Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Nikah Şekeri İşinden Anlayan Var Mı?

BaşlataneceefeTarih09/07/2009 13:22:42Yorum71

İlk mesaj
Yeni Üye98 yazı
Arkadaşlar,
Ben de dükkan acayım falan derken bütün hayallerim suya düştü. Bende evde nikah şekeri yapmaya başladım. Ankara Keçiören'de 4 tane pastaneye 30 çeşitlik stand yaptım. Sadece 1 kere sipariş geldi.hala beklemedeyim. Bu nikah şekerinin çiçekleri falan ulusta satılıyo ama pahallı.

Daha uygun nerden bulunur yada bu nikah şekeri işini nasıl büyütür para kazanırım bilen var mı?

Bu toptancılar hep Ankara dışında mı?

İlgilenirseniz sevinirim.
efece

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ev kadını
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
71 yorum
Yeni Üye29 yazı
Sayın huyhuyhuy, Özür dilediğimi beyan edip yorumumu sildim.Bu siteye giren üyelerin hepsinin amacı bellidir düşüncemce,bence birlik ve beraber olmamız gerekirken bu tip tabirler üzücü.
AYŞE..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye2981 yazı
Sayın , AYŞE TOPÇU katiyyen sizi üzmek istemem .
Hem yorum da silin miş.

Artık bize , bol kazançlar dilemek kalıyor.

Eğer yazılarda sizi üzecek bir şeyler varsa .Ben de özür dilerim .

Efe ece , de ev hanımı ve hayat mücadelesinde , gayret sarf eden çok taktir edilesi bir hanım .
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye2981 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - eceefe
huy huy abicim nasılsın benim internetde bayadır sorun vardı görüşemedik.nasıl gidiyo işler bi acılma varmı benim iyi gibi.bayramdan sonra baya sipariş aldım yaptım verdim de bu ara durgun sanırım kış geliyo ondan düğün mevsimi kapandı heralde.geçmiş bayramında kutlu olsun.

sağ ol ece efe , Nikah şekeri malzemeleri ile ilgili , toptancı biri geldi . Ona yapıp veriyorum iyi de mal çekiyor .Tabiri caiz ise ne yapsam alıyor. bazen bozuk diye kenara ayırdıklarımı bile ben hallederim diyerek alıyor.

Promasyon için bazı kalıplar yaptım .Ve çalışmaya devam ediyorum . Onların kalıpları hemen hemen zamanımu alıyor. Son yaptığımın resmini , göndereyim bakalım beğenecekmisin .

ismail karagülle

Üye2981 yazı
Bu resim gibi çıkmış .

Ama kabartma , rölyef bir çalışma , 35 ,-40 santim yükseklikte
yaklaşık 25 santim eninde

Ve 2,5 -3 santim yükseklikte (kabartma yüksekliği )

Bir çalışma , bunun hazır bir pazarı var . Birileri sadece bunu pazarla**** para kazanıyor . ( bunun heykel olanını satıyorlar., bu rölyefi ilk ben yaptım )

Peşi sıra bir kaç tane daha proje var . Eminim yakında her tarafta görmeye başlayabilirsin, şaşırma ((:

Adliyenin önünde elde satan bile var.

Yani çalışmaya ve denemeye devam . Asla vaz geçmeyeceğiz.
ismail karagülle

Yeni Üye98 yazı
bravo abi hakkaten çok güzel olmuş bende şimdi açtım bilgisayarı biara ayşe hanımla bi yazışma geçmiş pek bişey anlamadım ne gibi bir yorum yazmıştı acaba merak etdim benim hakkımdaki yorumların içinde teşekkür ederim.
efece

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ev kadyny
Üye2981 yazı
Teşekkürler . Ayşe hanımla olumsuz bir şey yok. Herşey olması gerektiği gibi . O hanımda, bizler gibi, sizin gibi mücadele eden , bir hanım anladığım kadarı ile . Olumsuz bir durum yok . Herşey yolunda yani .

O' nunla tanışmalı, ve iş birliği konusunda bir şeyler yapabilirmisin, diye bakmalı bence . Ayşe hanımın da dediği gibi herkesin hedefi aynı. Belki aynı sektördekiler dayanışması ile daha iyi şeyler yapılabilir.
ismail karagülle

Yeni Üye98 yazı
abi herşey yolunda diyosun ama senin tepkini cekecek bişey yazmış ve sonra silmiş demekki iyi bişey yazmamış neyse boşver abi allah herkezin yolunu acık etsin herkez kendi kısmetini yer atalar ne demiş kısmet olmazsa dayak bile yiyemezsin.yani dayak bile kısmetle yenir
efece

Yeni Üye29 yazı
Sayın Eceefe,sizi rahatsız eden reklamı sildim sadece.Onun dışında tüm yorumlar duruyor.Sayın huyhuyhuy, da benim sildiğimi farketmeden sanırım bana olan ilk yorumunu yazmıstı.

Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.Kırıcı olmak yerine yapıcı olalım lütfen...
AYŞE..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye3 yazı
mrh.evet bende nikah şekeri işine girdim severek yaptığım tek iş fiyatlarım da uygun ama hala sipariş alamadım.sahibinden.com da şekerlerimi görebilirsiniz en güzel nikah şekerleri.ililenenler bana da bir fikir verirse sevinirim.
güleryüz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Typ
Yeni Üye3 yazı
arkadaşlar bende nikah şekeriyle ilgileniyorum.eşimin doğu görevi olmasaydı bende bi dükkan açar sizin yaptıklarınızıda alırdım.şimdi siz soyleyin ben nasıl satıcam yaptığım şekerleri hemde stoklarımda var.
güleryüz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Typ
Üye780 yazı
Şekerlemeleriniz için özel el yapımı kütahya çinisi kaseler temin edebilirim.Çok şık bir sunum olur..
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Üye2981 yazı
altan 43 resim yükleseniz ne iyi olurdu
ismail karagülle

Üye780 yazı
Resimlerin formatında sanırım sorun var yada bende:) bir türlü yükleyemedim..
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Üye780 yazı
Şekerlemeleriniz için özel el yapımı kütahya çinisi kaseler temin edebilirim.Çok şık bir sunum olur..

05 cm olanlar 2 tl

10 cm olanlar 2,75 tl

toptan fiyatlarıdır..
Strotaş

Yeni Üye70 yazı
g€ç€n yaşadığım şehirde m€rak €dip nikah ş€k€ri v€ organizasyon yapan bi y€r€ girdim ..vitrini nikah s€k€ri doluydu..bana istanbuldan bi firmanın bayiliğini aldığını söyl€di.bu ş€hird€d€ bayiliği sad€c€ k€ndisi v€r€bilirmiş firmayla öyl€ anlaşmış..ist€rs€m banada bayilik v€r€bil€c€ğimi söyl€di. €n ucuz ş€k€r çanta fiğürlü olanı 1 tl idi. bana onu toptan 80 kuruşa v€r€c€ğini söyl€di.biraz garibim€ gitti.kar marjimı n€d€n bu kadar düşük tuttu..80 kuruşa alsam b€n kaça satcam zat€n s€n 1 tly€ satıyon..

işin açığı arkdaşlar b€n çok ucuza nikah ş€k€rini n€rd€n alırım bana yol göst€rin. €vd€ yapsam karlımı...
askere dokunma hekime elleme eczacıya karışma yargıdan elini çek yök e karışma ona elleme buna dokunma ak parti niye hükümet oldu kardesim .

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Emniyet görevlisi
Üye2981 yazı
40 krş a şeker objesini alsan
20 krş da diğer masrafın olsa

Toplam 60 krş gibi bir masrafın olur . Tabii kullanacağın malzemelere göre bu değişir. Yani yaklaşık yüz de yüz kar etmen gerekir.
50 krş a mal ettiğin bir ürünü 100 krş a satabilmen gerekir.
yapmak ve malzemeleri almak kolay . Esas olan satmak .

Nikah salonların yakınında, nikah muamelesi için müracaat edenlerin geldiğinde görebileceği yer olması bakımından . gelinlikçilerde , matbaaacılard, pastananelerde , reyon açarak satılıyor genellikle.
ismail karagülle

Yeni Üye98 yazı
güleryüz arkadaşım önce kalın bir süngeri ya karton piyer türü bişeyi parlak bir kumaşla kapla tüm yaptığın nikah şekerleri numaralandır ve toplu iğneyle sabitlendir ve kendine bir stand yap.bu standı eline al sana yakın müşterisi bol pastaneleri gez ve deki benim böyle tandlarım var pastanenize koyabilirmiyim de .fiyatını belirle mesela hepsi 1 lira de.pastane sahibide atıyorum 1.250 ye satacak.hiç birşey yapmadan tanesinden 25 kuruş kazanacak.böyle 20 tane pastane ayarlasan elinin harçlığı çıkar bu arada sendede 1 stad hazır dursun pastane seni arayıpta şu numaralı nikah şekerinde 100 tane sipariş aldım deyince acaba hangisiydi diye şaşırma.buarada tuhafiyelerede verebilirsin.ben yazın baya iş yaptım ama şimdi durdu buarada huyhuy abinin de yaptıgı modellerde var ilgini çekebilir.ben aldım .buaradaSELAMLAR SAYGILAR HUYHUY ABİCİM
efece

Üye2981 yazı
teşekkürler eceefe , iyilikler sağlıklar diliyorum
ismail karagülle

Üye780 yazı
benim ürünlerden de www.minelsanorg. sitesinde nikah şekerleri seramikler kısmında sergilenmeye başladı artık..
Strotaş

Yeni Üye25 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Altan43
benim ürünlerden de www.minelsanorg. sitesinde nikah şekerleri seramikler kısmında sergilenmeye başladı artık..

tıkladım ama görüntülenemiyor.

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Di?er
Yeni Üye98 yazı
altan43 bu porselenler cok guzel aama bıraz cok luks degılmı.nıkahsekerıne bır obje kullanılacak ıse ve de bu kase olcaksa ıllakı kutahya olması gerekmezkı cunku bu tur kaseler 1 mılyoncularda 1 lıraya satılıyor.bılıyorum senın ıscılıgınle karsılastırılamaz ama nerdeyse 3 lıraya gelıyor tanesı 1 kısı 400 tane sıparıs verse 1 mılyar para odeyecek.gecen eylul ayında ben 350 sate sıparıs aldım ınankı 10 kurus ıcın 1 saat pazarlık yaptık musterı ıle cunku 10 kurus 350 tanede 35 lıra yapıyo.umarım anlatmak ıstedımı anlatabılmısımdır.tabı senın musterıler elıt lukse hıtab edıyosan bılmem .neyse allah acık etsın yolunu.
efece

Üye780 yazı
eceefe merhabalar;

Bu site ürünleri benden toptan alım yapmak üzere anlaştı ve satış fiyatları kendi fiyat politikalarıdır,yüksek oldugu dogrudur,elbette piyasada herşeyde oldugu gibi çin üretimi bu tarz ürünlerde mevcut..

Her ürünün mutlaka bir alıcısı vardır,bende sipariş alacagımı çok fazla ummuyorum ama nasip diyorum herşeyden önce.

Bol kazanclar dilerim
Strotaş

Yeni Üye98 yazı
dogru dıyosun.herkezın kazancı bol olur ınsallah.ya bılmıyorum bılen varmı alıbaba dıye bır sıteyı onerdıler yabancı bır sıte herkez uretdıgı seyı orda pazarlıyo iş makınalarına kadar hersey var. bana oraya bır kac resım gonder dedıler ama ben pek anlayamadım sıteyı hep ıngılızce cevırı yap dıyosun yapıyor a dan z ye hersey var ama malları nasıl ne sekılde gosterıme sunuyolar pek kavrayamadım. altan43 bıde bu sıteye bak sen anlayabılırsen turkıye kısmında senın cınılerde cıksın.dunya devletlerı kutahya cınısı gorsun benhala bakıyorum sen anlarsan bızede anlat
efece

Üye138 yazı
eceefe,
geçen sene başlamış olduğun bu işi bu sene (ki sezon açıldı sayılır) devam ettiriyormusun. beklediğin gelire geçen sene ulaşabildinmi. soruyorum çünki bende buna benzer bir iş düşünüyordum vereceğin cevaplar benim için önemli. saygılar...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Y?siz
Yeni Üye98 yazı
egemen ben fırma degılım dukkanım yok 7 tane magzada standım var.gecen sezonun sonunda yapmaya basladım bu ısı sezon bıtmeden ramazan geldı dugun sezonu kapandı ramazan bıtıncede soguklar basladı.stand ların 1 ı nıkah sekerı satan bır fırmaydı begenerek aldı standımı koydu ondan ses cıkmadı.4 tane pastane kohne yerdeydı ondan ses cıkmadı kecıorende luks bır pastaneye koydum ayda en az 2 sıparıs verdı 100 150 200 tane.sıncan da bır tuhafıyeye koydum bana 350 400 150 150 4 tane sıparıs aldı.yazın elımın harclıgı cok cıktı.yanı mekanları tam otutduramadım
satılır dedımyerden gelmedı.satılmaz dedım yerden sureklı sıparıs aldım.bu sezonda o pastanelerı gezıp standlarımı alıp baska yerlere koyacam.bu sezon 150 tane gelmıstı ben evde yoktum musterıler evıme kadar gelmıs kacırdım kısmet .ondan baska olmadı yanı evde yapılan ancak mutfak masrafı cıkarıyor.ama baslıgımdada soyledım gıbı malzemelerı ucucz alıp daha ucuza maal eder ve satarsam daha ıyı olacak hatda ev ılanları bıle bastırmayı dusundum ama toptancıma guvenemıyorum nıhayetınde bır urunu bıdaha gıtdıgımde bulamadım oldu ve bır objeyı ankaranın ıcınde 4 saat aradıgım oldu yanı boyle
efece

Yeni Üye98 yazı
yanı hedefıme ıyı bır baslangıc yaptım sayılır sezonun sonundan yakaladım ama sımdı az bucuk bılıyorlar benım nıkah sekerı yaptıgımı once tanınmak onemlı sonrası yavas yavas gelır dıye dusunuyorum.pekı sen ne gıbı bır ıs dusundun acıklarmısın
efece