Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Kurmak İstiyorum - 2

BaşlatanKüçük AğaTarih07/12/2008 16:14:35Yorum80

İlk mesaj
Üye683 yazı
Yazının yazıldığı tarih: 9.11.2006 Yani 2 yıl olmuş...
Yazan topu topu 3 defa girip çıkmış...
Yazı 63.500 defa okunmuş..
200 civarında cevap-yorum yazılmış..
:)))))
Yazan yazdığını unutmuş...
Bayılıyorum yurdum insanının yaklaşımına:)))
Üslubu beyan, ayniyle insandır.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Yayıncılık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
80 yorum
Yeni Üye11 yazı
o kadar paramolsaydı Forex'e girerdim.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye12 yazı
mrb ben ağrıda oturuyorum bir iş makinası alıp çalıştırmak istiyorum ama malesef bu iş makinasını çalıştırabileceğim bir yer yok ağrıda yani garanti bir iş yok sonuçta şimdi nerden bakarsanız bir iş makinasının değeri 150,000-200,000 tl den aşağı değil alıp iş yapamama riski var onun için almakta tredütlüyüm msn adresim ramo_t_kral@hotmail.com detaylı görüşebiliriz
sdgfev

Yerleşim Türkiye / A?ryMeslek Esnaf
Yeni Üye8 yazı

rukiye hanım sizin yerinizde olsam antalya güllük caddesinde bir dükkan kiralar bayan çantası ve diğer çanta çeşitlerini perakende olarak satardım daha önce kendim antalya güllük caddesinde bu işi yaptım ve aylık ortalama 5-6 milyar lira civarında para kazandım tavsiye ederim deneyin kesinlikle dua edeceksiniz
murat

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye5 yazı
Merhabalar, bu forumu yeni keşfettim ve bu ilk mesajım

Üşenmedim 6 sayfayıda inceledim 2,5 sene geçmiş olmasına rağmen pek düzgün bi yanıt gelmemiş. Herkes atmış tutmuş yok şunu yap, yok bunu yap. Yahu kardeşim o dedikleriniz nasıl yapılacak asıl orası sorun zaten. Fikir atıp tutmak kolay mesela ben şimdi bi şirket kurmak istesem kime gidecem? Sadece parası olupta ne iş yapacağı bilemeyen için hiç bir cvp verilmemiş....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye19 yazı
Bulgaristan:Türk KOBİ’sinin, en kolay pazarı niteliğinde olan bu ülke AB’ye girmekte olduğu için yatırım için de cazip. Devlein elindeki büyük işletmelerden sonra şimdi küçük ve orta ölçekli işletmelerin özelleştirilmesine sıra geldi. Eski sosyalist ülkelerin yapısal özelliği Bulgaristan için de geçerli, ekonominin eksik olan yanı küçük üretim. Özellikle gıda sektörü açısından Bulgaristan pazarı hem yatırıma, hem pazarlamaya çok açık. Ayrıca Bulgaristan organik tarım alanında Avrupa’nin gereksinmesine yanıt verebilmek için kendini hazırladığı için gıda sektörü KOBİ’leri için yaratıcı imkanlar da sunuyor. İşbirliği ve ortakllıklara çok yatkın bir pazar.

Şu anda kurulu faaliyete tek kişilik anonim şirketim var büyük bir alman marketler zinciri 21 mağazası olan ve böyle bir ürünü olmayan satılmayan bunun dışında bildiğim yerler bağlantılar önceden çalıştığımız müşteriler var. Türkiyeden bulgaristana paketlenmiş veya alüminyum tavada toptan perakende BAKLAVA SATIŞI %100 kar alış,nakliye,gümrük,dağıtım işlemleri toplam maliyeti 8 lira kg bazında en az 6-6.5 eurodan perakende satılabilir market içinde kasa önünde stand kiralanabilir.Türkiyenin günlük baklava tüketimi yaklaşıK 450 ton bulgaristanın 30 ton yani 30 000kg dır EN KÖTÜ İHTİMALLE 10 ton gibi aylık kapasite yakalanabilir.

Ortalama net getirisi en kötü ihtimalle 10 000 euro olur bulgaristan piyasasında ÖDEMELER NAKİTİR ÇEK SENET VADE YOKTUR NET KARDAN %30 ile bu işi komple kurup çalıştırırım denetleme resmi evrak işlemleri satışı yeni pazar arayışı yapılır.Ayrıca Romanyada

satış yapılabilir doğu avrupanın 2 inci büyük gıda tüketicisi Romanyadır.sezcancavus@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Mühendis
Yeni Üye4 yazı
merhaba arkadaşlar rukiye hanımı bi kenara bırakın artık bence...
benim sizden istediğim birşey var bana istanbul'da yaşayan bir çin'li makarna ustası lazım yardımlarınızı bekliyorum(acillllll) herkese kolay gelsin....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye29 yazı
hanfendi o parayla güzel bi fırın açılır ben fırında yıllardır çalışıyorum eğer düşünürseniz herkonuda yardımcı olabilirim siz fırını halledin gerisini ben hallederim evliyim 2 çocuğum var erzurumluyum34 yaşındayım saygılarımla mail adrsim se.2525@hotmail.com
dadaş

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Ymalat
Üye148 yazı
Arkadaşlar Rukiye hanım ta 2006 yılında bu başlığı açmış :)) boşuna yazmayın bence...
www.turkisletmerehberi.com Türkiyenin En Kapsamlı Kobi Rehberi

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye46 yazı
ne yani iki yilda 80 milyar para bitermi berkide su an 160 milyari var
hig33

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Üye148 yazı
Mesele 80.000 meselesi değil, paylaşım ve muhabbettir. Burdaki başlıktan yola çıkarak konu konuyu açmış, güzel ve uzun soluklu bir sayfa oluşmuştur.

Bence bu sayfada herkes konu konuyu açması şeklinde düşüncelerini paylaşmaya devam etsin.
..ııII BÜYÜK HEDEF IIıı..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye333 yazı
Karlı bir ticari faaliyet konusunda ithalat ve ihracattaki yıllık 3000.000 tl ciro ya sahipşirket hacmimizi genişletmek için sermaye yatırımı yapabilecek ciddi ve pofesyonel düşünen sermayesi ile katkı sağlayacak yatırımcı talep edilmektedir. ilgilenenlerden yanlızca ciddi olanlara cevap verilecektir.Saygılarımızla
tel:0282 263 20 03 gsm:0541 347 49 59
firmamız tabelacılara inşaat sektörüne hizmet veren firmadır ege ve marmara bölgesi trakyada 800 firmaya yakın müşteirsiyle hizmet etmektedir bu firmalara tabela malzemesi ve dijital baskı makinaları ,cncler,ploterlar ve lazer makinalarıda satmaktayız mail:makkoreklam@hotmail.com
MUSTAFA YAŞAR GÜNGÖR

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Reklam
Yeni Üye67 yazı
selamlar bayan arkadaşım bence ne kadar paran olursa olsun ama gercekten ben şuanda senın yapcağın ne turde bir iş olursa olsun ama kesınlıkle enazında bu son ıkı ayı bıtırmeye bak ondan sonra ne yapcağını burda veya sitede gundeme getır cunku bu son ıkı ay ıcerısınbde tum sektorlerde cok buyuklukte olmasada bır daralma var hıc bır pıyasada şuanda net fiyatlarada ne toplu tuketımde ne de perekended hangı sektore gıdersen gıt bıyasada cok sıkıntı var onun ıcın bence paranı bıraz daha bekle ve saberet .
girisimpazarlama@hotmail.com
zeynal

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye9 yazı
merhaba hanfendi ben izmirden mesut size şöyle yardımcı olayım yüzde yüz kar imajlı bizlerde elektironik ev aletleri kiloylan satıyoruz sizler alıyonuz taneylen satıyorsunuz mesela bir ütü ketır ekmek kızartma mak aklınıza daha ne gelirse sizlere cok ucuza gelir arayın görüşelim detaylarını anlatayım 05557684357 mesutege_06@hotmail.com saygılar
sakal

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye9 yazı
merhaba hanfendi ben izmirden mesut size şöyle yardımcı olayım yüzde yüz kar imajlı bizlerde elektironik ev aletleri kiloylan satıyoruz sizler alıyonuz taneylen satıyorsunuz mesela bir ütü ketır ekmek kızartma mak aklınıza daha ne gelirse sizlere cok ucuza gelir arayın görüşelim detaylarını anlatayım 05557684357 mesutege_06@hotmail.com saygılar
sakal

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
slm bence fikirleri oku kendin degerlendir başkaları ile tanımadıgın insanlarla irtibata geçme ben farklı işlere girdim daha iki hafta önce 200 bin liramı çarptılar dikatti ol bana kalsa perde ve ceyiz dükkanı aç antalyada pek fazla yok iyi iş yaparsın ben kendim bu sektördeyim ve antalya çok canlı bir

Yerleşim Türkiye / Adana
Yeni Üye2 yazı
allah aşkına 80 binliraya ne otomotivi ne inşaatı kimisi yardım edecekmiş görüşelim diyor at paranı bankata git çalış bir işyerinde kafan rahat olsun kaç gecedir işlerimi kurtarmak içn geceleri eve gidiyorum sen kalmışsın ne diyorsun

Yerleşim Türkiye / Adana
Yeni Üye77 yazı
bence D&P parfümün bayiliğini alın heleki antalyada turistlerin bol olduğu bir memlekette süper iş yapar normaldede zatn cok kaliteli.

