Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

15 Ytl Var, Ne İş Yapabilirim?

BaşlatanmoustaphaTarih04/10/2006 11:34:21Yorum45

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
merhaba bende sitenize yeni üye açıkta 15000ytl civarı bir param var ne yapabilirim diye düşünüyorum işim gereği kuyumcuyum tl yi altın dövizle oynayıp biraz çoğaltıyorum ama bu benim işim zaten ufak çaplı bi iş yapmak istiyorum tabii fikirlerinizi alabilmem için bulunduğum yer talep piyasası pazar koşulları hakkında bilgi sahibi olmanız gerekiyor doğru zaman doğru yer doğru iş mantığından yola çıkarak hareket edyorum ama tabii analizlerimin hepsi pozitif çıkmıyo 15000 ytl niz olsaydı siz ne yapardınız belki bi arkadasın yazdıklarından esinlenerek yeni bir fikir oluşur aklımda tesekürler....iyi çalışmalar...
mustafa sahın

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
45 yorum
Yeni Üye1 yazı
selam arkadaşlar benim okadar param olsa direk 3 günde bir makina yapıp 20000 liraya satarım yapacağım makinanın maliyetide 6000 lira sana tavsiyem parayı bu gibi işlerde kullan kullanamıyorum diyosan bana ver ben sana bir hafta sonra geri verim
lord

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye10 yazı
ben gaziantepte yaşıyorum.Bayanım.20bin ytl sermayem var.güzel bir iş fikri olan bir ortak arıyorum.ilgilenirseniz sevinirim.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ev kadyny
Yeni Üye2 yazı

merhaba siteye yeni katıldım önçe herkese selam. ben memurluğum yanında iki iş daha yapıyorum gecinmeye çalışıyorum.burda elinde sermaye olup iş olanağı arayan arkadaşları gördüm.aslında ufak sermayelerle güzel işler yapılır.ama insan önçe ben ne iş yapabilirim ,başarabilirmiyim demeli ve bundan emin olmal kendine güvenmeli. ondan sonra işe başlamalı. iş çok. en basidinden penalvan tibi bir araç alırsınız.çoğu ufak esnaf hergün çarşıya gidemez ama mutlaka bir iki eksiyi olur ve o eksiklerin kapısına gelmesi onları sevindirir.işte işin püf noktası burda .araştırmak ve her zaman giden malları bulmak sonra onları alıp kapı kapı esnafa dağıtmak riski yok ve parasıda güzel. böyle işler yapmak isteyen arkadaşlar meil atarlarsa gerekli yardımları yaparım.2 ncisi daha büyük sermayeli arkadaşlar varsa meille onlarada elimden geldiğinçe yardımcı olmaya çalışırım
batuhan

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Memur
Yeni Üye3 yazı
slm arkadaşım benim fikrim çok lüks olmayan mutevazi bir dükkan kiralayıp spot halı satabilirsin ve kar marjın ortalama %40 ila %50 civarında olur ve sürümün çok fazla olur piyasadaki halıların nerdeyse yarı fiyatına satıp bu kazanca sahip olabilirsin eğer düşünürsen sana bu konuda yardım cı olurum
isarigul

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye57 yazı
İlanınız çok eski olmalı,isterseniz ,benim yazılarıma bi dönün ,uyarsa yazışalım isterim ...Hüseyin

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Yeni Üye33 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - pcked
selam arkadaşlar iş fikri bulmak kolayda seçim yapmak karar vermek çok zor ben internet cafe işletiyorum bir dükkan daha açmak istiyorum ama açmak istediğim yer beni bu iş kadar yıpratmasın saatleri belli olsun akşam 8 de paydos mesela hafta sonu 1 gün tatil yapabileceğim yaw hem para kazanmak hemde az huzur istiyorum öyle çok sermayem yok zaten olsa site site gezmeyiz gerçi dostlar arasında olsakta öyle ya bakın benden bir kaç örnek size meyve suyu dükkanları güzel biryerde yazın süper iş yapar fazla popüler de değil her köşe balşında yok yeni bir furya işte anadolu yakasında istediğin yerde aç çok az yerde var ama kışın ayrı bişeyler de yapmak lazım yiycek üzerine tek başına bu iş mevsimlik olur .2ncisi su bayiliği her ev su alır risksiz iş .1 araba aldın dükkan kiraladın içeri alabildiğin kadar damacana su 1 yazahane masası hadi iş olmadı battın aldığın araba aynı para hatta fazlasına satma ihtimalinde var aldığın su damacaları aynı para su bozulmaz paslanmaz bi kira cüzzi yani zarar yok risk yok giden zaman olur ya bana ciddi iş lazım ne biliyim şöle tatil bölgelerinde yiycek içicek işi gözel bi retorant yaw filim gibi anlayın işte ağaçlar kuşlar doğa cıvıl cıvıl yol üstünde dükkanım herşeyiyle bire bir oğraşıcam elemanlarla alışverişle kendin pişir kendin ye gibi mesela yaw balık restorant olabilir valla önce sağlam güvenilir işine sahip çıkan insan canlısı bir ortak sonrada böyle biryeri uygun fiyata kapatmak lazım şu an işletiğim yeride satar giderim valla durum bu işte internet cafe allaha şükür işimiz varda bezdim ya hele yanlız çok zor benden bukadar

