Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Forumda Yer Alan Bazı Komik Fikirler

Başlatanmasal06Tarih27/01/2009 18:53:24Yorum128

İlk mesaj
Üye2659 yazı
Arkadaşlar forum da yer alan bazı komik fikirleri alıntı yaparak yazmaya nedersiniz.
Ben dikkat ettimde forumda birçok zihni sinir projeleri ve insanı güldürerek stresini azaltabilecek:) :) akla ziyan fikirler var. Düşündümde bunları oku**** bu kriz ortamında biraz rahatlamak iyi gelebilir
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
128 yorum
Üye303 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - aurora34
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ersanayaz
bana kimse yardım etmeyecek mi?sonuçta yapmak istediğim işte para var.tek sorun sermaye işte.kimseyi ikna edemiyorum.bu türkiye de eminim ki milyonları tl paraları olan insanlar var neden yardım etmiyorlar bana

Bundan daha saçma iş fikri olamaz herhalde koniks.com da :)

PARASI OLAN ENAYİ VARSA BANA DA YARDIM ETSİN İŞ FİKRMİ İSTERSİN??
İSTİSNA BENSEM, KAİDELER BOZULUR...

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Ö?renci
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - eldam
sayın coproline firması neden kendinizi övüp övüp duruyorsunuz.sizi sürekli izliyorum her foruma girip kendinize teşekkür ediyorsunuz:internet reklamı bu olsa gerek :)
immib te derse katılmışsın coproline a git diyorsun.neden o kadar para versin ki insanlar?

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - eldam
www.yorktrade.net i öneririm ben geçen yaz mezun oldum.ayrıca o kadar para vermenede gerek yok.eğitim sonrasında da verdiğin para sana geri döner.zaten coproline yeni bir bir kuruluş.yorktrade in mezunlarından birisi kurmuş.

Sevgili Eldam bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

'Keşke'Leri Sevmem !!

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye2659 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nmncakmak
Mersin limanda teslime hazır 1836 ton icumsa 142 kristal beyaz toz şekerimiz vardır.transit ticaret olarak gelmiş olup son varış yeri ıraktır.İlgilenen arkadaşlara diğer bilğiler gönderilebilir.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - selami
Bilgi gönderirseniz sevinirim..

selamikaraboga23@gmail.com

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mustafaccc
rün hakkında detaylı bilgiyi mail adresime atarmısınız ürününüzle ilgileniyorum.

nmncakmak yazıyı 17/09/2008 de yazmış!!!!! Arkadaşlar ise 18/06/2009 da cevap yazmışlar :))Ürün hala mersin limanında duruyor herhalde:)) :)) Belkide o şeker midelere indi bile:)):))

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mystone
Not:Mesela siz deseydiniz ki ben köpek gezdirip para kazanıcam. Ailenizden veya cevrenizden hangi kişiler arkandayız gerekli yatırımıda veririz cok tutar derdi acıkcası ben desem cevreme gülerlerdi heralde.Eger bu haber doğruysa eksikliği iyi tespit eden biriymiş zaten girişimcilikte bu değil midir?

Şimdi türeyecek köpek gezdirme merkezleri kazanırmı kazanmazmı bilinemez tabi.Böyle bir fikirle atılım yapan kişileri kutlamaktan başka bişi gelmiyor. Kazanıyorsa da helal olsun diyelim.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/11911121.asp?gid=229

Köpek gezdirmek meslek oldu aylık gelir 5 bin TL’yi buldu

Avrupa ve gelişmiş bazı metropollerde yıllardır bir meslek olan ve sektöre dönüşen "köpek gezdirme" işi, zamansızlık sorununun her geçen gün büyüdüğü Türkiye’de de, özellikle İstanbul ve bazı büyük kentlerde yaygınlaşmaya başladı.

Sabah ve akşam birer saat 10 köpeği gezdiren bir kişinin ayda 5 bin lira kazanabildiği sektörde köpeği 1 saat gezdirmenin bedeli, 15 lirayı buluyor. Eğitmenler eşliğinde köpek gezdirme hizmeti veren Türkiye’nin ilk şirketi Pozito Pet Club’ı iki yıl önce kuran Burcu Ağaoğlu, en büyük rakibinin apartman görevlileri olduğunu söylüyor.

GELİŞMİŞ kentlerde köpek gezdirmenin bir meslek olduğunu ve özel eğitmenlerce yapıldığını belirten Burcu Ağaoğlu, mesleğin revaçta olmasının nedenini şöyle açıkladı: "Statülerinin bir parçası olarak iyi bir köpeğe sahip olanların yoğun iş temposu nedeniyle köpeklerine zaman ayıramaması, köpek gezdirme mesleğinin de beraberinde yükselmesini sağladı. Hem kazançlı hem de eğlenceli bir meslek olarak yükselen, tam gün ve part-time olarak yapılabilen köpek gezdirme işinin anahtar kelimesi ise güven."

Köpeği hep aynı kişi gezdiriyor

BURCU Ağaoğlu, köpek gezdirme, bakım ve konaklatmanın çok ciddi sorumlulukları bulunduğunu belirterek şöyle dedi: "Bizimle çalışmak isteyen köpek sahipleriyle köpeğin sağlık kontrollerinden, aşısına, hangi saatte köpeği kimin teslim alacağına ve hangi güzergáhta gezdirilmesine kadar birçok detayı konuşuyoruz. Her köpeğin fotoğrafını çekip tüm bilgilerinin yer aldığı bir dosya açıyoruz. Burada en önemli nokta bir köpeği her seferinde aynı kişinin gezdirecek olması."

İtalya’da tasarım okudu köpek gezdirme işi kurdu

BURCU Ağaoğlu Bilgi Üniversitesi Reklam Bölümü’nü bitirdikten sonra aynı üniversitede Kültür ve Yönetim programlarından sertifika aldı. İtalya’da moda ve tasarım eğitimi de gören Burcu Ağaoğlu’nun, köpeklere olan düşkünlüğü tüm kariyer planlamasını etkiledi. Fenerbahçe’de yaşayan Burcu Ağaoğlu, özellikle Bağdat Caddesi çevresi, Nişantaşı, Yeşilköy, Florya gibi İstanbul’un lüks semtlerinde "köpek gezdirme, bakımı ve konaklama" hizmeti eksikliği olduğunu gözlemledi. Araştırma ve hazırlık süreçlerinden sonra Anadolu yakasında Caddebostan’da yeşil bir bahçe içinde müstakil bir yer bulup, burayı butik hayvan konaklama ve bakım evine dönüştürdü. Evcil hayvan sahiplerine yeni bir bakış açısıyla kapsamlı hizmetler sunmak üzere Kasım 2007’de kurduğu Pozito Pet Club’da, özel eğitmenler eşliğinde köpek gezdirme hizmeti vermeye başladı
.

Gezdirmek davranış bozukluğunu önlüyor

BURCU Ağaoğlu, köpeklerin yalnız tuvalet ihtiyacı için değil, fiziksel ve ruhsal sağlıklarını korumak ve strese bağlı çeşitli davranış bozukluklarını önlemek için günde bir ya da 1.5 saat gezintiye çıkarılması gerektiğini söyledi. Ağaoğlu, özel donanım ve kıyafetli köpek gezdiriciler ile bu hizmeti verdiğini söyledi.

Sabah saat 06’da başlıyor 21’e kadar durmuyor

16 yıldır köpek gezdirme işini profesyonel olarak yapan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bankacılık ve Sigortacılık mezunu iki çocuk babası 35 yaşındaki Burak Mehmet Kurt, ayda 13 köpeği gezdirdiğini, bunun karşılığında ise 5 bin lira kazandığını söyledi. Saat 06.00’da işe başladığını ve 21.00’e kadar köpeklerle ilgilendiğini belirten Kurt, "Bizim işimiz tamamen güvene dayalı. İnsanlar çocuğu gibi gördüğü köpeğini ve hatta evinin anahtarını size teslim ediyor. On yıldır haftanın her günü hiç tatil yapmadan çalışıyorum. Çok yorucu bir iş. Çok para var diye bu işe giren bazı insanlar, köpek sahiplerinin güvenini suistimal ettiği için sektör olmasını engellediler. İnsanlar bireysel olarak bu işi yapıyor" dedi.

Hayvan hakları açısından yanlış

HAYTAP (Hayvan Hakları Federasyonu) Başkanı Ahmet Kemal Şenpolat hayvan hakları açısından, sahibi dışında ikinci bir kişinin köpekleri para karşılığı gezdirmesine karşı olduklarını söyledi. Şenpolat, "Hayvanları aldığınızda o sadece size bağlanıyor. Siz evlat ediniyorsunuz ve yaşadığı 15 yıl boyunca hastalıkta da sağlıkta da bakma sözü veriyorsunuz" dedi.

Amerika’da saati 40 doları buluyor

KÖPEK gezdirme işi, aslında dünyada yıllardır yapılıyor.Fiyatlar ise hem ülkeden ülkeye, hem de gezdirilecek köpekten köpeğe değişiklik gösteriyor. Örneğin Amerika’da çok küçük bir köpek için 5 dolar olan saatlik gezdirme ücreti, daha büyük bir köpekte 10 dolara, hırçın köpekler için de 40 dolara kadar çıkabiliyor.

Bounes Aires’te köpek gezdirmek için alınan yarım gün ücreti 50 doları bulabiliyor. Mesleğin doğduğu yer olan Buenos Aires’te bir seferinde 10 ile 15 köpeği gezdiren bir kişi, günde iki ayrı grubu dolaştırabiliyor. Bu da ayda yaklaşık 1.000 ile 1500 dolar arasında geliri buluyor. Köpek gezdirmek gelişmiş kentlerde yeni bir sosyal ortam yaratmayı da sağlıyor. Bu işi yapanlar ve köpeği gezdirilen aileler, zaman partiler veriyor.

Biri İtalyada Moda okumuş Diğeri açıköğretimde olsa bankacılık:))
İtalyaya taile gitmiş sanki:))

'Keşke'Leri Sevmem !!

Yeni Üye50 yazı
değişik kimimizin gülebildiğine kimimiz kızabiliyoruz enteresan bir bölüm ama yine de farklı beklenmeyen tepkiler verenler olabilir dikkat diyorum
yazar

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Esnaf
Üye2311 yazı
Bence elinize sağlık güzel olmuş.... yalnız şu bayan ve karşısındakilerinin uslubu hiç hoş olmamış..Aslında mizah hayatın her anında var bu konuda Türkler ve Ruslar çok başarılı sanırım.Aslında Türkçemiz için derler ya lastik gibi diye nereye çekersen çek....Bazen yazıyı yazıyoruz sonra bir bakıyorsun bir yerin de içine edilmiş,bi laf etmişim ne yapsam yapim düzeltmesi bile zor...Bu tür yazılar dikkati toplar daha sorumlu yazı yazmayı sağlar kanaatindeyim...Hemde gülmek ortamı yumaşıtır şu kriz zamanlarında çok ihtiyacımız var.Ben en çok kafayı şu ilanı veren onada ilan denirse çekilip bir köşeye oltaya kim takılacak diye bekleyenlere taktım..iki üç tanesini uyardım haklısınız dediler düzeltiler hatalarını ama gene devam ,sonu gelmiyor.Geçen dayanamadım biri yazmış kazakistandan kömür getirilir,gönder dedim 500 ton ...Bana mail atmış abi ciddiysen ayarlim diye.Ya kardeşim bunun odun kömürü var kok kömürü var mangal kömürü var,tonu, fiyatı, nakliyesi sanki pazarda patates satıyoz,kilo şu 3kg bu diye...Tabii ki ciddi değilim.Önce yazarken sonra malı tanıtırken biraz ciddiyet olmalı.Bu şeye benziyor ambalajında sıfır satılık bilgisayar ,abi bi resmini görebilirmiyiz el-cevap açarsam ambalajında olmazki.....Hadi bakalım her kese hayırlı işler ,Allah gülüşü ve tebessümü eksik etmesin yüzümüzden...Bi ilanda benden ilk sahibinden az kullanılmış american prezar......Meraklısına duyurulur...

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye2659 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - TAHİR
YA GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ BİLGİLER BUNLAR TEBRİK EDİYORUM SİZİ...YA BEN MİT 'E GİRMEK İSTİYORUM BU MÜMKÜN'MÜ BİR BİLGİNİZ VARSA LÜTFEN PAYLAŞIN BENLE....BURDA YENİYİM SADECE BUKDAR MEAİL ADRESİM
tahirtunc@hotmail.com

Kardeşim Burası Koniks .com değilmi?Acaba benmi karıştırdım:))

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - TAHİR
Ağa harbiden yardımcı olun bana ben kafaya koydum ya şaronu yada illümanti liderini öldürcem

Vay Aynalı Tahir Vay
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hikmet
peki bişi soracam istihbaratcı olmanın yoları ve kuraları nedir ?

Önce KPSS'ye girecen Sonra 007 yanında Birkaç ay staj yapacan:))
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kircicegi
Tahir kardes sen kafaya koymussun bile mite gerek yok git oldur yada turkiyedede cok saron baron var onlardan birini oldur
istihbarat dedinizde echelon diye birsey duydunuzmu amerikan dinleme merkezi su anda yazdiklariniz bile belki kayda aliniyor

Evet Sayın İSmail KIRTILLI ve AKINSELCUK 007 James Bond'un Türkiye Şubeleri(tabbiki bu espiriyi aflarına sığınarak yapıyorum)

'Keşke'Leri Sevmem !!

Editör5590 yazı
Ülkemizin ne kadar geliştiğine delalet bir yazı. İsim de telaffuz ederek eylem niyeti ifade etmek. Eskiden olsa son harf yazıldığında kapının zili çalardı büyük ihtimal. Gel biz seni casus yapacağız derler bir yerin nemli misafirhanesine ***ürürlerdi. Başkaca niyetler de var mı bir sorarlardı . . .

Kurtlar vadisini (ve benzeri dizileri) hiç izlemedim ama sanırım bu derin bilgilerin ve oluşan yarı masum çaylak niyetlerin sebebi olsa gerek.

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye2311 yazı
Hocam ben şimdi sitede nasıl özel dedektif olunur ünlü üstad Arsen Lüpen den dedektiflik dersi sadece 5000tl ye hem kitabı hem bayiliği diyim bakınız kaç müşteri çıkıyor..

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - akinselcuk
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gulsahi46
inanırmısınız bir ara hiç dışarı çıkamaz oldum bunalım geçirdim halen devam ediyor.

Bunalımı paraya çevir. Falcı dükkanı aç. Fal bak para kazan . Bunalımdayken çok yaratıcı yorumlar yapılır başkalarının sorunları üzerine. Hiç çıkmak istemezsin bunalımdan parayı görünce zaten . . .

'Keşke'Leri Sevmem !!

Editör5590 yazı
Tabi belirtmem gerek yukarıdaki yazıya bu cevabı hemen yazmamıştım. Başka yazılarını da okuyunca bana biraz garip gelmişti. Mesela ayda 5000 kazansam yeter diyordu. Aç olduğunu söylerken bir yandan da karnını doyurmaya razı değildi gülşahi46 . . .
tamnland.com

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - questçiler
şirketimiz honk honk kuruluşlu bir şirkettir kendi işinin patronu ol ama gerçekten ihtiyacı olanlar arasın yaşamayı ve hayatı sevenlerin tek fırsatı insanların hayatına dokunmak isteyenler onları mutlu etmek isteyenler arasın 05447861151 mustafa koç

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - muratca30
:) sayın akınselcuk hong hong yazmak istemiştir kelime yanlışyazmıştır arkadaşımız herhalde yada okunduğu gibi yazmaya kalkmıs olabilir arkadasım ne iş yaptığını yazarsan seviniriz.
Bu arada farkettnimiz koniksci arkadaşlar bu sıralar konikse 2 başlık atıp işin detayını yazmadan sonra uğramayan bayağı arkadaş oldu ilginc herkese iyi çalışmalar

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - zanzin
honk honk da ŞUSİ yeyelim hep barabar..komiksin be kardeşim....

Aslında bu konu ile ilgili baya yorum yapılmış bir bir hatırlayın dedim:))

'Keşke'Leri Sevmem !!

Editör5590 yazı
Peki bu memleketin adının doğrusu ne ola ki ??

Hong Kong mu yoksa ? Bir yazan çıkmamış .
tamnland.com

Üye2311 yazı
King Konk,...ben biliyom hocam.....

Editör5590 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - xxxxxxxx
metin arkadaşa aynen katılıyorum hele bu işi hic bilmiyorsan kesinlikle hic bulaşa diyerim

Yazılarda , innovasyon, lojistik ve benzeri bilimum yabancı kelime kullanılıyor , ancak Türkçe kısmını anlamak mümkün değil. İçe doğuş yöntemi ile bu tür yazıların ne demek istediği belki anlaşılıyor ama yabancı kelimelere bu hevesin yanında , bir Türk olarak Türkçe yi düzgün kullanamama sorunu bir arada iken ticari işler neden düzgün olsun ki ?

Çoğu ortaklık veya sermaye arayışında bu tür yazıların.

2 satırlık bir yazı kısaca bilmediğin işe girme diyor ama cümlenin eylem kısmı aslında yok. ''Bulaşa diyerem''

Yazıyor ama tekrar okumuyor , okusa bile önemsemiyor öylece bırakıyor. İşinde de böyle yapıyor olabilir mi ?

Koniks e Türkçe yi düzgün kullanma uyarıları eklenip biraz üzerinde durmak mı gerekli ?
tamnland.com

Üye2311 yazı
Hocam bende dahil,bazen düzeltme yapacakken aynı yazıyı iki defa yazdığımı görüyorum,tabii diğerini siliyorum,bir yazıda bir yerinde hata yapmışım dikkatlice bakıyorum sonra başka bir yerinde yine hata çıkıyor,her okuduğumda bir yanlış daha ,evet hele bazen noktalama işareti doğru kullanılmadığında cümle devrik oluyor iş ben diyorum ankara sen diyosun muhabbetine dönüyor,dikkat titizlik olmayan iş ,al zıkkımlan diye küt masaya bırakılan yemeğe benziyor,gel de ye bakalım...Saygılarımla..

Editör5590 yazı
Burada , iletişim , stres atma, yavaş yavaş bilgi toplama vs. amaçlarla sürekli yazı yazarak kullanmakla , ilan verme , ortak arama , bir şekilde hızlı fayda temin etme amaçlı yazı yazma arasında da bir fark far.

Sürekli yazan sohbet eden bir arkadaşımızın zaman zaman eli klavyede fazladan bir harfe basabilir veya eksik harfli kelimeler yazabilir. Cümle bazen kafada karışır devrik olur. Bu tip yazılar zaten o kadar göze batmıyor. Kaldı ki sürekli yazıp iletişimin tadını çıkaracak olan üye bunları sonra dan bile olsa düzeltiyor, aynı hatayı defaten yapmıyor.

Ancak kendini veya işini pazara çıkaran bir yazı düzgün olmalı ki amacına ulaşsın.

Fakat gene de en önemlisi bir Türk ün Türkçe yi mümkün mertebe düzgün kullanması gerekliliğine inanıyorum.

Benim asıl takıldığım , bir iddiası olan yazılar. Bu işi ben yaparım diyor ama cümlesi haddinden fazla bozuk. Bu iddia sahibi bir cümleyi düzgün kuramaz iletişimin gereğini yerine getiremezken işini nasıl yapacak ?

Sevgili Mettin, kimseyi germek istemem. Ben daha ziyade göze çok batan anlamı yok eden hatalardan bahsediyorum.

tamnland.com

Üye2311 yazı
Yok hocam çok doğru tesbit zaten,genelde çok dikkatsiz arkadaşlar reklamları da sunumlarıda,pazarlamaları da zayıf oluyor buda konu ile ilgilenenleri hemde o arkadaşları da mağdur olmasına sebeb olan bir vakıa,üzerinde durmakta fayda var...Saygılarımla..

Editör5590 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - solution
....bu avrupalilar ve avrupada kalanlar keskin nisanci askerin hedefe baktigi gibi paraya bakiyorlar......rabbime karsi buyuk konusmaktan sakinarak gine rabbimin yuce affina siginirim ,,,,,,eyer benim gördugum insanlarin icindeki para hirsi bende olsaydi , zerre kadar suphem yok istedigim ulkeyi satin alacak kadar paraya mutlaka sahip olurdum .hemde teredutsuz olurdum ...............ama cok sukur rabbim beni cezalariyla cezalandirarak korudu. ...............kardes ben yillardir avrupadayim avrupa insani ,avrupa sistemi, avrupa ve tum dunya sistemleri paraya tapiyor......... o ben diyorumki yagmurlari göklerden yagdirip yerden otlari yeserten allaha hamd olsun....kardes sen hic hayatinda- isirgan otunu- taze haliyle ve o yakici haliyle hic yedinmi, veya yeme cesaretinde bulundunmu...............ellektirik iskencesinden bin kat daha kötudur .....yemeni tavsiye ederim, yedigin zaman ne demek istedigimi daha cok iyi anlarsin ....................tum dunyanin övupte bitiremediyi avrupa ve amerika acliktan can cekisiyor.......................turkiyede bir tuvaletin temizligini avrupanin ve amerikanin saraylarina deyismeyin..................illahim turkiye olmasi sart deyil mesela afrikada agac yapraklarini yemek bu iyrenc beyaz irklarin bozuk tuylulerin ve piskolojik manyaklarin dunyalarina girmemek en guzelidir................biiznillahi teala amin amin amin amin ......................

Geçmiş olsun dileklerimizle.... Yorumsuz.

tamnland.com

Üye2311 yazı
Yıl 1994 dü galiba turizmde çalışırken bir eğitim semineri aldık,hayatımın bir ilki idi karşımızdaki şahıs tam bir IQ,tam bir profosyoneldi,seminere girmeden bu adamlara bizim şirketin ödediği para konuşuluyordu evet küçük bir servet ödenmişti...Ama işin içine girince anladık...Müşteri memnuniyetinden,beden diline,müşteri psikolojisinden ,Avrupa ve A.B.D ticaret sistemine kadar bir sürü şey hakkında bilgiler verildi.Ve hiç unutmadığım hatta ürperdiğim kısmı,Sunumu yapan şahsın şu an dünyada kimlerle rekabet ediyorsunuz biliyormusunuz, neden işinizi çok iyi yapmak zorundasınız,neden en iyi olmak zorundasınız diye başlayan cümlesiydi,ardından söyliyelim haşa... karşınızdaki adamlar,tanrı dır insana her şeyi veren,müşteride olmazsa ben bir hiçim,onlar sayesinde yiyeceğimi içeceğimi,arabamı dairemi aldım,çocuklarımı en iyi yerlerde okutuyorum eğer müşterim olmazsa bunlarda olmaz ,o zaman müşteride tanrıdır zihniyetindeki adamlar demişti...İşte acımasız iş hayatında bu adamlarla rekabet edeceksiniz o yüzden sıkı durun karşılarında..Ben ne zaman çok çalışsam arkadaşlar takılırdı ,oğlum kafayımı yedin diye ,bende hep laf atardım,japonları sollamamız lazım....İşte maalesef arkadaşın belirtiği şey de bu...Belkide Kuranda geçen biz zalim değiliz biz size ne isterseniz onu veririz ayetinin açıklamasıda bu,isteyen her kes zengin olabilir tabii vicdanı bazı şeylere izin veriyorsa..Utanmadığın her şeyi yap......

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - huyhuyhuy
Saygonart
daha ne yapsın masal 06 , en iyi aklı vermiş..(BABAN FAKİRSE SUÇ SENİN DEĞİL. FAKAT KAYIN PEDERİN FAKİRSE SUÇ SENİNDİR") Demiş .Daha ne desin ?
uygulayabilirsen iş tamamdır. masal 06 dan bu , zengin kayınpeder edinmenin metodunu sor .
evliysen , iş zor .

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - masal06
Ben bekarım fakat tahmin ediyorum Zengin Kayın peder bulabilmek iş kurmaktan daha kolay değil:)) :)) Daha fazla emek ikna kabiliyeti Karizma gerekir:))Heleki armut piş ağzıma düş şeklinde üşengeç girişimciler bu işi hiç beceremez. :)) :))
İddaa ediyorum İmzamda Yazılan sözü uygulayabilen her işte başarılı olur:))

'Keşke'Leri Sevmem !!

Editör5590 yazı
Valla ne diyeyim aslında çok geçerli bir yöntem. Bunu bilinçli olarak deneyen bir kaç tanıdığım var. İyi sonuç vermiş gibi görünüyor. Herkes memnun.

İnsan arasıra düşünüyor cazibeyi boşa mı harcadık diye !! : )

Evlilik işinde şansın bahtın rolü büyük iki taraf için de , fakat bu işleri biraz oluruna bırakmak sanki daha doğru. Yani kalbinin sesini dinlemek. Kalpten çok aklını kullanarak ince bir seçim yapıp feci bir belanın içine düşmekte çok kuvvetli bir ihtimal zira. . .

Kalp yanılmazmış.
tamnland.com

Üye2311 yazı
ORGAN MAFYASINA DİKKAT AMA..

Editör5590 yazı
Evet hocam dört dörtlük uyarı yapmışsınız. Bir de o var. Ama o mafya küçükken değilde belli bir yaştan sonra ortaya çıkıyor sanırım. Özellikle 35 üstü cüzdanı şişkin erkek kalbi pek makbul.
tamnland.com

Üye117 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - masal06
[quote]Yazıyı gönderen - alisayni
merhabalar, siteye yeni uye oldum. bu konuyu acmadan once cok dusundum. bircok kisinin bu konu hakkinda negatif dusuncelere sahip olabilecegi olasiligi beni bu konuyu hemen acmaktan alikoydu. ancak sitede yazilanlari okudukca insanimizin hakli olarak ekonomik krizden cekindigini ve sermayesini nereye yatiracagi hakkinda bircok celiski ile karsi karsiya kaldigini gordum. dolayisiyla sizlere paranizi degerlendirebileceginiz garanti bir teklif sunmak icin bu yaziyi yaziyorum.

Turkiye'deki potansiyel iddaa oynayicisi sayisi 20 milyon civarinda. peki bunlarin kaci ilk oynamaya basladigi gunden bugune kadar kar ile yoluna devam ediyor? toplasak bir stad adam etmez. artik kaybetmek tarihe karisiyor. nasil mi? izninizle anlatayim.

internet uzerinden bahis yapmaya 7 sene once hobi olarak basladim. baslarda sadece futbol maclarina uclu besli kombineler yaparak para kazanmaya calisiyordum, lakin sonuc genelde husran oluyordu. garanti denen maclar bile yatabiliyordu bazen(bu hafta trabzon ve galatasaray'in evlerinde zayif takimlara yenilmeleri gibi..). ancak yillar ilerledikce yeni taktikler ve uzerine bahis oynanabilecek yeni dallar kesfettim. bunlari basta yakinimdaki birkac insana anlattim, denemeye deger buldular. bu uyguladigim taktik benim kesfim degildi, Las Vegas'ta bir casinoda ogrendim bu taktigi, ve ilk baslarda ufakta olsa garanti paralar kazandim. kazancimi biraz daha buyutmek istedim, ve ayni taktigi sans faktorunun yaninda bilgi faktorunu de ekleyebilecegim NBA bahislerinde de uyguladim. sonuc inanilmazdi. 3 ay icinde sifir risk ile parami ikiye katladim. bu bahislerden tutmayan tabii ki de oldu ancak uyguladigim bilimsel ve matematiksel taktik ile sonuc hep kazanc oldu. bana 3 ay icinde sifir risk ile yuzde yuz getiri saglayacak bir ticaret dali onerin, bahisi birakacagim.

NBA bahisleri hakkindaki bu bilgi ve birikimime guvenen, yattigi yerden para kazanmak isteyen arkadaslarin sermayelerini (az veya cok, hic farketmez) degerlendirebilirim. simdi bircok arkadas beni dolandiricilik ile suclayacaklardir. bunu normal karsilarim. kuskusu olan arkadaslara her turlu ispat ile gelebilirim. ilgilenen arkadaslar mail birakabilirler.

not1: bu yaziyi yazmadan 3 saat once sona eren orlando magic - miami heat maci ile birlikte bu hafta boyunca kazandigim toplam 250 Lira hesabima gecilmeyi bekliyor.

not2: bahisi hala hobi olarak goruyorum, zira cok buyuk paralar kazanmak icin yuksek sermaye ile girmek gerekiyor, buyuk paranin getirisi de buyuk olur. zira bahisin altin kurali "parasi olan kazanir"dir. ee ogrenci adamin cebindeki para ile milyarlar kazanmasi imkansiz. o yuzden ufak ufak kazanip harcligimi cikariyorum.

bu sitede hem kendim kazanmak, hem de herkese para kazandirmak istiyorum. bu yazinin alti beni ciddiye alip kazandiklari paralari afiyetle harcayanlarin olumlu yorumlari ile dolacak, bundan suphe duymuyorum. herkese iyi gunler dilerim.

öğrenci adamın las vegasdaki casinodane işi var:)

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - İNCİ
Nette Türk harflerinin sayı değerlerine göre yapılan bir espiride iş yerinde istediği yere gelebilmesi için insana gereken yeteneklerin yüzdesi ;

Ç A L I Ş M A K
4 1 15 11 23 16 1 14 = %85
B A Ş A R I
2 1 23 1 21 11 =%59
Z E K A
29 6 14 1 =%50
Y A L A K A L I K
28 1 15 1 14 1 15 11 14 =% 100

Vallahi Yaratıcı Bir Milletiz Bu İşleri bulmak için çok uğraşıyoruz Para kazanmaya zaman kalmıyor:))

'Keşke'Leri Sevmem !!

Editör5590 yazı
İnternetten bahis oyna**** büyük paralar kazanılıyor pek de yalan değil. Yukarıdaki arkadaşımız 2. aşamaya gelmiş. 3. aşamadaki durumunu görmek istemezsiniz.

1. aşama işi keşfediş kısmıdır. Uzmanlaşılır. Eldeki para arttırılır. Çok zeki ise paranın artış biçimi akıllara durgunluk verebilir.

2. aşamada daha fazla para ile girip daha büyük paralar kazanma hırsına sahip olmaktır. arkadaşımız bu aşamada halen hobi diyor yaptığı işe. Ya farkında değil gittiği yolun ve detaylarının ya da müşteri bulmak için her yolu deniyor.

3. aşamada hala büyükparalar kazanılır artık bir daire parası kadar paralar döner. Ama bu aşamanın sonu yoktur. Bunu bahhis işletmecileri de bilirler. Bu güzel müşterinin fişini çekerler. Kendi parasını kaybetmekle kalmaz yanına çektiği insanların da paraları bir anda yok olur.

4. aşama boş bir odada bulabilirse bir kuru ekmektir. Bu aşamadan çıkıp eski hayatına geri döneni ben görmedim. Belki vardır belki de yoktur. Fakat 4. aşamada takılıp kalan ,sayıklayan, eski hayatını geri isteyen bildiklerim var.

Bahis siteleri ile klasik kumarhaneklerin çalışma prensipleri aynıdır. Kazanmak her zaman mümkündür. Fakat işletmeci bu sistemi para kazanmak için kurdu. Gelen her müşteriden bir şeyler kazanması gerek. Her müşteri analiz edilir. Sürekli yavaş sağılacak müşteri vardır. Vurulup unutulacak müşteri vardır. Daha fazla para potansileli açığa çıkartılması gereken müşteri vardır.

İlle de kumar oynamak isteyenin evde 3 arkadaşı ile parasına 21 e oturmasını tavsiye ederim. Baştan kendinize bir limit belirleyin. Oynayın. Mızımayın hep kaybediyorsanız sağdan ilerleyin. Bir daha oynamayın.

Kumardan kazanan hiç kimse yoktur hayatta.

Ama kumardan kazanmış işletmeci çoktur.
tamnland.com

Üye2311 yazı
CASİNOLARDAKİ KOLLU CANAVARLAR BİLİR HER KEZ, 2 YIL ÇALIŞTIM O SEKTÖRDE.. DAHA BİR DEFA 1 JETON ATMAMIŞIMDIR,NİYE DERSİNİZ,İLK YEME YE İÇMEYE GELİNİR ASLINDA ,ALDIĞINIZ JETON YEME İÇME PARANIZ BİLE DEĞİLDİR,BİR GÜN TESADÜFEN KAZANIRSINIZ,YANİ AĞZINIZA BAL ÇALINIR ,HAFTADA BİR TAKILDIĞINIZ YERE HER GÜN GELMEYE BAŞLARSINIZ KAZANDINIZ YA... BİRDEN KENDİNİZİ KURT SANIRSINIZ,SONRA BİR İKİ DEFADA ALIRSINIZ,KANINIZDAKİ ADRENİL SEVİYESİ DEĞİŞİR,AMA BİRDEN İŞLER TERS GİDER,TÜM PARANIZI ,SONRA VARSA OTOMOBİLİNİZİ,ARKADAŞINIZI,DAİRENİZİ ,İŞ YERİNİZ VARSA TÜM HASILATI BURDA YEMEYE BAŞLARSINIZ,İŞ İŞTEN GEÇİNCE YANİ UYANDIĞINIZDA GERİDE YİTİK BİR HAYATTAN BAŞKA BİR ŞEY YOKTUR, BU İŞLERİ EN İYİ BİLEN ADAM BİLE TOPLASA VERDİKLERİ İLE ALDIKLARINI PATA PAT GELİR.....O MAKİNA VAR YA SONUÇTA NE OLURSA OLSUN YÜZDE 1.5 KAZANCA AYARLIDIR,İŞLETME KAYBETMEZ HİÇ BİR ZAMAN ,AMA ÇOK İNSAN ŞEREFİNİ, MALINI ,MÜLKÜNÜ,AİLESİNİ,HELALİNİ KAYBEDER....O YÜZDEN İKTİSAT KURALIDIR, ÇABUK GELEN ÇABUK GİDER,SİZ İŞİNİZE BAKIN DERİM.. HA KENDİNİZİ YAKACAKSINIZ TAMAM AMA BAŞKALARINI YAKMAYIN LÜTFEN,GEÇENLERDE EVET BAHİS İŞİNDE 1 -2 TRİLYON KAZANAN BİR ARKADAŞIN HİKAYESİ VARDI GAZETELERDE,TABİİ KAZANINCA ABİ BİZEDE OYNA MUHABBETLERİ ,EN SON ÇOK KAZANACAĞINA TÜYO SUNA GÜVENDİĞİ İŞTE TÜM PARASINI YİTİRİR,TABİİ TÜM ÇEVRESİNİDE ....SONUÇ,İNTİHAR,....UĞRAŞMAYIN BU KADAR KAFANIZA SIKIN BİTSİN,... TABİİ İNTİHAR ETMEK İSTİYORSANIZ,AMA BAŞKASINA SIKMAYIN BARİ....SAYGILARIMLA..

Üye643 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mahmut erciyes
bana sadece sermayesi olan,ciddi insanlar lazım türkiyede para kazanmak kadar kolay bir şey yok yeter ki ilk atılımımı yapabileyim.ortagım bana şunu söylesin yeter:ben şu sektörde var olmak istiyorum ne yapabiliriz.gerisi bana aittir

BEN TÜRKİYEDE PARA KAZANMAK KADAR KOLAY BİRŞEY YOK DİYENLERDEN DEYİLİM, YA SİZ...

Yerleşim Türkiye / KantinciMeslek Esnaf
Üye218 yazı
Arkdaşlar yazılarınızı sonuna kadar okudum çok güldüm:)) galiba oltaya bende takılmışım, aynen devam krizde biraz gülmeye ihtiyacımız var
saygılar
Çok yorgun çok yalnız olabilirim
AMA ASLA ÇARESİZ DEĞİLİM...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik