Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Nikah Şekeri İşinden Anlayan Var Mı?

BaşlataneceefeTarih09/07/2009 13:22:42Yorum71

İlk mesaj
Yeni Üye98 yazı
Arkadaşlar,
Ben de dükkan acayım falan derken bütün hayallerim suya düştü. Bende evde nikah şekeri yapmaya başladım. Ankara Keçiören'de 4 tane pastaneye 30 çeşitlik stand yaptım. Sadece 1 kere sipariş geldi.hala beklemedeyim. Bu nikah şekerinin çiçekleri falan ulusta satılıyo ama pahallı.

Daha uygun nerden bulunur yada bu nikah şekeri işini nasıl büyütür para kazanırım bilen var mı?

Bu toptancılar hep Ankara dışında mı?

İlgilenirseniz sevinirim.
efece

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ev kadını
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
71 yorum
Yeni Üye98 yazı
hayırdır barıs bayer sana nikahsekerlerini yolladıktan sonra sesin kesildi.aldınmı almadınmı onudahi söylemedin. noldu kçtınmı yoksa.şakaşaka
efece

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ev kadyny
Yeni Üye51 yazı

Linkiniz açılmıyor...

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye7 yazı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sigortacy
Yeni Üye3 yazı
Merhabalar ,

Ben sakaryadan katılıyorum sizin sitenize ben nikah şekeri ve bebek malzemeleri yapmak satmak istiyorum .Bundan kazanacağım paraya çok ihtiyacım var .toptancılar falan derken tesadüfen sizin siteyi buldum .ve heycanlandım ben ön araştırma yaptım çok güzel fikirlerim var fakat burada yabancı olunca elim kolum bağlandı bana yardımcı olacak yada yol gösterek herkezin fikirlerine açığım ......

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
Bana cevap vercek hiç bir arkadaş yokmu acaba ???????

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
Yeni Üye61 yazı
Arkadaşlar tüm nikah şekeri ile ilgili malzemeleri bulabileceğiniz yegane yer Eminönü tahtakaledeki Şark Han dır

Tüm şekerciler ordan alır malıi melekti, objeydi, tüldü, vs.vs ne ararsanız sırf bu iş üzerine satış yapan toptancılar mevcut orda

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye8 yazı
selamlar
Ankara'da iseniz nikah şekerlerini en iyi pazarlayabileceğiniz yerler konusunda size birkaç öneri sunmak isterim.. Öncelikle ürettiğiniz nikah şekerlerini biraz ucuza, ancak çoklu miktarlarda satabileceğiniz ilk yer olarak Büyük Çarşı (Atatürk Bulvarı No:69, Zafer Çarşısı üstü) gelmektedir. Ankara'nın en eski gelinlikçileri buradadır. Buraya ve bir üst çarşı olan And Çarşısına giderseniz dükkan sahipleri eğer ekonomik olarak sunuyorsanız nikah şekerlerinize ilgi göstereceklerdir. Aynı zamanda Ankara'daki belediyelerin nikah salonları çevresinde bu tür satışlar yapan dükkanlar var. onlarla da görüşmeniz satışlarınız için iyi olacaktır diye düşünmekteyim. Bence pastanelere vermek yerine gelinlikçilere ulaşmalısınız. Toptancılar konusunda elbette İstanbul Eminönü. Ancak Ankara'da Ulus'ta Sulu Han var. Oradan da piyasaya göre nispeten daha ucuza teminler yapmanız mümkün. Üzerinde durun, malum düğün sezonu açılıyor.. Başarılar...
www.teknostil.com.tr

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Sanayici
Yeni Üye1 yazı
Lütfen dikkat yaz ayları Gelince piyasaya korsan nikah şekerleri girer saglıgınız için büyük firmaları tercih ediniz her yerden nikah şekeri alınmaz yaptırılmaz Ankara Elissa Davetiye Nikah Şekerleri OLarak önemle duyurulur Lütfen Bizim İçin Önce İnsan Saglıgı Gelir Bizim ..TŞK Kızılay

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Matbaacy