kendine güvenin gelsin kardeşim
bence aç 2ci şubeni ;)
eleman tut kasaya koy
dur hemen para çalarsa diye korkma

kasaya oraya buraya heryere bbg evi gibi kamera koy
elemanına talimat ver
kazandığı paraların saatini kayıt alsın
sende akşamları git o kayıtları al
ve incele dediği saatler tutuyomu
tutoyrsa kayıtları hızlı bir şekilde izle
kayıt dışı bir para kazanma söz konusu varsa bilki cebe atmıstır namussuz :)

sonra git o hayalindeki yer aç hatta orayada eleman koy orayada kamera koy kendine nezih bi yerde ofis aç ve kameraları izle
ahhh şu teknoloji
sevgiler

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye66 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - efe ali
kardeşim kimsenin aklına uyup paranı batırma paranı bildiğin işte kullan bir ata sözü var üstüne alınma sokma akıl kar etmez kendine iyi bak

efe ali sana kocaman bi OHAA diyor ve bu siteden derhal defolmanı istiyorum. geri zekalı yaratık burda insanlar fikir alışverişinde bulunuyor. kimse kimsenin parasını yönlendirmiyor.
By_Bora

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ymalat
Üye2981 yazı
2006 dan bu yana iş bulamamışsan ve parayı kaybetmemişsen ,

Mesleğim , kuyumculuk demişsiniz. Benim size önerim en iyi iş bildiğin iştir. Yada en azından , bildiğine yakın işleri düşün derim. Mesela kuyumcu dükkanları için, kuyumcu, vitrin malzemesi, ve mankeni imalatını öneririm. Tabii olarak nasıl yapacağım diyeceksin , ve ben sana diyeceğim ki, fason yaptır. Sen diyeceksin ki , kime yaptırayım? nereden bulacağım?, bu işi fason yaptıracağım yeri , el cevap , modelleri bul, satmayı planla ben sana yapayım . Küçük bir atelye , ve iyi bir pazarlama , hatta şimdilerde yurt dışına bile pazarlayan malzemeciler var, bir ukranyalı hanım ile anlaşmış, tanıdığım bir imalatçı kriz falan tanımıyor. Ukranyalı hanım cayır cayır satıyor. Bu işin merkezi İstanbul kapalı çarşı ve tavuk pazarı. Neredeyse bütün anadolu ve ege oradan alır bu ürünleri.

Kalıplarını da yaparım . Yeterki satmayı organize eden biri olsun . Hayırlı işler.
ismail karagülle

Üye2981 yazı
cankan35
araç var diyelim , ne satacağız , hangi sektöre, ayağına getirmek iyi de , o malı esnaftan daha ucuza nasıl alacağız, burada sermaye sorunu çıkmıyor mu ?, depo sorunu çıkmıyor mu ?

Biraz daha açıklayıcı , anlatırsanız daha iyi olur.
ismail karagülle

Yeni Üye1 yazı
arkadaş birde kokeretçi açmayı dene iyi para getirisi var
sevdeipek

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Di?er
Üye150 yazı
arkadaş konuyu 2006 yılında açmış, konuyu tekrar hortlatmışsınız arkadaşlar

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
Yeni Üye51 yazı
o paraya güzel iş var ama zaman ve bilgi sahibi olman lazım vede 15 m kare boş bi mekana
hayatını boşa geçiren insanların mezarıda boş olur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Üye106 yazı
ne mesala kardeşşş
kadir

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Otomotiv
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar benim maddi durumum fazla iyi değil ama iş kurmak istiyorum birde bende az bir özürlülük var bana nasıl bir iş yapabileceğimi söylermisiniz?

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Emekli
Yeni Üye39 yazı
abiycim 15000lv. bulgaristanda iyi bir is yapa bilirsin.beni araya bilirsin.+359899389979.
jah...

Yerleşim Bulgaristan / Silistra