İlk mesaj
Dış Ticaret
Kuzey Irak'ta Ticaret Yapmak İstiyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorumV
Üye171 yazı
20/12/2009 : 17:02:46#61
A
Yeni Üye29 yazı
20/12/2009 : 17:20:30#62
SİLVER ZEYTİNLERİ
YETİŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
A
Yeni Üye53 yazı
20/12/2009 : 18:12:02#63
Web sitesi
Merhabalar
Biz 35 yıldan fazla toptan spor ayakkabı/ bot/ayakkabı/çizme/personel ayakkabısı/ lastik/ terlik/ çizme her türlü ayakkabıları satan firmayız. Firma ismimiz CVS Çavuşoğlu Ayakkabı Pazarı Ticaret. Herhangi bir ayakkabı alımınızda size yardımcı olmak isteriz. Bize oradan çok müşteri geliyor ama henuz iş yoğunluğundan biz oralara gidip fua acamıyoruz ama sizin aracılığınızla ordan ayakkabı isteyen firmalara ürünlerimizi ulaştırabiliriz. İncelemk isterseniz web sitemiz www.ayakkabipazari.com Belki birliktede işler yapabiliriz sizden bilgi bekliyorum
saygılar
AYAKKABI PAZARI
www.ayakkabipazari.com
"Ne varsa piyasada en ucuzu burada"
www.ayakkabipazari.com
"Ne varsa piyasada en ucuzu burada"
Y
Yeni Üye55 yazı
21/12/2009 : 15:55:41#64
Web sitesi
20 senelik Türkiye'deki ticari faaliyetlerimizin ve son 5 senedir Mısır'daki ticari faaliyetlerimizin bize sağladığı tecrübe ile Mısır ve Türkiye arasında ticari köprü olmak amacıyla kurduğumuz bu şirket size her türlü teknik,ticari,danışmanlık alanlarında hizmet verecektir.
Mısır'da size en çok lazım olacak modern ve profesyonel hizmet tarafımızdan sağlanması en önemli misyonumuzdur.
HİZMETLER:
- Mısır ve Türkiye arasında her türlü ticari faaliyet
- Her sektöre yönelik portföy kullandırılımı ve yeni portföy araştırması
- Mısır'ı ziyaret edecek iş adamlarına her türlü tanışmanlık hizmeti
- Mısır'da iş kuracak şirketler için fizibilite çalışmaları ve kanuni işlemlerde destek
www.royalturk.com (sitemiz yapım aşamasındadır)
İlgili Kişi : Yaşar Yiğit Kaçmaz
e-mail&msn : yykacmaz@hotmail.com
A
Yeni Üye1 yazı
21/12/2009 : 16:56:44#65
slm arman güney kuzey ırakla ilgili detaylı bilgilendirirmisin beni ne iş yapılabilir orda sizin bilginiz var galiba bu konu hakkında benimle paylaşırsan bana bir yol gösterirsen sevinirim şimdiden teşekkürler ederim görüşmek üzere saygılar
Y
Üye111 yazı
21/12/2009 : 19:24:09#66
sayın varvara sağolun hayırlısı ile gidiyım belki bize hayırlı bir kısmet açılır.
çaba göstermeden hiç bir şey olmuyor burada oturduğumuz yerde istediğimiz kadar yazalım ama icraat olmadığı zaman bir fayda teşkil etmiyor.
çaba göstermeden hiç bir şey olmuyor burada oturduğumuz yerde istediğimiz kadar yazalım ama icraat olmadığı zaman bir fayda teşkil etmiyor.
A
Yeni Üye29 yazı
22/12/2009 : 11:30:59#67
beni ararsan hızlı bilgi alırsın 05547113900
SİLVER ZEYTİNLERİ
T
Yeni Üye18 yazı
23/12/2009 : 01:21:35#68
merhaba ben kuzey ırakla çalıştım sana şunu söliyebilirm orası bakir bi piyasa değil malın kalıteylıyse değereliyse para yaparsın her yerde bulunan malardansa belki satarsın ama parayı satıkları zaman verirler bide onlar istanbula o kadar yabancı değiler sürekli gelir giderler hata dünyanın her tarafına...yani orda satmayı düşündüğün mala dikat et oranın eksiğini karşılamalı saygılar
N
Yeni Üye1 yazı
23/12/2009 : 12:15:29#69
Merhaba, Otomotiv Servis Ekipmanları üreten ve yurtdışına ihrac eden bir kuruluşta dışticaret sorumlusu olarak çalışıyorum. Fabrikamız adına pek çok ülkede satış yapan temsilciler var. bu kişiler bizden bağımsız, sadece müşterimiz olarak sipariş veriyorlar. Yani yasal bir bağımlılığı olmadan sadece ürünlerimiz satacak ve bu işten güzel kazançlar elde edebilecek girişimciler arıyoruz. Hertürlü teknik bilgi yardımını yaptığımız için bu iş gelecekte kendi başınıza alıp ***ürebileceğiniz güzel bir iş fırsatı oluyor. Baba tarafından kuzey Iraklıyım, orda akrabalarım var ama yazık ki gençlerin çoğu avrupaya kanadaya göçetmiş durumdalar. Kuzey ıraklı ve ticaret yapmayı düşünen tanıdıklarınız varsa görüşmek isterim. Çalışmak ve kazanmak isteyen ve küçük sermaye ile başlayıp gelirini arttırmak isteyen gençler için güzel bir fırsat. bu işe başlamayı düşünürseniz detayları konuşabiliriz; tel: 0 507 227 14 40
3İMET
Y
Yeni Üye3 yazı
23/12/2009 : 18:07:13#70
yakup
V
Üye171 yazı
24/12/2009 : 09:13:40#71
karayolu ile silopiye orda küçük taksiler var seni zahoya ***ürür
N
Yeni Üye1 yazı
28/12/2009 : 20:42:32#72
Web sitesi
merhaba ismim Ahmet tama, berlinde yasiyorum
berlinlin merkezli hamburg ve kölndede bayisi olan mafsalli tente kepenk ve jalusie üretim montaj yapan bir firmamiz var
avrupada bir cok ülkeye mal yolluyoruz
afrikada bir cok ülkeye mal verdik
neden irak olmasin
ilginizi cekerse konusabiliriz
iyi calismalar
berlinlin merkezli hamburg ve kölndede bayisi olan mafsalli tente kepenk ve jalusie üretim montaj yapan bir firmamiz var
avrupada bir cok ülkeye mal yolluyoruz
afrikada bir cok ülkeye mal verdik
neden irak olmasin
ilginizi cekerse konusabiliriz
iyi calismalar
G
Üye105 yazı
02/01/2010 : 19:29:10#73
inşaat malzemleri(paspayı ve kaset)mevcut isterseniz çalışabiliriz.
O
Üye145 yazı
08/01/2010 : 22:20:21#74
Web sitesi
arkadaşlara duyrulur kuzey ırakta paslamaz veya demir boru tesisatları yapabiliriz taşınabilir argon kaynak makinalarım var veya metalle ilgili herhangi bir iş proje bazında çalışabiliriz istanbulda oturuyorum tel 05322642031 02128840010 makro.emlak@hotmail.com meslek lisesi metal işleri bölümü mezunuyum almanyada sanayide 12 yıl çalıştım almanca biliyorum kuzey ırakta bu meslekle ilgili bilgileri olanlardan bilgi bekliyorum allaha emanet olun
O
Yeni Üye53 yazı
11/01/2010 : 12:50:47#75
Şu an kuzey lrak'a yoğun olarak arıtma ve rafineri tankı gidiyor.Biliyorsunuz Türkiyenin Irak'a olan ihracatının çok büyük bölümü Gaziantepden yapılıyor.Ben Gaziantepde son beş - altı yıldır sadece Irak'a ihracat yapan bir firmada, ihracat müdürü olarak çalıştım.Türkiyenin her yerinden onlarca çeşit mal alımı yaptım ve yüzlerce kamyon ve tır'ın a dan z ye yüklemesi,gümrüklemesi,nakliyesi tüm lojistik işlemleri yürüttüm.Şu an çalışmıyorum.Kuzey ırak ile ilgili Gaziantepden her konuda yardımcı olabilirim. Mail: onder_bekler@yahoo.com Tel:0 5327836609
B
Yeni Üye1 yazı
14/01/2010 : 22:21:56#76
sayın varvara ben mermer ihracatı yapmak istiyorum.sizinle görüşebilirmiyiz.orada yatırım yapmak isiyenler mermercilik pazarının çok oldunu çok talep oldunu herkes bilsin.bu konuda mermer pazarlamak isteyen arkadaşlarım bana ulaşabilirler.
0531 695 03 74 ozlem_3451@hotmail.com
0531 695 03 74 ozlem_3451@hotmail.com
ayşegül yıldız
S
Yeni Üye20 yazı
15/01/2010 : 10:03:35#77
merhaba ırak hakkında yazdıklarınızı okudum ve dogru etüt edmissiniz ama su noktayı unutuyorsunz ben 2002 den berı ırakta falıyetteyım ınsaat alanında merkezımız gazıantep onceden kucuk esnaf gıdıp para kazanıyor ve buyuyordu su an kuzey ırak gıda dersen butun fabrıkalar kendı subelerı var adamlar dırek kendısı satıyor teksılı bosluk var ona katılıyorum ınsaatta gelınce ınsaatta artık buyuk fırmalar alıyor sadece tekstıl var su orada yapılacak benım gorusum
sırrı
M
Yeni Üye1 yazı
15/01/2010 : 15:46:11#78
Arkadaslar 10 kisi 20 kisi bir araya gelip Kuzey Irakta hadi is yapalim diyorsunuz , birlikten kuvvet dogar fakat , bu fikri unutun, burada isler o kadar basit yurumuyor , sadece kuzey Irak demeyelim tum Irak in tuketim mallarinin yuzde 90 i Cin ve Iran dan gelmektedir oncelikle bunu unutmayalim. Kuzey Irak ta is Erbil de donuyor gibi gorunuyor fakat merkezi Kerkuk mal once Kerkuk e gelir ordan dagilir.Erbil ve Suleymaniye nin once cikmasinin sebebi ise tamamen yuzde yuz guvenli bolge olmasindan kaynaklanmaktadir.Para kazanmak istiyorsaniz risk alip KERKUK pazarina girmeniz gerekiyor. Daha detayli bilgi edinmek istiyorsaniz veya bir fikriniz var ise sizlere herturlu yardimda bulunabilirim.Hepinize iyi calismalar.
Ç
Yeni Üye38 yazı
15/01/2010 : 15:53:34#79
merhaba arkadaşlar bnm elimde 100.000 adet davul fırın ve bir o kadarda ocak var.bunları yurtdışına pazarlamak istiyorım.yardımcı olursanız sevinirim.
dermanaydin
Y
Üye111 yazı
17/01/2010 : 13:37:54#80
Arkadaşlar k.ırak'a yılbaşından önce ordaydım. bir hafta kaldım. pazar araştırması yaptım çok canlı bir pazarı var.
aynı zamanda canlı para dönüyor her şey peşin.
arkadaşlar giyim olarak toptane vermek zor bir durum. toptancılar hepsıde türkiye ye geliyorlar. ama orada bir dükkan tutarsın kendin işletırsın güzel iş yapar, dükkanların kirası 700 dolardan başlar 3000 dolara kadar var. tabiki yerine göre değişiyor.
ama 1000 dolara güzel iş yapacak bir yer rahatlıkla tutarsınız.
orda türk malı çoktur - bay, bayan,çocuk - hepsinde var ve her yerde bulabilirsınız.ama hepside iş yapıyor. aynı zamada orda giyim olarak - çin ve suriye - mallarıda çok onların malları çok ucuz ama beş para etmez onlarında müşterisi var.
Ama türk malları daha çok beğeniyorlar.
Hatta bir dükkana müşteri girdiği zaman soruyor türk malımı değilmı diye soruyor, türk malı değilse çoğu zaman almıyor.
Yani türk malı orda bir marka dır.
şuan erbilde yeni çok büyük bir alış veriş merkezi açıldı türkiyede marka bildiklerımız firmalar hepside ordalar yer almışlar lcvakiki,vakko,damat, vb gibi markalar hepsi ordalar .
ev tekstili orada iyi gidiyor
gıda yaş kuru gidiyor
inşaat sektörü orada çok daha iyi
arkadaşlar k.ırak'a gitmek için istanbulda her pazartesi saat 11.00 da özlem cizre nuh firmasından otobüs k.ıraka gidiyor zaho,dahok,erbil,süleymaniye kadar gidiyor diğer günler ise saat 13.00 ve 17.00 da arabalar var gide bilirsınız silopide taksiciler var onlarla k.ıraka geçebilirsınız ama sakın taksiyi tek başına tutmayın çok para isterler nurmalde 20 tl ye gidiyorlar adam başı tek turtarsanız sizde 80 tl alabilirler onun için dikkatlı olun.
veya uçakla mardine gidersınız mardinde de silopiye her zaman araba var ordan silopiye geçersınız tekrar ordanda taksilerle k.ıraka geçersınız.
arkadaşlar k.ıraka gitmek için pasaport olması yeterlı kapıda 15 tl pul parası verirsiniz vize ise 10 gün için vize istemiyorlar on içinde dönmen lazım ama fazla kalmak istiyorsanız ozaman vize almanız lazım.
k.ırak insanları gerçekten çok iyiler insanlara karşı saygısı var türklerı de severler.
can güvenliği açısında hiç koşkunuz olmasın herhangi olay orada olmaz rahat olun kendi memleketınızdesınız gibi rahat olun. orada sadece bağdat , musul ve tikrit şehirlerde olay var bu şehirlerde araplar yaşıyor. k.ırak la hiç bir bağlantılar yok diye bilirım. erbil,süleymaniye,dahok ve zaho kürt bölgesi buranın yönetimi barzaninin elinde yani kürdistan bölgesi.
arkadaşlar gıda üzeri satış yapmak isteyenler zaho da türk toptancıların olduğu bir bölüm var burdan bütün ıraka dağılım oluyor ve burada bir çok türk firmalar var hepside orada yeleri almışlar toptana mal satıyorlar
aynı zamanda çimento demir gibi malzemelerde merkezi zaho bide büyük hal var türküyede sebze ,ve meyve zaho ya gider toptan yeri zaho dır.
sebze ve meyve çok güzel para var zaho da komisyoncu lar onlarla bağlantılı çalışıyorsun malını satıyor sende 100%3 komisyon alır. ama paranıda veriri para açısında adamlar sağlamlar paranın kuruşuna kadar verirler
bu arada arkadaş bahçesi olan ve a sebze, meyve işi yapan arkadaşlar varsa zaho da benim tanıdıklarım var orda hertürlü kolaylığı sağlıya bilirım. beraber çalışa bilirız.
saygılar
yahyakorkut@hotmail.com
aynı zamanda canlı para dönüyor her şey peşin.
arkadaşlar giyim olarak toptane vermek zor bir durum. toptancılar hepsıde türkiye ye geliyorlar. ama orada bir dükkan tutarsın kendin işletırsın güzel iş yapar, dükkanların kirası 700 dolardan başlar 3000 dolara kadar var. tabiki yerine göre değişiyor.
ama 1000 dolara güzel iş yapacak bir yer rahatlıkla tutarsınız.
orda türk malı çoktur - bay, bayan,çocuk - hepsinde var ve her yerde bulabilirsınız.ama hepside iş yapıyor. aynı zamada orda giyim olarak - çin ve suriye - mallarıda çok onların malları çok ucuz ama beş para etmez onlarında müşterisi var.
Ama türk malları daha çok beğeniyorlar.
Hatta bir dükkana müşteri girdiği zaman soruyor türk malımı değilmı diye soruyor, türk malı değilse çoğu zaman almıyor.
Yani türk malı orda bir marka dır.
şuan erbilde yeni çok büyük bir alış veriş merkezi açıldı türkiyede marka bildiklerımız firmalar hepside ordalar yer almışlar lcvakiki,vakko,damat, vb gibi markalar hepsi ordalar .
ev tekstili orada iyi gidiyor
gıda yaş kuru gidiyor
inşaat sektörü orada çok daha iyi
arkadaşlar k.ırak'a gitmek için istanbulda her pazartesi saat 11.00 da özlem cizre nuh firmasından otobüs k.ıraka gidiyor zaho,dahok,erbil,süleymaniye kadar gidiyor diğer günler ise saat 13.00 ve 17.00 da arabalar var gide bilirsınız silopide taksiciler var onlarla k.ıraka geçebilirsınız ama sakın taksiyi tek başına tutmayın çok para isterler nurmalde 20 tl ye gidiyorlar adam başı tek turtarsanız sizde 80 tl alabilirler onun için dikkatlı olun.
veya uçakla mardine gidersınız mardinde de silopiye her zaman araba var ordan silopiye geçersınız tekrar ordanda taksilerle k.ıraka geçersınız.
arkadaşlar k.ıraka gitmek için pasaport olması yeterlı kapıda 15 tl pul parası verirsiniz vize ise 10 gün için vize istemiyorlar on içinde dönmen lazım ama fazla kalmak istiyorsanız ozaman vize almanız lazım.
k.ırak insanları gerçekten çok iyiler insanlara karşı saygısı var türklerı de severler.
can güvenliği açısında hiç koşkunuz olmasın herhangi olay orada olmaz rahat olun kendi memleketınızdesınız gibi rahat olun. orada sadece bağdat , musul ve tikrit şehirlerde olay var bu şehirlerde araplar yaşıyor. k.ırak la hiç bir bağlantılar yok diye bilirım. erbil,süleymaniye,dahok ve zaho kürt bölgesi buranın yönetimi barzaninin elinde yani kürdistan bölgesi.
arkadaşlar gıda üzeri satış yapmak isteyenler zaho da türk toptancıların olduğu bir bölüm var burdan bütün ıraka dağılım oluyor ve burada bir çok türk firmalar var hepside orada yeleri almışlar toptana mal satıyorlar
aynı zamanda çimento demir gibi malzemelerde merkezi zaho bide büyük hal var türküyede sebze ,ve meyve zaho ya gider toptan yeri zaho dır.
sebze ve meyve çok güzel para var zaho da komisyoncu lar onlarla bağlantılı çalışıyorsun malını satıyor sende 100%3 komisyon alır. ama paranıda veriri para açısında adamlar sağlamlar paranın kuruşuna kadar verirler
bu arada arkadaş bahçesi olan ve a sebze, meyve işi yapan arkadaşlar varsa zaho da benim tanıdıklarım var orda hertürlü kolaylığı sağlıya bilirım. beraber çalışa bilirız.
saygılar
yahyakorkut@hotmail.com
T
Yeni Üye1 yazı
29/01/2010 : 14:48:30#81
Merhaba,
Kuzey Irak hakkında fikir alış-verişi için sizlerle irtibat nasıl kurabilirim.
Saygılar,
Kuzey Irak hakkında fikir alış-verişi için sizlerle irtibat nasıl kurabilirim.
Saygılar,
O
Üye145 yazı
29/01/2010 : 22:16:17#82
Web sitesi
merhaba talha saka arkadaşım hangi konularda bilgi alış veriş istiyorsan yapmak istediğini yeya planın varsa beyan edersen daha çabuk kontak kurarsın o arkadaşlar seni email veya telefonla arayabilir ama bunları belirtmen gerekir allaha emanet ol
Z
Yeni Üye2 yazı
15/02/2010 : 11:22:50#83
merhaba, ben gümrükleme konusunda yardıma ihtiyacı olanlar varsa yardımcı olabilirim.
Ayrıca zeytin,fıstık,zeytinyağı ve fındık,kuru baklagil(nohut,mercimek,fasülye) ürünlerini gönderebilirim. Bu ürünlere ihtiyacı olanlarla görüşebilirim. 5367367490
Ayrıca zeytin,fıstık,zeytinyağı ve fındık,kuru baklagil(nohut,mercimek,fasülye) ürünlerini gönderebilirim. Bu ürünlere ihtiyacı olanlarla görüşebilirim. 5367367490
emine binicioğlu
C
Yeni Üye4 yazı
18/02/2010 : 15:54:37#84
DRAGON Türkiye’de inşaat makineleri imalatçıları liderlerinden olup yılların deneyimini taşımaktadır. Şirket merkezimiz İzmir’de, fabrikamız ise İzmir'e 15km. mesafede küçük bir sanayi şehri olan Torbalı’da bulunmaktadır. Fabrikamız 5.000 m2 kapalı ve 8.500 m2 açık sahaya sahiptir. Kapalı sahada mekanik atölye, kaynak ve montaj alanları ile bitirme işleri için kumlama ve boya atölyesi bulunmaktadır. Tüm imalat hatlarında ağır hizmet tipi kreynler bulunmaktadır.
300 ton/saat kapasiteli stabilizasyon tesisleri
60~500 ton/saat kapasiteli kırma eleme tesisleri
50~500 ton/saat kapasiteli kum eleme yıkamatesisleri
Ü r e t i l m e k t e d i r
İmal edilen makinelerin bir kısmı, araştırma ve geliştirme çalışmalarının sonucu olduğu gibi, çeneli kırıcılardan KP-140 ile darbeli kırıcılardan HDK-12.13 ve HDK-13.20 uzun yıllardır Fransız "D R A G O N" teknolojisi ile imal edilmektedir.
Bugüne kadar 500’ün üzerinde kırma eleme tesisi imal edilmiş olup ürünlerimiz hala başarıyla çalışmaktadır. Bu tesislerin bir kısmı yurt dışında Macaristan, Romanya, Suudi Arabistan, Irak, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman, Ürdün, Filistin, Mısır, Sudan, Etiyopya, Libya, Fas, Cezayir, Gana, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türki Devletleri'nden Tataristan, Türkmenistan, Azerbaycan ve Kazakistan ile Rus Federe Devletlerinde faaliyetlerini sürdürmektedirler.
Makinelerimiz, hem performans hem de sağlamlık ve kalite yönünden Avrupalı rakipleriyle aynı seviyede olmasına karşın fiyat yönünden çok daha cazip durumdadır.
Firmamız ve imalatımız hakkında daha geniş bilgi almak ve ürün yelpazemizi görmek için ziyaretlerinizi bekleriz.
dragon@dragonmachinery.com www.dragonmachinery.com
300 ton/saat kapasiteli stabilizasyon tesisleri
60~500 ton/saat kapasiteli kırma eleme tesisleri
50~500 ton/saat kapasiteli kum eleme yıkamatesisleri
Ü r e t i l m e k t e d i r
İmal edilen makinelerin bir kısmı, araştırma ve geliştirme çalışmalarının sonucu olduğu gibi, çeneli kırıcılardan KP-140 ile darbeli kırıcılardan HDK-12.13 ve HDK-13.20 uzun yıllardır Fransız "D R A G O N" teknolojisi ile imal edilmektedir.
Bugüne kadar 500’ün üzerinde kırma eleme tesisi imal edilmiş olup ürünlerimiz hala başarıyla çalışmaktadır. Bu tesislerin bir kısmı yurt dışında Macaristan, Romanya, Suudi Arabistan, Irak, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman, Ürdün, Filistin, Mısır, Sudan, Etiyopya, Libya, Fas, Cezayir, Gana, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türki Devletleri'nden Tataristan, Türkmenistan, Azerbaycan ve Kazakistan ile Rus Federe Devletlerinde faaliyetlerini sürdürmektedirler.
Makinelerimiz, hem performans hem de sağlamlık ve kalite yönünden Avrupalı rakipleriyle aynı seviyede olmasına karşın fiyat yönünden çok daha cazip durumdadır.
Firmamız ve imalatımız hakkında daha geniş bilgi almak ve ürün yelpazemizi görmek için ziyaretlerinizi bekleriz.
dragon@dragonmachinery.com www.dragonmachinery.com
C
Yeni Üye2 yazı
18/02/2010 : 17:16:11#85
merhaba arkadaşlar ben ıraka ticarai araç klima ve soğutucuları satmak istiyorum.ürün çeşidinden ve stoğundan dolayı sıkıntımız yoktur.ilgilenen arkadaşlar olusa.
cihan -------------sakarya
05327462118
cihan -------------sakarya
05327462118
C
Yeni Üye2 yazı
22/02/2010 : 13:46:03#86
Arkadaşlar merhaba K.Irak bölgesi şuanda para kazanmak adına çok canlı ve hertürlü ürünün rahatca pazar bulabileceği bir ortam ben ankaradan kuzey ırak'a ihracat yapan firmalara aracılık yapıyorum orda beraber çalıştığım tüccar arkadaşlarım bulunmakta oraya ihracat yapmayı planlayan arkadaşların mail adresimden tarafıma ulaşarak yapılacak işlerle ilgili yol haritası çime konusunda hertürlü işbrliği yapabilirim. Saygılarımla.. ercanceliksoy@gmail.com
Ercan Çeliksoy
K
Üye124 yazı
23/02/2010 : 09:45:13#87
Web sitesi
ben armagan beyle tanışmak isterim
K
Üye124 yazı
23/02/2010 : 10:42:32#88
Web sitesi
çok degerli arkadaşlarım ben nurettin unat 2002 yılından beri ben ırakla çalışıyorun arap bölgeleri dahi erbilde duhokta zahoda süleymaniyede bizim öfisler var bizim ana temelimiz gıda meddesi ama diger ürünlerdede çalışma ortamımız var ırak ve kuzey ırakla çalışmak isteyen varsa bana ulaşsın her konuda yardımcı olabiliriz saygılarımla selametle kalın NURETTİN UNAT NUR UNAT LMTD ŞTİ irtb:090 0535 245 11 03 korek 00964 750 735 52 75 ıarakla bu fırsatı kaçırmayın.
Y
Yeni Üye1 yazı
24/02/2010 : 12:57:32#89
Web sitesi
Kaliteli ve uygun fiyatta ve her yıl yenilenip envai türde üretilen çantalar için piyasa bulmada ve satış yapmada çalışabilceğimiz bizlere piyasa hakkında bilgi verebilecek kardeşlerimiz var mı acaba.... ilgililer yupistanbul@hotmail.com a posta gönderebilirler ise sevinirim
İyi çalışmalar
İyi çalışmalar
B
Yeni Üye9 yazı
25/02/2010 : 09:16:20#90
merhaba bende yıllardır hazır giyim sektöründe parakende mağazacılık yapmaktayım kuzuey ırakta mağaza açmak istiyorum bu konuda yardımlarınızı talep ediyorum saygılarımla
abs
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz