Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Forumda Yer Alan Bazı Komik Fikirler

Başlatanmasal06Tarih27/01/2009 18:53:24Yorum128

İlk mesaj
Üye2659 yazı
Arkadaşlar forum da yer alan bazı komik fikirleri alıntı yaparak yazmaya nedersiniz.
Ben dikkat ettimde forumda birçok zihni sinir projeleri ve insanı güldürerek stresini azaltabilecek:) :) akla ziyan fikirler var. Düşündümde bunları oku**** bu kriz ortamında biraz rahatlamak iyi gelebilir
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
128 yorum
Üye2311 yazı
Hani bir laf vardır beni güldürdün ya Allah ta seni güldürsün diye,napalım gülüyoruz ağlamakla olmuyor her şey,eskiden sokakta gözünün içi gülen yaşlılar,beyler bayanlar vardı hep gözlerim ışıl ışıl gülen o gözleri arıyor ama ne diyim hiç göremiyorum o eski gülüşleri,şu çocuklarda olmasa yandık valla....

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - SeRdAr43
sayın koniks yazarları ve üyeleri benim bir yazıma
sanki herkes ayaklandı .gibi geldi bana bakın
beyler .benim bu işimi pazarlama. netvork .vs .işine benzetenler oldu.herkesın fikrıne saygı duyarım.ama.
kimse kendıni yukarılarda görmesın ve kimseyi küçüç düşürücü konulara girmesın . benim bir projem var.
istedım bunu aklı başında .birileriyle ortak yapmak ama
:)) malesef herkes burda kendini aştayın sanıyor.ve
her konuda ahkem kesiyorlar. ticaret bir sırdır .ve her kesile paylaşılmaz.ve bu konuda her kesile tartışırım
koyduğum her projeye de sonuna kadar sahibim
ya insanlar ne kadar ön yargılılar konunun ne olduğundan haberdar olmayan lar bile çeşitli yorumlarla yargılama yapmışlar. allahtan . bu tür insanlar bir yargı mekanızmasında karar verici merci olsaymış vay haline bu ülkenın.sayın metin bey ve volkan bey ve diğer yorum yazan beyler .ben bilmediğim konu hakında bana bir kelime öğretecek insanın kölesi bile olurum .benim yaklaşımım dostluk ve kardeşlikten yana .insanlari hayvanlardan farklı kılan düşünüp konuşmalarıdır .bu konuda olumlu ve olumsuz yorum yazan tüm insanlara saygı ve sevgilerımle
zeki kara

Bilader aştayın kim:)) Ben tanıyamadım:))

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

'Keşke'Leri Sevmem !!

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Editör5590 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
ticaret bir sırdır .ve her kesile paylaşılmaz.ve bu konuda her kesile tartışırım

Akbulut fıkraları vardı bir zamanlar.

Alıntı Yapılan Metin:
Yıldırım Akbulut gazinoya gitmiş. Şarkıcı kadın sahneden görmüş başbakanı.
- Başbakanım istediğiniz bir şarkı varsa, ben okurum...
- “Sabile”yi çok severim... Onu oku!..
Herkes birbirine bakmış Sabile adında bir şarkı bilen yok. Sonra kurmaylardan birisi cesaretini toplamış;
- Efendim Sabile şarkısını şarkıcı hanım bilmiyormuş... Kem ve de küm...
- Yaa nasıl bilmez onu!.. Hani sözleri de şöyle: Eller ayır sabile... Diller ayır sabile... Gözler ayır sabile!..

(“bilgimania”/Ek$iSözlük)

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Editör5590 yazı
Kediler yanlış vurguyla miyavlasaydı acaba ne olurdu ?
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - SeRdAr43
SAYIN değerli koniks okurları
eğer amacınız macara aramak değil ise ve biraz olsun ticaretten anlıyor isenız bu iş teklifimi duyar duymaz
balıklama atlamanız gerek çünkü bu tanıtacağım sistem 500 milyarlık yatırımla olacak bi iş ama biz
sadece 10 milyarla bu 500 milyarlık mağazaya sahip olacağız . yani 10 milyar sermaya ko**** 500 milyarlık bir mağazanın cırosu kadar ciro elde etmiş olacağız

ismim ZEKİ KARA İST
GSM.0537 598 13 91

zekikara2009@hotmail.com dan da ulaşabilirsınız
saygılarımla

Sonrada alay ediyorsunuz diye kızar arkadaş:))

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - togayhan67
Yoktan var, vardan yok olmaz...
Zaten var olan enerjiyi harcayan ve harcadığı enerjiyi geri veremeyen yüzlerce alet var ama burada konu aldıgı enerjiyi fazlasıyla geri verebilecek bir makina İCAT etmek...

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - akinselcuk
Evet doğru söylüyorsunuz aldığı enerjiyi vermeyen çok alet var. Ama psikolojikmiş bu aslında. Geçenlerde haber Türk de H. Dümen hocam anlattı bunun nedenini . . .

Sayın Editörüm Forumda Ünlü Mucit Haydar Dümenin İsmide geçti ya ölsemde gam yemem:)) :))

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - akinselcuk
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mert_26
bana ikman verilerse ışık hıznda jet yapa biirim

Hocam ikman ne demek bilsem hemen vereceğim ama bilemedim ne olduğunu !

Hocam bir de şunu söyleyeyim bu jete iyi bir de fren düşün. O kadar gazlayınca nasıl duracak mazallah dünyanın çevresinse saniyede 7 tur atar durusun sesini de duymaz kimse.

Hani bekçiler dönme dolaba binmiş sıkılınca dururacak kimse bulamamışlar sabah kadar dönüp beyin travması geçirmişler o hesap . . .

'Keşke'Leri Sevmem !!

Yeni Üye33 yazı
Çok iyi yahu . Gülmekten kramp girdi .direksiyon olayını da iyi yapmalı az sağa şekse 7 saniyede maazallah feleğini şaşırır . Sağlam bir de harita koysun ne olur ne olmaz
www.duyguhalitemizleme.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Elektrik / Elektronik