Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Umudumu Kaybetmek İstemiyorum

BaşlatansertiTarih27/07/2009 11:37:46Yorum36

İlk mesaj
Üye223 yazı
Arkadaşlar merhaba
öncelikle şunu söylemek istiyorum.lütfen fikirlerinizi açıkça belirtirseniz çok mutlu olurum.benim acilen bir iş kurmam gerekiyor.neden acilen onu söyleyeyim.1.si yaşım 35 oldu fakat yıllardır iş kuracam iş kuaracam diye diye bu güne geldim 2.si param yok kredi alıcam ve şunuda söyleyeyim kredi miktarı en fazla 5000 tl +1000 2000 tl belki bulabilirim artık bir şey yapmam lazım çünkü her geçen gün umudumu yitirmeye başlıyorum.hep hayalim bu oldu küçük ama benim olan bir işyeri.yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Üye303 yazı
GENCLERİ ANLAMICAK NE VAR Kİ METTİN ABİ... Bİ TARZ ÇIKAR İĞRENÇ ÖTESİDE OLSA SIRF MODA DİYE TAKILIRLAR MAALİYETİ NE OLURSA OLSUN ... HA BİRDE HEVESLERİ ÇOK ÇABUK GECER HER KONUDA VE FAZLA TÜKETİCİDİRLER OKADARR... BİRBİRLERİNDE GÖRDÜKCE YAYILAN MODA AKIMLARI FARKLI OLMAK ADINA KILIKTAN KILIĞA GİRENLER AH BU GENÇLERR....
BEN NEYSEM...?
İSTİSNA BENSEM, KAİDELER BOZULUR...

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Ö?renci
Üye2311 yazı
Ya ben kılığa, kıyafete,saça, başa ,gülmeye, eğlenceye bir şey demiyorum,bizde farklı olmaya çalışırdık,ama hiçde boş değildik yani,o zamanlar yokluk zamanı idi... ama sinema ,tiyatro,gazete,kitap ,dergi hırla takip edilirdi,şimdi ne bilim bakımlı androit gibi gençler,bence görüntü var ses yok......Alo huhu yönetmenimiz, kameramanımız uyuyyomu,1,2,3,4 ses kontrol,... ses kontrol,....yok ses mes yok ,biri baksın şu işe...

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye125 yazı

bu yorumları yapanların eline yüreğine sağlık. emin olun ki buraya düşünceleriniz yazmasalard asizn yorumlarınızı okuyup size teşekkür eden binlerce sessiz çoğunluk var. bende onlardan biriyim. çok faydalı buldum.herkese teşekkür ederim .
fen ve teknoloji

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Serbest meslek
Üye2311 yazı
Evet görülüyorki her kes burda yazılanlardan kendine göre gerekli olanı alıyor,korkmayın arkadaşlar okumadan,düşünmeden,soru sormaktan ,araştırmaktan kimseye zarar gelmez,hem öğrenir hem öğretiriz hemde bu işler sınırsız tarife yani fatura yollamıyorlar,Allahın insana verdiği en güzel özellik yazı yazma alet yapmaya yarayan başparmak,konuşmak,düşünmektir bunu ortak paydada güzel hale getirenlere esas ben teşekkür ederim...Bir tek kardeşimizin çorbasında tuzumuz olsa ne mutlu bize....SAYGILARIMLA..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye303 yazı
ewt bencede...
ama benimde bişey dediğim yok genç arkadaşlara ama farklı olmaya calışmak saçmalığa ***ürür bi yerde...
İSTİSNA BENSEM, KAİDELER BOZULUR...

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Ö?renci
Üye277 yazı
Güzel bir topic. Aralarda kaybolmamalı, birilerinin işine yarar. Onun için güncel :))
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im