İlk mesaj
Dış Ticaret
Kuzey Irak'ta Ticaret Yapmak İstiyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorumV
Üye171 yazı
05/12/2009 : 14:13:27#31
N
Üye352 yazı
05/12/2009 : 19:25:01#32
Web sitesi
Nevateks Tekstil
www.nevatextile.com
Email: info@nevatextile.com
www.facebook.com/neva.tekstil
twitter: @nevateks
instagram: nevatextile
www.nevatextile.com
A
Yeni Üye29 yazı
07/12/2009 : 20:44:50#33
arkadaslar öncelikle bilgi sahibi olmak ve arastırma yapmak isteyenler benim adıma adresime numunelerinizi kargo yapmanızı rica ediyorum ürün çok önemli ürünü insanlar görmek istiyorlar.koniksten bana ulaşan abilerimize hep anlatıyorum bu iş internet üzerinden konuşulmaz numaranızı yazınız numrasını yazan veyahut beni arayan herkese ulaşıyorum yarıdımcı oluyorum.öncelikle tercihim sizin ürününüzü satmak 2. tercihim benim satamayacağım bir ürünse en azından yardımcı olmak. ve direk ilk elden imalatçı olan abilerimiz irtibata geçerse çok sevinirim
05464267172
05547113900
Yetiş gıda ve tarım ürünleri san.tic ltd şti.
sanayi sitesi tariş karşısı no :177
incirliova/ Aydın
SİLVER ZEYTİNLERİ
YETİŞ GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
K
Üye123 yazı
08/12/2009 : 14:26:30#34
Web sitesi
web adresim www.kucukoglumakine.com.tr lütfen inceleyiniz .
inşaatla ilgili her konuda sizlerle çalışmak isterim burdan tüm arkadaşlarıma da sesleniyorum....
Türkey pazarı çok zor bir pazar vadeler evet çok uzun 4-5 ay bu vadelere üreticilerin /al satcıların dayanması çok zor hepimiz bunu çok iyi biliyoruz.
lütfen birlik olup çalışalım .....
saygılarımla cevabınızı bekleyeceğim.
J
Üye324 yazı
08/12/2009 : 15:42:31#35
Web sitesi
merhaba battaniye imalat vepazarlama ilgilenirseniz sem_pa@hotmail.com
A
Üye992 yazı
10/12/2009 : 02:42:16#36
slm
ispanyadan pesin veya akredifli istedigin bir sey olursa bildir,
brasilden icumsa -45 seker icin baglanti kurarim ,en az alim talebi 12.500tn.tek sefer veya yillik kontrat pesin veya akredifli.
ispanyadan pesin veya akredifli istedigin bir sey olursa bildir,
brasilden icumsa -45 seker icin baglanti kurarim ,en az alim talebi 12.500tn.tek sefer veya yillik kontrat pesin veya akredifli.
T
Yeni Üye1 yazı
10/12/2009 : 12:41:39#37
Web sitesi
kuzey ırakta bu ara ciddi anlamda taş satılmakta gerek doğal taş gerekse sunni dekoratif taşlar ben bu konuda uzamnım bu tarz her türlü ürünü ayarlayabilrim ilgilenen olursa 0506 377 19 64 nolu tlfn dan bana ulaşabilirler
A
Yeni Üye15 yazı
10/12/2009 : 13:35:52#38
bende geçenler de erbildeydim.insanlar yeni şeylere aç.alım güçleri çok fazla büyük avm lerdeki işyerleri adeta para basıyor.yanlız avm lere kendi iş yerinizi anca marka bir firmayla kurabiliyorsunuz.diğer şekilde almıyorlar.ben takı işini düşünüyorum orda.veya giyim mağazası gözlemlerimde en iyi işi bunlar yapıyor.ben kürt vatandaşıyım sakın ha biz türküz bize orda ekmek yedirmezler gibi düşüncelere kapılmayın.inanın oranın kürtlerinin türklere aceip sempatisi var.bunun nedenide saddam zamanında özalın ordan kaçan kürtlere kapılarını açmasıdır.ve bunu unutmuyorlar o yüzden çok seviyorlar.para ve imkanınız varsa bir dakika düşünmeyin derim.saygılar...
dünya üretmeden kazanılmayacağını anlıyacak.
A
Yeni Üye21 yazı
11/12/2009 : 19:46:17#39
Web sitesi
merhaba, benim gömlek imalatçısı bir arkadaşım k.ıraka gitti ve pazarın çok iyi olduğunu söyledi hatta ev mobilyası soranların çok olduğunu söyledi. eğer ev mobilyası satılabileceğini düşüneneler varsa beraber de yapabiliriz yada yardımcı olabilecekkişiler
A
Yeni Üye29 yazı
15/12/2009 : 18:22:00#40
SİLVER ZEYTİNLERİ
S
Üye105 yazı
15/12/2009 : 19:21:59#41
k ırak mobilya piyasası hakkında bilgisi olan varmı cevap için teşkkürler şimdiden))
smcyln
B
Yeni Üye13 yazı
15/12/2009 : 19:40:23#42
sayın varvara kardeşim sana ayakkabı işi nasıl orda gidermi piyasada bende sağlam deri ayakkabılar var imalatcısıyım çin malı değil söyleyim baştan kaliteli mal peşin çalışıyorum
I
Yeni Üye89 yazı
16/12/2009 : 08:23:15#43
yatak imalatı yapmaktayım.ırak ve suriye ye ürünümüzün satılması konusunda yardımcı olabilecek yada bize yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum.ilgilenenlerin dikkatine............
imaj
V
Üye171 yazı
16/12/2009 : 09:43:18#44
arkadaşlar ı
k.ırak iyi bir pazar lakin güçlü olursan iyi pazar o yüzden ferdi bir şeyler yapmak çok zor birleşmek lazım imalatçı pazarlamacı 10 arkadaş birleşip orda şirket kurarsak başarılı oluruz ancak.o zaman bunun mali yönüde kimseyi zorlamaz 10 kişi 10ar bin dolar koysak 100 bin dolar eder bu parada bize orda sağlam bir alt yapı kurar işte bunu başarırsak gömlekçi gömleğini ayakkıbıcı ayakkabısını battaniyeci battayinesini mobilyacı mobilyasını inşaat malzeme imalatçısıda ürettiğini rahatca pazarlar.çok güzel bir yer tutulur şoohwrom şeklinde ortak olan arkadaşların maalları teşhir edilir bu 10 kişi kendi ürettikleri veya pazarladıkları haricindede mal teşhir eder orda pazarlar.aramızdan seçilen iki kişi sürekli orda bulunur işin başında diğer arkadaşlar ihtiyaç oldukça gelirler.sayınki başarısız olundu 10 bin dolar kimseyi batırmaz ki başarısızlık söz konusu değil.bu bir hayal değil samimi olan 10 arkadaş bunu başarır.
k.ırak iyi bir pazar lakin güçlü olursan iyi pazar o yüzden ferdi bir şeyler yapmak çok zor birleşmek lazım imalatçı pazarlamacı 10 arkadaş birleşip orda şirket kurarsak başarılı oluruz ancak.o zaman bunun mali yönüde kimseyi zorlamaz 10 kişi 10ar bin dolar koysak 100 bin dolar eder bu parada bize orda sağlam bir alt yapı kurar işte bunu başarırsak gömlekçi gömleğini ayakkıbıcı ayakkabısını battaniyeci battayinesini mobilyacı mobilyasını inşaat malzeme imalatçısıda ürettiğini rahatca pazarlar.çok güzel bir yer tutulur şoohwrom şeklinde ortak olan arkadaşların maalları teşhir edilir bu 10 kişi kendi ürettikleri veya pazarladıkları haricindede mal teşhir eder orda pazarlar.aramızdan seçilen iki kişi sürekli orda bulunur işin başında diğer arkadaşlar ihtiyaç oldukça gelirler.sayınki başarısız olundu 10 bin dolar kimseyi batırmaz ki başarısızlık söz konusu değil.bu bir hayal değil samimi olan 10 arkadaş bunu başarır.
Y
Üye111 yazı
16/12/2009 : 10:27:05#45
MERHABA ARKADAŞLAR
ben kısmet olursa 21.12.2009 tarihinde k.ırak erbile gidiyorum.
pazar araştırmasını yapacam.
türkiye'de yaptığım araştırmaya göre k.ırak'ta tekstil,inşaat,mobilya malzemesi çok satılıyor.
ben tekstil üzeri düşünüyorum.
k.ırakla ilgili fikri olanlar varsa arkadaşlar yaza bilir.
B
Yeni Üye13 yazı
16/12/2009 : 13:47:14#46
yahya02 kardeşim kuzey ırak iyi pazar dürüst olursan sermayen helalse allah cc yolunu acar yürü kulum der sana tavsiyem kardeşim boot sat orda hava oranın malum soğuk tur kışın kışın boot bul sat yazında gel ben sana benim ayakkabılardan veryim onu sat gerçek italyan deri inan bana işi becerir piyasa bulursan günde 100 çift satarsın ayakkabı ( ordada yağmurluk ince yağmurluk tarz montlar polar ceketler keten pantolon yok satar orda ben yapıtm ordan biliyorum
I
Yeni Üye1 yazı
16/12/2009 : 14:23:41#47
Arkadaşlar işim gereği emlak sektörü ile ilgili yurtdışı tecrübeleriniz varsa benide bilgilendirirseniz sevinirim.Özellikle kuzey ırakta inşaat sektörünün hızla geliştiğini düşünüyorum.Gerek emlak gerekse ısıtma ve soğutma ile ilgili çalışmaları olan iş yapmayı düşünen varsa arkadaşlar çalışabiliriz.
N
Üye352 yazı
18/12/2009 : 09:58:27#48
Web sitesi
sayın bayrakk,
ayakkabılarınızın resim ve fiyatlarını gönderir misiniz? ya da web sayfanızı verir misiniz?
info@nevastones.com
saygılar
ayakkabılarınızın resim ve fiyatlarını gönderir misiniz? ya da web sayfanızı verir misiniz?
info@nevastones.com
saygılar
Nevateks Tekstil
www.nevatextile.com
www.nevatextile.com
M
Yeni Üye44 yazı
18/12/2009 : 14:40:51#49
selam Arkadaşım,
Bende Erbil'e gidip Bir ofis açıp Toptan Erkek Takım Elbise ve Gömlek satmak istiyorum.
Erbil'e Uçakla nasıl gidiliyor. Vize alınıyormu.
Bu konular hakkında bilgi verirsen sevinirim.
20 yıldır Tekstille mağazacılıkla Profesyonel olarak çalışıyorum.
Yurt içinde ve Rusyada yatırımcılara Anahtar teslim mağazalar kuruyorum 1 yıl işletip Mağaza sahibini tecrübelendirip.Projeyi sonlandırıyorum.
Şimdi Erbil de açılan Avm 'de Türk markaları açılmış. Oralı iş adamları bu konuda yatırım yapmak isterlerse, Onlara bu konuda Danışmanlık hizmetini sizinle birlikte böyle bir proje alabiliriz.
Selamlar.
Selamlar.
Bende Erbil'e gidip Bir ofis açıp Toptan Erkek Takım Elbise ve Gömlek satmak istiyorum.
Erbil'e Uçakla nasıl gidiliyor. Vize alınıyormu.
Bu konular hakkında bilgi verirsen sevinirim.
20 yıldır Tekstille mağazacılıkla Profesyonel olarak çalışıyorum.
Yurt içinde ve Rusyada yatırımcılara Anahtar teslim mağazalar kuruyorum 1 yıl işletip Mağaza sahibini tecrübelendirip.Projeyi sonlandırıyorum.
Şimdi Erbil de açılan Avm 'de Türk markaları açılmış. Oralı iş adamları bu konuda yatırım yapmak isterlerse, Onlara bu konuda Danışmanlık hizmetini sizinle birlikte böyle bir proje alabiliriz.
Selamlar.
Selamlar.
zerlan
Y
Üye111 yazı
20/12/2009 : 11:46:34#50
sayın bayrak verdiğin bu bilgiler için çok teşekür ederim. hayırlısı ile inşallah beraber neden olmasın yeterki iş olsun senin telefon biligi lerin varsa alabilirim sonra sana dönerim.
saygılar
yahyakorkut@hotmail.com
saygılar
yahyakorkut@hotmail.com
A
Yeni Üye29 yazı
20/12/2009 : 15:12:01#51
öncelikle bize fikir veren konuyu başlatan varvaraya teşekkür ederek başlıyorujm sözlerime
kuzey ıraktaki gezimde öncelikle oraya girişin zorlu olacağını belli bir sermaye ve çevre ile girilebileceğini gördüm.Hadi çevre yapılır ama sermaye biraz zor. öncelikle oraya gidecek arkadaslar belli mali altyapıyı sağlam tutmalılar en az 1 sene tutunmak gerekecek malınızın orda tutunması sisin pazarlamanız ve haraketliliğiniz sayesinde emekleyen bir çocuk gibi başlayacak sonra herşey otomatiğe takılmış gibi işler tıkırında yürüyecektir.
orda para var her kim ne derse desin müthiş bir para var imkan var.Size düşen sadece yoğunlaşmak
1. ordaki insanları iyi tanımak ticarete girildiğinde dikkatli olmak sart çünkü işler kötü gittiğinde de iyi gittiğindede tekmeyi yemek nasp olabilir:)
2.ortaklık durumu çok vahim dikkatli olmanızı öneririm. Bir kürt olarak oranın türkmeniyle iş yapmanızı tavsiye ederim ama politik olarak kürt olması da önemli
3.güçlü bir şekilde piyasaya girerseniz iyi iş yaparsınz çünkü kaybolan paranızla daha güçlü insanları tanımıs olursunuz daha sonra yolunuza kayıpsız devam edersiniz.
4. ben peşin çalışmaktan yanayım çünkü param değerli.çok param yok
5. tekstil işini adamlar lalelide ofis açıp kendi tırları ile taşıyıp ırakta dağıtmak sureti ile yürütüyorlar.
çinden bile getirenler var tekstil zor bir iş bence
6. gıda sektörü ile inşaat sektörü dolu dizgin yol alıyor taahhüt işleri çok revaçta
diğer konuları arkadaslarla paylaşmak isterim özelliklede ortaklık işlerini çünkü masraflar çok ağır güzel iş yapacak mekan ve ofisler 4000 doalrdan başlıyor ben bu yükü kaldıramam
kuzey ıraktaki gezimde öncelikle oraya girişin zorlu olacağını belli bir sermaye ve çevre ile girilebileceğini gördüm.Hadi çevre yapılır ama sermaye biraz zor. öncelikle oraya gidecek arkadaslar belli mali altyapıyı sağlam tutmalılar en az 1 sene tutunmak gerekecek malınızın orda tutunması sisin pazarlamanız ve haraketliliğiniz sayesinde emekleyen bir çocuk gibi başlayacak sonra herşey otomatiğe takılmış gibi işler tıkırında yürüyecektir.
orda para var her kim ne derse desin müthiş bir para var imkan var.Size düşen sadece yoğunlaşmak
1. ordaki insanları iyi tanımak ticarete girildiğinde dikkatli olmak sart çünkü işler kötü gittiğinde de iyi gittiğindede tekmeyi yemek nasp olabilir:)
2.ortaklık durumu çok vahim dikkatli olmanızı öneririm. Bir kürt olarak oranın türkmeniyle iş yapmanızı tavsiye ederim ama politik olarak kürt olması da önemli
3.güçlü bir şekilde piyasaya girerseniz iyi iş yaparsınz çünkü kaybolan paranızla daha güçlü insanları tanımıs olursunuz daha sonra yolunuza kayıpsız devam edersiniz.
5. tekstil işini adamlar lalelide ofis açıp kendi tırları ile taşıyıp ırakta dağıtmak sureti ile yürütüyorlar.
6. gıda sektörü ile inşaat sektörü dolu dizgin yol alıyor taahhüt işleri çok revaçta
diğer konuları arkadaslarla paylaşmak isterim özelliklede ortaklık işlerini çünkü masraflar çok ağır güzel iş yapacak mekan ve ofisler 4000 doalrdan başlıyor ben bu yükü kaldıramam
SİLVER ZEYTİNLERİ
A
Yeni Üye29 yazı
20/12/2009 : 15:15:22#52
SİLVER ZEYTİNLERİ
V
Üye171 yazı
20/12/2009 : 15:47:44#53
ofisler hakkında seni yanlış yönlendirmişler sanırım 1000 dolar aylık kiraya çok güzel home ofisler vardı kardeş.birde ferdi bir gezimi yaptınız mihmandarınız varmıydı
V
Üye171 yazı
20/12/2009 : 15:53:49#54
ben burada hep söyledim kardeş 5 veya 10 kişi birleşmemiz lazım 10ar bin dolar sermaye koymamız gerekir.ortalar içinde birde kürt arkadaş olmalı o zaman orada başarılı olmak mümkün.bu da başarılmayacak bir şey değil başlatalım bunu bir ilk olsun
V
Üye171 yazı
20/12/2009 : 16:01:14#55
arkadaşlar kuzey ırak için birleşmemiz gerekir.gelin 5 veya 10 arkadaş toplanalım 10 ar bin dolar sermaye kuralım gidip ofisimiz açalım ancak böyle başarılı oluruz
Y
Üye111 yazı
20/12/2009 : 16:03:54#56
varvara kardeş doğru söylüyorsun
ben allahın izniyle salı günü erbile gidiyorum bende pazar araştırmasını yapacam tanıdık biri var orda bakalım ne kadar bana yardımcı olacak saygılar
ben allahın izniyle salı günü erbile gidiyorum bende pazar araştırmasını yapacam tanıdık biri var orda bakalım ne kadar bana yardımcı olacak saygılar
Y
Üye111 yazı
20/12/2009 : 16:16:50#57
armaniy veridiğin bu bilgiler için çok teşekür ederim sağolun
sen gerçekten ordaki insanlarını iyi analize etmişsın
ama sonuç ittibariyle türkiyede bir iş yapmak için para kazan mak gerçekten çok zor olmuş bundan dolayı dışarıya gitmeye çalışıyoruz k.ırak gibi biryerde daha yeni yeni gelişiyor onun için belki bir ekmek yeriz diye.
ama dediğin gibi erbil gibi bir yerde paralı gitmek gerekiyor doğrudur.
ama heryerde lüksüde var normalıda var illaki.
yani bizim gücümüz fazla yoksa orta sevide bişeylar yapsak olmazmı yani fazla lükse kaçmadan ucuz dükkan tutmak ve ucuz mal ***ürüp satmak gibi böylece birden para kazanmak olmasın da yavaş yavaş
taki çevreyi iyi tanıdığımıza kadar oranın şartları ,insanları iyi tanıdıktan sonra daha güzel biryerde samimi kişilerle daha iyi işler yapılır diye düşünüyorum.
saygılar
bu benim fikrim
başka fikri olanlar varsa arkadaşlar açıklaya bilir.
sen gerçekten ordaki insanlarını iyi analize etmişsın
ama sonuç ittibariyle türkiyede bir iş yapmak için para kazan mak gerçekten çok zor olmuş bundan dolayı dışarıya gitmeye çalışıyoruz k.ırak gibi biryerde daha yeni yeni gelişiyor onun için belki bir ekmek yeriz diye.
ama dediğin gibi erbil gibi bir yerde paralı gitmek gerekiyor doğrudur.
ama heryerde lüksüde var normalıda var illaki.
yani bizim gücümüz fazla yoksa orta sevide bişeylar yapsak olmazmı yani fazla lükse kaçmadan ucuz dükkan tutmak ve ucuz mal ***ürüp satmak gibi böylece birden para kazanmak olmasın da yavaş yavaş
taki çevreyi iyi tanıdığımıza kadar oranın şartları ,insanları iyi tanıdıktan sonra daha güzel biryerde samimi kişilerle daha iyi işler yapılır diye düşünüyorum.
saygılar
bu benim fikrim
başka fikri olanlar varsa arkadaşlar açıklaya bilir.
V
Üye171 yazı
20/12/2009 : 16:17:28#58
yolun açık olsun kardeş git ciddi bir araştırma yap dönünce canlandıralım şu birlikteliği ofis açıp bir yıl hiç bir iş yapamassak yıllık ofis ve diğer masraflarımızın ne olacağını çıkar orada gelince arkadaşlarla paylaşalım
A
Yeni Üye29 yazı
20/12/2009 : 16:25:14#59
ferdiydi ama orda ön ayak olan insanlar oldu iyi niyetli tabii ofisler 1000 dolar ama benim bahsettiğim ofis artı aynı binada depo şklinde 700 metrekare ama senin fikrine saygı duydum iyi fikir olgunlaştırma lazım
SİLVER ZEYTİNLERİ
A
Yeni Üye29 yazı
20/12/2009 : 16:34:51#60
bencede birleşmemiz lazım yoksa havayı alırız biz ülke içinde arabamızı bile satacak duruma geldik ıraktaki insaat şirketleri yoktan helikopter almaya bile başlamışlar:(
SİLVER ZEYTİNLERİ
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz