eceefe, mesajını okudum. Ben hediyelik bir şeylerin kalıbını yaparken , ben nikah şekerlerinde kullanılan, kutu melek vs gibi objeleride yapabilirim . Diye düşündüm . Ve bu konuya yeni başladım. Havalardan uçmaya gerek yok bende senin gibi bu işin acemisiyim. Öğrenmeye çalışıyorum. Önce yolumun üzerinde gelinlik davetiye ve nikah şekerleri yazan bir yere girdim. Ve oranın sahibi olan kişiye , düşüncemi anlattım. Orada gördüğüm bazı objeleri göstererek bunları sizin için üretebilirim. Ve istediğiniz başka modellerin kalıbınıda yapabilirim. Dedim. Ve nikah şekeri imalatı da olduğu için bana , ikitane model verdi bunlardan yap getir bakalım yapabiliyormusum dedi. Ve kalıbını yaptım . 1000 tane ürettim verdim.( malı bir iki gün önce verdim.)
Çok beğendiler iki tane model daha verdi. Bunlardan da yap bakalım dedi.
Sonra , dün bir başka yere daha girdim ve , durumu izah ettim her halde onlarda alacaklar.
Durumu doğru ve iyice, anlamanız için böyle detaylı anlatıyorum.
Şimdi sizin ne yaptığınızı anlayabilmem için, mümkünse yaptığınız , nikah şekerlerinin resimlerini çekip . gönderirseniz daha iyi anlayabilirim. Ankara da malzemeler pahalı diyorsunuz . Kutu ve polyester , nikah şekeri objeleri ile ilgili fiatları bana da söylerseniz. Ne kadar pahalı olduğunu anlar ona göre belkide , o malzemeleri yani bizim yaptıklarımızı Ankarada nikah şrekeri yapanlara bizim şubemiz gibi siz verirsiniz yada maliyetinizi düşürürsünüz. Şimdilik benim aklıma gelen bunlar . Soruların varsa memnuniyetle bildiğim kadarını cevaplamaya çalışırım.