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
Üye152 yazı
Kadın 09/11/2006 tarihinde konuyu açmış işede girmiş hala yorum yapılıyor..Kadın kaçkere maaş almış üstünden hala o soruya cevap veriliyor tuhaf...Bu arada bende cevap vermiş oldum :)
http://www.tasarrufuzmani.com Z.Berrin
Üç şey fesat ve yıkım sebebidir:
1-Helalden kazanmama.
2-İstenilen ve doğru yere harcamama.
3-Yasaklanan yerlere harcamadır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye2 yazı
Questt le tanışırdım..:!!

Yerleşim Türkiye / Yst
Yeni Üye2 yazı
Questt le tanışırdım..!!

Yerleşim Türkiye / Yst
Yeni Üye2 yazı
ülkemizde işkurmak isteyenlere gereken yardım yapılmıyor.iş kurmak için parası olanlar ne yapacağını,işyapacak olanlarda parayı nasıl bulacağını bilmiyor.ısıtma ile ilgili yapacak olduğum bir projem var ancak bu projeyi hayata geçirecek maddi imkanım yok.bu projenin yurtdışında pazarı var ve bununla ilgili çalışmalarım devam ediyor.yeni model radyatör üretimi yapmayı düşününen partner arıyorum.
mag

Yerleşim Türkiye / Kütahya
Yeni Üye1 yazı
slmlar ben daha 17 yaşındayım sermaye bulup iş kurmak istiyorum hadi sermaye kolayda yapılacak karlı bir iş arıyorum.Aslında düşündüğüm bir iş var ama onada ne kadar sermaye lazım bilemiyorum yhaa bi allah kulu ama bilen biri bana bi akıl fikir versin. Bu arada düşündüğüm iş de beyaz eşya dükkanı.. şimdiden teşekkürler
eSeLoOo

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Ö?renci
Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mystone
Kadın 09/11/2006 tarihinde konuyu açmış işede girmiş hala yorum yapılıyor..Kadın kaçkere maaş almış üstünden hala o soruya cevap veriliyor tuhaf...Bu arada bende cevap vermiş oldum :)

Nasıl vevap vermesin , centilmen Türk erkeği, ve girişimcisi ,

YAŞ 25
BAYAN
80 MİLYAR ne yapacağını bilemeyen para.
2006 dan bu yana
ya bana da çıkarsa gibi , cevap veren verene .
Bu gidişle en az on sene daha cevap gelir bu başlığa .
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
Merhaba aengin bey 6000 sermaye ile yapilacak is konusunda biraz daha detayli bilgi verebilirmisiniz lutfen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye13 yazı
antalyadan merhaba
öncelikle hiç tecrübeli olmadın bir işe kalkışma
ve ençok ilgi duyduğun hoşuna gidecek ben bu işi severek isteyerek yaparım dediğin bir iş tercih et

zıpkıncı

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
MERHABA BEN KEMAL ERGÜDER BURADAKİ ARKADAŞLARA SESLENİYORUM
ZAMANINDA Bİ FİKİRLE BAŞLAYIP YAVAŞ YAVAŞ KURULMA AŞAMASINA GELEN VE TÜRKİYEDE PAZAR PAYI GERÇEKTEN CIDDI RAKAMLARA ULASAN KARGO ŞİRKETİMİZ İÇİN
81 VİLAYET VE KAZALARINDAN BIZLE BERABER YOLA CIKMAK İSTİYECEK GİRİŞİMCİLERE SESLENIORUM İLGİLENENLER ORTAK FIKIR URETİP YOLA CIKMAK İSTEYEN LER

kemal_erguder@hotmail.com adresınden ulasabılırler bana
KEMAL ERGÜDER

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Serbest meslek
Yeni Üye3 yazı
Selam.ilanınızı biraz geç gördüm.Merak etdim ne yaptınız yapabileceğiniz bir iş bulabildinizmi ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye2 yazı
beni cepten ara 05325664329
jet

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye63 yazı
Bu konuda iyice sıktı. Artık kapansa çok iyi olur. 2006'da açılan başlığa hala yorum yazanlar var. Zaten ortalıkta Rukiyede yok. 2.5 seneden beri giriş yapmamış. Büyük ihtimalle böle bi sitenin varlığını bile unuttu. :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye2981 yazı
rukiyeler ölmez. ,
Belkide arada sırada konikse girip sazan seyrediyordur.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat