mustafa sahın
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - mozsarac Sevgili kardeşim, Bahsettiğin parayla ancak bir ofis açabilirsin. Demek ki sermaye gerektirmeyen işler düşünmelisin.Emlak ofisi, sigortacılık, faturabank vb. önerebilirim.Burada kararı kendi yapına ve çevrene göre sen belirleyeceksin.Çok girişken biriysen ve çevren çoksa sana emlakçılığı öneririm. Selamlar |
Yazıyı gönderen - vakanuvis aga bak.namaz kılanlar için özel bi pantolon tarzı bişi yapmesela namaz kılarken secdede herkes pantolonunu yukarı kıvırıyor.sen bunu eğilirken kendini esnetebilerek rahat hareket eden bir pantolon eşorfman tarzı bişi yap bi de bunun terlemeyi önleyen kumaştan yap.adınada namaz eşorfmanı koy.1 milyara yaparsın bunu.hatta o ble fazla.al patentini dön köşeyi.benden demesi :D |
Yazıyı gönderen - pcked selam arkadaşlar iş fikri bulmak kolayda seçim yapmak karar vermek çok zor ben internet cafe işletiyorum bir dükkan daha açmak istiyorum ama açmak istediğim yer beni bu iş kadar yıpratmasın saatleri belli olsun akşam 8 de paydos mesela hafta sonu 1 gün tatil yapabileceğim yaw hem para kazanmak hemde az huzur istiyorum öyle çok sermayem yok zaten olsa site site gezmeyiz gerçi dostlar arasında olsakta öyle ya bakın benden bir kaç örnek size meyve suyu dükkanları güzel biryerde yazın süper iş yapar fazla popüler de değil her köşe balşında yok yeni bir furya işte anadolu yakasında istediğin yerde aç çok az yerde var ama kışın ayrı bişeyler de yapmak lazım yiycek üzerine tek başına bu iş mevsimlik olur .2ncisi su bayiliği her ev su alır risksiz iş .1 araba aldın dükkan kiraladın içeri alabildiğin kadar damacana su 1 yazahane masası hadi iş olmadı battın aldığın araba aynı para hatta fazlasına satma ihtimalinde var aldığın su damacaları aynı para su bozulmaz paslanmaz bi kira cüzzi yani zarar yok risk yok giden zaman olur ya bana ciddi iş lazım ne biliyim şöle tatil bölgelerinde yiycek içicek işi gözel bi retorant yaw filim gibi anlayın işte ağaçlar kuşlar doğa cıvıl cıvıl yol üstünde dükkanım herşeyiyle bire bir oğraşıcam elemanlarla alışverişle kendin pişir kendin ye gibi mesela yaw balık restorant olabilir valla önce sağlam güvenilir işine sahip çıkan insan canlısı bir ortak sonrada böyle biryeri uygun fiyata kapatmak lazım şu an işletiğim yeride satar giderim valla durum bu işte internet cafe allaha şükür işimiz varda bezdim ya hele yanlız çok zor benden bukadar |