Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Nikah Şekeri İşinden Anlayan Var Mı?

BaşlataneceefeTarih09/07/2009 13:22:42Yorum71

İlk mesaj
Yeni Üye98 yazı
Arkadaşlar,
Ben de dükkan acayım falan derken bütün hayallerim suya düştü. Bende evde nikah şekeri yapmaya başladım. Ankara Keçiören'de 4 tane pastaneye 30 çeşitlik stand yaptım. Sadece 1 kere sipariş geldi.hala beklemedeyim. Bu nikah şekerinin çiçekleri falan ulusta satılıyo ama pahallı.

Daha uygun nerden bulunur yada bu nikah şekeri işini nasıl büyütür para kazanırım bilen var mı?

Bu toptancılar hep Ankara dışında mı?

İlgilenirseniz sevinirim.
efece

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ev kadını
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
71 yorum
Üye2981 yazı
eceefe, mesajını okudum. Ben hediyelik bir şeylerin kalıbını yaparken , ben nikah şekerlerinde kullanılan, kutu melek vs gibi objeleride yapabilirim . Diye düşündüm . Ve bu konuya yeni başladım. Havalardan uçmaya gerek yok bende senin gibi bu işin acemisiyim. Öğrenmeye çalışıyorum. Önce yolumun üzerinde gelinlik davetiye ve nikah şekerleri yazan bir yere girdim. Ve oranın sahibi olan kişiye , düşüncemi anlattım. Orada gördüğüm bazı objeleri göstererek bunları sizin için üretebilirim. Ve istediğiniz başka modellerin kalıbınıda yapabilirim. Dedim. Ve nikah şekeri imalatı da olduğu için bana , ikitane model verdi bunlardan yap getir bakalım yapabiliyormusum dedi. Ve kalıbını yaptım . 1000 tane ürettim verdim.( malı bir iki gün önce verdim.)
Çok beğendiler iki tane model daha verdi. Bunlardan da yap bakalım dedi.
Sonra , dün bir başka yere daha girdim ve , durumu izah ettim her halde onlarda alacaklar.

Durumu doğru ve iyice, anlamanız için böyle detaylı anlatıyorum.
Şimdi sizin ne yaptığınızı anlayabilmem için, mümkünse yaptığınız , nikah şekerlerinin resimlerini çekip . gönderirseniz daha iyi anlayabilirim. Ankara da malzemeler pahalı diyorsunuz . Kutu ve polyester , nikah şekeri objeleri ile ilgili fiatları bana da söylerseniz. Ne kadar pahalı olduğunu anlar ona göre belkide , o malzemeleri yani bizim yaptıklarımızı Ankarada nikah şrekeri yapanlara bizim şubemiz gibi siz verirsiniz yada maliyetinizi düşürürsünüz. Şimdilik benim aklıma gelen bunlar . Soruların varsa memnuniyetle bildiğim kadarını cevaplamaya çalışırım.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye98 yazı
tamam göndereyim ama nasıl olcak bu resimleri nasıl yolluyacam size
efece

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ev kadyny
Üye2981 yazı

Bir şey daha , sadece bir sipariş geldi demişsiniz mümkünse o model hangisi ve fiatı ne .
Belki Nikah şekerini , pastane dışında başka yerlerde de satıyorlardır. İstanbul da semtlerde , gelinlik işi yapan yerlerde ve nikah davetiyesi işi yapan yerlerde daha çok satılıyor diye biliyorum . Üstüne daha çok gidip araştırmaya devam etmek lazım . Hemen netice alamöadım diye vaz geçmemek lazım. Olmadı ise neden olmadıyı bulmak lazım . Nasıl oldururuz diye soruşturmak , araştırmak lazım . Ve ASLA DENEMEKTEN VAZ GEÇMEMEK LAZIM
ismail karagülle

Yeni Üye98 yazı
ya zaten abicim sadece 4 tane pastaneye koydum daha kac tanesı beklıyo ama elimdeki malların çeşıtı bellı ben cesıt arıyorum onun için beklemedeyım yanı.degısık model cıkarmak istiyorum
efece

Üye2981 yazı
ben bakalım resim gönderebilecekmiyim
[URL=http://img43.imageshack.us/i/dscf1919.jpg/][/URL]

[URL=http://img43.imageshack.us/i/dscf1931n.jpg/][/URL]

[URL=http://img21.imageshack.us/i/dscf1933g.jpg/]http://img21.imageshack.us/img21/3928/dscf1933g.th.jpg" border="0">[/URL]
[URL=http://img21.imageshack.us/i/dscf19343kalpak.jpg/][/URL]
[URL=http://img43.imageshack.us/i/dscf1919e.jpg/][/URL]
[URL=http://img216.imageshack.us/i/dscf19282kaplumbaa.jpg/][/URL]

ismail karagülle

Üye2981 yazı
linge tıkla resmi daha iyi göreceksin
ismail karagülle

Üye2981 yazı
Bu gördüklerine benzer şeylerin fiatları hakkında bir fikir beyan edebilecekmisin. Sen şimdi kaç para bunlar diye soracaksın , sorma sen bunları kaça satabileceğini araştır ve söyle .
ismail karagülle

Üye2981 yazı
Verdiğin mail adresine de gönderdim resimleri ama herhalde bir problem var . Herhalde gitmedi
ismail karagülle

Üye2981 yazı
eceefe birden ses soluk kesildi. Herhalde daha iyi bir iş yakaladın bize söylemiyorsun(;
Yada resimleri gönderemedin . Elden getiriyorsun ve otobüstesin(;
Her halükarda esen kal. sağlıcakla kal.
ismail karagülle

Yeni Üye98 yazı
abi daha şimdi yorum yaptım sana
resim yollamaya calışıyorum yapamadım ya senın msn yokmu iş aldım ama senle yapacagımız iş daha büyük abi inşallah olursa o kutular iyi.meleklerin porseleni olur. bunları ben suluhan çarşısına pazarlayabilirim sanırım.konuşalım
efece

Üye2981 yazı
maynoor , mail ile de aynı mesajı gönderdim . Bilmem neden, gitmedi , geçici bir problem mi ? başka nedeni var mı ?

Neyse , zaten burasıda bizim özelimiz sayılır yabancı kimse yok. Koniks ailesi sadece (;

maynoor , nikah şekeri ile alakalı görüşebiliriz, derken düşündüklerinizi biraz açarsanız , neler yapabileceğimizi konuşuruz. Yapabileceğimiz bir şey mutlaka vardır.
ismail karagülle

Yeni Üye23 yazı
eceefe msn den görüşürsek sana bir nebzede olsa modellerimden yollayıp farklı çeşitler elde etmene yardımcı olabilirim.mesela bir değişiklik yap yaptığın urunlerin bir kısmına kına koy şık bir sepette kına seti olarak sunmayı dene birsürü alternatifi var eminim meleklerin uzerindeki tülün içinde kına çok şık duracaktır.tüllerin birkaçının uzerine değişik tarzda yazılar basıp silikonla insanlar özellikle gençler değişik ve sıradışı olan herşeyden hoşlanabilirler.
Sevilay K.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye98 yazı
arkadaşlar ben firma sahibi değilim yada ben bir firmanın reklamını yapmıyorum burda benim mesleğim yok ev kadınıyım ve evde bişeyler yapmay çalışıyorum yeni modellerde cıkardım baya da iyi işliyo.benim tek sorunum bu malların sarf malzemelerini yani çicektir böcektir onların toptancısını bulmaya çalışıyorum.buarada merak edenler var ise yeni modellerimide sizlerin beğenisine sunacağım.kimseye rakip falan değilim kimsede bana rakipliğe kalkışmasın.evde oturupta üretenler varsa onlar yollasın resimleri lütfen
efece

Yeni Üye98 yazı
işte arkadaşlar yeni modellerim birkacı burada dedim gibi ben bu siteye toptancı aramak için ktıldım ama ankarada benim gibi evde oturupda bişeyler üreten yada bana fikir verebilecek bana yol gösterebilecek katılımcılar varsa herzaman fikirlerinize acığım herkezin yolu acık kazancı bol olsun
efece

Yeni Üye98 yazı
huy huy abicim nasılsın benim internetde bayadır sorun vardı görüşemedik.nasıl gidiyo işler bi acılma varmı benim iyi gibi.bayramdan sonra baya sipariş aldım yaptım verdim de bu ara durgun sanırım kış geliyo ondan düğün mevsimi kapandı heralde.geçmiş bayramında kutlu olsun.
efece

Yeni Üye29 yazı
[arkadaşlar ben firma sahibi değilim yada ben bir firmanın reklamını yapmıyorum burda benim mesleğim yok ev kadınıyım ve evde bişeyler yapmay çalışıyorum yeni modellerde cıkardım baya da iyi işliyo.benim tek sorunum bu malların sarf malzemelerini yani çicektir böcektir onların toptancısını bulmaya çalışıyorum.buarada merak edenler var ise yeni modellerimide sizlerin beğenisine sunacağım.kimseye rakip falan değilim kimsede bana rakipliğe kalkışmasın.evde oturupta üretenler varsa onlar yollasın resimleri lütfen]

Sayın Eceefe, başarılarınız ve azminiz için sizi tebrik ederim.Yukarıda mesleğim yok demişsiniz ama yaptığınız bir meslektir.Meslekler bir firmada veya dükkanda icra edilmez.Hepimiz geçimimiz için sonuçta çabalıyoruz.

Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim...
AYŞE..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye2981 yazı
Ayşe topçu , bu başlığı açan arkadaş nikah şekeri yapmak ve satmak için bir şeyler .Yapıp çabalıyor. Onun başlığının altına ona yardım ve yol göstermek yerine, sanki burada bir pazar var gibi ,tezgah açmak, gibi anlamlara gelen kendi ilanlarını koyunca yanlış bir anlaşılma olmuş . Ve dışarıdan bakınca öyle anlaşılıyor.

Bence çok kolay bir yolu var sizde açın bir başlık .Ve orada ilanlarınızı koyun .O hem ürünleriniz sergilenmiş olur.
'' Hem diğerinden daha güzel ürünlerim var.''
bakın , gibi anlaşılmazsınız.

Gerçekten , ticari bir gelişme olacaksa . Alıcının da kafası karışmamış olur . Bol kazançlar.
ismail karagülle