Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Kuzey Irak'ta Ticaret Yapmak İstiyorum

BaşlatanvarvaraTarih10/08/2009 17:30:23Yorum101

İlk mesaj
Üye171 yazı
arkadaşlar merhaba 15 gün önce kuzey ırak ta idim zahoo duhok erbil ve süleymaniyeye gittim piyasa araştırması yaptım.kendimin inşaat ve turizm sektöründe faaliyet gösteren bi şirketim var. kuzey ırakta şirket kuruluşu hakkında ticaret yapma hakkında ciddi insanlarla görüştüm.erbilin en büyük hastanesinin başhekimi ile yine üniversitenin dekanı ile ve birebir pazar esnafı ile orda ticaret yapan türklerle bu arada bahsedeyim azımsanmıyacak kadar türk var biz orda iken gelenler yığınla misal orada tanıştık proton türkiye distribötürü ulular motorlu araçlar aş nin sahibi ile şowroom açıyordu erbile ve satışa başlamıştı çok menmundu yine bursalı tekstilci bi arkadaş mağazasını kurmuş işinden gayet menmundu.hulasa şu kanaate vardım.öncilikli olarak orada şirketi kurmak gerekiyor bu yaklaşık 3000 dolara mal oluyor.ardından bir ofis kurmak elzem çünkü insanlar bi yerinizin olmasını yüzyüze görüşmek istiyorlar buda aylık yaklaşık 1000 dolar site içinde dubleks ofisler var alt kat ofis üst kat yatakhane ardından ticarete başlayabilirsiniz.işin sırrı dürüstlük adamlarda taviz yok bu gün öderim derse o gün öder ödemezse ödetiyorlar zaten olağan üstü sağlamlar söz her şey onlar için bize bakış açıları çok olumlu şimdi asıl konum burdaki ciddi imalatçı arkadaşlarıma çağrım özellikle inşaat imalatçıları mamulunu pazarlamak isteyen 10 adet ciddi imalatçı varsa anlaşmamız halinde ben kuzey ıraka ofis açacağım ve anlaştığım firmaların malını pazarlayacığım ileride uygun olanlarla da orada imaşlatını kuracağım kimseden maddi bir şey istemiyorum ofisde küçük çaplı bir yapı market oluşturacağız cizrede veya silopide bir ambar gerekirse bi araç pazarladığımız malı istenilen anda teslim edeceğiz depomuzda her firmanın bi miktar konsiyye şeklinde malı olacak kuzey ırakta alışveriş peşin veya en fazla 10 15 gün dediğim gibi dedikleri gün ödeme yapıyorlar kuzey ırakta bu konularda bize yardım edecek alt yapım hazır.ben kendim 68 plakalı aksaraylıyım. gö.rüşlerinizi bekliyorum

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Üye124 yazı
bahadır bey ben nurettin unat bu konuda her türlü size yardım edebilirim num:090535 245 11 03

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Gyda
Yeni Üye1 yazı
sevgil arkadaşlar ben silopide oturuyorum habur gümrük kapısına 15 km mesafedeyim burda bir inşaat şirketim var.Ayrıca ırakta kurulu bir düzenim var.Coca cola,esen plasti,unileverin distribitörlüğünü yapıyorum.İnşaat sektöründe iş yapmak isteyen arkadaşlar üreticiler gelsin beraber çalışalım heşey hazır düşünen arkadaşlar fdilek@msn.com eklesinler görüşelim yada arayabilirsiniz. 0 486 5186943 0532 6047536
tekno

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı

ıyı aksamIar yuksek Iısans ogrencısıyım bır odevım var kuzey ırak bu ırak da oIabıIır oranın ıs kuIturunu tıcaret kuIturunu ve arapIarı ve orada yasanmıs bı oIayı anIAtmam gerekıo bu oIay oranın ıs ve tıcaret kuIturu ıIe ıIgıIı oIabıIır yardımcı oIrsanız cok sevınırm maıIım: kubrakoral@gmail.com

tesekkur ederım sımdıden.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye1 yazı
Sevgili arkadaslar,

Ben Amerika`da yasiyorum ve K.Irak`ta cesitli bolgelerde ortaklarimizla 2005 yilinda faaliyete gecirdigimiz 5 adet magazamiz var. Buralarda agirlikli olarak Turk ve Cin menseili urunlerin ticaretini yapmaktayiz. Herhangi bir kisitimiz bulunmamakla birlikte urun yelpazemizi olabildigince gelistirerek tum urunleri satmaya calisiyoruz. Daha rahat anlasilmasi acisindan urun grubumuz cesitliligi oldukca yuksek olup, klozetten, zeytinyagina kadar uzanmaktadir. Bu konuda ticaretini yapmayi istediginiz urunlerinizi estanpol@hotmail.com adresime atarsaniz birbirimize faydali olacagimizi dusunuyorum.

Saygilarimla,

Yerleşim ABD / chagrin fallsMeslek Ticaret
Yeni Üye18 yazı

MERHABA
AŞAĞIDAKİ MAKİNALARA İHTİYACI OLAN VARSA GÖRÜŞEBİLİRİZ.

Makaslı
Platformlar
Eklemli
Platformlar
Dikey
Platformlar
Teleskopik Platformlar

Paletli
Platformlar
Römorklu
Platformlar
Çekilebilir
Platformlar
Hareketli Cephe İskeleleri

Askılı Cephe İskeleleri
Cephe Asansörleri
Raylı Yük Asansörleri
Halatlı İnşaat Vinçleri

Çöp ve Atık Tahliye Kanalları
Paletli Compact Vinçler
Arazi Tipi Forkliftler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye8 yazı
merhabalar biz firma olarak özel üretim makine imalatı yapmaktayız ve kuzey ırakta özellikle inşaat sektörünün yoğun oldugunu düşünerek inşaat sektörü için yapmış olduğumuz makinelerimiz mevcuttur örnek olarak mobilya işleme cnc'leri, pvc kesme yapıştırma makineleri,inşaat iskelesi delim makineleri imalatı yapmaktayız.Bunun dışında farklı sektörlere ait çalışmalarımızda bulunmaktadır.İlgilenenlerin fatih@mekronik.com adresinden bana ulaşabilirler.
saygılar
Mekronik Mühendislik

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ymalat
Yeni Üye3 yazı
merhabalar bende yaklaşık 1 aydır kuzey ırak la ılgılı bılgı topluyorum aksaraylı beyefendının yazdıklarını gorunce bende bırseyler eklemek ıstedım bende ev tekstıl ımalatı yapıyorum yatak ortusu nevresım ve pıke takımları bunun yanı sıra hazır gıyımde spor gıyımde erkek ve bayan gurubu mağazam var ve kuzey ıraka mağaza acmak ıstıyorum ama tedırgınım bana yardımcı olurmusunuz

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Ymalat
Yeni Üye27 yazı
ilgili arkadaşlar bende elektrikmalzemem.com adlı firma sahibiyim resmi adı (odabaşı elektrik) elektrik malzemeleri üzerine istanbul da toptan pazarlama satışı yapmaktayım türkiyenin her yerine malzeme göndermekteyim. ayrıca istanbul bahçelievlerde elektrik üzerine satış mağazam var. yeni pazar aramaktayım ciddi düşünen arkakdaşlarla işbirliği yapabilirim Ceyhan ODABAŞI telefon 0212 505 93 92 Gsm : 0532 407 24 68 Mail: satıs@elektrikmalzemem.com - ceyhan.odabasi@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BahçelievlerMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye27 yazı
ilgili arkadaşlar bende elektrikmalzemem.com adlı firma sahibiyim resmi adı (odabaşı elektrik) elektrik malzemeleri üzerine istanbul da toptan pazarlama satışı yapmaktayım türkiyenin her yerine malzeme göndermekteyim. ayrıca istanbul bahçelievlerde elektrik üzerine satış mağazam var. yeni pazar aramaktayım ciddi düşünen arkakdaşlarla işbirliği yapabilirim Ceyhan ODABAŞI telefon 0212 505 93 92 Gsm : 0532 407 24 68 Mail: satıs@elektrikmalzemem.com - ceyhan.odabasi@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BahçelievlerMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye1 yazı
Oncelikle herkese islerinde basarilar dilerim durust ve helalinden para kazanmak isteyen herkese selam ve sayilarimla.
arkadaslar ben Irak, Turkiye ,ve ,Hollanda vatandasi yim ve suanda Amsterdam da Yasiyorum ve buradan veye dunyanin herhangi bir yerinden isterseniz yardimce olabilirim size vize sorunum yok dunyanin heryerine sorunsuzca seyahat edebilirim yeterki temiz ve helal para kazanalim dedigim gibi buralardan her sektorden sizlere yardimci olabilirim ayrica Irak vatandasi oldugum icin de kerkuk bagdat ta da isyapmak istyen varsa yardimci olabilirim ben Arapca , Turkce ,Turkmence,kurce sorani sadece,Hollandce, ve Ingilizce konusabiliyorum gelecek tekiflere acigim.
herkese tekrar hayirli isler dilerim allah hepimize yardimci olsun,
bana bu @ mail adresinden ulasabilirsiniz arn2317@gmail.com veya 0031655921000 gorusebiliriz

Yerleşim Hollanda / AmsterdamMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye1 yazı
meraba arkadaşlar ben istanbuldan vural 30 yıldır bayan kuaförlüğü yapmaktayım mümkünse erbil veya başka bi bölgede çalışmak veya dükkan açmak istiyorum bu konu hakkında fikri veya bilgisi olan varsa cevap yazabilirmi eğer olabilirse ne şekilde gidiceğimi ve neler lazım olacağı hakkında bilgi verirseniz sevinirim tşk ederim
vural

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er