Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bebek Market Bebe Mania

BaşlatanAlexx10Tarih22/12/2009 03:14:47Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
0-6 yasa kadar bir bebegin her turlu ityacina gore satis yapan bir nokta acsam yer olarakta istanbul zeytinburnunu dusunuyorum 90 metre kare kôse basi dukkanim ve 35 bin lira semayem var sevgili koniks forum girisimcileri bu konuda fikir ve dusunceleriniz varsa tecrubeleriniz neler
Çalışmak Çalışmak Çalışmak Sakıp Sabancı

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye14 yazı
evet arladaslar bilgilerinizi alalim ne dersiniz bu girisim hskkinda

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye247 yazı
MERHABA ARKADAŞIM GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN. ELİNDEN GELDİĞİNCE REKLAMINI YAPMAYA ÇALIŞ. HELE İLK GÜN ÇOK ÖNEMLİ TOPLA SÜLALENİ GETİR KAPININ ÖNÜNDE DURSUNLAR REKLAMIN OLUR MÜŞTERİ ÇEKMEK İÇİN BİREBİRDİR. SONRA HERKEZ MERAK EDECEK NE OLUYO YA NİYE BU KADAR KALABALIK GİBİLERDEN. SONRA O DA BAKACAK, BİR DİĞERİ BAKACAK DERKEN BAKMIŞSIN SİFTAHINI ÇOK GÜZEL YAPTIN :) BİR DE ELİNDEN GELDİĞİNCE IŞIKTAN FAYDALAN DİKKAT ÇEK :)

SANA ÜRÜN TEMİN EDEBİLİRİM BEBEK PİJAMA ÇOCUK EŞOFMAN V.S.

umutrade@hotmail.com
0537 937 59 94

HEDEFLERİNE ULAŞMAN DİLEĞİYLE...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye18 yazı

arkadaşım bende öle bi iş düşünyorum ama sende eolduğu gibi bendede bazı teredütler var burdan bu işi yapan bazı arkadaşlar varsa fikir vermleri en doğrusu yada yapabileceksek bu işi yapan birileriyeyle canlı konuşmak sanırım bunu yapacam umarım dilediğin gibi olur ama iyi araştır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye14 yazı
ben iş fikrimi sizle paylaştıktan sonra iki üç tane aynı konudan açılması ve fikrimin beğenilmesi gerçekten güzel ben kısmetse bu işe girecem ama inanın şu başarısız olma korkusu yok mu insanın içini kemiriyor

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf