Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Başlataneren_cmTarih25/12/2008 02:07:23Yorum22

İlk mesaj
Üye206 yazı
Merhaba Koniks Üyeleri;
Eren Çimen

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
22 yorum
Yeni Üye4 yazı
mrb eren fuar dekarasyon işi yapıyorum biraz araştırırsan çok kazançlı bir iş benim sermayye ihtiyacım var düşünürsen görüşelim 1 senede paranın 5-6 katını kazanırsın meil tusunamir1982@mynet.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mimar
Yeni Üye18 yazı

yayın, kitap sektörüne girmek istersen görüşelim..
ykaya

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yayyncylyk
Üye206 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ykaya
yayın, kitap sektörüne girmek istersen görüşelim..

Merhaba;
Hiç düşünmediğim bir sektör ama kazancı iyi ise neden olmasın girilebilir.
msn: erencimen@gmail.com
Eren Çimen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye15 yazı
ya abicimm elettirik teknıkerısın vede isletme okumussun nasıl olurda 50 bin ytl uzman olmadıgın işe yatırırsınn elektirik elektorin uzerine veya yedek parca satabilirisn bayılıgını alırsınn her sermayesi olan her işi yaparcak diye bir sey yokk ben oyle dusunuyorum ama risk olmadanda ticaret olmuyor bi restorant acabilirisnn burada calısabilir on bılgisahıbı olabilirsin o 50 ytl nasıl kazandıysan o yolda ilerle kredi cektiysen allah yardımcın olsunn saygılarımlaa
kader

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Denizci
Üye192 yazı

merhaba.
türkiyede bir ilk olacak farklı bir üretim için,sermaye sahibi kalıcı bir gelir hedefleyen adam gibi adam arıyorum.(bayanda olabilir yeterki azimli olsun.)bu iş için 80000ytl gibi bir para lazım,bu işi her yerde yapabiliriz.aslında 50000 de yeter fakat ilerde gelecek taleblere karşı elimizde bir miktar nakit olmalı ilerdeki zamanlarda patent müracatı da yapacagım,bilginize....(ciddi olanlar arasın) 05356846484

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ymalat
Yeni Üye22 yazı

herkese merhaba,

30yıllık mesleki tecrübem var.emekli mekanik teknisyeniyim.

1 patent alınmış projem,1 patent işlemleri yeni başlamış projem,2 adette patent alınmayı bekleyen projem var...bu tasarımların 2 adetinin deneme üretimleri yapıldı.seri üretime geçmeye hazır durumda.fakat mali yönden tıkanmaya başladım.banka ve kosgeb destekleri umutsuz vaka.ortak aramak,ama dürüst birini bulmak zorundayım ama nasıl olacak bilemiyorum..projeler fuarcılık,reklam ve tanıtım,kuyumculuk ve çiçekçilik sektörü ile ilgili.değerli fikirlerinizi bekliyorum...mail adresim;ceceylan@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye15 yazı
BULGARİSTANDA YATIRIM YAPABİLİRSİN

Yerleşim Azerbaycan / BaküMeslek Ticaret
Yeni Üye10 yazı
www.toptancidan.com Tekstil Hazır Giyim Ürünlerinizi Ücretsiz Ekleyip, Satış yapabilirsiniz
toptancidan.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hukukçu
Yeni Üye93 yazı
turizm işini düşünürsen sezonluk kazanılacak para dehşet verici sermayende çok uygun saygılar...
hadi iş yapalım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye8 yazı
sayın msenen arkadaşım mesela ne iş yapabilir,bu dediğiniz dehşet parayı kazanmak icin,biraz acıklarmısınız.ne yatıracak ,yüzde kac karla calışacak ,aylık ortalama ne kazancı olacak.iyi günler

Yerleşim Türkiye
Yeni Üye93 yazı
derox bu iş tatil bölgelerinde (antalya bodrum marmaris vs.)gibi yerlerde 5 yıldızlı bir otelin spasını sezonluk kiralamak tabi yatırım parası otele göre değişir toplam sezon boyunca ortalama 30 ile 50 bin ytl arası değişir tabi bu parayı toptan vermiyosun aylık taksitlere bölünüyo bu işte günde ortalama 1500 ile 2000 lira kazanırsın toplamda 6 7 ay zaten tüm ayların toplamı her gün böle iş yapacak değil tabi sezon sonu ve başı işler düşük oluyo ortasında 3000 lirayı bile bulabiliyo yani ortalama 6 ay boyunca günde 1500 lira kazanırsın buda 27000 ytl eder gider olrak eleman maaşı oda 800 ila 1000 ytl arasıdır artı ev masrafı çeşitli giderler yani sezon sonunda elinde ciddi rakamlar kalır 6 ayda kazanılabilecek en güzel işlerden biri .buda bütün giderleri çık 150 170 arası bi para kalır minimum
hadi iş yapalım

Yeni Üye8 yazı
sayın msenen bu dediğin işleri bizat yapıp tecrübe edindinmi yoksa kulakdan duyma,birisi anlatıyodu gibimi.öyle para kazanacağın bir otelin sauna-hamam bölümünü o paralara tutabileceğini sanmıyorum.senin dediğin parayı kazanmak için 5 yldızlı 1000 kişilik bir otel düzeyinde olması lazım.tabi siz bizati bu işle uğraşıyorsanız çok iyi bu sektörü biliyorsanız birşey diyemiyecem.bu dediğiniz paralar kazanılıyorsa cok iyi rakamlar

Yerleşim Türkiye
Yeni Üye93 yazı
ben bu sektörde çalışıyorum o yüzden iyi biliyorum bu verdiğim rakamlar geçen sezon bodrum joy club hotelde yanlış hatırlamıyosam 600 yataklıydı orda kazanılan gerçek paradır tabi ben işletmeci değildim masördüm ama işletmeci bize bütün detaylarını öğretti bu işin o yüzden bu rakamlar hayal değil ama dediğim gibi oteline göre değişir yıldızına yatak sayısına potansiyeline göre artarda azalırda antalyadada çalıştım ordaki otelin rakamlarını yazacaktım millet inandırıcı bulmazdı orda çok astronomik rakamlar dönüyodu kimse inanmaz dye orayı yazmadım düşün artık
hadi iş yapalım

Yeni Üye62 yazı
BAK GÖRÜYORMUSUN ? İŞ AYAGINA GELİYOR. % 4-5 İLE TEFECİLİK YAP. YANGEL YAT. NORMAL İŞİNE BAK.
ELİNDEKİ EN AZ AYDA 2,000 TL. KAZANDIRACAKTIR. HEM PARANI EKONOMİYE DE KAZANDIRIYORSUN. BİRİLERİ İŞİNİ
SENİN FİNANSMANINLA YÜRÜTÜYOR. RİSKİNİ DE DAĞIT. PARANI 5,000 OLARAK 10,000 OLARAK VER. EN AZ 5-10 KİŞİNİN
İŞİNİ GÖRÜRSÜN.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye7 yazı
selam arkadaşım bu ekenomik krizde kendi başına işmi arıyorsun en iyi iş kedi bildigin iştir kardeşim çok rüzgarlı iş le gelen bir okadarda rüzgalı şekilde elinden uçup gidiyor bildigin işi yap az kazan ama elindekini kaybetme yinede kendin bilirsin sana hayatta başarılar dilerim herşey gönlünce olsun

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Esnaf
Üye333 yazı
Karlı bir ticari faaliyet konusunda ithalat ve ihracattaki şirket hacmimizi genişletmek için sermaye yatırımı yapabilecek ciddi ve pofesyonel düşünen sermayesi ile katkı sağlayacak yatırımcı talep edilmektedir. ilgilenenlerden yanlızca ciddi olanlara cevap verilecektir.Saygılarımızla
tel:0282 263 20 03 gsm:0541 347 49 59
firmamız tabelacılara inşaat sektörüne hizmet veren firmadır ege ve marmara bölgesi trakyada 800 firmaya yakın müşteirsiyle hizmet etmektedir bu firmalara tabela malzemesi ve dijital baskı makinaları ,cncler,ploterlar ve lazer makinalarıda satmaktayız mail:makkoreklam@hotmail.com
MUSTAFA YAŞAR GÜNGÖR

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Reklam
Yeni Üye38 yazı
Mrb arkadaslar, kitab satan toptancilar ariyorum.Bi bilginiz varsa,yardimci olursaniz cok sevinirim.Herkese iyi calismalar

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Di?er
Yeni Üye12 yazı
vileda türü paspasların yeni dizaynı ile ilgili fikir geliştirdim ve patentini aldım. almış olduğum patentin pazarlaması ye de imalatı ile ilgili yardımcı olacak destek verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Zeki Özcan

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye39 yazı
bulgaristanda is yapmak istersenis beni arayin i fikirlerim var.+359899389979.
jah...

Yerleşim Bulgaristan / Silistra
Yeni Üye6 yazı
ne işden anlıyosan ona yatır y

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci