım 35 yıllarca kazandıgımı arge ye harcadım cebimde 50 ytl
yok,bu parayıda kimseyle paylaşmak istemem.ama benim şartlarım bunu
gerektiriyor.hep dürüts olma çabasında oldum(hep suistimal edildi) öylede
olacagım,bu iş günübirlik iş degildir.ilerdeki zamanlarda aynı teknikle
inşaatlar için asansör kapısı üretiminede gececegim.ama o tüm türkiyeye
yönelik fabrikasyon bir iş olacak,öncelik tabiiki döküm mermerde hem bu
aşamada karşımdaki insanı tanımış olacagım.tabiiki o da beni,
şimdi gelelim en kötü olasılıga:en kötü durumda bile yatırdıgınız para
boşa gitmez,bir döküm mermer işletmesi sahibi olursunuz.o işletmede yine
para kazanılır.ayda 10 ytl kazanmassanız,3 ytl kazanırsınız.

MALİYET
işletme kirası...5000 ytl(200 metre kare dükkan)
makina ve kalıpların temini 25000 ytl
montaj aracı...10000 ytl
çalışanların maaşı... ilk 2 ay için daha sonra kendimiz karşılayacak düzeye
geliriz...10000 ytl
ekstralar cıkacaktır....5000 ytl de onun için yazarsak maliyet
belirlemiş oluruz
ekstra bilgi için:05356846484
unutmadan patent müracatını kendi adıma yaparım,ortak müracaat isteyen
olursa, onu ayrıca görüşürüz.iyi akşamlar..

hayat felsefem şudur:herkesin yaptıgı işi yaparsan, herkes kadar kazanırsın.iyi kazanmak istitorsan bir farkın olmalı

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ymalat
Yeni Üye3 yazı
Merhaba ben size ukrayna da is oneriyorum ilgilenirseniz benimle irtibata geciniz biliyorsunuz ki ukrayna ile antalya arasinda sıkı bır bag vardır.gokhan_turgut@hotmail.com

Yerleşim Ukrayna / SimferopolMeslek Mimar
Yeni Üye57 yazı
Selam ;80 iyi bir meblag birazda kabiliyet ve tercübe varsa .gerisini görüşelim h.t771@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Üye920 yazı
selamlar..........size ciddi iş teklifim var...antalia fuara katildim iki kere...antalia muthiş pazar...ciddi kişi ile iş birliği yiaparim...çok karli
iş....sitemi inceleyin www.granitsanat.com
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
mrb rukiye hanım 80 milyarınız varmış bende ankarada iş kurtum bazlama-yufka-kadayıf ve unlu mamüller imalatçısıyım antalayada böyle güzel bir iş gider otellerle anlaşırsınız verirsiniz tatlı-börek vs.yapıp hanım olduğunuz için bu işten anlarsınız başka işten anlamazsınız ankarada da yardımcı olabilirim.antalyada yapamzsanız.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye8 yazı
selam Rukiye hanım inan okadar çok iş fikirleri ve tavsiyeler var okudukça insanın kafası karışıyor. sen inşallah bir işe karar vermişsindir. vermiş olduğun kararı benimle paylaşırsan inan çok memnun olurum.ne alaka deme bende iş yapma konusunda kararsızım. dürüst ve elal kazanmak isteyenlerin yolu açık olur inşallah.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Yeni Üye4 yazı
arkadaşlar merhaba bende iş yapmak istiyorum ama sermayem yok 24 yaşında bayanım ama evde ahşap boyama yapıyorum onları satmak istiyorum nasıl satabilirim bi akıl verin alan olursa burdanda bana ulaşın lütfen herşey yapıyorum aklınızda olsun lütfen şimdiden teşekkürler

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Ev kadyny
Yeni Üye1 yazı
beni ara adana da yaşıyorum durust guvenılır ve allah korkusu olan bırııym gel adanaya senınle cok guzel seyler yapalım ic gııym ımalat kendıme guvenıyorum 05384437159
gagkos

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ymalat
Üye124 yazı
tesadüfe bak bütün sazanlar bir anda biraraya gelmişler.
yahu her param var diyene ne diye inanıyorsunuz a benim saf kardeşlerim.
80 milyar deilde 80 tane biti varmıymış bir sorsaydınız

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye124 yazı
birde şunu belirteyim bayan 2006 da göndermiş yorumu hala fikir vermeye çalışıyorsunuz , gerçekten komik

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
iş kurmak kolay ama devamı önemli her zaman kazandırmalı yani ilgilenenler olursa arkadaşlar uluslar arası bir ürün var hemde çok düşük sermaye ve sürekli kazandıracak bir iş haberiniz olsun baş harfi RAİN OFF...(ANTİMAYT PRATİK KORUMA VE BAKIM ÜRÜNLERİ)
incelemek isteyenler için linkini veriyorum...sermayesi çok komik ayrıca firmadan herşeyi temin edebiliyorsunuz. bakın 1 TL lerden neler oluyor...

http://www.rainoff.asia/teknik.htm
yavuzsayal

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis