Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Seyehat Acentesi Açmak İstiyorum. . .

BaşlatanbzbyTarih30/12/2009 01:24:21Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye26 yazı
Herkese merhaba,
Bugün bir ortaklık teklifi aldım, eniştem birlikte seyehat acentesi açmamızı istedi, herşeyi kendisi yapacak ama benim başında durmamı istiyor. O İstanbul Bakırköy, Aksaray yada Sultanahmet'te açmamızın daha iyi olacağını düşünüyor, ben de taksim yada Elmadağ olsun dedim oraları dahi iyi bildiğim için... Ama bu konu hakkında bir bilgim yok, neler yapılır neler edilir bilmiyorum, bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim..

İyi günler
cihanzorbey

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Halkla ilişkiler
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye57 yazı
Cihan Bey Merhaba,

Hayırlısı olsun. Umarım seyahat acentanızı açarsınız. Size şu şekilde yardımcı olabilirim. Eşim geçen ay IATA diplomasını aldı. Benim bildiğim bu tarz bir acenta açılması için IATA diplomasının da acentanızda olması gerekmekte. Ayrıca e-dış ticaretle ilgileniyorum. Bende yeni bir Yorktrade mezunuyum. Zeytinyağlı sabun ürününüyle ilgileniyorum. Ticaret yaptığınızı düşünerek fikir alışverişinde bulanabiliriz diye düşündüm. Bu iki konu hakkında bana yazmak isterseniz e-mailim hburak76@yahoo.com

İyi Günler.

Haydar MESCİOĞLU
HBM

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye300 yazı
Şimdiden Hayırlı olsun...Türsab sitesini incelemenizi öneririm..
- Kendi işinin patronu/elemanı...
- Bilgi paylaştıkça çoğalır...
- Ticaret beceridir...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye26 yazı

teşekkür ederim...haydar bey size en yakın zamanda mail atacağım ve desert16 türsab sitesini inceliycem...
cihanzorbey

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye2 yazı
herkese merhaba,
A grubu enformasyon belgem var ve acenta acmak istıyorum...bu sayfada bir cok yorum okudumm fakat kafam karıstı net bir bilgi edinmek istıyorum...bu konuda bana yardımcı olabılcek arkadaslar varsa cok sevinirim...
NİHAN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm